Προς το περιεχόμενο

Overwatch Topic v1

klainmaingr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators

Γιατί δεν έχω κάτι καλύτερο αυτή τη στιγμή να παίξω και έχω 2 βδομάδες λίγο ελεύθερο χρόνο μέχρι να μετακομίσει σε μένα η γκόμενά μου.

Καλή τύχη, μαν! 

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 9,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δεν θελω να το συνεχισω αλλο και εγω αλλα η πλακα ειναι οτι ο fullgore ειναι ο πρωτος που κραζει μισοτελειωμενα games/dlc/ελλειψη campaign ακομα και σε pure online games κτλπ. Εδω δινεις στην καλυτερη 40ε αυτη τη στιγμη για να παιζεις deathmatch χωρις νοημα να μην το πουμε δηλαδη να λεμε τι ωραιοι που ειναι οι χαρακτηρες??

Ωραια η tracer και η widowmaker εχουν ωραιο κωλο και η santorini ειναι καλο map.. :P Δεν θελω να πρηξω τα @@ κανενος απλα δεν ειναι παραλογο να ζηταω εστω μια απλη μορφη competitive/ranked στο release και ας το κανουν καλυτερο μετα, τοσο καιρο το δουλευαν και δεν το λες και φτηνο game, οπως ειναι τωρα f2p επρεπε να ειναι..

• Like 4

Σε περίπτωση που είναι σε flank και δεν τον βρεις (βοηθάει πάρα πολύ εδώ το Dolby Atmos που υποστηρίζει το παιχνίδι) τότε απλά έκανε καλύτερο παιχνίδι.

Γενικά πάντως όλων των χαρακτήρων οι ult είναι ισχυρές και στους περισσότερους έχουν τη δυνατότητα να εξουδετερώσουν μεγάλο μέρος της αντίπαλης ομάδας.

να κανω μια επισημανση εδω 

Dolby Atmos If you’re using a pair of stereo headphones, it’s worth going to the audio settings and switching on Dolby Atmos. The game will sound strangely quiet at first, but it ends up being a noticeably better way to play. You can track threats just from their audio cues shockingly well, and Atmos manages to improve the game’s 3D audio past the already impressive default settings. Obviously this won’t work if you're using speakers instead of headphones, but it’s a setting I can’t switch back off. Update: We originally stated you needed surround sound headphones, when you actually just need stereo headphones. The text has been corrected.

http://www.dolby.com/us/en/categories/games/overwatch.html

προφανως αμα εχει ηδη η καρτα ηχου ή το headset μας καποια ρυθμιση για surround τοτε την απενεργοποιουμε πριν βαλουμε το atmos στο game. 

edit : bonus video 

• Like 2

Δεν θελω να το συνεχισω αλλο και εγω αλλα η πλακα ειναι οτι ο fullgore ειναι ο πρωτος που κραζει μισοτελειωμενα games/dlc/ελλειψη campaign ακομα και σε pure online games κτλπ. Εδω δινεις στην καλυτερη 40ε αυτη τη στιγμη για να παιζεις deathmatch χωρις νοημα να μην το πουμε δηλαδη να λεμε τι ωραιοι που ειναι οι χαρακτηρες??

Ωραια η tracer και η widowmaker εχουν ωραιο κωλο και η santorini ειναι καλο map.. :P Δεν θελω να πρηξω τα @@ κανενος απλα δεν ειναι παραλογο να ζηταω εστω μια απλη μορφη competitive/ranked στο release και ας το κανουν καλυτερο μετα, τοσο καιρο το δουλευαν και δεν το λες και φτηνο game, οπως ειναι τωρα f2p επρεπε να ειναι..

Μα δεν ειπα οτι διαφωνω με το ranked ή οτι δεν θελει δουλιτσα ακομα ουτε βεβαια πηρα το παιχνιδι γιατι θα ασχοληθω 1 μηνα και μετα θα το αφησω οπως και το Diablo και το Hearthstone που τα παιζω ακομα.

Ειδες αλλωστε να το εχω προτεινει το παιχνιδι καθολου ή να λεω''το καλυτερο παιχνιδι ever 10/10 κλπ''???

Μα δεν ειπα οτι διαφωνω με το ranked ή οτι δεν θελει δουλιτσα ακομα ουτε βεβαια πηρα το παιχνιδι γιατι θα ασχοληθω 1 μηνα και μετα θα το αφησω οπως και το Diablo και το Hearthstone που τα παιζω ακομα.

Ειδες αλλωστε να το εχω προτεινει το παιχνιδι καθολου ή να λεω''το καλυτερο παιχνιδι ever 10/10 κλπ''???

ποσο θα ασχοληθεις ? ποτε θα ασχοληθεις ? :P  εδω εχεις  15k ποστ ενω εγω στο γειτονικο φορουμ ποσταρα 11 χρονια  ( αντε πες 10 αμα βγαλουμε τον στρατο ) και εχω τα μισα ! ( http://www.thelab.gr/profile/35151-gruntgr/

ελπιζω να σου κοβει μονο κανα ποσοστο η μαμα  blizzard γιατι αλλιως τζαμπα γραφεις οτι γραφεις :P

ποσο θα ασχοληθεις ? ποτε θα ασχοληθεις ? :P  εδω εχεις  15k ποστ ενω εγω στο γειτονικο φορουμ ποσταρα 11 χρονια  ( αντε πες 10 αμα βγαλουμε τον στρατο ) και εχω τα μισα ! ( http://www.thelab.gr/profile/35151-gruntgr/

ελπιζω να σου κοβει μονο κανα ποσοστο η μαμα  blizzard γιατι αλλιως τζαμπα γραφεις οτι γραφεις :P

Αυτο παλι τι σχεση εχει με το θεμα??:P

Οποιος θελει κανει υπομονη μεχρι να βγει το ranked.

το θεώρησα προφανές ότι θα έχει ranked και σκέφτηκα ότι θα είναι πιο ενδιαφέρον έτσι λόγω competition και tryharding.

προς το παρον εχω ενα glorified demo εκει που ειχα καταλαβει οτι μιλαμε για ενα νεο esport κτλπ.

Το competitive έχει ήδη αρχίσει κανονικότατα:

http://play.eslgaming.com/overwatch/europe/

(κολλάει λίγο το site αυτήν την στιγμή μπορεί να μην σας δείξει τα cup)

150 ομάδες για το launch cup (μάλλον θα φτάσουν τις 200+), και το open beta cup που είχα παίξει είχε το μεγαλύτερο ενδιαφέρον που έχω δει σε game beta cup.

Τι σχεση εχει το ESL τωρα με το ranked μεσα στο παιχνιδι?? Ωραια και faceit/esea/cevo υπαρχουν για το csgo να το βγαλουν εντελως το mm αν ειναι απλα επειδη μπορεις να παιξεις σε 3rd party sites..

Οχι το competitive δεν εχει αρχισει κανονικότατα.

• Like 1

Έχει βρει κανείς κάποια καλή προσφορά την collector's έστω από εξωτερικό; Κάτι αξιόλογο, 2-3 € κάτω απο skroutz κάπου το βήκα κι εγώ :/

Ευχαριστώ!

Εχθές το βράδυ έκανα παραγγελία το τελευταίο κομμάτι από το μόνο ελληνικό μαγαζί που το είχε διαθέσιμο. Δυστυχώς σήμερα με ενημέρωσαν πως θα περιμένουν να τους στείλει νέο κομμάτι ο προμηθευτής τους μέσα στην επόμενη εβδομάδα. Άρα όπως καταλαβαίνεις τέλος οι collector's από Ελλάδα. Αν θέλεις μπορώ να σου στείλω σε p.m το μαγαζί απ' όπου έκανα την παραγγελία μπας και φέρουν άλλη μία.

Όσον αφορά αξιόλογες προσφορές από εξωτερικό από το ψάξιμο που έκανα τις τελευταίες δύο ημέρες κάτω από 5-10€ δεν βρήκα τίποτα και μην ξεχνάς πως με τα μεταφορικά η τιμή ξεπερνούσε την εγχώρια αγορά.

Ε τουλαχιστον εγραψε κατι χρησιμο για το atmos το οποιο δεν το ειχα δει οτι υπαρχει καν, :P θα το δοκιμασω σπιτι με τα καλα headphones και sbx κτλπ off.. 

Εχθές το βράδυ έκανα παραγγελία το τελευταίο κομμάτι από το μόνο ελληνικό μαγαζί που το είχε διαθέσιμο. Δυστυχώς σήμερα με ενημέρωσαν πως θα περιμένουν να τους στείλει νέο κομμάτι ο προμηθευτής τους μέσα στην επόμενη εβδομάδα. Άρα όπως καταλαβαίνεις τέλος οι collector's από Ελλάδα. Αν θέλεις μπορώ να σου στείλω σε p.m το μαγαζί απ' όπου έκανα την παραγγελία μπας και φέρουν άλλη μία.

Όσον αφορά αξιόλογες προσφορές από εξωτερικό από το ψάξιμο που έκανα τις τελευταίες δύο ημέρες κάτω από 5-10€ δεν βρήκα τίποτα και μην ξεχνάς πως με τα μεταφορικά η τιμή ξεπερνούσε την εγχώρια αγορά.

http://www.e-shop.gr/overwatch-origins-collectors-p-PCG.03047

Υπάρχει διαφορά ανάμεσα στην Origin Collector και την Overwatch: Collector's Edition? Διότι δεν βλέπω να γράφει στην περιγραφή ότι περιέχει τα postcards. Aν είναι η ίδια να ακυρώσω την παραγγελία μου :devil:

Μερικα hidden character specific settings

1) Καντε enable το kill feed display που ειναι disabled by default . Βοηθαει καμια φορα να ξερεις ποσοι ψοφησαν

2) Custom reticles . Μπορειτε να αλλαξετε τα crosshairs και το χρωμα τους

3) Widowmaker zoom sensitivity . Η μονη που εχει scope οποτε απο τα settings μπορειτε να πειραξετε το sensitivity αλλα και το αν θελετε hold/toggle το right click

4) Auto climb walls . Πατωντας μια φορα μονο το space κανετε auto climb walls ,με Hanzo/Lucio και λοιπους ορειβατες

5) Allied health bars . Σε Zarya και Soldier 76 μπορειτε να εχετε τα health bars μονιμα on

6) Mercy toggle . Αν δεν θελετε να κρατατε τα κουμπια , το βαζετε απλα σε toggle

• Like 6

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...