Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Moderators Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 PSA: Σαν Mei, πατώντας το Ε (default Ice Wall key) ξανά, καταστρέφεται ο τοίχος. Σε περίπτωση του άνω ή γενικά "Oops!" φάσεις.
ADHD Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Πρεπει να μαθω mei δεν την ξερω καθολου και οποτε εχει το enemy team μας διαλυει πραγματικα, γενικα περισσοτερο soldier παιζω πρεπει να κατσω να μαθω και καναν αλλο char..
Fulgore Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Πρεπει να μαθω mei δεν την ξερω καθολου και οποτε εχει το enemy team μας διαλυει πραγματικα, γενικα περισσοτερο soldier παιζω πρεπει να κατσω να μαθω και καναν αλλο char.. Και αλλον ενα μου θυμιζεις που ειναι παρομοια φαση 1
ADHD Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Ε ez char ειναι για αυτο, οποιος δεν θελει να μαθει abilities και γουσταρει run n gun soldier θα παρει. Τωρα τελευταια δοκιμαζω και reaper ειναι καλος vs tanks αλλα αν συναντησεις κανα soldier η τιποτα τετοιο ranged δεν εχεις ελπιδα θελει καλο positioning. 2
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Moderators Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Mei = A-Mei-zing Troll. Αν έχει καλό support (όχι class, από την ομάδα γενικά), τραβάνε τις ____-τριχες τους οι άλλοι.
ADHD Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Θα ερθω να βγαλω selfie στο lan να το παιζω πολυ pr0, nt plebs.. 2
paularas Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 https://www.reddit.com/r/GlobalOffensive/comments/4lu45c/csgo_experienced_the_largest_percentage_drop_in/ the king is dead, long live the king? εννοείται ότι είναι τρομερά νωρίς για οτιδήποτε να πούμε. κουτσό τραβό το παιχνίδι κατάφερε πάντως ακόμα και εάν failarei να κάνει το κομμάτι του 1
ADHD Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Ε καλοκαίρι, exams κτλπ δεν μπορει να παιξει το 90% του playerbase και παλι καλα ειναι 400k σχεδον atm και 570k peak σημερα, μπορει να εχει κοψει και το ow λογο hype αλλα στο reddit συνεχεια τετοια topics ανοιγουν δεν ειναι περιεργο. Εμενα παντως οσοι παιζουν csgo και ow κανεις δεν θα αφησει το πρωτο για το δευτερο απλα παιζουμε και τα 2. Περσυ στο reddit νομιζω ελεγαν οτι dota 2 rip κτλπ επειδη εχασε ενα x% καποιο μηνα παλι.. Συμφωνω αρκετα με το παρακατω video εγω(csgo youtuber με limited skill ειναι αλλα στο ow με βρισκει σύμφωνο για το competitive/esports κομμάτι, πατε στο 3:08 και μετα)
Belisarius Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Η Mei αν ξέρεις να παίζεις κάνει πλάκα, ειδικά σε control points. Πάντως κάναμε μια τριάδα με Reinhartd, Μercy, Lucio σε control points και δώσαμε ανελέητο πόνο. Εν τω μεταξύ πριν από λίγη ώρα βρίστηκα πρώτη φορά με αντίπαλο επειδή με ειρωνεύτηκε που χρησιμοποιήσα την ulti του Reinhartd εναντίον του σκοτώνοντας τον και μετά μου την ξαναείπε όταν την ξαναχρησιμοποίησα σκοτώνοντας τρεις. Ήταν ένας βιονικός hanzo (μάλλον αληθινός Γιαπωνέζος αν κρίνω από το nick του) που μας έπαιρνε παρτούζα και σουβλάκι αλλά ήμουν σε τέτοιο rage που στο τέλος με charge και τυφλό cleave σκότωσα 5 και κερδίσαμε το defence στο Hollywood γράφοντας του ένα μεγαλοπρεπέστατο TAKE MY BALLS με κεφαλαία. Πρέπει να βάλω πρόγραμμα να τραβάω video ingame, δεν πρέπει να χάνονται τέτοια περιστατικά.
KilliK Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 https://www.reddit.com/r/GlobalOffensive/comments/4lu45c/csgo_experienced_the_largest_percentage_drop_in/ the king is dead, long live the king? εννοείται ότι είναι τρομερά νωρίς για οτιδήποτε να πούμε. κουτσό τραβό το παιχνίδι κατάφερε πάντως ακόμα και εάν failarei να κάνει το κομμάτι του τρομαξα, νομιζα πατωσε στις πωλησεις το Overwatch.. Ε ez char ειναι για αυτο, οποιος δεν θελει να μαθει abilities και γουσταρει run n gun soldier θα παρει. Τωρα τελευταια δοκιμαζω και reaper ειναι καλος vs tanks αλλα αν συναντησεις κανα soldier η τιποτα τετοιο ranged δεν εχεις ελπιδα θελει καλο positioning. ναι ωρεαιος ο Reaper, το teleoporter του μαμει. Ε καλοκαίρι, exams κτλπ δεν μπορει να παιξει το 90% του playerbase και παλι καλα ειναι 400k σχεδον atm και 570k peak σημερα, μπορει να εχει κοψει και το ow λογο hype αλλα στο reddit συνεχεια τετοια topics ανοιγουν δεν ειναι περιεργο. Εμενα παντως οσοι παιζουν csgo και ow κανεις δεν θα αφησει το πρωτο για το δευτερο απλα παιζουμε και τα 2. Περσυ στο reddit νομιζω ελεγαν οτι dota 2 rip κτλπ επειδη εχασε ενα x% καποιο μηνα παλι.. Συμφωνω αρκετα με το παρακατω video εγω(csgo youtuber με limited skill ειναι αλλα στο ow με βρισκει σύμφωνο για το competitive/esports κομμάτι, πατε στο 3:08 και μετα) ?!?? το e-sports gaming μονο σε lan δεν εχει νοημα; δεν θυμαμαι να παιζουν στα μεγαλα πρωταθληματα απο το σπιτι τους. επισης συμφωνα με αυτα τα βιντεα, το netcode ειναι ηδη εξαιρετικο και θα βελτιωθει και αλλο. μηπως ειναι ασχετος ο τυπος που μιλαει;
paularas Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 (btw όλα τα e tournaments παίζονται μέσω των κεντρικών servers και ποτέ από lan για να γλιτώσουν hacks etc etc)
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Moderators Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Εν τω μεταξύ πριν από λίγη ώρα βρίστηκα πρώτη φορά με αντίπαλο επειδή με ειρωνεύτηκε που χρησιμοποιήσα την ulti του Reinhartd εναντίον του σκοτώνοντας τον και μετά μου την ξαναείπε όταν την ξαναχρησιμοποίησα σκοτώνοντας τρεις. Ήταν ένας βιονικός hanzo (μάλλον αληθινός Γιαπωνέζος αν κρίνω από το nick του) που μας έπαιρνε παρτούζα και σουβλάκι αλλά ήμουν σε τέτοιο rage που στο τέλος με charge και τυφλό cleave σκότωσα 5 και κερδίσαμε το defence στο Hollywood γράφοντας του ένα μεγαλοπρεπέστατο TAKE MY BALLS με κεφαλαία. Πρέπει να βάλω πρόγραμμα να τραβάω video ingame, δεν πρέπει να χάνονται τέτοια περιστατικά. Μην το λες, μπορώ κι εγώ να βάλω jap name και δεν είμαι. Όσο για τον Hanzo, ας πρόσεχε. Κωνική ultimate μικρής αποστάσεως έφαγε.
Belisarius Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Έπρεπε να το ανεβάσω, πήρα 12 recommends από όλους τους παίκτες, της ομάδας μου και των αντιπάλων. Δυστυχώς ενώ προσπαθούσα να το κάνω capture με καλύτερο πρόγραμμα από το fraps με πέταξε το game και έχασα το highlight αλλά ευτυχώς έσωσα μια κόπια: Site: ΥΓ.Hahahaha... I am the ultimate crushing machine! 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις