Fulgore Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 (επεξεργασμένο) Εγω παλι δεν πιστευω να πεσουν οι τιμες οπως εχει συμβει και στα αλλα παιχνιδια της εταιριας σε τοσο συντομο διαστημα.Συνηθως μετα απο περιπου 8μηνες πεφτουν οι τιμες αρκετα. Επεξ/σία 28 Μαΐου 2016 από Fulgore 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gildo Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Δεν ξερω μηπως το καλοκαρι που συνηθως σπαει ο κοσμος απο τα περισσοτερα παιχνιδια.Για πιο μετα το κοβω λιγο δυσκολο να το παρω γιατι θα βγει και το battleffield 1 που περιμενω.Θα δουμε μηπως τα κλειδαδικα το βαλουν σε κανονικες τιμες καποια στιγμη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
icenex Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Προσωπικα καρφι δεν μου καιγεται αν δεν πεσει η τιμουλα δεν θα τους τιμησω με τιποτα.Ποσο μαλλον αμα θελει τοσο καιρο για να πεσει τοτε αυτα τα λεφτα θα πανε στο bf1.Καλυτερα δοκιμασμενη συνταγη=bf4 με 2400 ωρες multi στο ενεργητικο μου και συνεχιζω....παρα να το παρω και να το βαρεθω γιατι ειμαι και γεροπαραξενος και πανε στραφι τοσα λεφτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gildo Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Καλα και εγω δεν καιγομαι αλλα αν το βρω σε χαμηλη τιμη μπορει και να το παρω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Προσωπικα καρφι δεν μου καιγεται αν δεν πεσει η τιμουλα δεν θα τους τιμησω με τιποτα.Ποσο μαλλον αμα θελει τοσο καιρο για να πεσει τοτε αυτα τα λεφτα θα πανε στο bf1.Καλυτερα δοκιμασμενη συνταγη=bf4 με 2400 ωρες multi στο ενεργητικο μου και συνεχιζω....παρα να το παρω και να το βαρεθω γιατι ειμαι και γεροπαραξενος και πανε στραφι τοσα λεφτα. Τοτε αγαπητε αφου δεν σε ενδιαφερει το παιχνιδι και δεν προκειται να το αγορασεις(σε αυτη την τιμη αλλα σε μιση τιμη οπως λες πραγμα που θα αργησουμε αρκετα να δουμε ισως και απο του χρονου)γιατι εισαι στο θεμα του παιχνιδιου??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
icenex Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 (επεξεργασμένο) Καλα και εγω δεν καιγομαι αλλα αν το βρω σε χαμηλη τιμη μπορει και να το παρω. 30 ευρω ταβανι και πολλα του ειναι να σου πω αν θες την αποψη μου.Εγω προσωπικα εχω πει οτι ενα 20αρικο θα εδινα για αυτο το παιχνιδι αντε βαρια 25.Και θα εξηγηθω αν ειναι να δωσω τα κοντα 50 ευρω που ειναι τωρα το παιχνιδι Προτιμω να τα δωσω για το TR2 και Far cry primal που τοσο κανουν κ τα 2 αυτην την στιγμη και τα ζαχαρωνω καιρο τωρα.Απλα επειδη τα θελω κουτατα και εκει δεν εχει πεσει η τιμη τους για αυτο δεν τα εχω παρει ηδη απο καποιο κλειδαδικο. Τοτε αγαπητε αφου δεν σε ενδιαφερει το παιχνιδι και δεν προκειται να το αγορασεις(σε αυτη την τιμη αλλα σε μιση τιμη οπως λες πραγμα που θα αργησουμε αρκετα να δουμε ισως και απο του χρονου)γιατι εισαι στο θεμα του παιχνιδιου??? Γιατι εκφερω την αποψη μου αγαπητε επειδη το επαιξα στην beta και καποιος που δεν το εχει παιξει και μπει να διαβασει στο φορουμ να παρει μια σφαιρικη αποψη πριν αγορασει και οχι μονο απο fanboys.Σε καλυψα? ps.Δηλαδη για σενα οσοι δεν παρουν το παιχνιδι τωρα επειδη θεωρουν πολλα τα λεφτα την συγκεκριμενη στιγμη δεν εχουν δικαιωμα να μιλανε στο φορουμ?Ωραια λογικη...φανταζομαι ακρως δημοκρατικη η συζητηση και στα πλαισια των κανονισμων του φορουμ.Σορρυ κιολας αλλα εισαι τερμα λαθος φιλε. Επεξ/σία 28 Μαΐου 2016 από icenex Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Ούτε που κατάλαβα πώς πέρασαν 6 ώρες σερί! Απολαυστικό παιχνίδι τελικά. Δοκίμασα λίγο και το voice chat, not bad not bad. Όπως και το loot crate που πέφτει ανά level. Θέλω να μαζέψω όλα τα καλούδια για την Mercy. Κάτι που δεν μου άρεσε όμως είναι η 'ελληνική' πίστα η οποία δεν με βόλεψε στην τοποθέτηση (και η μουσική που της έχουν βάλει είναι εκνευριστική :Ρ ). Καλό λιωσιμο παιδιά!! nenya ποιο ειναι το hashtag σου; @icenex χανεις παιχνιδαρα παντως... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
icenex Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 nenya ποιο ειναι το hashtag σου; @icenex χανεις παιχνιδαρα παντως... Κοιτα την αποψη μου για το παιχνιδι την εχω πει και σε παλιοτερα ποστ και οντως ειναι πολυ καλο παιχνιδι και προσεγμενο και καλογραμμενο και αν ειχε μια πιο προσιτη τιμη για τα δικα μου δεδομενα σιγουρα θα το τιμουσα.Με χαλαει πολυ αυτη η τιμη ειναι λες και πουλανε κανενα w3 η δεν ξερω εγω τι.Ασε που με τα ιδια λεφτα οπως ειπα πιο πανω παιρνω 2 παιχνιδια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Κοιτα την αποψη μου για το παιχνιδι την εχω πει και σε παλιοτερα ποστ και οντως ειναι πολυ καλο παιχνιδι και προσεγμενο και καλογραμμενο και αν ειχε μια πιο προσιτη τιμη για τα δικα μου δεδομενα σιγουρα θα το τιμουσα.Με χαλαει πολυ αυτη η τιμη ειναι λες και πουλανε κανενα w3 η δεν ξερω εγω τι.Ασε που με τα ιδια λεφτα οπως ειπα πιο πανω παιρνω 2 παιχνιδια. Με βαση τα δικα μου δεδομενα,για πες μου ποτε θα μπορω να βρω το Battlefield μαζι με ολους τους χαρτες στην τιμη του overwatch???Επειδη με ενδιαφερει και εμενα οπως εχω πει το εν λογω παιχνιδι αλλα να πληρωσω την αξια 2 παιχνιδιων μονο για τους χαρτες ειναι σκετη κοροιδια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 nenya ποιο ειναι το hashtag σου; @icenex χανεις παιχνιδαρα παντως... Κάντε και add Mikolz#2500 , έχω κάποιους, βαριέμαι να μπαίνω solo όλη την ώρα. υ.γ. /offtopic λέει τίποτα ο πιλότος η το ξεφτιλίσανε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Κάντε και add Mikolz#2500 , έχω κάποιους, βαριέμαι να μπαίνω solo όλη την ώρα. υ.γ. /offtopic λέει τίποτα ο πιλότος η το ξεφτιλίσανε; off topic εμενα μου αρεσε η σειρα και σιγουρα την συνεχιζω αν και δεν εχω γνωση απο εκει που βασιζεται(για comic ακουω) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
icenex Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Με βαση τα δικα μου δεδομενα,για πες μου ποτε θα μπορω να βρω το Battlefield μαζι με ολους τους χαρτες στην τιμη του overwatch???Επειδη με ενδιαφερει και εμενα οπως εχω πει το εν λογω παιχνιδι αλλα να πληρωσω την αξια 2 παιχνιδιων μονο για τους χαρτες ειναι σκετη κοροιδια. Επειδη σε εχασα καπου και δεν καταλαβα το νοημα αυτων που λες αν κανω καπου λαθος διορθωσε με.Καταρχας ειναι παιχνιδι που δεν εχουμε δει actual gameplay οποτε δεν μπορω να εκφερω αποψη αν θα τα δωσω απο την πρωτη μερα τα 50-60 ευρω κουτατο (στα κλειδαδικα ξεκιναει απο 38 μεχρι 42)που θα κανει το bf1.Αν καταφερουμε να το παιξουμε οπως το OW σε καμια beta θα βγαλουμε ο καθενας τα συμπερασματα μας αν αξιζει να δωσουμε αυτα τα λεφτα για αυτο το παιχνιδι.Μετα αυτο το παιχνιδι οταν μιλας για 2 maps προφανως μιλας για το κανονικο παιχνιδι χωρια τα dlc?Αν ναι να σου θυμισω οτι το 4 το απλο παιχνιδι ειχε 11 maps χωρια τα αλλα 2 map που δωσανε δωρεαν σε ολους αρα παμε 13 map με 5-6(μπορει και παραπανω δεν θυμαμαι ακριβως) διαφορετικα Mode μεσο ορο ο καθε χαρτης αρα δεν πιστευω να εχει μονο 2 map το bf1.Σε αυτην την τιμη προσθεσε οτι ειναι ενα παιχνιδι με ενα στοιχειωδες campaign WW1, με φοβερα γραφικα και cinematics απο οσο ειδαμε στο βιντεακι δηλαδη. Ολα αυτα τα λεω βαση ενος τραιλερ παιχνιδιου μεχρι να το παιξω δεν μπορω να ξερω γιατι και το bf hardline μου αρεσε το τραιλερ αλλα οταν το επαιξα δεν το πηρα καν και ουτε ακομη και τωρα που κανει 15 ευρω. Και θελεις να μου πεις οτι ησουν διατεθιμενος να δωσεις 40-50 ευρω για το OW και δεν θα τα δωσεις για ενα παιχνιδι σαν το bf1 (αν οντως ανταπεξεθλει τον προσδοκιων το παιχνιδι)Ε τοτε τι να πω μαλλον εχουμε τελειως διαφορετικη αντιληψη για ποτε ενα παιχνιδι αξιζει τα λεφτα του και ποτε οχι. ps. Ξεχασα να το αναφερω οτι για την τιμη των 2 παιχνιδιων που λεω πιο πανω ειναι η δικη μου προτιμηση αντι να δωσω 50 ευρω για το OW αυτην την στιγμη θα επαιρνα στα ιδια λεφτα TR2 και το Far Cry primal που εχω βαλει στο ματι.Τιποτα περισσοτερο τιποτα λιγοτερο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Επειδη σε εχασα καπου και δεν καταλαβα το νοημα αυτων που λες αν κανω καπου λαθος διορθωσε με.Καταρχας ειναι παιχνιδι που δεν εχουμε δει actual gameplay οποτε δεν μπορω να εκφερω αποψη αν θα τα δωσω απο την πρωτη μερα τα 50-60 ευρω κουτατο (στα κλειδαδικα ξεκιναει απο 38 μεχρι 42)που θα κανει το bf1.Αν καταφερουμε να το παιξουμε οπως το OW σε καμια beta θα βγαλουμε ο καθενας τα συμπερασματα μας αν αξιζει να δωσουμε αυτα τα λεφτα για αυτο το παιχνιδι.Μετα αυτο το παιχνιδι οταν μιλας για 2 maps προφανως μιλας για το κανονικο παιχνιδι χωρια τα dlc?Αν ναι να σου θυμισω οτι το 4 το απλο παιχνιδι ειχε 11 maps χωρια τα αλλα 2 map που δωσανε δωρεαν σε ολους αρα παμε 13 map με 5-6(μπορει και παραπανω δεν θυμαμαι ακριβως) διαφορετικα Mode μεσο ορο ο καθε χαρτης αρα δεν πιστευω να εχει μονο 2 map το bf1.Σε αυτην την τιμη προσθεσε οτι ειναι ενα παιχνιδι με ενα στοιχειωδες campaign WW1, με φοβερα γραφικα και cinematics απο οσο ειδαμε στο βιντεακι δηλαδη. Ολα αυτα τα λεω βαση ενος τραιλερ παιχνιδιου μεχρι να το παιξω δεν μπορω να ξερω γιατι και το bf hardline μου αρεσε το τραιλερ αλλα οταν το επαιξα δεν το πηρα καν και ουτε ακομη και τωρα που κανει 15 ευρω. Και θελεις να μου πεις οτι ησουν διατεθιμενος να δωσεις 40-50 ευρω για το OW και δεν θα τα δωσεις για ενα παιχνιδι σαν το bf1 (αν οντως ανταπεξεθλει τον προσδοκιων το παιχνιδι)Ε τοτε τι να πω μαλλον εχουμε τελειως διαφορετικη αντιληψη για ποτε ενα παιχνιδι αξιζει τα λεφτα του και ποτε οχι. Δεν καταλαβες τι ειπα αν και ημουν αναλυτικος. Για το BF αν οντως το παρω θα παρω το απλο γιατι θεωρω κοροιδια(οσο καλο και να ναι)που σου χρεωνει μια περιουσια για τις επιπλεον πιστες(κοινως season pass). Οσο για το campaign ανεκαθεν αυτα τα παιχνιδια τα επαιρνες για το multiplayer. Και τα προηγουμενα BF ειτε ειχαν ειτε δεν ειχαν campaign καμια διαφορα δεν θα ειχανε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
icenex Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Δεν καταλαβες τι ειπα αν και ημουν αναλυτικος. Για το BF αν οντως το παρω θα παρω το απλο γιατι θεωρω κοροιδια(οσο καλο και να ναι)που σου χρεωνει μια περιουσια για τις επιπλεον πιστες(κοινως season pass). Οσο για το campaign ανεκαθεν αυτα τα παιχνιδια τα επαιρνες για το multiplayer. Και τα προηγουμενα BF ειτε ειχαν ειτε δεν ειχαν campaign καμια διαφορα δεν θα ειχανε. Και παλι εστω να δεχτω την αποψη σου οτι το campaign θα ειναι για τον πεο καβαλα οπως παλια για να φτιαχτει καποιοι δουλεψαν και πρεπει να πληρωθουν και αυτο ειναι μεσα στην τιμη.Πραγμα που το OW δεν το εχει και εκει ειναι η ολη διαφωνια μου για την τιμη του OW.Επισης το season pass πληρωνες 30 ευρω για να εχεις αλλα 20 map αυτο αλλο θεμα η μαλακια οπως θες πες το. Και συγκριτικα να το πας το παιχνιδι μονο στο multiplayer κομματι το bf1 θα του ριχνει στα αυτια του OW αν οντως ανταπεξελθει των προσδοκιων οπως ειπα.Και σε αυτην την τιμη θα εχεις κ δωρο ενα campaign.Και τεραστιους χαρτες με φοβερα γραφικα και σιγουρα μια πιο γαματη εμπειρια.Αρα δεν υπαρχει συγκριση στο θεμα αν αξιζει τα 40 ευρω το BF1 vs OW και για αυτο σου ειπα εχουμε διαφορετικη αντιληψη τι αξιζει περισσοτερο αυτα τα λεφτα. Προσπαθεις να πεισεις τον εαυτο σου?εμενα? ή ολους τους υπολοιπους οτι αυτο το παιχνιδι αξιζει αυτα τα λεφτα περισσοτερο απο το bf1?Δεν θελω να το παω στην συγκριση αλλα με αυτα που διαβαζω δεν μπορω.Και δεν το λεω σαν fanboy αλλα καθαρα αντικειμενικα τι προσφερει το ενα παιχνιδι και τι το αλλο(βεβαια περιμενουμε το δουμε το bf1 πρωτα γιατι δεν θα ειναι πρωτη φορα που θα κανει πατατα η ΕΑ)... PS.Sorry για τους υπολοιπους αν οντως καποιους απο εσας σας κουρασα με τις αποψεις μου και κατα ποσο αξιζει τα λεφτα του το OW αλλα θεωρω πρεπει να ακουγονται ολες οι αποψεις και η αναλογια τιμης με τι προσφερει ενα παιχνιδι.Γιατι ειναι κριμα την σημερινη εποχη να μας πιανουν τον κωλο πανω στην καυλα μας για ενα παιχνιδι που μας αρεσε PS2 για σενα προσωπικα fulgore και το bf1 αν ερχοτανε χωρις campaign τα ιδια θα ελεγα για την τιμη για να σου δωσω να καταλαβεις οτι ετσι ειναι το σκεπτικο μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 να ξέρετε σας έχω έτοιμο κανάλι,στο teamspeak.. Για να μην μιλάτε με το voip του παιχνιδιού ή με το skype.. TEAMSPEAK IP: ngp-crew.ga ευπρόσδεκτοι είστε όλοι σας. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις