Προς το περιεχόμενο

Overwatch Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

To tickrate είναι ο αριθμός των ανaνεώσεων της κατάστασης του παιχνιδιού που κάνει ο server. Το commandrate είναι ο ρυθμός ανταλλαγής εντολών μεταξύ server-client. Στο Overwatch το tickrate είναι 60Hz, το client->server commandrate 60 και το server->client commandrate 20(.8).

• Απαντ. 9,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

To tick rate ειναι ο ρυθμος ανανεωσης του server , ο οποιος στο OW ειναι στα 20,8 hz

Δεν ξερω γιατι διαφωνουμε

Απο το reddit:

What this all means for Overwatch

Generally, a higher tick-rate server will yield a smoother, more accurate interaction between players, but it is important to consider other factors here. If we compare a tick rate of 64 (CSGO matchmaking), with a tick rate of 20 (alleged tick rate of Overwatch Beta servers), the largest delay due to the difference in tick rate that you could possibly perceive is 35ms. The average would be 17.5ms. For most people this isn't perceivable, but experienced gamers who have played on servers of different tick rates, can usually tell the difference between a 10 or 20 tick server and a 64 tick one.
Keep in mind that a higher tickrate server will not change how lag compensation behaves, so you will still experience times where you ran around the corner and died. 64 Tick servers will not fix that.

https://www.reddit.com/r/Overwatch/comments/3u5kfg/everything_you_need_to_know_about_tick_rate/

Εγω βλεπω τεραστια διαφορα απο ελληνικο 128 tick server που παιζω καμια φορα στο csgo με τα 64 του mm παντως, ακομα και το spray θελει λιγο διαφορετικό timing.

Δημοσ.

Αν βαζανε καμια τουμπανο φιγουρα με τον genji παιζει να επαιρνα καμια collectors μονο και μονο για αυτον.Πολυ γουσταρω τους ninja απο μικρο παιδι και αυτον τον εχουν κανει πολυ ωραιο.Μου θυμιζει snake eyes.

Δημοσ.

Θυμιζει και τον ninja απο MGS θα ελεγα..

Σωστη παρατηρηση ναι ειδικα με αυτον που ειναι και cyborg οπως και ο genji.

• Moderators
Δημοσ.

Ε, κάτι μεταξύ Raiden και Snake Eyes, αλλά χωρίς τα κανονικά όπλα (μιας και ο Snake Eyes είχε commando training και όταν αφήνει τα σπαθιά, πιάνει τα uzi. ;) ).

• Like 1
Δημοσ.

Και ένα wallpaper για τους φαν του Overwatch.

Σε spoiler γιατί είναι ελαφρώς NSFW:

Overwatch-Widowmaker-Tracer-DVa-2730436.

E ναι.. έτσι προσπαθεί να πουλήσει το παιχνίδι..

Αφού δεν έχει content..

Όσοι είναι φαν της γιαπωνεζιλας και της διαστροφής που προάγουν είναι βούτυρο στο ψωμί τους..

:P :p

Δημοσ.

Αφού δεν έχει content..

Όσοι είναι φαν της γιαπωνεζιλας και της διαστροφής που προάγουν είναι βούτυρο στο ψωμί τους..

:P :P

ΚΑΙ έτσι! Εμένα προσωπικά [και σε άλλους] ένα παιχνίδι πρέπει να μ'αρέσει και σαν design των characters, του περιβάλλοντος κλπ για να θέλω να το παίξω. [το παιχνίδι! γιατί άλλοι σίγουρα θα θέλουν να παίξουν και κάτι άλλο παράλληλα!]

Και η 'γιαπωνεζίλα' είναι έρωτας, δεν βρίσκω κάτι κακό στο να έχει τέτοιο design στο Overwatch.

Haters gonna hate :P ακούς εκεί δεν έχει content! Πόσο να τ'αναλύσουμε πια αυτό; κούρασε......

• Like 3
Δημοσ.

Αφού δεν έχει content..

:P :P

Χωρίς πλοκάμια είναι μισή δουλειά :P

Εισαι μεγάλο φιτίλι, σε παραδέχομαι :devil:

• Like 3
Δημοσ.

Οποιος θελει να με κανει add NovaGOD#2152 αλλαξα ονομα bnet αν με ειχατε asdf1234#2431 μη με σβήσετε ο ιδιος ειμαι, οσοι δεν με εχετε καντε add για κανα overwatch αλλα σε πολυ casual φαση ομως. Δεν θελω tryhards, γιατι δεν με healares γιατι pushares μπροστα απο το tank κτλπ τα περναω στο csgo δεν μπορω και εδω. :P :P

• Like 2
Δημοσ.

Μου λείπει ή collector του vanilla του burning crusade και φυσικά ή καινούργια που θα αγοραστεί ,όλα τα άλλα τα εχω

Εχω το burning crusade μονο.. Αν ψαχνεις για αγορα στειλε μου...Το μονο που usarw ειναι το mouse pad.

Δημοσ.

Οποιος θελει να με κανει add NovaGOD#2152 αλλαξα ονομα bnet αν με ειχατε asdf1234#2431 μη με σβήσετε ο ιδιος ειμαι, οσοι δεν με εχετε καντε add για κανα overwatch αλλα σε πολυ casual φαση ομως. Δεν θελω tryhards, γιατι δεν με healares γιατι pushares μπροστα απο το tank κτλπ τα περναω στο csgo δεν μπορω και εδω. :P :P

Και λέω ποιος είναι αυτός ο random. Το asdf είχε άλλη γλύκα. Άλλη αξιοπρέπεια.

Σε αυτό το ύφος πάμε sure. Random#2218 απο μένα με ruleset τα ίδια με τον adhd. Μέχρι να νιώσω λίγο το game δηλαδή, να καταβαραθρώσω το mmr μου και μετά να γίνω εγώ σπασ@@δης.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...