Fulgore Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 παιζω ow απο την κλειστη beta ακομα κ δεν το χω βαρεθει, ειναι διασκεδαστικο ρε αδερφε πως το λενε, αν ειναι "competitive" η "streamfriendly" ελαχιστα με απασχολησε μια κ περναω καλα με αυτο end of story... αυτα για να προσγειωθουμε λιγακι, διαβασα τα παραπανω κατεβατα κ με φυγε το μυαλο, gamers ειστε σεις ρε ή επιστημονες ? Φανταζομαι οτι και οι περισσοτεροι που εγραφαν τις προηγουμενες μερες οτι πηραν το παιχνιδι γιαυτο δεν βλεπεις να μπαινουν να σχολιασουν στο θεμα(πχ να πουν εντυπωσεις ως τωρα απο ηρωες/διαφορα κουλα που πετυχαν σε παιχνιδια) γιατι βλεπουν οτι εχει χαλασει απο 2-3ατομα που μας αναφερουν post επι post για τη σημασια του ranked που θα μπει τον αλλο μηνα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ferongr Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Προσωπικά το καραευχαριστιέμαι ακόμα και χωρίς ranked. Το παιχνίδι σαν παιχνίδι είναι απίστευτα διασκεδαστικό και η κατεύθυνση του γραφικού και ηχητικού σχεδιασμού του το κάνει πολύ ευχάριστο στις αισθήσεις, χωρίς 500 εκατομμύρια particles, explosion sprites η μπουμπουνητά. Συγκριτικά λίγο το Battleborn που είχα δοκιμάσει (ξέρω ξέρω δεν είναι ίδια παιχνίδια, αλλα αυτά τα δύο ανταγωνίζονταν το 50άρικό μου) κουράστηκαν τα μάτια μου μέσα σε μιά ώρα. Μεγάλο cognitive load, τι να πω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Belisarius Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Έζησα defence με 6 engineers εκ των οποίων ο ένας ήμουν κι εγώ. Κερδίσαμε κιόλας. Μέχρι στιγμής η συζήτηση αναλώνεται σε θέματα που δεν αφορούν το παιχνίδι. Για τα ranked θα μπορούμε να πούμε περισσότερα όταν μπουν μέσα στον ερχόμενο μήνα. Δεν είναι και τον άλλο αιώνα, όσοι ενδιαφέρονται για αυτά αποκλειστικά μπορούν να περιμένουν και να αποκτήσουν το παιχνίδι φθηνότερα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Προσωπικά το καραευχαριστιέμαι ακόμα και χωρίς ranked. Το παιχνίδι σαν παιχνίδι είναι απίστευτα διασκεδαστικό και η κατεύθυνση του γραφικού και ηχητικού σχεδιασμού του το κάνει πολύ ευχάριστο στις αισθήσεις, χωρίς 500 εκατομμύρια particles, explosion sprites η μπουμπουνητά. Συγκριτικά λίγο το Battleborn που είχα δοκιμάσει (ξέρω ξέρω δεν είναι ίδια παιχνίδια, αλλα αυτά τα δύο ανταγωνίζονταν το 50άρικό μου) κουράστηκαν τα μάτια μου μέσα σε μιά ώρα. Μεγάλο cognitive load, τι να πω. Και εγω μια απο τα ιδια απο πλευρας οτι τα παιχνιδια δεν κρατανε πολυ σε διαρκεια(ειδικα αν μπαινεις σε παιχνιδι που η ομαδα σου ηδη χανει)και αρα δεν με κουραζουν σε σχεση με αλλα. Οσο για το twitch και τα views ενταξυ και to Black ops 3 ειναι σταθερα στις πρωτες θεσεις αλλα το παιχνιδι ειναι μεγαλη πατατα τι παει να πει αυτο. Για το ranked και εγω συμφωνω παρολα αυτα οτι οντως χρειαζεται στο παιχνιδι ,πιο πολυ για να ψιλο διορθωσει το αρχικο match making(γιατι εκτως απο αυτους που ειχαν προσβαση στο παιχνιδι εδω και μηνες,ολοι οι αλλοι ειμαστε τωρα στις αρχες πανω κατω στα ιδια) ,αλλα απο την στιγμη που θα μπει τον αλλο μηνα προσπαθω να μαθω χαρακτηρες και πιστες οσο καλυτερα μπορω . Δεν ημουν και ποτε υπερ του να παιζω σε ενα παιχνιδι ranked με το καλημερα λες και ειμαι κανενας competitive fps pro παικτης ομαδας. Οποιος λοιπον βαριεται το παιχνιδι ή θελει να παιξει μονο ranked ε ας το αφησει το παιχνιδι(ή ας μην το παρει αν δεν το χει ηδη)και να το παιξει οταν με το καλο βγει το ranked Για το streaming για esl κλπ συμφωνω οτι ετσι οπως ειναι μονο αν βλεπεις spectate ενα παικτη γινεται καπως δουλεια προς το παρον. Παντως και για την τιμη διαφωνω οπως ξαναειπα πιο πισω.Μονο οι κατοχοι κονσολας εχουν το δικαιωμα να κραζουν για το παιχνιδι απο πλευρας τιμης. Βεβαια να μου πεις τι να κραξουν και αυτοι αφου ανεκαθεν οτι βγαινει στις κονσολες ειναι παντα ακριβοτερο(οι κονσολες κατα τα αλλα ειναι φθηνες)αλλα τελος παντων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
newlynx Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 @klainmaingr πολύ τεκμηριωμένη η δημοσίευσή σου. Κατέγραψες πολλά από τα αρνητικά του παιχνιδιού. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim777 Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Στα του game: Θετικά: - Απίστευτα polished όπως πάντα από τη Blizzard - Ωραίο και γρήγορο gameplay (για όσους τους αρέσει αυτό τέλος πάντων) - Κάθε χαρακτήρας είναι μοναδικός και σαν να παίζεις άλλο game. - Παρόλο που γίνονται πολλά στην οθόνη είναι πολύ καλά optimised και έχει σταθερά 60fps Αρνητικά: - 1,5 mode παιχνιδιού. Το κανονικό και όποια μπούρδα βγάζουν μια φορά τη βδομάδα που δεν αξίζει αναφοράς. Επιεικώς απαράδεκτοι. - Λίγες πίστες. Υποθέτω αυτό θα το φτιάξουν σταδιακά. - Λίγοι χαρακτήρες. Φαντάζομαι λόγω του πόσο διαφορετικοί είναι δε θα μπορούσε να είναι και 100 αλλά 20 σε παιχνίδι με 12 παίκτες είναι υπερβολικά λίγοι. Γι'αυτό και επιτρέπουν να υπάρχουν διπλοί και τριπλοί χαρακτήρες σε ένα game. - Είναι δυνατόν να μην αναφέρουν με ακρίβεια και αριθμούς τι κάνει το κάθε skill όταν πατάς το F1? Έχω γράψει 20αρια ώρες σίγουρα μαζί με beta και ακόμη ο Lucio δε ξέρω τι κάνει. Σίγουρα κουτσά στραβά θα μάθω τι κάνει ο καθένας, αλλά ήταν τόσο δύσκολο να το έγραφαν? - Τα Highlights του Bastion είναι από μόνα τους αρνητικό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Στα του game: Θετικά: - Απίστευτα polished όπως πάντα από τη Blizzard - Ωραίο και γρήγορο gameplay (για όσους τους αρέσει αυτό τέλος πάντων) - Κάθε χαρακτήρας είναι μοναδικός και σαν να παίζεις άλλο game. - Παρόλο που γίνονται πολλά στην οθόνη είναι πολύ καλά optimised και έχει σταθερά 60fps Αρνητικά: - 1,5 mode παιχνιδιού. Το κανονικό και όποια μπούρδα βγάζουν μια φορά τη βδομάδα που δεν αξίζει αναφοράς. Επιεικώς απαράδεκτοι. - Λίγες πίστες. Υποθέτω αυτό θα το φτιάξουν σταδιακά. - Λίγοι χαρακτήρες. Φαντάζομαι λόγω του πόσο διαφορετικοί είναι δε θα μπορούσε να είναι και 100 αλλά 20 σε παιχνίδι με 12 παίκτες είναι υπερβολικά λίγοι. Γι'αυτό και επιτρέπουν να υπάρχουν διπλοί και τριπλοί χαρακτήρες σε ένα game. - Είναι δυνατόν να μην αναφέρουν με ακρίβεια και αριθμούς τι κάνει το κάθε skill όταν πατάς το F1? Έχω γράψει 20αρια ώρες σίγουρα μαζί με beta και ακόμη ο Lucio δε ξέρω τι κάνει. Σίγουρα κουτσά στραβά θα μάθω τι κάνει ο καθένας, αλλά ήταν τόσο δύσκολο να το έγραφαν? - Τα Highlights του Bastion είναι από μόνα τους αρνητικό. Συμφωνω σε ολα ειδικα στα του Bastion!! Θα εβαζα στα αρνητικα λιγο και το matchmaking απο πλευρας level τουλαχιστον στις αρχες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Όσοι το πρόλαβαν στα 30-35 ευρώ καλώς, η τιμή του πλέον έχει ξεφύγει. Χαζοπερνάει η ώρα, αλλά οι λίγες πίστες και οι λίγοι χαρακτήρες, σε κρατάνε δεν σε κρατάνε μέχρι τον Οκτώβρη που θα βγει το BF1. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Moderators Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Καλά ναι, αν PotG δείχνει Bastion να θερίζει 4 άτομα που μπήκαν στο line of sight: 1) Zzzzzz 2) Come on guys...μην ψοφάτε έτσι... Εγώ δεν ξέρω με το Ranked τι θα κάνω. Από την μία πιστεύω να έχει πιο σοβαρούς και όχι 2-3 "that's who I main" Widowmakers στο Attack που δεν πατάνε πόδι στο Objective όταν έχουν πεθάνει οι υπόλοιποι και δεν σκοτώνουν όλη την αντίπαλη ομάδα, από την άλλη περιμένω τα "Why do you pick X? He/She sucks" και πολύ tryhard chat. Εγώ προσωπικά είμαι μεταξύ των 2 στο σκεπτικό, θέλω και fun και win και...ε...not optimal. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Όσοι το πρόλαβαν στα 30-35 ευρώ καλώς, η τιμή του πλέον έχει ξεφύγει. Χαζοπερνάει η ώρα, αλλά οι λίγες πίστες και οι λίγοι χαρακτήρες, σε κρατάνε δεν σε κρατάνε μέχρι τον Οκτώβρη που θα βγει το BF1. Το πηρες και εσυ?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vangelisb Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Καλά ναι, αν PotG δείχνει Bastion να θερίζει 4 άτομα που μπήκαν στο line of sight: 1) Zzzzzz 2) Come on guys...μην ψοφάτε έτσι... Εγώ δεν ξέρω με το Ranked τι θα κάνω. Από την μία πιστεύω να έχει πιο σοβαρούς και όχι 2-3 "that's who I main" Widowmakers στο Attack που δεν πατάνε πόδι στο Objective όταν έχουν πεθάνει οι υπόλοιποι και δεν σκοτώνουν όλη την αντίπαλη ομάδα, από την άλλη περιμένω τα "Why do you pick X? He/She sucks" και πολύ tryhard chat. Εγώ προσωπικά είμαι μεταξύ των 2 στο σκεπτικό, θέλω και fun και win και...ε...not optimal. Δε νομίζω ότι αυτό είνα κάτι που δεν θα προσέξουν να ισορροπήσουν αρκετά γρήγορα στην blizz. Θα δίνουν τη δυνατότητα να διασκεδάσεις και σε casual level, θα μπορείς να πας για competitive και αν φτιαξουν και λιγο το matchmaking και το balancaroun και με τα γκρουπακια (όπως Dota2 που αν είσαι σε party και οι αλλοι σκόρπιοι σε ματσάρει με υψηλότερο elo) θα είναι πολύ δυνατό και για solo και για παρέα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paularas Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 βέβαια haters/ non haters καταλαβαίνετε πόσο έχει πιάσει το παιχνίδι από τις σελίδες συζήτησης που έχουν γραφτεί. καλό ή κακό κατάφερε η blizz με το marketing της να δημιουργήσει όλο αυτόν τον ντόρο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Moderators Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 βέβαια haters/ non haters καταλαβαίνετε πόσο έχει πιάσει το παιχνίδι από τις σελίδες συζήτησης που έχουν γραφτεί. καλό ή κακό κατάφερε η blizz με το marketing της να δημιουργήσει όλο αυτόν τον ντόρο. Καλά, εδώ έχουμε πετάξει και άπειρες σελίδες και για το αν πιάνει 60 FPS stable ή δεν έχει τα γραφικά της Ε3 για παιχνίδια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ADHD Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Αντε να γραψω και εγω μερικα θετικα/αρνητικα: Θετικα: 1. Ειναι μπλιζαρντ 2. Ειναι fun επειδη ειναι μπλιζαρντ 3. Εχω παιξει πολλα μπλιζαρντ games(εκτος απο sc δεν μου αρεσει αυτο ειναι πολυπλοκο) και ολα τα βρισκω ευκολα και διασκεδαστικα και αυτο δεν ειναι εξαιρεση ευτυχως. 3. Μου αρεσει η μπλιζαρντ, παλια επαιζα γουοου(δεν εφτασα μεγαλο level) και ντιαμπλο 3(400k dmg βαρβαρακος με ασπιδα, επεφταν πρασινακια συνεχεια και γουσταρα στο gr 30) επισης εχω φτασει rank 15 στο hearth of stone και μου αρεσε πολυ, best card game ever! 4. Η μπλιζαρντ ειναι πολυ καλη εταιρεία και το παιχνιδι θα εχει support και εκατομυρια παιχτες 5. Θα γινει esport γιατι ειναι μπλιζαρντ οποτε ισως γινω pro και βρω και δουλεια ετσι γιατι ειμαι ανεργος τωρα.(Ξερω ενα χαρακτηρα μονο ακομα αλλα αν θελει καμια clan μου λεει) 6. Οι χαρακτηρες ειναι καλα σχεδιασμενοι, ειδικα οι γυναικες αλλα γενικα ειναι polished και εχει ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ γραφικα με την 970 gigabyte gaming 1g nvidia καρτα που εχω ακομα και σε 4k DSR, απο fps δεν ξερω να τα μετραω αλλα τρεχει ΝΕΡΑΚΙ. Αρνητικα: 1. Ειναι λιγο ακριβο αλλα ενταξει πηρα την πιστωτικη της μαμας 2. Δεν εχει single player campaign, κριμα και ηθελα να το λιωσω γιατι δεν παιζω γενικα πολυ στο internet 2. Δεν ξερω τι ειναι ranked εγω με bots παιζω ειναι καλυτερα, αλλα αντε ας το πω στα αρνητικα αφου το λετε τοσοι Καλο καψιμο παιδια θα το λιωσουμε ασχημα.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Moderators Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Αντε να γραψω και εγω μερικα θετικα/αρνητικα: I see what you did there. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις