Fulgore Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Παιδια μπορει να εκτιμησει κανεις ποσο θα ειναι η τιμη του παιχνιδιου για pc μετα απο κανα μηνα? Λογικα η ιδια Για την ακριβεια εχει ανεβει η τιμη του παιχνιδιου και στα καταστηματα απο 47ευρω στα 49ευρω λογω μικρης διαθεσιμοτητας https://www.skroutz.gr/s/7848125/Overwatch-PC.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
armin Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Και εγω αυτο παρατηρησα οτι ανεβαινει η τιμη,γιαυτο και ρωτησα επειδη το βλεπω να φτανει στο 50ρικο η χαμηλοτερη τιμη με τοσο hype που εχει παρει το παιχνιδι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Μια μεγάλη απορία έχω όμως!! Πώς γίνεται ένα ολόκληρο φόρουμ να παίζει το παιχνίδι,χωρίς ΕΜΕΝΑ!! Χωρίς την παρέα μου,και να το ευχαριστιέται; Στο EULA του παιχνιδιού το αναφέρει,ότι το παιχνίδι παίζεται μόνο με τον xtrm παρέα! Φτού σας 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Μια μεγάλη απορία έχω όμως!! Πώς γίνεται ένα ολόκληρο φόρουμ να παίζει το παιχνίδι,χωρίς ΕΜΕΝΑ!! Χωρίς την παρέα μου,και να το ευχαριστιέται; Στο EULA του παιχνιδιού το αναφέρει,ότι το παιχνίδι παίζεται μόνο με τον xtrm παρέα! Φτού σας Μαλλον υπαρχει αντικαταστασης αλλα δεν ξερω ποιος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Μαλλον υπαρχει αντικαταστασης αλλα δεν ξερω ποιος ρε φτουυυυ λέμε!! Με πούλησαν για 50€ που δεν έχουν content να ουμε Θα τους φτιάξω τον άλλον μήνα όμως! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Belisarius Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 D.Va με Mercy που ξέρει να healάρει είναι ο απόλυτος θάνατος σε control mode. Συνέχεια 4 gold metals και νίκες! Is this easy mode? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vangelisb Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Μια μεγάλη απορία έχω όμως!! Πώς γίνεται ένα ολόκληρο φόρουμ να παίζει το παιχνίδι,χωρίς ΕΜΕΝΑ!! Χωρίς την παρέα μου,και να το ευχαριστιέται; Στο EULA του παιχνιδιού το αναφέρει,ότι το παιχνίδι παίζεται μόνο με τον xtrm παρέα! Φτού σας Αν μπεις σε ομαδα με παιδια απο το thread, βλεπω petitions προς blizzard να μπει friendly fire! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Αν μπεις σε ομαδα με παιδια απο το thread, βλεπω petitions προς blizzard να μπει friendly fire! δε καταλαβαίνω γιατί το λες αυτό; στην beta μια χαρά ήμασταν αρμονικά δεμένοι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GjokerR Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Μια μεγάλη απορία έχω όμως!! Πώς γίνεται ένα ολόκληρο φόρουμ να παίζει το παιχνίδι,χωρίς ΕΜΕΝΑ!! Χωρίς την παρέα μου,και να το ευχαριστιέται; Στο EULA του παιχνιδιού το αναφέρει,ότι το παιχνίδι παίζεται μόνο με τον xtrm παρέα! Φτού σας Δεν το ευχαριστιουνται, καταναγκαστικη εργασία λέγεται 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ADHD Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 DiabloCat#2293 , add me ADHD aka NovaGOD ωραία παίξαμε! Το παιχνίδι είναι πολύ διασκεδαστικό με καλή παρέα. Ναι πολυ καλα games και εσυ πολυ καλη, και εμεις για πλακα παιζουμε σε πολλες φασεις δεν κοιταγα καν το objective απλα έπαιζα ετσι.. Με παρεα ειναι ωραιο ναι, solo λιγο που επαιξα βαρεθηκα σχετικα γρηγορα.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
m0rtis48 Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Ξεκίνησα να παίζω να παίζω Overwatch με Mercy και τα σπάει. Μπορεί να αλλάξει το παιχνίδι με το ulti της. Video με Mercy να κάνει rez όλη την ομάδα 30 sec πριν τη λήξη σε payload map! Btw πριν αυτό το rez νόμιζα ότι μπορείς να κάνεις rez μόνο ένα άτομο μέχρι που γύρισα την πλάτη και είδα όλο το group εκεί 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ferongr Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Το ultimate της Mercy επιδρά σε μια σφαίρα γύρω της και περνά μέσα από εμπόδια (τοίχους κλπ). Ένα εικονίδιο που γράφει Teammate Down δείχνει πόσοι συμπαίκτες είναι στην εμβέλεια του ultimate. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sistah Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Εκτος απο το παραπανω ,πρεπει να προσεχεις και τις υπολοιπες "νεκροκεφαλες" που σου δειχνουν ποσοι ειναι dead και για ποσο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Ολες οι ulti μπορουν να γυρισουν το παιχνιδι κυριως στο overtime.Και γιαυτο και τα περισσοτερα play of the game συνηθως ειναι καλη χρηση της ulti. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 οσο για μας που αγορασαμε το παιχνιδι απο Public μετα απο 1 εβδομαδα και ουτε φωνη ουτε ακροαση για το pre order bonus.Με βλεπω εντως εβδομαδας να γινεται χαμος αν δεν υπαρχουν νεωτερα 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις