Προς το περιεχόμενο

Overwatch Topic v1

klainmaingr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δε μπορώ πάντως να καταλάβω την επιλογή να μην έχει ranked day one. Σαν demo είναι.

Αν κρινω απο τα πρωτα δειγματα που ειδα(και με τους υπολοιπους που επαιξα μαζι)καλυτερα οχι μπας και υπαρχει ενα επιπεδο σε σχεση με τωρα.

να παιρνει καποιος στην ομαδα σου Reinhart και να βλεπεις Tracer και reaper να πηγαινουν μπροστα απο το τανκ και να ψοφανε σε 1.5δευτερο. Και αλλα πολλα παρομοια. Το Group up δυστηχως αγνωστη λεξη για αρκετους.

Οσο για το cross platform καλυτερα να μεινει ως εχει μπας και ειναι πιο σταθεροι οι server. Αλλωστε κατι μου λεει οτι το συγκεκριμενο παιχνιδι λογικα θα κανει παραπανω πωλησεις στο pc απο οτι σε κονσολες.

http://www.metacritic.com/game/pc/overwatch?ref=hp

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ε τι θες να tryhardaroun?? αφου δεν υπαρχει competitive σαν dm ειναι, και εγω yolo soldier παιρνω και δεν παει να εχει 5 reinhart βγαινω μπροστα και οτι γινει..

Δε μπορώ πάντως να καταλάβω την επιλογή να μην έχει ranked day one. Σαν demo είναι.

Δεν θα ήταν αδικο να ειχε ranked day 1?

Καποιοι παιζουν beta εδω και μηνες.

Ε τι θες να tryhardaroun?? αφου δεν υπαρχει competitive σαν dm ειναι, και εγω yolo soldier παιρνω και δεν παει να εχει 5 reinhart βγαινω μπροστα και οτι γινει..

Το παιχνιδι ειναι Team based shooter.Το γεγονος οτι δεν υπαρχει ακομα ranked δεν σημαινει οτι πρεπει να πηγαινουν ενας ενας οταν οι αλλοι κανουν defence το τελευταιο σημειο και να ψοφανε σαν σαρδελες.Παλι καλα που προς το παρον δεν ειδα καθολου rage στο chat οπως σε αλλα παιχνιδια(στο BF4 ακομα και στην beta βριζανε στο chat πχ).

Ρε παιδιά αυτά που λέτε δεν έχουν να κάνουν με ranked/normal mode. Αν ο άλλος δε "το 'χει" θα μείνει χαμηλό elo, θα τον προσπεράσετε και δε θα παίζετε μαζί του. Δεν έχει διαφορά είτε day one ή μετά από ένα μήνα.

Στη χειρότερη ας είχαν κάτι στυλ LoL, φτάσε lvl30 για να μπεις ranked. Βέβαια η διαφορά εκεί ήταν ότι μάζευες και gold για να ξεκλειδώσεις χαρακτήρες αλλά τέλος πάντων.

Αυτή τη στιγμή δηλαδή τι κάνουμε? Παίζουμε ένα tutorial που θα κρατήσει καμιά 20αριά μέρες?

Έπαιξα χθες μερικές ώρες, υποθέτω θα παίξω και λίγες ακόμη σήμερα αλλά δεν υπάρχει περίπτωση να γράψω 100 ώρες για παράδειγμα σε tutorial. Θέλω να βλέπω κάποιας μορφής progress.

Δε rageάρω απλά απορώ με αυτή την επιλογή. 

• Moderators

να παιρνει καποιος στην ομαδα σου Reinhart και να βλεπεις Tracer και reaper να πηγαινουν μπροστα απο το τανκ και να ψοφανε σε 1.5δευτερο.

Close range offence χαρακτήρες είναι. Φυσικό να φύγουν. Ειδικά η Tracer που είναι τελείως flanker / harasser, αν κάτσει πίσω από τον Reinhardt δεν κάνει τον ρόλο της.

Αν από την άλλη, δεν ξέρουν να τους παίξουν και απλά τους παίρνουν γιατί είναι στα cinematics και νομίζουν ότι θα κάνουν κόλπα ή πάνε 3 χιλιόμετρα (λέμε τώρα) μακριά, τότε ναι.

• Like 1

Το μονο που εχω να πω ειναι οτι μαλλον απο πλευρας matchmaking καλυτερα αξιζουν οι 2αδες για τωρα για αρχη παρα παραπανω ατομα. Ειναι βεβαια και πρωτες μερες αλλα το matchmaking θελει δουλιτσα.

Έχει μπει ή blizzard θα βάλει μεγάλο update μέχρι τέλος ιουνίου με competitive mods κτλπ , και καλύτερα βασικά να το έχουν ετοιμο όπως πρέπει και να παίξει και ο κόσμος λίγο το παιχνίδι χωρίς άγχος κτλπ

Μια ερώτηση.

Ο μόνος τρόπος για να βγάλεις gold είναι μέσω loot boxes?

Ο μόνος τρόπος να πάρεις loot boxes είναι μέσω lvling?

Αν ναι τότε ουσιαστικά είναι περιορισμένος ο αριθμός των loot boxes που μπορείς να πάρεις και γίνεται όλο και πιο δύσκολο (λόγω υψηλότερου lvl)?

Προς το παρον ναι ο μονος τροπος ειναι μεσω loot boxes ή αγορα απο το shop. Βεβαια φανταζομαι οτι αυτο θα αλλαξει αργοτερα και πιθανως να το κανουν αλα hearthstone δηλαδη 1 Lootbox καθε εβδομαδα απο το weekly brawl αρα και τα rewards απο το ranked.

Αν κρινω απο τα πρωτα δειγματα που ειδα(και με τους υπολοιπους που επαιξα μαζι)καλυτερα οχι μπας και υπαρχει ενα επιπεδο σε σχεση με τωρα.

να παιρνει καποιος στην ομαδα σου Reinhart και να βλεπεις Tracer και reaper να πηγαινουν μπροστα απο το τανκ και να ψοφανε σε 1.5δευτερο. Και αλλα πολλα παρομοια. Το Group up δυστηχως αγνωστη λεξη για αρκετους.

Οσο για το cross platform καλυτερα να μεινει ως εχει μπας και ειναι πιο σταθεροι οι server. Αλλωστε κατι μου λεει οτι το συγκεκριμενο παιχνιδι λογικα θα κανει παραπανω πωλησεις στο pc απο οτι σε κονσολες.

Αυτο το παιχνιδι καλυτερα ειναι να το παιζεις με φιλους να ειστε ολοι παρεα και να υπαρχει συννενοηση αλλιως αν περιμενεις απο random παιχτες να υπαρχει ομαδικοτητα αστο καλυτερα.Πολυ σπανιο να γινει γιατι εστω και ενας θα κανει τα δικα του.

Tracer reaper απο οσο τους επαιξα και ειδικα τον δευτερο πιο πολυ flank playstyle πιστευω ειναι για αυτο εχουν και τα teleport.

Ποσες φορες εκανα teleport πισω απο τους εχθρους και πηρα μαζι μου ειτε 2-3 ειτε και ολους χωρις καν ulti.

Παντως ακομη να το χωνεψω με την τιμη στο λαιμο μου καθεται ρε παιδια πραγματικα στεναχωριεμαι για λογαριασμο σας που σκατε τοσα λεφτα για αυτο το παιχνιδι 25 ευρωπουλα επρεπε να εχει και τωρα βρηκαν ευκαιρια και εχουν παει την τιμη στο θεο λογω hype train.

Αυτο το παιχνιδι καλυτερα ειναι να το παιζεις με φιλους να ειστε ολοι παρεα και να υπαρχει συννενοηση αλλιως αν περιμενεις απο random παιχτες να υπαρχει ομαδικοτητα αστο καλυτερα.Πολυ σπανιο να γινει γιατι εστω και ενας θα κανει τα δικα του.

Tracer reaper απο οσο τους επαιξα και ειδικα τον δευτερο πιο πολυ flank playstyle πιστευω ειναι για αυτο εχουν και τα teleport.

Ποσες φορες εκανα teleport πισω απο τους εχθρους και πηρα μαζι μου ειτε 2-3 ειτε και ολους χωρις καν ulti.

Παντως ακομη να το χωνεψω με την τιμη στο λαιμο μου καθεται ρε παιδια πραγματικα στεναχωριεμαι για λογαριασμο σας που σκατε τοσα λεφτα για αυτο το παιχνιδι 25 ευρωπουλα επρεπε να εχει και τωρα βρηκαν ευκαιρια και εχουν παει την τιμη στο θεο λογω hype train.

Δεν εχει single player campaign και γιαυτο το λογο και εχει price drop στα 40ευρω(οπως και το call of duty στο Ps3 σε σχεση με ps4). Τα 25ευρω day one ειναι σκετη υπερβολη απο την στιγμη που δεν εχει season pass. Οποιος θεωρει την τιμη υψηλη για τον εαυτο του πολυ απλα κανει υπομονη και περιμενει.Εγω προσωπικα ξερω οτι με τα παιχνιδια της εν λογω εταιριας θα ασχοληθω για καιρω(μονο στο Heroes δεν εγινε αυτο αλλα ηταν δωρεαν αρα μικρο το κακο).Ουτε αλλωστε σε αναγκαζει κανεις να αγορασεις την origins edition αν δεν σε ενδιαφερει.

• Like 1

• Moderators

Αν στεναχωριέσαι τόσο, να σου δώσω Paypal να μου δώσεις τα 15 ευρώ της διαφοράς. :D

• Like 2

Προς το παρον ναι ο μονος τροπος ειναι μεσω loot boxes ή αγορα απο το shop. Βεβαια φανταζομαι οτι αυτο θα αλλαξει αργοτερα και πιθανως να το κανουν αλα hearthstone δηλαδη 1 Lootbox καθε εβδομαδα απο το weekly brawl αρα και τα rewards απο το ranked.

Έτσι εκτιμώ κι εγώ. Επίσης όπως συνηθίζει η blizz πολύ πιθανό να σου ζητήσει να κάνεις ένα achievement etc. σε ένα άλλο της game για να πάρεις κάτι (cardbacks στο hs άμα πας lvl20 στο wow, chars στο ΗοtS κτλ).

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...