paularas Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 έχω 2 collector's edition στο public στην θεσσαλονίκη όποιος θέλει. απλά τα κρατάνε λίγες μέρες γι αυτό σήμερα - αύριο όποιος γουστάρει ας το πεί Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gildo Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Βγήκε το πρωτο review απο το gamespot. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis2210 Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Γεια σας και από εμένα. Σκεφτόμουν να πάρω το overwatch αλλά φοβάμαι μην το βαρεθώ εύκολα. Γενικά δεν παίζω πολλά fps αλλά αυτό το παιχνίδι από το gameplay με ενθουσίασε. Πιστεύετε αξίζει; φοβάμαι μήπως είναι πολύ νωρίς. Το ίδιο έκανα και με το diablo 3 και το πήρα 2 ημέρες μετά την κυκλοφορία του. Έφτασα 60 μέσα σε ένα μήνα και μετά τίποτα. Ποτέ λένε να βγάλουν τα ranked? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atallos1 Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Μεσα στον Ιουνη θα βγουν τα ranked Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Γεια σας και από εμένα. Σκεφτόμουν να πάρω το overwatch αλλά φοβάμαι μην το βαρεθώ εύκολα. Γενικά δεν παίζω πολλά fps αλλά αυτό το παιχνίδι από το gameplay με ενθουσίασε. Πιστεύετε αξίζει; φοβάμαι μήπως είναι πολύ νωρίς. Το ίδιο έκανα και με το diablo 3 και το πήρα 2 ημέρες μετά την κυκλοφορία του. Έφτασα 60 μέσα σε ένα μήνα και μετά τίποτα. Ποτέ λένε να βγάλουν τα ranked? Οχι δεν αξιζει στην παρουσα φαση παρα μονο αν ξερεις τι προκειται να αγορασεις 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atallos1 Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Strum live Support games σημερα twitch.tv/atallos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_Cgd_ Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Τι σχεση εχει το ESL τωρα με το ranked μεσα στο παιχνιδι?? Οχι το competitive δεν εχει αρχισει κανονικότατα. 9 χρόνια παίζω competitive, το ingame ranked δεν το έχω δει ποτέ να είναι σημείο αναφοράς για esports. Το competitive παίζεται ως επί το πλείστων στο ESL. (με εξαίρεση λίγα games που είναι σε άλλα 3rd party sites) in-game ranked παίζουν οι competitive players για χαλαρή προπόνηση ανάμεσα στα scim... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ADHD Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Εγω δεν θελω να κατεβω σε tournaments στο ow οπως και οι περισσοτεροι ουτε θα το εχω για main game, δεν μπορω δηλαδη να εχω ενα basic ingame ranked να νιωθω το progression?? Η ESL η τίποτα τι λογικη ειναι αυτη?? Δεν με ενδιαφερει ποσα χρονια παιζεις τι μου το λες lol.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_Cgd_ Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 (επεξεργασμένο) Εγω δεν θελω να κατεβω σε tournaments Έγραψες πριν: ειχα καταλαβει οτι μιλαμε για ενα νεο esport κτλπ. δεν ειναι παραλογο να ζηταω εστω μια απλη μορφη competitive/ranked Οχι το competitive δεν εχει αρχισει κανονικότατα. Οπότε εμένα μου φάνηκε (λανθασμένα) ότι σε ενδιέφερε το competitive, και έδωσα link με το που θα βρίσκεται το competitive στο Overwatch. Αν θες να παίξεις μέχρι και in-game ranked επίπεδο, τότε το ESL πράγματι δεν σε αφορά. Δεν με ενδιαφερει ποσα χρονια παιζεις τι μου το λες lol.. Αν δεν σε ενδιαφέρει η εμπειρία που έχει κάποιος σε ένα τομέα, πως θα αναλογίσεις την βαρύτητα των λεγομένων του πάνω σε αυτό τον τομέα; Για παράδειγμα, έχουμε μια απλή περίπτωση που δύο άτομα εκφέρουν διαφορετική άποψη: Το competitive έχει ήδη αρχίσει κανονικότατα: http://play.eslgaming.com/overwatch/europe/ Οχι το competitive δεν εχει αρχισει κανονικότατα. Την ίδια βαρύτητα θα έχει η άποψη κάποιου που ασχολείται με το competitive χρόνια τώρα, με κάποιον άλλο που θέλει να παίζει μέχρι και in game ranked για το progression? Υπόψιν, τα γράφω μόνο για εισάγω λίγο στο competitive κομμάτι του παιχνιδιού όποιον ενδιαφέρεται, δεν θέλω να δημιουργήσω αντιπαλότητα, δεν έχω κανένα prob με τον ADHD , χαίρομαι κιόλας που ασχολούνται αρκετά άτομα και δεν είναι ghost town εδώ μέσα! (επεσε αρκετό edit, γιατί μπλέχτηκα με τα παράθυρα sorry ) Επεξ/σία 25 Μαΐου 2016 από _Cgd_ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alastor192 Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Διαβασα οτι ειναι εξαιρετικο παιχνιδι για αυτο που θελει να κανει,αλλα θα μπορουσε να χει περισσοτερο content για full price game. Εχει βαση το παραπανω? Εχω καιρο να παιξω competitive shooter σε PC και ισως να με ψηνει για το καλοκαιρι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ADHD Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Ναι το ενα ατομο θελει ενα φυσιολογικο competitive ranked να γυρναει απο τη δουλεια να μπαινει μεσα να παιζει με ατομα του ιδιου skill και να βλεπει το progression του, ουτε θελω να το κανω main game(εχω το csgo) ουτε να βρω αλλα 5 ατομα να μπορουμε ιδιες ωρες να παιζουμε ESL ουτε τιποτα. Αν νομιζεις οτι δεν χρειαζεται το ingame ranked επειδη εσυ εισαι σε ομαδα και κανεις tryhard στο OW ok φανταζομαι ομως οι περισσοτεροι δεν θελουμε αυτο και δεν ειναι παραλογο να ζηταμε ranked αν ειναι δυνατον.. Δεν με ενδιαφερει καθολου το τι εχεις κανει και αν εχει παραπανω βαρυτητα η γνωμη σου αληθεια, πηγαινε παιξε ESL εγω εχω δικαιωμα να ζηταω ενα απλο ranked η οχι??? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_Cgd_ Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 (επεξεργασμένο) ενα φυσιολογικο competitive ranked (...) Αν νομιζεις οτι δεν χρειαζεται το ingame ranked (...) δεν ειναι παραλογο να ζηταμε ranked αν ειναι δυνατον (...) εγω εχω δικαιωμα να ζηταω ενα απλο ranked η οχι??? Νομίζω το μπέρδεμα στην συζήτηση είναι επειδή έχεις μπλέξει λίγο τους ορισμούς, αναφέροντας το competitive με τον generic ορισμό του ως "ανταγωνισμός". Η mainstream αναφορά σε "competitive gaming" δεν έχει σχέση με in-game ranked. Το ranked είναι ένα επίπεδο πιο ανταγωνιστικό από τα public games, αλλά δεν θεωρείτε "competitive gaming" στον κόσμο των esports. Competitive gaming είναι ως επί το πλείστων τα οργανωμένα τουρνουά/cups/LAN. Επίσης ουδέποτε έγραψα ότι δεν έχεις δικαίωμα να θες απλό ranked. Ούτε έγραψα ότι νομίζω ότι δεν χρειάζεται το ingame ranked, ούτε έγραψα ότι είναι παράλογο να ζητάς ranked. Ο κάθε παίχτης έχει τις δικές του προτιμήσεις και παίζει ότι τον/την βολεύει, βάση του χρόνου που έχει διαθέσιμου, του δυναμικού, και της όρεξης που έχει. Εγώ έγραψα μόνο για το competitive μέρος του Overwatch και που μπορεί να το βρει όποιος ενδιαφέρεται. Επεξ/σία 25 Μαΐου 2016 από _Cgd_ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dfk_7677 Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Ναι το ενα ατομο θελει ενα φυσιολογικο competitive ranked να γυρναει απο τη δουλεια να μπαινει μεσα να παιζει με ατομα του ιδιου skill και να βλεπει το progression του, ουτε θελω να το κανω main game(εχω το csgo) ουτε να βρω αλλα 5 ατομα να μπορουμε ιδιες ωρες να παιζουμε ESL ουτε τιποτα. Αν νομιζεις οτι δεν χρειαζεται το ingame ranked επειδη εσυ εισαι σε ομαδα και κανεις tryhard στο OW ok φανταζομαι ομως οι περισσοτεροι δεν θελουμε αυτο και δεν ειναι παραλογο να ζηταμε ranked αν ειναι δυνατον.. Δεν με ενδιαφερει καθολου το τι εχεις κανει και αν εχει παραπανω βαρυτητα η γνωμη σου αληθεια, πηγαινε παιξε ESL εγω εχω δικαιωμα να ζηταω ενα απλο ranked η οχι??? Εμ, πες το βρε παιδί μου ότι παίζεις CS:GO και γι' αυτό η επιμονή με το ranked. Η αλήθεια είναι ότι δε μπορώ να μπω στη θέση σου γιατί το progression (aka ο τίτλος που σου δείνει η κατασκευάστρια εταιρία σε αναλογία του skill σου), δεν υπάρχει στα game που παίζω. Προτιμώ να βρίσκω τη χρησιμότητα μου στην ομάδα στο W/L ratio μου αν πρέπει να βασιστώ σε κάποιο στατιστικό. Από την άλλη οφείλω να αναγνωρίσω το ranked ως καλύτερο matchmaker (όταν αυτό είναι αποτελεσματικό), πράγμα που λείπει από αρκετά games. Συνεπώς κρίμα που το OW δεν το έχει εξαρχής. Έχω την αίσθηση πάντως ότι το game αυτό δεν είναι καθόλου για lonewolves, εκτός αν παίζει κάποιος τελείως casual. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ADHD Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Παιδια δεν ξερω τι καταλαβατε οταν λεω competitive, δεν θελω να μπω σε clan, δεν θελω να κατεβω esl, οπως και δεν θελω να παιξω esea σε ομαδα στο csgo, μου αρεσει το competitive/ranked οπως θελετε πειτε το σε φυσιολογικό επιπεδο ανταγωνισμού με ατομα του ιδιου skill(οσο γινεται) και να φτανω μεχρι εκει που μπορω για το χρονο που θελω να διαθεσω, αυτο θελω να γίνεται με την ευκολία του in-game. Νομιζω και το 99% αυτο θα θελει απο το παιχνιδι, ποσοι ειμαστε που το πηραμε?? ποσοι νομιζετε θελουν να παιξουν competitive οπως το εννοειτε εσεις?? Ελαχιστοι πιστευω, για αυτο πρεπει να υπαρχει οσο το δυνατον καλύτερο in game ranked για οσους δεν θελουν να το πανε ενα βημα παραπανω. Εμενα προσωπικα δεν ξερω καν αν θα μου αρεσει το παιχνιδι και αν θα ασχοληθω αρκετα, μπορει οταν βαλουν ranked να το εχω βαρεθει ηδη για αυτο ηθελα να υπαρχει απο day 1.. Για εμενα δεν υπαρχουν 2 ακρα, ειτε θα παιξω ESL σε ομαδα ειτε θα κανω χαζομάρες στο dm υπαρχει και η μεση λυση ενα οσο το δυνατον καλυτερο in game ranked system για ολους. Γνωριζω οτι ηδη εχουμε pro teams, μαλιστα και 2 πρωην csgo pros εχουν βρει ομαδα αλλα δεν εννοουσα αυτο, competitive και ranked ειναι συνώνυμα για αρκετους απο εμας. Τωρα που εγιναν οι διευκρινίσεις δεν νομιζω οτι εχουμε να πουμε κατι αλλο νομιζω συμφωνουμε.. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SHot-OS Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Υπήρχε κάποιος άλλος που δεν παρέλαβε ποτέ από Public σε επαρχία; Το πρωί μου είπαν θα έρθει μεσημέρι, το μεσημέρι είπαν απόγευμα και το απόγευμα είπαν Τετάρτη ή Πέμπτη... Και εδω το ιδιο... Τους πηρα τηλεφωνο και τους ξεχεσα. Μου ειπαν οτι θα ερθει τεταρτη αλλα και σημερα δεν ηρθε. Τους εστειλα και ενα ομορφο mail τωρα το βραδυ να το δουν αυριο για καλημερα.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις