Haris San Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Θα μου κολλήσεις να λέω κι εγώ την Valve - Volvo. ετσι πρεπει
StylerGR Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Αν το overwatch δεν γινει μεγαλο game, τοτε σιγουρα δεν θα ειναι επειδη το εκοψε TF ...Αυτο ειναι το μονο σιγουρο... (Η volvo δεν ασχολειται καν με το tf, εδω το cs ειναι το 3ο μεγαλυτερο game τωρα και το χουν κλασεις πιο κατω απο το dota σε επιπεδο ενδιαφεροντος ) προφανως ρε φιλε και ειναι κλασης ανωτερo το doto. 2
Haris San Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 προφανως ρε φιλε και ειναι κλασης ανωτερo το doto. Η dota απο το cs? καληνυχτα! 1
KilliK Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 To hype μου ξεπερναει αυτο του Hearthstone.... αμαν, τι κωλαρες ειναι αυτες; 2
Atallos1 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Πρεπει να εστειλαν/στελνουν κι αλλο wave Τσεκαρετε
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Not here, δεν έχω δώσει πολλά φράγκα στην Blizz.
paularas Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 (επεξεργασμένο) not here, έχω δώσει πολλά φράγκα στην Blizz (ίσως σε σημείο υπερβολής) gg, μόλις πήρε inv ένας φίλος που έχει να μπει από το 1821 Επεξ/σία 29 Οκτωβρίου 2015 από paularas
Fulgore Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 παιχνίδι της blizzard, noob friendly, easy to play, hard to master. έτσι τραβάει τον κόσμο. σου έβγαλε τώρα 1st person shoter με pew pew κουμπί, το lshift, e και ulti το q. μέσα με tank/healer/ dps/support και γραφικά που αρέσουν στα περισσότερα μάτια. βέβαια δεν καταλαβαίνω ως προς τι το τόσο hype και να μπάζωσε τόσο το hots από την άλλη. γιατί μετά από αυτό το early beta launch βλέπω να μεταφέρουν και τους τελευταίους devs του hots στο overwatch team Πονταρανε οτι στο Heroes θα τραβαγανε κοσμο απο τα αλλα 2 γνωστα παιχνιδια,κυριως επειδη ειναι πιο ευκολο στο να το παιξεις αλλα και το σημαντικοτερο για μενα πιο γρηγορο.Εν μερη να πω την αληθεια και εγω ψιλο δεν καταλαβαινω για ποιο λογο εξακολουθουν Dota 2 και Lol με ολο τον γνωστο καρκινο σε chat και Community να εχουν τοσο κοσμο. Οσο για το Star Wars που αναφερθηκε πιο πισω,ας παει ο φιλος μας να σκασει 110-120ευρω στην καλη του EA για παιχνιδι+Season pass για game που δεν εχει καν campaign!!! Ωραια γραφικα το παιχνιδι,αλλα αν δεν ειχε και την ταινια να βγαινει τον Δεκεμβριο θα το παραταγαν στον 1 μηνα το παιχνιδι.
Haris San Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Να ρωτησω κατι αλλο, το παιχνιδι θα ειναι free-to-play σαν το TF ή θα επι πληρωμης?
Fulgore Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Να ρωτησω κατι αλλο, το παιχνιδι θα ειναι free-to-play σαν το TF ή θα επι πληρωμης? πιθανον free to play με καποια σημεια επι πληρωμης αλα hearthstone υποθετω,μιας και βλεπω πολλους ηρωες. Ολο και κατι θα εχουν επι πληρωμη,δεν παιζει αρκει οντως μακαρι να ειναι cosmetics περισσοτερο
suffocater Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 πιθανον free to play με καποια σημεια επι πληρωμης αλα hearthstone υποθετω,μιας και βλεπω πολλους ηρωες. Ολο και κατι θα εχουν επι πληρωμη,δεν παιζει αρκει οντως μακαρι να ειναι cosmetics περισσοτερο To κοβω με πληρωμη για ξεκλειδωμα ηρωων σε φάση Hots,ενω οι free θα κανουν rotation
Fulgore Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 To κοβω με πληρωμη για ξεκλειδωμα ηρωων σε φάση Hots,ενω οι free θα κανουν rotation Θα πρεπει να βαλουν μεσα ομως μοντελο με ποντους/dailies κλπ κατι που στην beta τωρα δεν υπαρχει ενω στα αλλα υπηρχε γιαυτο και δεν το ανεφερα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις