xtrmsnpr Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 ΚΑΙ έτσι! Εμένα προσωπικά [και σε άλλους] ένα παιχνίδι πρέπει να μ'αρέσει και σαν design των characters, του περιβάλλοντος κλπ για να θέλω να το παίξω. [το παιχνίδι! γιατί άλλοι σίγουρα θα θέλουν να παίξουν και κάτι άλλο παράλληλα!] Και η 'γιαπωνεζίλα' είναι έρωτας, δεν βρίσκω κάτι κακό στο να έχει τέτοιο design στο Overwatch. Haters gonna hate ακούς εκεί δεν έχει content! Πόσο να τ'αναλύσουμε πια αυτό; κούρασε...... Χωρίς πλοκάμια είναι μισή δουλειά Εισαι μεγάλο φιτίλι, σε παραδέχομαι απάντησε για μένα ο βαγγέλας content είναι αυτό; 1
ADHD Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Και λέω ποιος είναι αυτός ο random. Το asdf είχε άλλη γλύκα. Άλλη αξιοπρέπεια. Σε αυτό το ύφος πάμε sure. Random#2218 απο μένα με ruleset τα ίδια με τον adhd. Μέχρι να νιώσω λίγο το game δηλαδή, να καταβαραθρώσω το mmr μου και μετά να γίνω εγώ σπασ@@δης. Ισχυει ναι αλλα ειπα να βαλω του steam μιας και οι μισοι και παραπανω που παιζω πλεον στο bnet απο το steam και απο csgo τους εχω, nova master ηταν το πρωτο μου rank στο csgo το εβαλα και εμεινε. Δεν θα με φωναζει και ο paularas asadadada και διαφορες τετοιες παραλαγες τωρα :P
*nenya* Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 ΚΑΙ έτσι! Εμένα προσωπικά [και σε άλλους] ένα παιχνίδι πρέπει να μ'αρέσει και σαν design των characters, του περιβάλλοντος κλπ για να θέλω να το παίξω. [το παιχνίδι! γιατί άλλοι σίγουρα θα θέλουν να παίξουν και κάτι άλλο παράλληλα!] Και η 'γιαπωνεζίλα' είναι έρωτας, δεν βρίσκω κάτι κακό στο να έχει τέτοιο design στο Overwatch. Haters gonna hate ακούς εκεί δεν έχει content! Πόσο να τ'αναλύσουμε πια αυτό; κούρασε...... Χωρίς πλοκάμια είναι μισή δουλειά Εισαι μεγάλο φιτίλι, σε παραδέχομαι απάντησε για μένα ο βαγγέλας content είναι αυτό; Τερπ έχεις ορεξουλες για flaming βλέπω άντε παίξε κάνα game ή δες κάνα πλοκάμι.
xtrmsnpr Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Τερπ έχεις ορεξουλες για flaming βλέπω άντε παίξε κάνα game ή δες κάνα πλοκάμι. εε όσο πατάει η γάτα..Αφού δεν έχω το OW..να μη πειράξω λίγο κόσμο; Δε με παίζουν οι φίλοι μου πχια,επειδή πήρα ps4!! Τα πλοκάμια τα βλέπουν οι οπαδοί της γιαπωνεζίλας είπαμε! :P
Dreyar Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Σήμερα πραγματικά το έλιωσα το παιχνίδι μαζί με αρκετά άτομα από το insomnia. Τις δύο προηγούμενες ημέρες δεν μπορούσα να παίξω πάνω από έξι quick games, δεν είχα μάθει καλά τα maps, τους χαρακτήρες κτλ. Μετά από ένα σερί αρκετών παιχνιδιών έδρασε το ναρκωτικό της Blizzard και πλέον εθίστηκα. Η τακτική, οι χάρτες και οι χαρακτήρες παίζουν τεράστιο ρόλο. Δεν είναι όπως τα είπαν ορισμένα άτομα, και φυσικό είναι να έκαναν λάθος γιατί πως να βγάλεις ασφαλή συμπεράσματα με λίγες ώρες ενασχόλησης και με άτομα που δεν έχουν μάθει ακόμη καλά καλά το παιχνίδι. Και το παιχνίδι έχει τεράστιο βάθος (σαν παρτίδα σκάκι όπως είχε πει και ένας φίλος) διότι πρέπει να ξέρεις τους χάρτες το είδος της αποστολής και να επιλέξεις τον κατάλληλο χαρακτήρα και τακτική για να πας για τη νίκη. Δεν είναι τα πράγματα πλέον όπως στις αρχές που πήγαινες αέρα πατέρα για να μάθεις το παιχνίδι, ειδικά όσο ανεβαίνεις lvl το επίπεδο δυσκολίας αυξάνεται μιας και οι αντίπαλοι κυμαίνονται στα ίδια lvl με την ομάδα σου πάνω κάτω. Αφιερώστε του χρόνο, πραγματικά αξίζει και πιστεύω πως όσο θα περνάει ο καιρός θα αυξάνονται οι χρήστες και θα κρατήσει κόσμο για πολύ καιρό. Το βασικό στοιχείο το έχει και αυτό είναι ο γνωστός εθισμός της Blizzard. 2
*nenya* Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Ούτε που κατάλαβα πώς πέρασαν 6 ώρες σερί! Απολαυστικό παιχνίδι τελικά. Δοκίμασα λίγο και το voice chat, not bad not bad. Όπως και το loot crate που πέφτει ανά level. Θέλω να μαζέψω όλα τα καλούδια για την Mercy. Κάτι που δεν μου άρεσε όμως είναι η 'ελληνική' πίστα η οποία δεν με βόλεψε στην τοποθέτηση (και η μουσική που της έχουν βάλει είναι εκνευριστική :Ρ ). Καλό λιωσιμο παιδιά!! 2
Fulgore Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Ούτε που κατάλαβα πώς πέρασαν 6 ώρες σερί! Απολαυστικό παιχνίδι τελικά. Δοκίμασα λίγο και το voice chat, not bad not bad. Όπως και το loot crate που πέφτει ανά level. Θέλω να μαζέψω όλα τα καλούδια για την Mercy. Κάτι που δεν μου άρεσε όμως είναι η 'ελληνική' πίστα η οποία δεν με βόλεψε στην τοποθέτηση (και η μουσική που της έχουν βάλει είναι εκνευριστική :Ρ ). Καλό λιωσιμο παιδιά!! Μπορω να πω οτι ειναι απο τις αγαπημενες μου πιστες σχεδιαστικα,βεβαια για την μουσικη δεν μπορω να εκφερω γνωμη γιατι δεν πολυ δινω σημασια.
SPANK Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Η ελληνική πίστα ειναι η αγαπημένη μου τοσο σχεδιαστικά αλλα και οπως ειναι η δομή της δεν ξέρω αλλα μου βγαίνει πολύ καλα το παιχνίδι εκει με τον soldier
Fulgore Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Νομιζω οτι γενικα απο τα καλυτερα video που μπορουν να βοηθησουν καποιον στο αν αξιζει να παρει το παιχνιδι ή οχι ειναι το παρακατω(δεν ξερω αν εχει ξαναανεβει στο θεμα)που αναφερει ακομα και για την απουσια του single player φυσικα και το competitive στοιχειο
ferongr Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Holy shit αυτό το footage απο το PS4. Πως παίζουν έτσι οι console peasants; 2
paularas Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Οποιος θελει να με κανει add NovaGOD#2152 αλλαξα ονομα bnet αν με ειχατε asdf1234#2431 μη με σβήσετε ο ιδιος ειμαι, οσοι δεν με εχετε καντε add για κανα overwatch αλλα σε πολυ casual φαση ομως. Δεν θελω tryhards, γιατι δεν με healares γιατι pushares μπροστα απο το tank κτλπ τα περναω στο csgo δεν μπορω και εδω. :P 4-5 ΜΕΡΕΣ ΨΑΧΝΩ ΝΑ ΒΡΩ ΠΟΙΟΣ ΑΛΛΑΞΕ ΤΟ NICK ΤΟΥ ΣΕ NOVA GOD........ FUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU 1
gildo Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Μεσα στο καλοκαιρι πιστευω να πεσουν οι τιμες μηπως και το παρω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις