klainmaingr Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Pre order limited edition είναι αλλα μπορείς να βρείς σκέτο τον κωδικό και απο key shops ή αγγελίες. 1
xtrmsnpr Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Κάτι ακόμα. Το skin της Widowmaker μπορεί να αγοραστεί εντός παιχνιδιού ή είναι μόνο για όσους κάνανε pre-order; φαντάσου τώρα παιχνίδι που είναι.. που με το μόνο που μπορεί κάποιος να ασχοληθεί,είναι τα skins..που στο κάτω κάτω,δε θα τα δεί και ποτέ .. Και τί μεγαλός καημός.. Πράγματα από f2p μοντέλα παιχνιδιών να ούμε Όσο για την απάντηση,θέλω να πιστεύω πως όχι,αλλιώς γιατί να έκανε κάποιος preorder. έτσι για να ρίξω λίγο λάδι στην φωτιά! Μιας και βλέπω είναι όλα ήρεμα εδώ,νοοοοοτ! 1
vangelisb Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 φαντάσου τώρα παιχνίδι που είναι.. που με το μόνο που μπορεί κάποιος να ασχοληθεί,είναι τα skins..που στο κάτω κάτω,δε θα τα δεί και ποτέ .. Και τί μεγαλός καημός.. Πράγματα από f2p μοντέλα παιχνιδιών να ούμε Όσο για την απάντηση,θέλω να πιστεύω πως όχι,αλλιώς γιατί να έκανε κάποιος preorder. έτσι για να ρίξω λίγο λάδι στην φωτιά! Μιας και βλέπω είναι όλα ήρεμα εδώ,νοοοοοτ! Καλύτερα να πληρώνει άμα θες για διακοσμητικά στοιχεία παρά για στοιχεία του παιχνιδιού και season pass imo. Αφιερωμένο: QP
jmirko15 Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Ωραίο pre-order έκανα.. -.-" FML Thanks klainmaingr βρήκα..
VagXal Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Καλύτερα να πληρώνει άμα θες για διακοσμητικά στοιχεία παρά για στοιχεία του παιχνιδιού και season pass imo. Ποια στοιχεια εχει αυτο που τα διαθετει δωρεαν εκτος απο τα skins που τα πληρωνεις κιολλας?Ας ηταν αλλη εταιρια να εβγαζε ενα παιχνιδι ιδιο με την beta χωρις διαφορα και το πουλαγε 60 η οσο εχει και θα ελεγα τι κραξιμο θα ετρωγε..Ας μην γελιομαστε.. 1
icenex Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Διαβαζω τι λεγεται μετα απο 1-2 μερες που ειναι online το παιχνιδι φανταστειτε σε 1 μηνα τι θα λεγεται.Εγω οταν γινει 20αρικο θα το παρω αν δεν εχει φυγει ο κοσμος μεχρι τοτε.
vangelisb Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Διαβαζω τι λεγεται μετα απο 1-2 μερες που ειναι online το παιχνιδι φανταστειτε σε 1 μηνα τι θα λεγεται.Εγω οταν γινει 20αρικο θα το παρω αν δεν εχει φυγει ο κοσμος μεχρι τοτε. Μέχρι να γίνει αυτό θα έχουμε βγει από την κρίση οπότε δε 8α σε νοιάζει τόσο Η blizz αργεί να ρίξει τις τιμές της πολύ (αρνητικό) γιατί τα υποστηρίζει τα παιχνίδια της για πολλά χρόνια (θετικό). 1
Dreyar Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Γκρίνια γκρίνια και μιζέρια τις τελευταίες μέρες. Οκ ορισμένοι παίξατε τη Beta δεν σας άρεσε τέλος τώρα. Να είχατε αγοράσει το παιχνίδι ενώ η Blizzard σας είχε τάξει κάτι διαφορετικό να το καταλάβω, αλλά έλεος πια, είπαμε. Έτσι όπως μαθαίναμε και είδαμε είναι το παιχνίδι, ούτε σας εξαπάτησε κανένας ούτε σας υποχρέωσε να το αγοράσετε. Δεν το γουστάρετε με γεια σας και χαρά σας, κυκλοφορούν δεκάδες fps μην αναλώνεστε στη γκρίνια και στη μουρμούρα. Μπαίνουμε να διαβάσουμε τίποτα για το παιχνίδι και τι διαβάζουμε; Για το ranked που δεν είναι day one, για τα skins, για τη τιμή και εγώ δεν ξέρω τι άλλο, ηρεμήστε λίγο. Όποιος θέλει παρέα στο λιώσιμο ας στείλει ένα friend request, Dreyar#21581 . 10
xtrmsnpr Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Γκρίνια γκρίνια και μιζέρια τις τελευταίες μέρες. Οκ ορισμένοι παίξατε τη Beta δεν σας άρεσε τέλος τώρα. Να είχατε αγοράσει το παιχνίδι ενώ η Blizzard σας είχε τάξει κάτι διαφορετικό να το καταλάβω, αλλά έλεος πια, είπαμε. Έτσι όπως μαθαίναμε και είδαμε είναι το παιχνίδι, ούτε σας εξαπάτησε κανένας ούτε σας υποχρέωσε να το αγοράσετε. Δεν το γουστάρετε με γεια σας και χαρά σας, κυκλοφορούν δεκάδες fps μην αναλώνεστε στη γκρίνια και στη μουρμούρα. Μπαίνουμε να διαβάσουμε τίποτα για το παιχνίδι και τι διαβάζουμε; Για το ranked που δεν είναι day one, για τα skins, για τη τιμή και εγώ δεν ξέρω τι άλλο, ηρεμήστε λίγο. Όποιος θέλει παρέα στο λιώσιμο ας στείλει ένα friend request, Dreyar#21581 . είναι blizzard game ρε φιλαράκι να ούμε..και αυτό τα λέει όλα.. Ας το έβγαζε ο Μήτσος,Κίτσος,Πίστος το παιχνίδι και θα σου έλεγα εγω.. Απίστευτο,άπατο θα πήγαινε,πόσο μάλλον αν είχε κάνει το λάθος η εταιρία να μην δώσει ranked games από day 1.. Τώρα όλα συγχωρούνται. Αυτό σχολιάζουμε,θέλω να πιστεύω! ΑΝΤΕ ΝΑ ΟΥΜΕ σε κάνω add να παίξουμε heartstone
Fulgore Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Γκρίνια γκρίνια και μιζέρια τις τελευταίες μέρες. Οκ ορισμένοι παίξατε τη Beta δεν σας άρεσε τέλος τώρα. Να είχατε αγοράσει το παιχνίδι ενώ η Blizzard σας είχε τάξει κάτι διαφορετικό να το καταλάβω, αλλά έλεος πια, είπαμε. Έτσι όπως μαθαίναμε και είδαμε είναι το παιχνίδι, ούτε σας εξαπάτησε κανένας ούτε σας υποχρέωσε να το αγοράσετε. Δεν το γουστάρετε με γεια σας και χαρά σας, κυκλοφορούν δεκάδες fps μην αναλώνεστε στη γκρίνια και στη μουρμούρα. Μπαίνουμε να διαβάσουμε τίποτα για το παιχνίδι και τι διαβάζουμε; Για το ranked που δεν είναι day one, για τα skins, για τη τιμή και εγώ δεν ξέρω τι άλλο, ηρεμήστε λίγο. Όποιος θέλει παρέα στο λιώσιμο ας στείλει ένα friend request, Dreyar#21581 . Συμφωνω σχεδον σε ολα οσα γραφεις εκτως απο καποια πραγματα που ορθα αναφερονται για το περιεχομενο του παιχνιδιου το οποιο οντως σαν αρχικη μορφη(ισως να φταιει που η beta ηταν ολο το day one παιχνιδι κατι που οι αλλες εταιριες δεν κανουν)δεν ειναι μεγαλο αλλα γιαυτο το λογο και πριν καν το παιχνιδι η εταιρια ανακοινωσε οτι μελλοντικοι χαρακτηρες και πιστες/modes θα ειναι δωρεαν. Το id σου btw ειναι σιγουρα λαθος αφου απο οσο γνωριζω μεχρι 4 ειναι οι αριθμοι του tag(ισως κανω λαθος σε αυτο)
WizNick Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Μπα εσυ κανεις λαθος, και το δικο μου ID εχει 5 αριθμους. 1
Fulgore Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Ε ναι ρε συ Παύλο. Ποιος το αρνείται αυτό? Στο marketing η Blizzard γαμάει αν και το όλο marketing της στηρίζεται σε 2 άξονες: 1) Ότι λόγω παρελθόντος ο κόσμος έχει πολύ υψηλές προσδοκίες και άρα hype. Πολλοί έχουμε φάει άπειρες ώρες στα παιχνίδια της με αποτέλεσμα σε κάθε ανακοίνωση "ονειρευόμαστε". Άσχετα αν το τελευταίο καλό παιχνίδι (starcraft 2) το έβγαλε πριν 6 χρόνια και εκτοτε μόνο σκουπίδια. 2) Επειδή κάποιοι τρέφουν τρομερή αγάπη στην εταιρία θα τη στηρίξουν τυφλά ό,τι μαλακία και να κάνει με αποτέλεσμα να δημιουργούνται κόντρες στα forum. Αυτό δε το λέω επικριτικά. Ίσα ίσα τους ζηλεύω αυτούς τους ανθρώπους όπως και οποιονδήποτε πραγματικά απολαμβάνει ένα game ειδικά από τη στιγμή που έχω γίνει γεροπερίεργος και δε με ευχαριστεί τίποτα. Είναι το ακριβώς αντίθετο από τη ubisoft και την ΕΑ όπου ό,τι και να βγάλουν θα πέσει το κράξιμο της αρκούδας. Στη μία περίπτωση η κουβέντα τροφοδοτείτε από blizzard-lovers και στη δεύτερη από ubisoft/ea-haters. Οι μεν θα υποστηρίξουν ακόμη και ποδοσφαιράκι να βγάλει χωρίς μπάλα. Οι δε θα κράξουν ακόμη και τα δίχτυα στο καλύτερο ποδοσφαιράκι ever. (τυχαία παραδείγματα) Για το 1 αυτο που λες γνωμη σου παντα. Ουτε εγω ασχολουμαι εδω και πολλους μηνες με το Heroes of the storm αλλα σε καμια περιπτωση δεν ειναι σκουπιδι. Ουτε και το hearthstone φυσικα(αν και το συγκεκριμενο εχει αρκετα πραγματα που θελουν βελτιωση φυσικα). Ουτε και το Diablo 3 εχει καμια σχεση με το πως ηταν στις αρχες(και εδω μετραει η υποστηριξη που λενε πολλοι στα θετικα της εταιριας)γιαυτο και εξακολουθει κοσμος και το παιζει μεχρι και σημερα παιχνιδι 4ετιας πλεον. Για το Wow και το πως εχει καταντησει τα εχω γραψει στο αντιστοιχο θεμα οπως και οι περισσοτεροι και πιστεψε με οτι τα περισσοτερα σχολια δεν ειναι καθολου θετικα στα τελευταια expansion. Για το δευτερο που γραφεις αυτο οφειλεται οπως συμφωνουμε ολοι στο γεγονος οτι η εταιρια παρεχει μακροχρονια υποστηριξη στα παιχνιδια της. Γιαυτο αλλωστε και ο κοσμος τα τιμαει αναλογα ποιο πολυ λογω υποστηριξης. Για το τελευταιο που αναφερεις να με συγχωρεις αλλα τα θελει η γουνα τους των παραπανω εταιριων, ειδικα της EA καθως γενικα η εικονα που εχουν σχηματισει οι περισσοτεροι ειναι πολυ αρνητικη. Παντως το ξαναλεω και εγω οτι κανενας δεν υποχρεωνει το παιχνιδι να το παρει day one και οχι αργοτερα(ειτε που θα μπει το ranked ειτε αν πεσει η τιμη). Μπα εσυ κανεις λαθος, και το δικο μου ID εχει 5 αριθμους. Οκ τοτε η αληθεια ειναι οτι ολα τα id τα ειχα δει σε 4ψηφιους αριθμους ως τωρα,να και κατι που εμαθα είναι blizzard game ρε φιλαράκι να ούμε..και αυτό τα λέει όλα.. Ας το έβγαζε ο Μήτσος,Κίτσος,Πίστος το παιχνίδι και θα σου έλεγα εγω.. Απίστευτο,απίστευτο είναι θα πήγαινε,πόσο μάλλον αν είχε κάνει το λάθος η εταιρία να μην δώσει ranked games από day 1.. Τώρα όλα συγχωρούνται. Αυτό σχολιάζουμε,θέλω να πιστεύω! ΑΝΤΕ ΝΑ ΟΥΜΕ σε κάνω add να παίξουμε heartstone Αν και στα περισσοτερα που εχεις γραψει στα τελευταια παιχνιδια συμφωνω με την γνωμη σου στο παραπανω θα διαφωνισω και θα σου αναφερω αναλογη κατασταση που γινοταν στο Division αν θυμασαι που επεφτε κραξιμο περισσοτερο για τα γραφικα του παιχνιδιου και τις διαφορες βαθμολογιες και την σταση σου απεναντι σε αυτους(στην οποια btw ειχες απολυτο δικιο). Φανμποι της εταιριας δεν ειμαι(καθως ουτε collector εχω αγορασει ουτε πλεον παιζω τα μισα της παιχνιδια).Βεβαια την παραδεχομαι που καταφερε να με κανει να μου αρεσουν τα Strategy με το campaign του Starcraft που γενικα δεν τα πηγαινω καθολου(Multiplayer δεν επαιξα καθολου κλασσικα Σε αυτο που ειμαι fanboy της Blizzard αλλα και της καθε blizzard ειναι οταν μου παρεχεται υποστηριξη στα παιχνιδια και δεν τα παρατανε μετα απο συντομο διαστημα οπως επισης εχω μεινει παρα πολυ ικανοποιημενος και απο το online/server της εν λογω εταιριας(εχει βεβαια και αυτο τις στιγμες που κρασαρει ειδικα σε μας τους ατυχους της Ευρωπης αλλα ειναι πολυ λιγοτερες απο αλλες εταιριες). Αλλωστε γινεται να εισαι fanboy αν δεν προτεινεις καν σε αλλους το εν λογω παιχνιδι??
xtrmsnpr Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Το id σου btw ειναι σιγουρα λαθος αφου απο οσο γνωριζω μεχρι 4 ειναι οι αριθμοι του tag(ισως κανω λαθος σε αυτο) το id είναι σίγουρα ολόσωστο,γιατί chatαρουμε αυτή την στιγμή Για το 1 αυτο που λες γνωμη σου παντα. Ουτε εγω ασχολουμαι εδω και πολλους μηνες με το Heroes of the storm αλλα σε καμια περιπτωση δεν ειναι σκουπιδι. Ουτε και το hearthstone φυσικα(αν και το συγκεκριμενο εχει αρκετα πραγματα που θελουν βελτιωση φυσικα). Ουτε και το Diablo 3 εχει καμια σχεση με το πως ηταν στις αρχες(και εδω μετραει η υποστηριξη που λενε πολλοι στα θετικα της εταιριας)γιαυτο και εξακολουθει κοσμος και το παιζει μεχρι και σημερα παιχνιδι 4ετιας πλεον. Για το Wow και το πως εχει καταντησει τα εχω γραψει στο αντιστοιχο θεμα οπως και οι περισσοτεροι και πιστεψε με οτι τα περισσοτερα σχολια δεν ειναι καθολου θετικα στα τελευταια expansion. Για το δευτερο που γραφεις αυτο οφειλεται οπως συμφωνουμε ολοι στο γεγονος οτι η εταιρια παρεχει μακροχρονια υποστηριξη στα παιχνιδια της. Γιαυτο αλλωστε και ο κοσμος τα τιμαει αναλογα ποιο πολυ λογω υποστηριξης. Για το τελευταιο που αναφερεις να με συγχωρεις αλλα τα θελει η γουνα τους των παραπανω εταιριων, ειδικα της EA καθως γενικα η εικονα που εχουν σχηματισει οι περισσοτεροι ειναι πολυ αρνητικη. Παντως το ξαναλεω και εγω οτι κανενας δεν υποχρεωνει το παιχνιδι να το παρει day one και οχι αργοτερα(ειτε που θα μπει το ranked ειτε αν πεσει η τιμη). Οκ τοτε η αληθεια ειναι οτι ολα τα id τα ειχα δει σε 4ψηφιους αριθμους ως τωρα,να και κατι που εμαθα Αν και στα περισσοτερα που εχεις γραψει στα τελευταια παιχνιδια συμφωνω με την γνωμη σου στο παραπανω θα διαφωνισω και θα σου αναφερω αναλογη κατασταση που γινοταν στο Division αν θυμασαι που επεφτε κραξιμο περισσοτερο για τα γραφικα του παιχνιδιου και τις διαφορες βαθμολογιες και την σταση σου απεναντι σε αυτους(στην οποια btw ειχες απολυτο δικιο). Φανμποι της εταιριας δεν ειμαι(καθως ουτε collector εχω αγορασει ουτε πλεον παιζω τα μισα της παιχνιδια).Βεβαια την παραδεχομαι που καταφερε να με κανει να μου αρεσουν τα Strategy με το campaign του Starcraft που γενικα δεν τα πηγαινω καθολου(Multiplayer δεν επαιξα καθολου κλασσικα Σε αυτο που ειμαι fanboy της Blizzard αλλα και της καθε blizzard ειναι οταν μου παρεχεται υποστηριξη στα παιχνιδια και δεν τα παρατανε μετα απο συντομο διαστημα οπως επισης εχω μεινει παρα πολυ ικανοποιημενος και απο το online/server της εν λογω εταιριας(εχει βεβαια και αυτο τις στιγμες που κρασαρει ειδικα σε μας τους ατυχους της Ευρωπης αλλα ειναι πολυ λιγοτερες απο αλλες εταιριες). Αλλωστε γινεται να εισαι fanboy αν δεν προτεινεις καν σε αλλους το εν λογω παιχνιδι?? εεεε κανόνισε να πάρεις κολέκτορζ,αλλιώς καλός gamer δεν είσαι σε πειράζω όποτε σε λέω φανμποη.. όπως και τώρα για πλάκα ότι γράφω..Πέρα ότι είναι blizard game,και ότι αν δεν ήταν δε θα ασχολούμασταν. όπως και ότι κάνω τον δικηγόρο του διαβόλου. 1
Fulgore Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Για το id εχετε δικιο . Αν ειχε αυτη την φιγουρα μεσα θα ηταν η πρωτη collector που θα ειχα παρει στα σιγουρα ειδικα αν ηταν με φωτισμο το μπλε stand(θα εκανε οτι πρεπει για φωτιστικο γραφειου ). Προφανως και λογω της λεπτομερειας που εχει και οχι λογω της ποζας(μην παει πουθενα το μυαλο σου στο πονηρο 2
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Moderators Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Σε μια μέρα, 2 webcomics και τα 2 (περίπου) για PotG.
Προτεινόμενες αναρτήσεις