Fulgore Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Και το csgo ειναι team based αλλα αν μπεις casual και περιμενεις να παιζει σωστα ο αλλος τι να σου πω. Παρε το group σου και μπες να παιξεις σωστα αν θες, εγω θα μπαινω solo θα παιρνω καθε φορα αλλο char να τον μαθω στο quickgame και αν μου πεις τίποτα θα φας το flame σου.. Ναι βεβαια το Counter εχει και καποια χρονακια στην πλατη του Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Και το csgo ειναι team based αλλα αν μπεις casual και περιμενεις να παιζει σωστα ο αλλος τι να σου πω. Παρε το group σου και μπες να παιξεις σωστα αν θες, εγω θα μπαινω solo θα παιρνω καθε φορα αλλο char να τον μαθω στο quickgame και αν μου πεις τίποτα θα φας το flame σου.. το CS δεν στοχευει στους casual παιχτες, οπως το Overwatch. γιατι συνεχιζετε να συγκρινετε ανομοια πραματα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paularas Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Εχω 2 c/e στο public να καθονται. Οποιος θελει ας το πει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ADHD Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Αλλο πραγμα ειπα, αν μπεις casual πχ για να κανεις τα operation missions εγω βαζω μουσικη παιρνω το kill και μετα κανω alt tab δεν εχει νοημα να προσπαθησω καν γιατι δεν μετραει πουθενα, same και στο ow. Εννοουσα το casual mode του παιχνιδιου οχι τους casual παιχτες.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sazerac Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 μεσω paypal καντο. Από όσο θυμάμαι δεν λειτουργεί το pp λόγω cc, και πρέπει να κάνεις το κόλπο που στέλνεις λεφτά από άλλο λογαριασμό, αλλά σου τρώει και λίγα από τον φόρο του. Θα δω ίσως τσιμπήσω τις Giftcards του public αν συνεχίσει και δεν την δέχεται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos032 Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Από όσο θυμάμαι δεν λειτουργεί το pp λόγω cc, και πρέπει να κάνεις το κόλπο που στέλνεις λεφτά από άλλο λογαριασμό, αλλά σου τρώει και λίγα από τον φόρο του. Θα δω ίσως τσιμπήσω τις Giftcards του public αν συνεχίσει και δεν την δέχεται Εμένα γιατί δεν με έπιασε ποτέ το "capital controls" που ακούω συνέχεια ? Και unlimited αγορές μπορώ να κάνω αλλά και να στείλω όσα χρήματα θέλω στην τράπεζα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim777 Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Εγώ πάντως θα επιμείνω ότι χωρίς ranked νιώθω ότι πήρα tutorial. Προφανώς και δεν ήταν αυτοσκοπός να μπω να φτάσω master σε μια βδομάδα. Δε νομίζω καν ότι μπορώ anyway γιατί είμαι κακός στα FPS και έχω να παίξω σοβαρά από το COD2. Ωστόσο το να υπάρχει ΜΟΝΟ το fun mode όπου όλοι, συμπεριλαμβανομένου και εμού, αλλάζουν chars σαν τα πουκάμισα για fun ή για να τους μάθουν είναι ΆΡΡΩΣΤΟ. Πώς θα μάθω το παιχνίδι όταν δε νοιάζεται κανείς για τη νίκη (ούτε εγώ) και κάνει ό,τι του καβλώσει? Καλό το fun και το casual και όλα αλλά αυτό δεν είναι καν μισό παιχνίδι. Είναι σαν να βγάζαν το HS χωρίς ranked και απλά να πετάς κάρτες στη τύχη. Αν το έκανε καμιά Ubisoft αυτό πορείες στο σύνταγμα θα είχαμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ADHD Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 E blizzard ειναι, εχει τα loyal fanboys και οτι χαζομαρα και να βγαλει τους αρεσει, και με 1 map και 3 chars να το εβγαζε παλι καλο θα ελεγαν οτι ειναι. Το παιχνιδι μου αρεσει αλλα χωρις ranked δεν εχω κανενα λογο να παιξω, οκ θα μαθω λιγο τους chars που μου αρεσουν λιγο τα maps μεχρι εκει(στο quick play εννοειται αφου δεν χανω τιποτα ), οποτε να βιαστουν γιατι δεν το βλεπω να κραταει πολυ ετσι. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Εγώ πάντως θα επιμείνω ότι χωρίς ranked νιώθω ότι πήρα tutorial. Προφανώς και δεν ήταν αυτοσκοπός να μπω να φτάσω master σε μια βδομάδα. Δε νομίζω καν ότι μπορώ anyway γιατί είμαι κακός στα FPS και έχω να παίξω σοβαρά από το COD2. Ωστόσο το να υπάρχει ΜΟΝΟ το fun mode όπου όλοι, συμπεριλαμβανομένου και εμού, αλλάζουν chars σαν τα πουκάμισα για fun ή για να τους μάθουν είναι ΆΡΡΩΣΤΟ. Πώς θα μάθω το παιχνίδι όταν δε νοιάζεται κανείς για τη νίκη (ούτε εγώ) και κάνει ό,τι του καβλώσει? Καλό το fun και το casual και όλα αλλά αυτό δεν είναι καν μισό παιχνίδι. Είναι σαν να βγάζαν το HS χωρίς ranked και απλά να πετάς κάρτες στη τύχη. Αν το έκανε καμιά Ubisoft αυτό πορείες στο σύνταγμα θα είχαμε. Εξακολουθω να μην καταλαβαινω για ποιο λογο πηρες το παιχνιδι day one αφου ουτε απο την Beta σε ειχε κερδισει.Μηπως(λεω μηπως)δεν φταιει η εταιρια αλλα εσυ που κακως το αγορασες day one? Το εχουμε ξαναπει παιδια.Δεν ηρθε να παρει την θεση ουτε του Counter ουτε του battlefield ουτε αναγκαζει κανεις κανενα να παρει το παιχνιδι day one. Για το ranked νομιζω τα ειπαμε πιο πισω και αρχιζει να κατανταει κουραστικο να λεμε τα ιδια και τα ιδια συνεχεια. Οποιος θελει κανει υπομονη μεχρι να βγει το ranked. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim777 Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Εξακολουθω να μην καταλαβαινω για ποιο λογο πηρες το παιχνιδι day one αφου ουτε απο την Beta σε ειχε κερδισει.Μηπως(λεω μηπως)δεν φταιει η εταιρια αλλα εσυ που κακως το αγορασες day one? Το εχουμε ξαναπει παιδια.Δεν ηρθε να παρει την θεση ουτε του Counter ουτε του battlefield ουτε αναγκαζει κανεις κανενα να παρει το παιχνιδι day one. Για το ranked νομιζω τα ειπαμε πιο πισω και αρχιζει να κατανταει κουραστικο να λεμε τα ιδια και τα ιδια συνεχεια. Οποιος θελει κανει υπομονη μεχρι να βγει το ranked. Γιατί δεν έχω κάτι καλύτερο αυτή τη στιγμή να παίξω και έχω 2 βδομάδες λίγο ελεύθερο χρόνο μέχρι να μετακομίσει σε μένα η γκόμενά μου. Επίσης, το αγόρασα επειδή το θεώρησα προφανές ότι θα έχει ranked και σκέφτηκα ότι θα είναι πιο ενδιαφέρον έτσι λόγω competition και tryharding. Δε πήγε το μυαλό μου ότι θα είναι "μελλοντικό update". Σε κάλυψα? Εξίσου κουραστικό καταντάει να διαβάζει κάποιος τις εριστικές απαντήσεις σου post παρα-post. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ADHD Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Προφανως φταιει η εταιρεία που βγαζει μισο προιον και το πουλαει 40 και 60ε.. Ενταξει εγω παλι θα το επαιρνα γιατι τα 36ε ηταν πολυ καλη τιμη για τη origin αλλα προς το παρον εχω ενα glorified demo εκει που ειχα καταλαβει οτι μιλαμε για ενα νεο esport κτλπ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Γιατί δεν έχω κάτι καλύτερο αυτή τη στιγμή να παίξω και έχω 2 βδομάδες λίγο ελεύθερο χρόνο μέχρι να μετακομίσει σε μένα η γκόμενά μου. Επίσης, το αγόρασα επειδή το θεώρησα προφανές ότι θα έχει ranked και σκέφτηκα ότι θα είναι πιο ενδιαφέρον έτσι λόγω competition και tryharding. Δε πήγε το μυαλό μου ότι θα είναι "μελλοντικό update". Σε κάλυψα? Εξίσου κουραστικό καταντάει να διαβάζει κάποιος τις εριστικές απαντήσεις σου post παρα-post. Εριστικες ειναι οι απαντησεις μου που λεω να καθησει ο κοσμος να παιξει το παιχνιδι αλλα οχι τα δικα σου σχολια το ενα πανω απο το αλλο για την απουσια του ranked ως τωρα και τιποτα αλλο.Οκ Ειμαι σιγουρος οτι βοηθαει παρα πολυ στο θεμα του παιχνιδιου το συνεχες κραξιμο για τα ιδια και τα ιδια προς ολα τα ατομα που πηρανε το παιχνιδι τις προηγουμενες μερες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vangelisb Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Έχει βρει κανείς κάποια καλή προσφορά την collector's έστω από εξωτερικό; Κάτι αξιόλογο, 2-3 € κάτω απο skroutz κάπου το βήκα κι εγώ :/ Ευχαριστώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SPANK Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Παιδιά ας σταματήσουμε αν γίνεται λίγο με αυτά και ας επικεντρωθούμε στο παιχνίδι νομίζω οτι κούρασε το ίδιο και το ίδιο να λέμε , το παιχνίδι τώρα ειναι ώς εχει και δεν αλλάζει αυτο, Ας κάνουμε καμία ομαδούλα να παίξουμε οσοι θέλου και ας πούμε ο καθένας για τον χαρακτήρα που του αρέσει μεχρι στιγμής Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim777 Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Τι να πω ρε συ Fulgore. Την άλλη φορά ας βγάλουν online game με μόνη επιλογή να παίζεις με bot offline και το online mode να βγει "μελλοντικά" και ας μη πούμε τίποτα για να "βοηθηθεί το θέμα του παιχνιδιού". Να γράφουμε για τη πίστα στη Σαντορίνη και το πόσο γαμάει κεφάλι ο Bastion. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις