Προς το περιεχόμενο

Overwatch Topic v1

klainmaingr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μπράβο στη blizz για το Overwatch είναι παιχνιδάρα, τρομερά διασκεδαστικό και καλοφτιαγμένο. Ανεξάρτητα από την άποψη που έχει κανείς για τις επιλογές τους τα τελευταία χρόνια, εδώ έκαναν εξαιρετική δουλειά.
Με την προσθήκη ενός προσεγμένου competitive mode, με περισσότερα στοιχεία στρατηγικής(πχ περιορισμός στην πολλαπλότητα των heroes ανα team, προεπιλογή ενός αριθμού απο subs κλπ) το game θα απογειωθεί.
Καλό κάψιμο σε όλους! :P

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μπράβο στη blizz για το Overwatch είναι παιχνιδάρα, τρομερά διασκεδαστικό και καλοφτιαγμένο. Ανεξάρτητα από την άποψη που έχει κανείς για τις επιλογές τους τα τελευταία χρόνια, εδώ έκαναν εξαιρετική δουλειά.

Με την προσθήκη ενός προσεγμένου competitive mode, με περισσότερα στοιχεία στρατηγικής(πχ περιορισμός στην πολλαπλότητα των heroes ανα team, προεπιλογή ενός αριθμού απο subs κλπ) το game θα απογειωθεί.

Καλό κάψιμο σε όλους! :P

Αυτο θα στεκει πολυ σε ranked οταν με το καλο μπει.

Δεν εχει single player campaign και γιαυτο το λογο και εχει price drop στα 40ευρω(οπως και το call of duty στο Ps3 σε σχεση με ps4). Τα 25ευρω day one ειναι σκετη υπερβολη απο την στιγμη που δεν εχει season pass. Οποιος θεωρει την τιμη υψηλη για τον εαυτο του πολυ απλα κανει υπομονη και περιμενει.Εγω προσωπικα ξερω οτι με τα παιχνιδια της εν λογω εταιριας θα ασχοληθω για καιρω(μονο στο Heroes δεν εγινε αυτο αλλα ηταν δωρεαν αρα μικρο το κακο).Ουτε αλλωστε σε αναγκαζει κανεις να αγορασεις την origins edition αν δεν σε ενδιαφερει.

Κατα την αποψη μου δεν ειναι υπερβολη τα 25 ευρω για το συγκεκριμενο παιχνιδι.Και για αυτο δεν θα το παρω αν δεν πεσει η τιμη του.

Αν στεναχωριέσαι τόσο, να σου δώσω Paypal να μου δώσεις τα 15 ευρώ της διαφοράς. :D

Ειπαμε στεναχωριεμαι για λογαριασμο σας αλλα δεν θα πληρωσω εγω τις δικες σας μπιπ :P

Μην παρεξηγηθω για σας μπορει να ειναι αγορα που δεν θα την μετανοιωσετε μεχρι και το τελευταιο ευρω και το δεχομαι αλλα οντως για μενα μου καθετε στο λαιμο αυτη η τιμη.

Περα απο αυτο για να μην αναλωνομαι στο θεμα τιμης εσεις που το πηρατε τι παραπανω προσφερει το παιχνιδι σε σχεση με την beta?

Κατα την αποψη μου δεν ειναι υπερβολη τα 25 ευρω για το συγκεκριμενο παιχνιδι.Και για αυτο δεν θα το παρω αν δεν πεσει η τιμη του.

Ειπαμε στεναχωριεμαι για λογαριασμο σας αλλα δεν θα πληρωσω εγω τις δικες σας μπιπ :P

Μην παρεξηγηθω για σας μπορει να ειναι αγορα που δεν θα την μετανοιωσετε μεχρι και το τελευταιο ευρω και το δεχομαι αλλα οντως για μενα μου καθετε στο λαιμο αυτη η τιμη.

Περα απο αυτο για να μην αναλωνομαι στο θεμα τιμης εσεις που το πηρατε τι παραπανω προσφερει το παιχνιδι σε σχεση με την beta?

Τι παραπανω περιμενες εσυ να προσφερει σε σχεση με την beta day one ειναι το θεμα?:P 

Νομιζω οτι οι περισσοτεροι ουτως ή αλλως το πηραν λογω του οτι μετα και τον Μαιο δεν βγαινει και κανενα αλλο παιχνιδι και μεχρι τον Οκτωβριο και μετα που βγαινουν τα μεγαλα shooter με κατι πρεπει να περασουν την ωρα τους,αφου το multiplayer του Doom δεν τραβηξε τον κοσμο απο την beta και μετα.

Τι παραπανω περιμενες εσυ να προσφερει σε σχεση με την beta day one ειναι το θεμα? :P

Νομιζω οτι οι περισσοτεροι ουτως ή αλλως το πηραν λογω του οτι μετα και τον Μαιο δεν βγαινει και κανενα αλλο παιχνιδι και μεχρι τον Οκτωβριο και μετα που βγαινουν τα μεγαλα shooter με κατι πρεπει να περασουν την ωρα τους,αφου το multiplayer του Doom δεν τραβηξε τον κοσμο απο την beta και μετα.

Δεν ξερω για αυτο ρωτησα γιατι στην beta ειχε μονο quick match απο οσο θυμαμαι.Πχ διαλεγεις τι mode θελεις να παιξεις η ειναι random οπως στο rainbow?Εχει κ αλλα mode εκτος απο αυτα που ειδαμε στην beta?

Δεν ξερω για αυτο ρωτησα γιατι στην beta ειχε μονο quick match απο οσο θυμαμαι.Πχ διαλεγεις τι mode θελεις να παιξεις η ειναι random οπως στο rainbow?Εχει κ αλλα mode εκτος απο αυτα που ειδαμε στην beta?

Προς το παρον ειναι οπως το θυμασαι στην beta.Σε αυτο βεβαια ηταν επιλογη της εταιριας για beta να εχει διαθεσιμες ολες τις πιστες και τα modes γιαυτο και μπορει να χτυπαει καπως αρνητικα με μια πρωτη ματια τωρα στην αρχη.Ειχε ανακοινωθει αλλωστε και κατα την διαρκεια της Beta οτι θα ισχυει αυτο. Θα μπορουσαν πχ να βαλουν στην beta λιγοτερα mode και λιγοτερες πιστες οπως γινεται σε αλλα παιχνιδια.

https://www.vg247.com/2016/05/06/overwatch-open-beta-content-is-what-full-game-will-have-on-launch/

Χρεωστική εθνικής δεν δέχτηκε πάντως το battle net, σε πολλές προσπάθειες

Ειναι προβλημα απο τα Capital control που ισχυει μεχρι και σημερα. Γιαυτο το λογο και φερανε και στην Ελλαδα τις gift cards αλλα βλεπω μονο το public να τις εχει δυστηχως.

http://www.public.gr/search/public/searchResultsRefinements.jsp?trail=SRCH%253Ablizzard%2Bgift%2Bcard&pageNo=&advancedSearchForBooks=&_dyncharset=UTF-8&sortOrder=&sortMode=&parentCategoryId=cccat30007&sortProperty=&BookWriterConstraint=&addFacet=1002%253Acccat30007&BookpublisherNameConstraint=&BookTitleConstraint=&pageSize=&RootCategorySearchConstraint=&BookPriceConstraint2=&BookPriceConstraint1=

Προς το παρον ειναι οπως το θυμασαι στην beta.Σε αυτο βεβαια ηταν επιλογη της εταιριας για beta να εχει διαθεσιμες ολες τις πιστες και τα modes γιαυτο και μπορει να χτυπαει καπως αρνητικα με μια πρωτη ματια τωρα στην αρχη.Ειχε ανακοινωθει αλλωστε και κατα την διαρκεια της Beta οτι θα ισχυει αυτο. Θα μπορουσαν πχ να βαλουν στην beta λιγοτερα mode και λιγοτερες πιστες οπως γινεται σε αλλα παιχνιδια.

https://www.vg247.com/2016/05/06/overwatch-open-beta-content-is-what-full-game-will-have-on-launch/

Θα μπορουσαν οντως να το κανουν ετσι αλλα τους βγηκε σε καλο και το hype-train παει κομματια.Γιατι φαντασου που εμενα σαν παιχνιδι δεν με τρελανε οσο αλλους και δεν ειμαι απο αυτους που θα δωσουν τα 49 ευρω η ποσα εχει παει η τιμη του τελος παντων.Εβγαλα το εξης συμπερασμα απο την beta οτι το παιχνιδι ειναι καλοφτιαγμενο, προσεγμενο και ακρως εθιστικο παροτι το θεωρησα περισσοτερο επαναλαμβανομενο και λιγοτερο απροβλεπτο πχ σε σχεση με το bf4 και το rainbow six που παιζω αυτον τον καιρο.

Χρεωστική εθνικής δεν δέχτηκε πάντως το battle net, σε πολλές προσπάθειες

Σε usd απο το αμερικανικο shop με Number26 στην καλυτερη δυνατη ισοτιμια. Η δευτερη αγορα με alpha visa περασε με την 3η. Με πηραν τηλεφωνο απο την τραπεζα να με ρωτησουν εαν εκανα προσπαθειες να αγορασω απο την "μπλιζ άρτ". Προσοχη το billing address.

wow, η τηλεφωνητρια του Public γνωριζε ηδη το προβλημα με το missing preorder bonus. αυτο δεν εχει ξαναγινει στα ελληνικα χρονικα  της τηλεφωνικης υποστηριξης παντος τυπου. μπραβο.

Θα μπορουσαν οντως να το κανουν ετσι αλλα τους βγηκε σε καλο και το hype-train παει κομματια.Γιατι φαντασου που εμενα σαν παιχνιδι δεν με τρελανε οσο αλλους και δεν ειμαι απο αυτους που θα δωσουν τα 49 ευρω η ποσα εχει παει η τιμη του τελος παντων.Εβγαλα το εξης συμπερασμα απο την beta οτι το παιχνιδι ειναι καλοφτιαγμενο, προσεγμενο και ακρως εθιστικο παροτι το θεωρησα περισσοτερο επαναλαμβανομενο και λιγοτερο απροβλεπτο πχ σε σχεση με το bf4 και το rainbow six που παιζω αυτον τον καιρο.

Το Bf4 στην beta αν θυμαμαι καλα 1-2maps δεν ειχε ολα κιολα??

Επισης δεν το θεωρω τοσο επαναλαμβανομενο ετσι οπως αλλαζουν τα maps/objectives σε σχεση με το Call of duty που επαιζα παλια που κυριως Team deathmatch και Deathmatch μαζευε κοσμο. Το οτι θελει δουλιτσα το overwatch θελει αλλα αυτο θα γινει οσο παιρναει ο καιρος. Παντως το ξαναλεω οτι οποιον δεν τον ενδιαφερουν τα εξτρα της Origins υπαρχει και η απλη εκδοση με 40ευρω.

Οι τιμες στα κλειδαδικα τα ειπαμε νομιζω οτι ειναι το λιγοτερο για γελια.

wow, η τηλεφωνητρια του Public γνωριζε ηδη το προβλημα με το missing preorder bonus. αυτο δεν εχει ξαναγινει στα ελληνικα χρονικα  της τηλεφωνικης υποστηριξης παντος τυπου. μπραβο.

να σου πω την αληθεια και εγω που πηγα και ρωτησα το εκανα περισσοτερο λογω της υψηλης τιμης του καταστηματος σε σχεση με αλλα.

και να πεις ότι δεν στο είπα πριν μερικές σελίδες ^^ :P

Το παιχνιδι ειναι Team based shooter.Το γεγονος οτι δεν υπαρχει ακομα ranked δεν σημαινει οτι πρεπει να πηγαινουν ενας ενας οταν οι αλλοι κανουν defence το τελευταιο σημειο και να ψοφανε σαν σαρδελες.Παλι καλα που προς το παρον δεν ειδα καθολου rage στο chat οπως σε αλλα παιχνιδια(στο BF4 ακομα και στην beta βριζανε στο chat πχ).

Και το csgo ειναι team based αλλα αν μπεις casual και περιμενεις να παιζει σωστα ο αλλος τι να σου πω. Παρε το group σου και μπες να παιξεις σωστα αν θες, εγω θα μπαινω solo θα παιρνω καθε φορα αλλο char να τον μαθω στο quickgame και αν μου πεις τίποτα θα φας το flame σου.. :P

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...