Προς το περιεχόμενο

Overwatch Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προσπαθεις να πεισεις τον εαυτο σου η ολους τους υπολοιπους οτι αυτο το παιχνιδι αξιζει αυτα τα λεφτα περισσοτερο απο το bf?

PS.Sorry για τους υπολοιπους αν οντως καποιους απο εσας σας κουρασα με τις αποψεις μου και κατα ποσο αξιζει τα λεφτα του το OW αλλα θεωρω πρεπει να ακουγονται ολες οι αποψεις και η αναλογια τιμης με τι προσφερει ενα παιχνιδι.Γιατι ειναι κριμα την σημερινη εποχη να μας πιανουν τον κωλο πανω στην καυλα μας για ενα παιχνιδι που μας αρεσε

Δεν προσπαθω να πεισω κανενα για το αν το παιχνιδι αυτο αξιζει περισσοτερο απο το BF γιατι πολυ απλα το δευτερο 

1)Δεν εχει βγει καν

2)Ειναι τελειως διαφορετικο στυλ παιχνιδιου στην πραξη.

Αλλωστε σου εχω ξαναπει(και εγω σε αντιθεση με αλλους που αλλα λενε και αλλα κανουν οσον αφορα τις μεγαλες εταιριες προσπαθω να πρατω οτι λεω)δεν ειναι οτι δεν παω την σειρα battlefield αλλα την EA.

Οσο για το αλλο που αναφερεις και επειδη μαλλον δεν ειδες το video που ανεβασα πιο πισω,το ξαναβαζω εδω που γιαυτο ακριβως το λογο .Γιατι αναφερει ολα οσα πρεπει να ξερει καποιος πριν αγορασει το εν λογω παιχνιδι(οπως λεει και ο τιτλος του αλλωστε).

Οσο για την αναλογια τιμης με το τι προσφερει το παιχνιδι αυτο θα φανει μακροπροθεσμα οπως και τα περισσοτερα παιχνιδια της εταιριας(ουτε τους χαρτες του Battlefield τους εχεις ολους απο την πρωτη μερα και ας τους πληρωνεις απο πιο νωρις αλλα μετα απο καποιο διαστημα βγαζουν τον καθε χαρτη).

Δημοσ.

Ας μην συγκρινουμε το content που παρεχει day 1 το ΒF με το day 1 του OW...Ετη φωτος μακρυα το ενα απο το αλλο...

Δημοσ.

Λοιπον για να μην βγαινω και τελειως off topic.Το παιχνιδι εχει 4 mode και 3 χαρτες για καθε Mode.Συνολο 12 χαρτες. http://overwatch.gamepedia.com/Maps

Και σε αυτην την τιμη η εταιρεια σου δινει δωρεαν οποιαδηποτε dlc ακολουθησουν ειτε αυτο ειναι χαρτες, χαρακτηρες κτλ.

Και μιλαμε για χαρτες σαφως μικροτεροι απο το bf4 και με σαφως λιγοτερους παιχτες 6vs6.Το συγκρινω με βαση το 4 γιατι το 1 δεν ξερω τι θα εχει υποθετω τα ιδια η και περισσοτερα απο αυτο.

Εχουμε και λεμε Bf4 13 map(τεραστια) το απλο, 20(τεραστια και εδω) maps τα 5 dlc 4 map το καθενα, 32vs32 15 Modes στο καθε map + campaign.Ας μας πει καποιος τιμες day 1 για bf4 + season Pass εγω τα πηρα πιο αργα και σχετικα φθηνα 30 το απλο και 20 το season pass. 50 ευρω συνολο.Θεωρεις οτι ειναι λιγο το content του bf4 και ας μην εχει την υποστηριξη που θα εχει το OW.Ποσα θα εδινες για ολα αυτα τι θεωρεις καλη τιμη?

.

Δεν υπαρχει συγκριση αναλογια τιμης και τι προσφερει το ενα και τι το αλλο.Και το βιντεακι το ειχα δει ηδη την πρωτη φορα που το ποσταρες κ αν θυμαμαι καλα λες οτι συμφωνεις με αυτο το review αρα δεν καταλαβαινω γιατι αρπαχτηκες μαζι μου(κοντεψες να με διαολοστειλεις απο το φορουμ :P) που λεω οτι ειναι πολλα τα λεφτα την δεδομενη στιγμη και οτι δεν θα τα εδινα για το συγκεκριμενο παιχνιδι ασχετως το ποσο υποστηριξη ή ποσα free dlc θα εχει σε βαθος χρονου μιας και αυτος το ιδιο λεει στο review οτι δεν ξερει αν αξιζει τα λεφτα του ασχετως την υποστηριξη και τα free content γιατι δεν εχει ουτε single player και σιγουρα δεν θα παιζεις αυτο το παιχνιδι για πολυ καιρο.

Ας μην συγκρινουμε το content που παρεχει day 1 το ΒF με το day 1 του OW...Ετη φωτος μακρυα το ενα απο το αλλο...

Ελπιζω να εννοεις το bf1 μην με τρελανεις κ εσυ σαν τον fulgore.

Δημοσ.

Γιατι τα προηγουμενα BF ειχαν λιγο content day 1?Τοσα διαφορετικα mods,τοσα οπλα,τοσο customization με ranks,levels,assingments..Tι αλλο να ζητησεις..

Δημοσ.

καλα ότι ναναι τα 2 game mode τα παρουσιαζουν ως 4; 

2 game modes έχει και αυτά όχι δικα του αλλα απο άλλα games . attack/defend ( objectives είτε ειναι payload είτε control point ή hybrid) η βασική ιδέα του mode είναι ότι η μια ομάδα πρεπει να κάνει τα objectives του μαπ ενώ η άλλη προσπαθει να τους σταματήσει. το 2ο mode είναι το koth. 

το attack/defend το χουμε δει στο teamfortress2 , dirty bomb και στο πιο παλιό wolfenstein:enemy territory

για το koth δεν χρειαζεται να μιλήσω

δε καταδικάζω το game που δεν έχει τα δικά του unique mode αλλά όχι να μ λένε ότι έχει και 4 ενώ στην ουσία είναι 2. ας μου βάζαν ctf και κανα άλλο περίεργο τύπου payload race ή  5 control points και για τα 2 team όπως στο tf2

Δημοσ.

Αυτό με τη τιμή ποτέ δε το κατάλαβα. Δηλαδή αν ένα παιχνίδι είναι καλό γίνεται λιγότερο καλό ανάλογα με το αν κάνει 30 ή 50€ και αντίστοιχα αν είναι μούφα γίνεται καλύτερο?

Το OW είναι ένα online only game που ή θα το παίξεις 1000 ώρες ή θα το βαρεθείς στις 10 ανάλογα με το αν σου αρέσει το στυλ του ή όχι. Τα άλλα που λέτε είναι να χαμε να λέγαμε.

Επίσης, το OW είναι για την ώρα ένα ημιτελές του κερατά και αυτό δεν αλλάζει ακόμη και f2p να ήταν.

Με κάθε σεβασμό στους ανθρώπους που μπορεί να τα μαζεύουν ευρώ-ευρώ τα λεφτά για να πάρουν ένα παιχνίδι η φράση "αξίζει 25 αλλά όχι 40" είναι μια μαλακία και μισή. Αν δε σ'αρέσει αυτό που προσφέρει δεν αξίζει ούτε 5€ και αν σ'αρέσει στη θεωρία μέχρι και 100€ αξίζει για πλάκα (αν γράψεις 1000+ ώρες ας πούμε).

Δημοσ.

Αυτό με τη τιμή ποτέ δε το κατάλαβα. Δηλαδή αν ένα παιχνίδι είναι καλό γίνεται λιγότερο καλό ανάλογα με το αν κάνει 30 ή 50€ και αντίστοιχα αν είναι μούφα γίνεται καλύτερο?

Το OW είναι ένα online only game που ή θα το παίξεις 1000 ώρες ή θα το βαρεθείς στις 10 ανάλογα με το αν σου αρέσει το στυλ του ή όχι. Τα άλλα που λέτε είναι να χαμε να λέγαμε.

Επίσης, το OW είναι για την ώρα ένα ημιτελές του κερατά και αυτό δεν αλλάζει ακόμη και f2p να ήταν.

Με κάθε σεβασμό στους ανθρώπους που μπορεί να τα μαζεύουν ευρώ-ευρώ τα λεφτά για να πάρουν ένα παιχνίδι η φράση "αξίζει 25 αλλά όχι 40" είναι μια μαλακία και μισή. Αν δε σ'αρέσει αυτό που προσφέρει δεν αξίζει ούτε 5€ και αν σ'αρέσει στη θεωρία μέχρι και 100€ αξίζει για πλάκα (αν γράψεις 1000+ ώρες ας πούμε).

Οχι φιλε μου δεν ειναι μαλακια γιατι οταν θα ερθει το bf1 στην ιδια τιμη και θα σου προσφερει πολλα περισσοτερα στα ιδια λεφτα και θα το λιωσεις 1000 ωρες η και περισσοτερες( εδω εγω στο 4 εχω 2400 ωρες).Εδω ερχεται η κουβεντα μας οτι γιατι να δωσεις παραπανω λεφτα για κατι τι στιγμη που υπαρχει στο αντιποδα παιχνιδι που προσφερει πολλα περισσοτερα στα ιδια λεφτα.Λεγεται ανταγωνισμος και καλο ειναι να υπαρχει και στο gaming.Σε καλο θα μας βγει αν γκρινιαζουμε σαν καταναλωτες  αν θες να ξερεις.Και να ζηταμε οτι καλυτερο μπορουμε στα λεφτα που δωσαμε η που θελουμε να δωσουμε.

Btw πολλοι το περιμεναν αυτο το παιχνιδι f2p οποτε φαντασου υπαρχει και μια μεριδα που ζοριστηκε με την υψηλη τιμη του(οχι δεν ειμαι ενας απο αυτους που θα το ηθελαν τσαμπα γιατι εχει γινει καλη δουλεια στο παιχνιδι αλλα οχι για την τιμη που παιζει τωρα) :P

Δημοσ.

Δε καταλαβαίνω το σκεπτικό σου. Γράφεις για να γράψεις μου φαίνεται.

Αν το BF είναι για σένα τόσο καλύτερο σαν παιχνίδι τότε δε τίθεται καν διλημμα ακόμη και 20€ να έκανε. 

Ένα παιχνίδι είναι ή δεν είναι καλό. Η τιμή είναι άσχετη. Θα πλήρωνα 200€ για να δω τελικό Champions League δε θα πήγαινα να δω Λεβαδιακός-Ξάνθη και τσάμπα. Τόσο απλά.

ΥΓ. Το BF έχει τόση σχέση με το OW όση το Fifa.

Δημοσ.

Αν το BF είναι για σένα τόσο καλύτερο σαν παιχνίδι τότε δε τίθεται καν διλημμα ακόμη και 20€ να έκανε. 

Ένα παιχνίδι είναι ή δεν είναι καλό. Η τιμή είναι άσχετη. Θα πλήρωνα 200€ για να δω τελικό Champions League δε θα πήγαινα να δω Λεβαδιακός-Ξάνθη και τσάμπα. Τόσο απλά.

Αφου δεν το πιανεις να στο πω βαση της δικης σου λογικης.

Οπου τελικος CL = BF1 και οπου ντερμπι οσφπ-παο=ΟW

Ποσο θα εδινες για το ενα εισητηριο ποσο για το αλλο.Αλλη εμπειρια το ενα αλλη το αλλο.Απλα για το ενα θα δεχομουν να δωσω 200 και για το αλλο 40 οχι 200.

Το Υγ. σου ειναι ακυρο τελειως οποτε δεν θα μπω στην διαδικασια να το σχολιασω.

Ps. Το σταματαω εδω οκ εκφερα την αποψη μου δεν χρειαζεται να ζαλιζω αλλο μπαλες.

Αντε καντε καμια εγγραφη και ποσταρετε κανα play of the game να εχουμε να λεμε :P

Δημοσ.

Ο κόσμος στον οποίον ζούμε δεν είναι απόλυτος και δεν λειτουργεί με απόλυτα (εκτος απο την εντροπία πιθανών :P )  Παράδειγμα το Binding of Isaac είναι και γαμώ τα fun indy games και έχω γράψει πολλές παραπάνω ώρες από οτι σε ΑΑΑ games, δεν μπορείς όμως να πεις οτι θα είχε λογική η κοστολόγηση αν έκανε 40 ευρώ αρχική και ας το έχω λιώσει.

• Like 2
Δημοσ.

Ο κόσμος στον οποίον ζούμε δεν είναι απόλυτος και δεν λειτουργεί με απόλυτα (εκτος απο την εντροπία πιθανών :P )  Παράδειγμα το Binding of Isaac είναι και γαμώ τα fun indy games και έχω γράψει πολλές παραπάνω ώρες από οτι σε ΑΑΑ games, δεν μπορείς όμως να πεις οτι θα είχε λογική η κοστολόγηση αν έκανε 40 ευρώ αρχική και ας το έχω λιώσει.

Και ναι και όχι.

Αυτό που λες ισχύει για τα single player games όντως επειδή έχουν συγκεκριμένο playtime και replayability. Εκεί όντως μπορείς να πεις αν "αξίζει" ένα παιχνίδι το Χ ποσό βάση του χρόνου παιχνιδιού που προσφέρει

Σε online game ωστόσο αυτό δεν ισχύει. LoL, WoW, CS:GO ακόμη και το Battlefield που ανέφερε το παλικάρι κτλ. είναι παιχνίδια hit or miss. Ή δε θα σου αρέσουν ντιπ και θα τα βαρεθείς σχεδόν αμέσως και κατ'επέκταση δεν αξίζουν καν 10€. Ή θα γράψεις τρελό αριθμό ωρών οπότε η τιμή τους είναι σχεδόν αδιάφορη.

ΥΓ. Άποψή μου είναι ότι στη τωρινή ημιτελή μορφή που το έβγαλε η Blizzard δεν "αξίζει"  ούτε 1€ η συγκεκριμένη εταιρία.

Δημοσ.

¨Προσωπικά όταν ζύγιζα την τιμή στο μυαλό μου (με 20+ ώρες εμπειρία από το περιεχόμενο της open beta) δεν έλαβα υπόψιν μου μόνο το υπάρχον περιεχόμενο αλλά και το μελλοντικό περιεχόμενο που θα έρθει, το οποίο θα είναι δωρεάν, όπως και την καταπληκτική υποστήριξη που δείχνει η Blizzard στους τίτλους της.

• Like 1
Δημοσ.

Και ναι και όχι.

Αυτό που λες ισχύει για τα single player games όντως επειδή έχουν συγκεκριμένο playtime και replayability. Εκεί όντως μπορείς να πεις αν "αξίζει" ένα παιχνίδι το Χ ποσό βάση του χρόνου παιχνιδιού που προσφέρει

Σε online game ωστόσο αυτό δεν ισχύει. LoL, WoW, CS:GO ακόμη και το Battlefield που ανέφερε το παλικάρι κτλ. είναι παιχνίδια hit or miss. Ή δε θα σου αρέσουν ντιπ και θα τα βαρεθείς σχεδόν αμέσως και κατ'επέκταση δεν αξίζουν καν 10€. Ή θα γράψεις τρελό αριθμό ωρών οπότε η τιμή τους είναι σχεδόν αδιάφορη.

ΥΓ. Άποψή μου είναι ότι στη τωρινή ημιτελή μορφή που το έβγαλε η Blizzard δεν "αξίζει"  ούτε 1€ η συγκεκριμένη εταιρία.

Για μένα τουλάχιστον δεν ισχύει μόνο στα single player αυτό, στο λολ πχ δεν θα έδινα 50-60 ευρώ και ας εχω παίξει αρκετά (και ουτε έχω δώσει τόσα με το οικονομικό μοντέλο που έχει, αν δεν κάνω λάθος έχω δώσει 20- 30 ). Γιατί δεν κοστολογείς στεγνά ώρες αλλά τι σου δίνει συνολικά και αν το πόσο που εσύ θες να δόσεις ειναι κοντά στην τιμή του προϊόντος.  

Δημοσ.

Ειπαμε ποσο καλα οptimized ειναι ε? :-D

Καλα η GTX 1080 το κατουραει το game στα ultra 1080p..

250 fps MIN!! :shock:

http://www.techspot.com/review/1180-overwatch-benchmarks/page2.html

Καλα μην τρελενεστε ειναι καλα φτιαγμενο αλλα δεν εχει και τιποτα texture αλα w3 η shadow of mordor.Καρτουνιστικα texture εχει τι περιμενατε.Να λεμε και το πασιφανες.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...