vangelisb Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 I see what you did there. Πολύ εποικοδομητικό δεν το λες, αλλά είχε πλάκα 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atallos1 Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Εχει κανεις ανεβασμενο ping σημερα? 150 μονιμα ενω χτες ηταν ολα οκ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paularas Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 55 με 65 χθες και σημερα. Αν και μπυ πετουσε την μαλακια το icon που και που για θεμα συνδεσης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Δεν θελω να το συνεχισω αλλο και εγω αλλα η πλακα ειναι οτι ο fullgore ειναι ο πρωτος που κραζει μισοτελειωμενα games/dlc/ελλειψη campaign ακομα και σε pure online games κτλπ. Εδω δινεις στην καλυτερη 40ε αυτη τη στιγμη για να παιζεις deathmatch χωρις νοημα να μην το πουμε δηλαδη να λεμε τι ωραιοι που ειναι οι χαρακτηρες?? Ωραια η tracer και η widowmaker εχουν ωραιο κωλο και η santorini ειναι καλο map.. Δεν θελω να πρηξω τα @@ κανενος απλα δεν ειναι παραλογο να ζηταω εστω μια απλη μορφη competitive/ranked στο release και ας το κανουν καλυτερο μετα, τοσο καιρο το δουλευαν και δεν το λες και φτηνο game, οπως ειναι τωρα f2p επρεπε να ειναι.. Να πω μονο στο παραπανω επειδη ειναι πολυ γενικο ετσι οπως το λες οσον αφορα τα fps παιχνιδια Ουτε αυτο εχει αλλαξει ομως. Το overwatch στην παρουσα φαση οντως σε σχεση με αλλα παιχνιδια με campaign(οχι ομως ολα γιατι και το battlefield και που εχει campaign καλυτερα να μην ειχε καθολου ξερω γω)ειναι μισο παιχνιδι αυτο ισχυει.Ομως σε σχεση με τα αλλα shooter που αναφερεις(ακομα και το προσφατο Doom)δεν εχει season pass μεσα που ειδικα η EA τα χρεωνει στα υψη.Ξερεις επισης οτι το παιχνιδι το παιρνεις αποκλειστικα για το Online του. Τα περι Dlc ειναι πολυ γενικο(γιατι Dlc θεωρουνται και του Witcher/dark souls που βλεπουμε αν αξιζουν ή οχι)αλλα και παλι Dlc το overwatch δεν εχει/θα εχει απο οτι εχουν πει. Προφανως τα παραπανω που αναφερεις πανε σε εταιριες οι οποιες μας εχουν ''καλομαθει'' βλεπε Capcom,EA,Activision και παει λεγοντας. Εχει κανεις ανεβασμενο ping σημερα? 150 μονιμα ενω χτες ηταν ολα οκ Και εγω γυρω στο 50 με 60ping σταθερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atallos1 Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Τι σκατα παιχτηκε σημερα κ εχω ανεβασμενα ping και rtt μονο στο Overwatch ZzZ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kalodrei Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Τι σκατα παιχτηκε σημερα κ εχω ανεβασμενα ping και rtt μονο στο Overwatch ZzZ οι haters κανουν DDOS μαλλον , η απλα κανει κατι η blizzard με τους servers. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim777 Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 βέβαια haters/ non haters καταλαβαίνετε πόσο έχει πιάσει το παιχνίδι από τις σελίδες συζήτησης που έχουν γραφτεί. καλό ή κακό κατάφερε η blizz με το marketing της να δημιουργήσει όλο αυτόν τον ντόρο. Ε ναι ρε συ Παύλο. Ποιος το αρνείται αυτό? Στο marketing η Blizzard γαμάει αν και το όλο marketing της στηρίζεται σε 2 άξονες: 1) Ότι λόγω παρελθόντος ο κόσμος έχει πολύ υψηλές προσδοκίες και άρα hype. Πολλοί έχουμε φάει άπειρες ώρες στα παιχνίδια της με αποτέλεσμα σε κάθε ανακοίνωση "ονειρευόμαστε". Άσχετα αν το τελευταίο καλό παιχνίδι (starcraft 2) το έβγαλε πριν 6 χρόνια και εκτοτε μόνο σκουπίδια. 2) Επειδή κάποιοι τρέφουν τρομερή αγάπη στην εταιρία θα τη στηρίξουν τυφλά ό,τι μαλακία και να κάνει με αποτέλεσμα να δημιουργούνται κόντρες στα forum. Αυτό δε το λέω επικριτικά. Ίσα ίσα τους ζηλεύω αυτούς τους ανθρώπους όπως και οποιονδήποτε πραγματικά απολαμβάνει ένα game ειδικά από τη στιγμή που έχω γίνει γεροπερίεργος και δε με ευχαριστεί τίποτα. Είναι το ακριβώς αντίθετο από τη ubisoft και την ΕΑ όπου ό,τι και να βγάλουν θα πέσει το κράξιμο της αρκούδας. Στη μία περίπτωση η κουβέντα τροφοδοτείτε από blizzard-lovers και στη δεύτερη από ubisoft/ea-haters. Οι μεν θα υποστηρίξουν ακόμη και ποδοσφαιράκι να βγάλει χωρίς μπάλα. Οι δε θα κράξουν ακόμη και τα δίχτυα στο καλύτερο ποδοσφαιράκι ever. (τυχαία παραδείγματα) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atallos1 Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Apprently δεν ειναι δικο μου το lag issue και δεν ειναι μονο στο OW https://www.reddit.com/r/heroesofthestorm/comments/4l4hkb/europe_server_100_200_ms/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vangelisb Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Ε ναι ρε συ Παύλο. Ποιος το αρνείται αυτό? Στο marketing η Blizzard γαμάει αν και το όλο marketing της στηρίζεται σε 2 άξονες: 1) Ότι λόγω παρελθόντος ο κόσμος έχει πολύ υψηλές προσδοκίες και άρα hype. Πολλοί έχουμε φάει άπειρες ώρες στα παιχνίδια της με αποτέλεσμα σε κάθε ανακοίνωση "ονειρευόμαστε". Άσχετα αν το τελευταίο καλό παιχνίδι (starcraft 2) το έβγαλε πριν 6 χρόνια και εκτοτε μόνο σκουπίδια. 2) Επειδή κάποιοι τρέφουν τρομερή αγάπη στην εταιρία θα τη στηρίξουν τυφλά ό,τι μαλακία και να κάνει με αποτέλεσμα να δημιουργούνται κόντρες στα forum. Αυτό δε το λέω επικριτικά. Ίσα ίσα τους ζηλεύω αυτούς τους ανθρώπους όπως και οποιονδήποτε πραγματικά απολαμβάνει ένα game ειδικά από τη στιγμή που έχω γίνει γεροπερίεργος και δε με ευχαριστεί τίποτα. Είναι το ακριβώς αντίθετο από τη ubisoft και την ΕΑ όπου ό,τι και να βγάλουν θα πέσει το κράξιμο της αρκούδας. Στη μία περίπτωση η κουβέντα τροφοδοτείτε από blizzard-lovers και στη δεύτερη από ubisoft/ea-haters. Οι μεν θα υποστηρίξουν ακόμη και ποδοσφαιράκι να βγάλει χωρίς μπάλα. Οι δε θα κράξουν ακόμη και τα δίχτυα στο καλύτερο ποδοσφαιράκι ever. (τυχαία παραδείγματα) Αυτο που λες είναι μια αντίφαση. Εξ ορισμού υψηλές προσδοκίες συνεπάγονται αυστηρότερη κριτική και επομένως ευκολότερη απογοήτευση-πεσμένο hype. Αν ήθελες να γράψεις ότι υπάρχει οπαδισμός, ή μια επιλεκτική παράβλεψη ελαττωμάτων οκ. Επίσης δεν ξέρω σε ποιους αναφέρεσαι αλλά με όσα παιχνίδια έχω ασχοληθεί( war2,war3, diablo1,diablo2,WoW,hs), στα φόρα της blizzard πάντα υπήρχε κριτική. Το τι γράφουνε 15χρονα, fanboys κτλ σε χαζοφόρα δεν ξέρω αν θα έπρεπε να μας απασχολεί. Εμένα όχι τουλάχιστον. Πάντα είχα μια συμπαθεια στην εταιρία αλλα θα πώ ότι δε μου άρεσαν το Diablo3 και το ΗotS. Αντίθετα το OVerwatch άσχετο αν θα το παίξω και σε τι επίπεδο (μπαρμπαδιάσαμε γαρ) είναι μια ωραία και καλοδουλεμένη ιδέα. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Belisarius Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Πάντως έστω και με random επιλογή παικτών βρίσκεις καλές ομάδες. Ευτυχώς έχω αρκετούς φίλους που ξεκίνησαν ενώ δεν παίζουν καν fps και την παλεύουν. 72 νίκες σε 123 παιχνίδια αν και πολλές ήττες θα μπορούσα να τις αποφύγω, όμως αυτό είναι το φοβερό όταν παίζεις στο όριο... χάσαμε παιχνίδι για 0.13 μέτρα που δεν προχώρησε το payload. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim777 Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Αυτο που λες είναι μια αντίφαση. Εξ ορισμού υψηλές προσδοκίες συνεπάγονται αυστηρότερη κριτική και επομένως ευκολότερη απογοήτευση-πεσμένο hype. Αν ήθελες να γράψεις ότι υπάρχει οπαδισμός, ή μια επιλεκτική παράβλεψη ελαττωμάτων οκ. Επίσης δεν ξέρω σε ποιους αναφέρεσαι αλλά με όσα παιχνίδια έχω ασχοληθεί( war2,war3, diablo1,diablo2,WoW,hs), στα φόρα της blizzard πάντα υπήρχε κριτική. Το τι γράφουνε 15χρονα, fanboys κτλ σε χαζοφόρα δεν ξέρω αν θα έπρεπε να μας απασχολεί. Εμένα όχι τουλάχιστον. Πάντα είχα μια συμπαθεια στην εταιρία αλλα θα πώ ότι δε μου άρεσαν το Diablo3 και το ΗotS. Αντίθετα το OVerwatch άσχετο αν θα το παίξω και σε τι επίπεδο (μπαρμπαδιάσαμε γαρ) είναι μια ωραία και καλοδουλεμένη ιδέα. Ναι ο οπαδισμός που λες είναι αρκετά καλή λέξη γι'αυτό που ήθελα να πω. Υπάρχει μια επιλεκτική δικαιολόγηση των ατελειών κάποιων games και ένας επιλεκτικός τονισμός των ατελειών κάποιων άλλων βάση εταιρίας. Για τα 15χρονα που κλαίνε στα forum της blizzard δε μιλάω γιατί θέλω να πιστεύω ότι εδώ, τουλάχιστον στη πλειοψηφία των περιπτώσεων, απευθυνόμαστε σε πιο ώριμους ανθρωπους. On topic το παιχνίδι είναι τόσο κουτσουρεμένο από content που είναι σε download όσο περίπου το LoL. (Σίγουρα κάποιος θα πει για τη μαγκια της blizzard στο τρόπο συμπίεσης ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vangelisb Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Ναι ο οπαδισμός που λες είναι αρκετά καλή λέξη γι'αυτό που ήθελα να πω. Υπάρχει μια επιλεκτική δικαιολόγηση των ατελειών κάποιων games και ένας επιλεκτικός τονισμός των ατελειών κάποιων άλλων βάση εταιρίας. Για τα 15χρονα που κλαίνε στα forum της blizzard δε μιλάω γιατί θέλω να πιστεύω ότι εδώ, τουλάχιστον στη πλειοψηφία των περιπτώσεων, απευθυνόμαστε σε πιο ώριμους ανθρωπους. On topic το παιχνίδι είναι τόσο κουτσουρεμένο από content που είναι σε download όσο περίπου το LoL. (Σίγουρα κάποιος θα πει για τη μαγκια της blizzard στο τρόπο συμπίεσης ) Σίγουρα υπάρχουν περιπτώσεις σαν αυτές που περιγράφεις αλλά δεν μιλάμε για παρωπιδικές συμπεριφορές τύπου apple vs samsung, audi vs bmw κτλ κτλ. Σε όλο το thread δεν είδα κάποιον να εκθειάζει το εύρος του content ή τις επιλογές σε modes. Απλά ορισμένοι που δεν καίγονται να το παίξουν competitive day 1 είπαν ότι δεν τους ενοχλεί το mode που ειναι διαθέσιμο. Δε νομίζω ότι κάποιος θα πει πάλι καλα που δεν έχει 3 διαφορετικά να διαλέγω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim777 Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Σίγουρα υπάρχουν περιπτώσεις σαν αυτές που περιγράφεις αλλά δεν μιλάμε για παρωπιδικές συμπεριφορές τύπου apple vs samsung, audi vs bmw κτλ κτλ. Σε όλο το thread δεν είδα κάποιον να εκθειάζει το εύρος του content ή τις επιλογές σε modes. Απλά ορισμένοι που δεν καίγονται να το παίξουν competitive day 1 είπαν ότι δεν τους ενοχλεί το mode που ειναι διαθέσιμο. Δε νομίζω ότι κάποιος θα πει πάλι καλα που δεν έχει 3 διαφορετικά να διαλέγω Όχι αυτό ούτε εγώ το είδα, ωστόσο (πάντα κατά την άποψή μου) αντί να ουρλιάζουμε για το 1/3 παιχνιδιού που πήραμε, πολλοί είναι σε φάση "έλα μωρέ αδερφέ. Σιγά το ranked. Δε λέει και τίποτα. Ας μιλήσουμε για το παιχνίδι αυτό καθ'αυτό ποιος από τους 10 chars και τις 5 πίστες μας αρέσει" μόνο και μόνο επειδή είναι blizzard game. Σαν να πηγαίνουμε για 5χ5, να μας λένε "ξέρετε δεν έχουμε μπάλες. Σκάσαν όλες" και αντί να τα κάνουμε πουτάνα κάποιος να μας λέει "ελάτε ρε παιδιά να χωριστούμε να κάνουμε ομάδες και να παίξουμε με τενεκεδάκι όπως μικροί.Ας ευχαριστηθούμε το παιχνίδι". Δηλαδή αν του χρόνου η ΕΑ βγάλει το Fifa 17 με μοναδικό mode το kick-off πώς ακριβώς πρέπει να αντιδράσουμε? "Όλα οκ παιδιά σε κανά μήνα θα βάλει και online modes και πρωταθλήματα? Κακώς το αγοράσατε όσοι το πήρατε day one?" 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gildo Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Οσα μαγαζια ρωτησα δεν το εχει κανενα!!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jmirko15 Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Κάτι ακόμα. Το skin της Widowmaker μπορεί να αγοραστεί εντός παιχνιδιού ή είναι μόνο για όσους κάνανε pre-order; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις