Belisarius Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Ρε παίδες μόνο εγώ θεωρώ ότι ο MCree είναι για τον πέοντα; Έχω πετύχει καλούς αλλά αν δεν το έχεις απλώς... υπάρχουν! Ειδικά σε ομάδα μου τους σιχαίνομαι! Την ulti τους μπορείς να την αποφύγεις πολύ εύκολα αν κρυφτείς! Πλέον με τους φίλους μου τους κοροϊδεύουμε ως Ορέστηδες (Μακρήδες). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atallos1 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Δεν ειναι θεμα ulti Το ολο θεμα ειναι το Flash/Right Click/κωλοτουμπα/right click που αν δεν εισαι Genji δεν υπαρχει counter play Το trend atm ειναι double McCree Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
icenex Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 (επεξεργασμένο) Καλα αυτο το πραγμα με το ranked δεν θελω να γινω προφητικος αλλα επειδη το βλεπω στο rainbow six siege γινεται ο χαμος απο cheaters.Αληθεια τι προστασια εχει το παιχνιδι απο cheaters αυτην την στιγμη που μιλαμε?Αμα μπει και το ranked να μου το θυμηθειτε θα γεμισει ο τοπος απο αυτους.Ενας παραπανω λογος που πολλοι θα παιζετε παλι casual περα απο το γεγονος θα συναντατε και ομαδες-παιχτες καλους που θα παιζουν με teamspeak Επεξ/σία 1 Ιουνίου 2016 από icenex Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Belisarius Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Καλα αυτο το πραγμα με το ranked δεν θελω να γινω προφητικος αλλα επειδη το βλεπω στο rainbow six siege γινεται ο χαμος απο cheaters.Αληθεια τι προστασια εχει το παιχνιδι απο cheaters αυτην την στιγμη που μιλαμε?Αμα μπει και το ranked να μου το θυμηθειτε θα γεμισει ο τοπος απο αυτους.Ενας παραπανω λογος που πολλοι θα παιζαιτε παλι casual περα απο το γεγονος θα συναντατε και ομαδες-παιχτες καλους που θα παιζουν με teamspeak Στο ranked προφανώς με ομάδα θα πας, διαφορετικά δεν έχει νόημα. Επειδή το παιχνίδι είναι εύκολα προσβάσιμο παίζουν πολλοί που δεν νιώθουν, δεν μπορείς να στηριχθείς σε pug. Θεωρώ ότι δύσκολα θα υπάρξουν cheaters στο βαθμό που έχουν άλλα παιχνίδια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sazerac Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 ιούνιο τελικά το ranked, βγήκαν και είπαν ότι ήταν λάθος το «μέσα, προς τέλη ιουλίου» btw, Phawkes#21702 για όποιον θέλει να παίξουμε κάνα παιχνίδι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 εβαλα το wtfast και λυθηκε το θεμα με το πινγκ εστω προσωρινα. 60ms και 60fps. απολαυση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
icenex Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Στο ranked προφανώς με ομάδα θα πας, διαφορετικά δεν έχει νόημα. Επειδή το παιχνίδι είναι εύκολα προσβάσιμο παίζουν πολλοί που δεν νιώθουν, δεν μπορείς να στηριχθείς σε pug. Θεωρώ ότι δύσκολα θα υπάρξουν cheaters στο βαθμό που έχουν άλλα παιχνίδια. Και το βασιζεις στο γεγονος οτι ειναι blizzard?Ψαξε να μαθεις τι εχει συμβει με τα bots στο diablo 3 που ηταν πρωτοι στα leaderboards botakia.Πιστεψε με ειδικα με τον ντορο που εγινε με το παιχνιδι και ποσος κοσμος το πηρε.Θα υπαρξουν αρκετοι νουμπαδες-πικραμενοι που τρωνε ξυλο και θα παρουν cheats wallhack/aimbot/triggerbot αυτα ειναι βασικα cheat σε ενα fps παιχνιδι ποσο μαλλον για ενα παιχνιδι που το εχει παρει τοσος κοσμος. Εδω αρμεγουν τα κλειδαδικα τον κοσμο δεν θα το κανουν αυτοι που φτιαχνουν τα cheats?Η ερωτηση μου ειναι τι εχει σαν προστασια το παιχνιδι οχι αν εχετε πιστη οτι δεν θα βρεθουν cheat ή θα ειναι λιγοτερα επειδη ειναι παιχνιδι της blizzard. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Carebear Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Γεια σας! Ξεκινησα να παιζω και γω overwatch, που λετε. Το πισι μου ειναι το εξης: msi H170 Gaming M3 i7 6700 AMD R9 390 8GB DDR5 Win7 64bit WD Velociraptor SSD η οθονη δυστυχως Dell U2311H Θερμοκρασιες κανονικες (35-60c). Drivers και λοιπα Updates κομπλε. Γενικα, φρεσκο το πισι, αδειο. Ενα προβλημα ειναι με τον ηχο. Οποτε πεφτουν πολλα πιστολιδια/εκρηξεις μαζι, ο ηχος τα παιζει. Ακουγεται σαν παρασιτα ραδιοφωνου x10. Το αλλο ειναι με τα γραφικα. Γενικα με το συστημα μου θα επρεπε να εχω σταθερα μαξ fps (60). το παιχνιδι τα βαζει ολα στο μαξ, απο default. Εγω παρολα αυτα, τα εβαλα στο προ-τελευταιο, αλλα τα fps ειναι ολοϊδια. Και κανει και που και που spikes, παρολο το Vsync που αναγκαστηκα να ενεργοποιησω. Τι μπορει να φταιει; Πως μπορω να το φτιαξω; Καμια ιδεα; Ευχαριστω για το χρονο σας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ferongr Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Προσωπικά δοκίμασα το WTFast και μόνο 2ms κέρδισα οπότε έφαγε σουτ. Απ την άλλη με αλλαγή από interleave σε fastpath στη γραμμή μου πήγα από τα 95ms στα 70-71. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 ρε φιλε εγω δεν καταλαβα τι προβλημα εχεις με τα γραφικα...οκ με τον ηχο δεν ξερω μπορει να εχουν θεμα τα ηχεια,καποιος driver...καντον delete και Install Ξανα ξερω γω...με τα γραφικα ομως τι γινεται?εχει πιο λιγα fps? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Belisarius Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Και το βασιζεις στο γεγονος οτι ειναι blizzard?Ψαξε να μαθεις τι εχει συμβει με τα bots στο diablo 3 που ηταν πρωτοι στα leaderboards botakia.Πιστεψε με ειδικα με τον ντορο που εγινε με το παιχνιδι και ποσος κοσμος το πηρε.Θα υπαρξουν αρκετοι νουμπαδες-πικραμενοι που τρωνε ξυλο και θα παρουν cheats wallhack/aimbot/triggerbot αυτα ειναι βασικα cheat σε ενα fps παιχνιδι ποσο μαλλον για ενα παιχνιδι που το εχει παρει τοσος κοσμος. Εδω αρμεγουν τα κλειδαδικα τον κοσμο δεν θα το κανουν αυτοι που φτιαχνουν τα cheats?Η ερωτηση μου ειναι τι εχει σαν προστασια το παιχνιδι οχι αν εχετε πιστη οτι δεν θα βρεθουν cheat ή θα ειναι λιγοτερα επειδη ειναι παιχνιδι της blizzard. Πραγματικά δεν ξέρω τι προστασία έχει το παιχνίδι. Προς το παρόν δεν έχω συναντήσει hacker. Το μέλλον θα δείξει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Carebear Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 ρε φιλε εγω δεν καταλαβα τι προβλημα εχεις με τα γραφικα...οκ με τον ηχο δεν ξερω μπορει να εχουν θεμα τα ηχεια,καποιος driver...καντον delete και Install Ξανα ξερω γω...με τα γραφικα ομως τι γινεται?εχει πιο λιγα fps? Θεωρω, οτι με το hardware που εχει το pc θα επρεπε να εχει πιο υψηλα fps και πιο σταθερα. Και αλλοι που ρωταω, μου λενε ειναι λιγα για αυτο το pc, σε οποιοδηποτε game. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ektelion Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Γενικα με το συστημα μου θα επρεπε να εχω σταθερα μαξ fps (60). το παιχνιδι τα βαζει ολα στο μαξ, απο default. Εγω παρολα αυτα, τα εβαλα στο προ-τελευταιο, αλλα τα fps ειναι ολοϊδια. Αυτό που καταλαβαίνω εγώ από αυτό που γράφεις είναι ότι το PC σου θα έπρεπε να παίζει το παιχνίδι στα 60 fps σταθερά, εσύ έριξες τα γραφικά ακόμη πιο κάτω από τα recommended, αλλά και πάλι δεν έχεις την απόδοση που θα ήθελες. Αλλά δεν μας λες ποια απόδοση έχεις τελικά. Έχει διαφορά αν παίζει π.χ. σταθερά στα 30, αν παίζει στα 60, αλλά ανά διαστήματα πέφτει στα 15, αν οι πτώσεις αυτές είναι τυχαίες, αν είναι περιοδικές, αν συμπίπτουν με κάτι συγκεκριμένο (π.χ. εκρήξεις κλπ). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lautrec Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Μήπως έχει κάποια ρύθμιση που είναι υπερβολικά απαιτητική και την έχεις στο φουλ? Τσεκαρε Anti-aliasing και Ambient Occlusion Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Θεωρω, οτι με το hardware που εχει το pc θα επρεπε να εχει πιο υψηλα fps και πιο σταθερα. Και αλλοι που ρωταω, μου λενε ειναι λιγα για αυτο το pc, σε οποιοδηποτε game. αρα πιανει 60 αλλα θες να πιανει παραπανω?αν καταλαβα καλα...επισης δεν εχω καταλαβει αν το V sync ειναι ενεργο η οχι...αν ειναι τοτε αυτο το προκαλει αυτο!Αν το απενεργοποιησεις θα ξεφυγει παρα πολυ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις