GjokerR Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Επειδή είναι κάτι που σχολιάστηκε αρκετά παραπάνω με την τιμή μόλις βρήκα αυτό http://9gag.com/gag/aYe2vnw (τελείως χιουμοριστικα μην ξαναρχίσουμε την διελκυστίνδα με το αν είναι σωστή η τιμή) (επίσης νομίζω οτι αναφέρετε στις κονσόλες η τιμή) 3
Fulgore Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Για να μην τα κανω ολα quote και γινει ολοκληρο κατεβατο..Προσωπικα δεν ξανασχολουμαι με το χρηματικο θεμα και δεν ξαναπανταω πανω σε αυτο, ουτε θα ξανασυγκρινω το παιχνιδι αν εχει πολλα πραγματα η οχι και οτι εκανα ως τωρα.Πρωτον και γιατι δεν θελω να ζαλιζω αλλο μπαλες γιατι προφανως με τα λεγομενα σου αυτο εκανα και δευτερον για καλο μπηκα να κανω οτι σχολιο μπηκα να κανω αλλα προφανως εστω και να δεχτω οτι εκανα μαλακισμενα σχολια μονο που δεν εβαλες στο σταυρο...Οποτε απο να καθομαι να χαλαω την ζαχαρενια μου προτιμω να μην μιλαω. Τελος ευχομαι το παιχνιδι να μην εχει την τυχη αλλων fps. Κανεις δεν προκειται να κατσει να διαβασει προηγουμενες σελιδες(μη σου πω ουτε το video που ανεβασα)για το αν αξιζει το παιχνιδι ή οχι και θα το δεις σε επομενα σχολια απο ενδιαφερομενους τυπου''παιδια βλεπω και παιζετε αρκετοι αξιζει το παιχνιδι??,''που μπορω να το βρω φθηνα'' και παει λεγοντας. Αρα αυτο που επρεπε να ειχες κανει ειναι να μεινεις στο σχολιο σου οτι στην ουσια ηθελες να παιξεις τωρα το παιχνιδι μεχρι να βγει το BF αλλα παραπανω απο ενα συγκεκριμενο ποσο δεν θες να δωσεις,πραγμα δεκτο και κατανοητο απο ολους. Τα περι''να βοηθησω και τους αλλους που ενδιαφερονται για το παιχνιδι'' μου εκανε κακη εντυπωση γιατι εισαι καιρο στο forum και ξερεις οτι ελαχιστοι ειναι αυτοι που πραγματικα καθονται και ψαχνουν τι προσφερει ενα παιχνιδι πριν το αγορασουν και φυσικα ψαχνουν σε youtube και sites παντου δεν θα μπουν στο insomnia που ουτως ή αλλως δεν φημιζεται για το gaming Οσο για το BF(αν δεν κανει καμια μλκια η EA)θα δεις αν θα με βλεπεις περισσοτερο στο θεμα του overwatch ή του BF 1
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Moderators Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Επειδή είναι κάτι που σχολιάστηκε αρκετά παραπάνω με την τιμή μόλις βρήκα αυτό http://9gag.com/gag/aYe2vnw (τελείως χιουμοριστικα μην ξαναρχίσουμε την διελκυστίνδα με το αν είναι σωστή η τιμή) (επίσης νομίζω οτι αναφέρετε στις κονσόλες η τιμή) To θυμάμαι με το Battlefront αυτό και εκεί κόλλαγε πιο πολύ IMHO.
Fulgore Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Εμεις τι να πουμε που σκασαμε το 60αρι στις κονσολες Anyway το παιχνιδακι ειναι super, 24 lvl atm! Α και πρωτο post Η τιμη στις κονσολες δυστηχως ειναι σκετη κοροιδια(οπως και στην περιπτωση του SFV). Α και welcome Το μονο κακο ειναι οτι αν το εχεις παρει στην κονσολα δεν υποστηριζει cross plattform δυστηχως.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Moderators Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 http://i.imgur.com/wamXK7c.gifv 1
Fulgore Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 http://i.imgur.com/wamXK7c.gifv Ποιος εισαι εσυ απο ολους αυτους αραγε?
najinblue3 Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 @Fulgore Εχεις δικιο αλλα λογω υποχρεωσεων με τη σχολη, αναγκαστικα ειμαι με ενα macbook, οποτε το πσ4 ειναι μονοδρομος.
Fulgore Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 @Fulgore Εχεις δικιο αλλα λογω υποχρεωσεων με τη σχολη, αναγκαστικα ειμαι με ενα macbook, οποτε το πσ4 ειναι μονοδρομος. Δεν το λεω γιαυτο.Το λεω γιατι το παιχνιδι δεν εχει καν δικο του θεμα στις κονσολες(και αρα καταλαβαινεις τι ενδιαφερον υπαρχει για το παιχνιδι αυτο σε αυτες )
icenex Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Κοιτα εχω το εξης κακο ελαττωμα περιμενω οτι ο κοσμος θα ψαχτει(εξου και τα περι βοηθειας) οπως κανω και εγω που συνηθως διαβαζω μεχρι και 50 σελιδες τωρα αν φτασει το θεμα 500 ε τοτε καλα κρασια.Ειλικρινα ξερεις γιατι με χαλασε η τιμη γιατι παροτι μου αρεσε στην περιοδο beta δηλαδη το επαιξα 1-2 ωρες ας πουμε μετα το βαριομουν και πηγαινα και επαιζα rainbow six ειτε bf4.Και με γνωμονα αυτο με χαλαγε η τιμη οτι δεν ητανε κατι που με τρελανε. Οσο για εσας console peasants(χαβαλε κανω) ασε την εχουμε αναλυσει αυτην την κατασταση δεν φτανει που χρυσοπληρωνετε τα παιχνιδια σας, περνετε και εμας στο λαιμο σας με τα κακα port(σε αλλα παιχνιδια).
najinblue3 Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Δεν το λεω γιαυτο.Το λεω γιατι το παιχνιδι δεν εχει καν δικο του θεμα στις κονσολες(και αρα καταλαβαινεις τι ενδιαφερον υπαρχει για το παιχνιδι αυτο σε αυτες ) Παραπονο δεν εχω ομως. Βρισκει games σε 2-3 sec, και το community φαινεται φιλικο. Ηταν η μονη επιλογη που ειχα δυστηχως. Επισης εδω στη Σουηδια το προμοταρουνε περισσοτερο σε πσ4. Logic
Fulgore Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Κοιτα εχω το εξης κακο ελαττωμα περιμενω οτι ο κοσμος θα ψαχτει(εξου και τα περι βοηθειας) οπως κανω και εγω που συνηθως διαβαζω μεχρι και 50 σελιδες τωρα αν φτασει το θεμα 500 ε τοτε καλα κρασια.Ειλικρινα ξερεις γιατι με χαλασε η τιμη γιατι παροτι μου αρεσε στην περιοδο beta δηλαδη το επαιξα 1-2 ωρες ας πουμε μετα το βαριομουν και πηγαινα και επαιζα rainbow six ειτε bf4.Και με γνωμονα αυτο με χαλαγε η τιμη οτι δεν ητανε κατι που με τρελανε. Οσο για εσας console peasants(χαβαλε κανω) ασε την εχουμε αναλυσει αυτην την κατασταση δεν φτανει που χρυσοπληρωνετε τα παιχνιδια σας, περνετε και εμας στο λαιμο σας με τα κακα port(σε αλλα παιχνιδια). Ναι περιμενε εσυ να ψαχτει ο κοσμος τωρα
icenex Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Παραπονο δεν εχω ομως. Βρισκει games σε 2-3 sec, και το community φαινεται φιλικο. Ηταν η μονη επιλογη που ειχα δυστηχως. Επισης εδω στη Σουηδια το προμοταρουνε περισσοτερο σε πσ4. Logic Το πηρε αρκετος κοσμος ακομη και στις κονσολες οποτε λογικο το βρισκω ναι βρισκει αμεσως παιχνιδι.Πλακα πλακα εχουν βγαλει κανενα αρθρο με ποσος κοσμος το παιζει μετα την κυκλοφορια του παιχνιδιου?
vangelisb Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Δεν το λεω γιαυτο.Το λεω γιατι το παιχνιδι δεν εχει καν δικο του θεμα στις κονσολες(και αρα καταλαβαινεις τι ενδιαφερον υπαρχει για το παιχνιδι αυτο σε αυτες ) Παραδοσιακά επίσης η blizz έχει (εύλογα) μεγαλύτερο base στα pc και λόγω καταβολών και λόγω genre. Στο Dibalo 3 δεν έχω δει τα νούμερα αλλά και πάλι..
armin Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Παιδια μπορει να εκτιμησει κανεις ποσο θα ειναι η τιμη του παιχνιδιου για pc μετα απο κανα μηνα?
xtrmsnpr Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Παιδια μπορει να εκτιμησει κανεις ποσο θα ειναι η τιμη του παιχνιδιου για pc μετα απο κανα μηνα? 2 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις