*nenya* Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 nenya ποιο ειναι το hashtag σου; DiabloCat#2293 , add me ADHD aka NovaGOD ωραία παίξαμε! Το παιχνίδι είναι πολύ διασκεδαστικό με καλή παρέα. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Καλα μην τρελενεστε ειναι καλα φτιαγμενο αλλα δεν εχει και τιποτα texture αλα w3 η shadow of mordor.Καρτουνιστικα texture εχει τι περιμενατε.Να λεμε και το πασιφανες. Ε ναι γιατι ως γνωστος σε multiplayer παιχνιδια που εισαι συνεχεια στην τσιτα θα καθεσαι εσυ να παρατηρεις textures Ασε που τα παραπανω παιχνιδια που αναφερεις ουτως ή αλλως ειναι και ασχετα με το εν λογω παιχνιδι. Ουτε εχει(τοση) σχεση το οπτικο αποτελεσμα με το αν ενα παιχνιδι ειναι optimized ή οχι,και το ζουμε αυτο δοξα το Θεο σχεδον στα περισσοτερα console ports. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
icenex Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Ε ναι γιατι ως γνωστος σε multiplayer παιχνιδια που εισαι συνεχεια στην τσιτα θα καθεσαι εσυ να παρατηρεις textures Ασε που τα παραπανω παιχνιδια που αναφερεις ουτως ή αλλως ειναι και ασχετα με το εν λογω παιχνιδι. Ουτε εχει(τοση) σχεση το οπτικο αποτελεσμα με το αν ενα παιχνιδι ειναι optimized ή οχι,και το ζουμε αυτο δοξα το Θεο σχεδον στα περισσοτερα console ports. Γιατι παρεξηγεις τα λογια μου ειπα εγω οτι παρατηρω τα γραφικα και τα texture απλα αναφερα εναν παραπανω λογο που τρεχει νερακι ακομη και σε τοστιερες το παιχνιδι(περα το γεγονος οτι ειναι καλογραμμενο σαν παιχνιδι) ειναι οτι δεν εχει βαρια texture οπως εχουν αλλα παιχνιδια.Ωραια δεν σου αρεσει το ειδος παιχνιδιου θες παρομοιο ε βαλε τα texture απο το bf4 στην θεση απο τα αλλα που ανεφερα. Ξεκολα ρε εσυ μου αρεσει το παιχνιδι το μονο που με χαλαει ειναι η τιμη του που για μενα ειναι υψηλη κατα τα αλλα δεν μπηκα να το θαψω απλα ειμαι αντικειμενικος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Ε ναι γιατι ως γνωστος σε multiplayer παιχνιδια που εισαι συνεχεια στην τσιτα θα καθεσαι εσυ να παρατηρεις textures Όλο το παιχνίδι γεμάτο textures είναι, αυτό έλειπε να μην τα παρατηρούμε κιόλας.. Ειπαμε ποσο καλα οptimized ειναι ε? Καλα η GTX 1080 το κατουραει το game στα ultra 1080p.. 250 fps MIN!! http://www.techspot.com/review/1180-overwatch-benchmarks/page2.html Ότι είπε και ο Icenex, ναι είναι polished αλλά μ' αυτά τα γραφικά δικαιολογημένα έχει τέτοια νούμερα μια τέτοια κάρτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 αφου το παιχνιδι το βρισκει κανεις και στα 32ε στος digital distributers, που ειναι το προβλημα και καποιοι οδυρονται για την τιμη του; η Blizzard τοσο το κοστολογησε και τοσο το κυκλοφορησε. οποιος νομιζει ζηταει πολλα γιαυτα που προσφερει, ας μην το αγορασει. δεν τον αναγκαζει κανεις. τοσο απλα. απο κει υστερα, σε εμας που αρεσει και το αγορασαμε, το προτεινουμε ανεπιφυλακτα στον καθενα που ειναι φαν των online shooters. το παιχνιδι εχει αστειρευτο fun, την γνωστη, μεγαλη υποστηριξη της Blizzard και μπορει να το βρει πολυ φτηνοτερα απο οτι πουλιεται κανονικα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
icenex Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 αφου το παιχνιδι το βρισκει κανεις και στα 32ε στος digital distributers, που ειναι το προβλημα και καποιοι οδυρονται για την τιμη του; η Blizzard τοσο το κοστολογησε και τοσο το κυκλοφορησε. οποιος νομιζει ζηταει πολλα γιαυτα που προσφερει, ας μην το αγορασει. δεν τον αναγκαζει κανεις. τοσο απλα. απο κει υστερα, σε εμας που αρεσει και το αγορασαμε, το προτεινουμε ανεπιφυλακτα στον καθενα που ειναι φαν των online shooters. το παιχνιδι εχει αστειρευτο fun, την γνωστη, μεγαλη υποστηριξη της Blizzard και μπορει να το βρει πολυ φτηνοτερα απο οτι πουλιεται κανονικα. Για βαλε λινκ που το βρηκες με 32 ευρω γιατι εγω το βλεπω με 48 το λιγοτερο και ανεβαινει. Οριστε παρε και το λινκ http://www.allkeyshop.com/blog/buy-overwatch-cd-key-compare-prices/ Εννοειτε οτι δεν με αναγκαζει κανεις, για αυτο και δεν το πηρα αλλωστε σε αυτην την τιμη και ειμαι λατρης των online shooter αλλα εγω δεν θα το προτινα στην τιμη που ειναι τωρα το παιχνιδι σε κανεναν.Στα 30 ναι θα το προτινα ασχετως αν εμενα μου κακοφαινονται και τα 30 για το εν λογω παιχνιδι αλλα αλλο 30 αλλο 50. Στα 50 εγω σαν gamer περιμενω περισσοτερα απο εναν παιχνιδι και για μενα το overwatch τωρα δεν εχει σχεδον τιποτα.Μην μου πειτε οτι εχει υποστηριξη free dlc κτλ γιατι ουσιαστικα τα εχεις προπληρωσει ολα αυτα οταν μιλαμε για 50αρικο.Και φαντασου να το προτινεις σε καποιον και να μην του αρεσει δηλαδη ενα 50αρικο για το τιποτα τουλαχιστον σε αλλα παιχνιδι σκας ενα 30αρι και το πολτ πολυ αν δεν σου αρεσει δεν παιρνεις κανενα αλλο dlc και η ζημια ειναι μικροτερη Και δεν οδυρεται κανεις συζητηση κανουμε και ο καθενας λεει την γνωμη του ωστε αν μπεις καποιος που θελει να το ψαξει το θεμα και να παρει μερικες γνωμες για το παιχνιδι καλο ειναι να εχει σφαιρικη αποψη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Belisarius Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Μόλις λάτρεψα την D. Va! <3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Για βαλε λινκ που το βρηκες με 32 ευρω γιατι εγω το βλεπω με 48 το λιγοτερο και ανεβαινει. Οριστε παρε και το λινκ http://www.allkeyshop.com/blog/buy-overwatch-cd-key-compare-prices/ Εννοειτε οτι δεν με αναγκαζει κανεις, για αυτο και δεν το πηρα αλλωστε σε αυτην την τιμη και ειμαι λατρης των online shooter αλλα εγω δεν θα το προτινα στην τιμη που ειναι τωρα το παιχνιδι σε κανεναν.Στα 30 ναι θα το προτινα ασχετως αν εμενα μου κακοφαινονται και τα 30 για το εν λογω παιχνιδι αλλα αλλο 30 αλλο 50. Στα 50 εγω σαν gamer περιμενω περισσοτερα απο εναν παιχνιδι και για μενα το overwatch τωρα δεν εχει σχεδον τιποτα.Μην μου πειτε οτι εχει υποστηριξη free dlc κτλ γιατι ουσιαστικα τα εχεις προπληρωσει ολα αυτα οταν μιλαμε για 50αρικο.Και φαντασου να το προτινεις σε καποιον και να μην του αρεσει δηλαδη ενα 50αρικο για το τιποτα τουλαχιστον σε αλλα παιχνιδι σκας ενα 30αρι και το πολτ πολυ αν δεν σου αρεσει δεν παιρνεις κανενα αλλο dlc και η ζημια ειναι μικροτερη Και δεν οδυρεται κανεις συζητηση κανουμε και ο καθενας λεει την γνωμη του ωστε αν μπεις καποιος που θελει να το ψαξει το θεμα και να παρει μερικες γνωμες για το παιχνιδι καλο ειναι να εχει σφαιρικη αποψη. Συζητηση αγαπητε ειναι οταν λες πχ οτι τα λεφτα που ζηταει το overwatch για σενα ειναι πολλα(πραγμα δεκτο).Μετα το μονο που βλεπουμε συνεχεια ειναι αναλωσεις με τα ιδια και τα ιδια για τα πεταμενα λεφτα,ανυπαρκτο content κλπ. Το ξαναλεω λοιπον οτι εχουμε δυο πλευρες.Η μια που λεει οτι της αρεσει το παιχνιδι ακομα και στην παρουσα μορφη και η αλλη που περιμενει να πεσει η τιμη. Αρα σοβαρη κουβεντα δεν μπορει να γινει οπως καταλαβαινεις μεταξυ των δυο. Ουτε σφαιρικη αποψη θα εχει καποιος οταν μπει και βλεπει συνεχεια κουβεντες για price drop κλπ Γιαυτο και καποιοι εχουν ανεβασει αρθρα σε site ή video οπως το παραπανω για το αν αξιζει να αγορασεις το παιχνιδι ή οχι και τι να περιμενεις. Και γιαυτο και εχει γραφτει πιο πισω οτι κατανταει και λιγο κουραστικο γιατι συνεχεια τα ιδια και τα ιδια ακουμε. Και για την τιμη ο Killik μαλλον θα εννοει οτι κατα την περιοδο της Beta το παιχνιδι μπορουσες να το βρεις μεχρι και 32-34ευρω,την Origins edition κιολας απο κλειδαδικα. Οποιους τους αρεσε το game το τσιμπησανε ετσι. Γιατι εκφερω την αποψη μου αγαπητε επειδη το επαιξα στην beta και καποιος που δεν το εχει παιξει και μπει να διαβασει στο φορουμ να παρει μια σφαιρικη αποψη πριν αγορασει και οχι μονο απο fanboys.Σε καλυψα? ps.Δηλαδη για σενα οσοι δεν παρουν το παιχνιδι τωρα επειδη θεωρουν πολλα τα λεφτα την συγκεκριμενη στιγμη δεν εχουν δικαιωμα να μιλανε στο φορουμ?Ωραια λογικη...φανταζομαι ακρως δημοκρατικη η συζητηση και στα πλαισια των κανονισμων του φορουμ.Σορρυ κιολας αλλα εισαι τερμα λαθος φιλε. Ευχαριστουμε δηλαδη που σε οσους εμας που μας αρεσει το παιχνιδι και το προτεινουμε στην ουσια μας αποκαλεις και fanboys Προσωπικα καρφι δεν μου καιγεται αν δεν πεσει η τιμουλα δεν θα τους τιμησω με τιποτα.Ποσο μαλλον αμα θελει τοσο καιρο για να πεσει τοτε αυτα τα λεφτα θα πανε στο bf1.Καλυτερα δοκιμασμενη συνταγη=bf4 με 2400 ωρες multi στο ενεργητικο μου και συνεχιζω....παρα να το παρω και να το βαρεθω γιατι ειμαι και γεροπαραξενος και πανε στραφι τοσα λεφτα. Αυτη ειναι η σφαιρικη αποψη που λες οτι θα βοηθησει τους αλλους που ενδιαφερονται? Τελος παντων νομιζω οτι οτι ειχαμε να πουμε πανω στο αν αξιζει το παιχνιδι(για τον καθενα)και τι πρεπει να γνωριζει πριν την αγορα το ειπαμε. Τα αλλα στην κριση του καθενος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sistah Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Για βαλε λινκ που το βρηκες με 32 ευρω γιατι εγω το βλεπω με 48 το λιγοτερο και ανεβαινει. Οριστε παρε και το λινκ http://www.allkeyshop.com/blog/buy-overwatch-cd-key-compare-prices/ Εννοειτε οτι δεν με αναγκαζει κανεις, για αυτο και δεν το πηρα αλλωστε σε αυτην την τιμη και ειμαι λατρης των online shooter αλλα εγω δεν θα το προτινα στην τιμη που ειναι τωρα το παιχνιδι σε κανεναν.Στα 30 ναι θα το προτινα ασχετως αν εμενα μου κακοφαινονται και τα 30 για το εν λογω παιχνιδι αλλα αλλο 30 αλλο 50. Θα το ξανα πω: 35e η standard edition απο το US shop της blizzard με αυτο το link: https://us.battle.net/shop/en/product/overwatch κανεις Login κανονικα με το EU account σου και το αγοραζεις σε dollarz. Η ισοτιμια θα καθορισει αν θα ειναι 35,60 ή 36e. Kαι εγω το πολυ 20 θα εδινα αλλα τα 35 τα εδωσα γιατι στην beta διασκεδασα πολυ. Αν δεν ειχα παιξει beta δυσκολα θα το αγοραζα τωρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Moderators Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Μόλις λάτρεψα την D. Va! <3 "Love, D.Va." 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Και η Pharah πολύ καλή ε! Με τα ιπτάμενα κόλπα της και της ρουκέτες της, τούμπανο είναι. Θα της αφιερώσω πολύ χρόνο. Δοκίμασα λίγο και τον Lucio χθες αλλά δεεεν. Και η άλλη με το κοντό φούξια μαλλί είχε ενδιαφέρον. (Δεν θυμάμαι πώς την λένε, αυτή η άγρια μπρατσαρου.) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SPANK Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Το leveling πάντως δεν έχει ιδιαίτερη σημασία αυτήν την στιγμή εκτός από τα loot boxes που σου δίνει σε κάθε level, λογικά αυτό θα αλλάξει με το competitive mode 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Super Moderators Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
icenex Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Για να μην τα κανω ολα quote και γινει ολοκληρο κατεβατο..Προσωπικα δεν ξανασχολουμαι με το χρηματικο θεμα και δεν ξαναπανταω πανω σε αυτο, ουτε θα ξανασυγκρινω το παιχνιδι αν εχει πολλα πραγματα η οχι και οτι εκανα ως τωρα.Πρωτον και γιατι δεν θελω να ζαλιζω αλλο μπαλες γιατι προφανως με τα λεγομενα σου αυτο εκανα και δευτερον για καλο μπηκα να κανω οτι σχολιο μπηκα να κανω αλλα προφανως εστω και να δεχτω οτι εκανα μαλακισμενα σχολια μονο που δεν εβαλες στο σταυρο...Οποτε απο να καθομαι να χαλαω την ζαχαρενια μου προτιμω να μην μιλαω. Τελος ευχομαι το παιχνιδι να μην εχει την τυχη αλλων fps. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
najinblue3 Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Εμεις τι να πουμε που σκασαμε το 60αρι στις κονσολες Anyway το παιχνιδακι ειναι super, 24 lvl atm! Α και πρωτο post Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις