Maktro Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 δηλαδή τρολλαρε? μπορεί να εννοούσε το account, δεν ξέρω.. θα ρωτήσω αύριο για να μου δώσει το account.
Haris San Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Πιο πολυ μπορω να πω πως με ενθουσιασε το star wars battlefront,πιο ωραια γραφικα,πιο ανοιχτος κοσμος και γενικα πιο ωραιο παιχνιδι για να ασχοληθει καποιος παραπανω.Γουστα ειναι αυτα. Αλλο game το ενα αλλο το αλλο...Ειναι σαν να συγκρινεις το lol και το dota με το dark souls.. Εντελως διαφορετικη νοοτροπια παιχνιδιου. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Σήμερα σηκώθηκα και βρήκα μια έκπληξη όταν πήγα να κάνω τα daily στο Hearthstone ... http://prntscr.com/8wko5p ... Downloading...
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 είνια φοβερό που μέχρι και στις αγγελίες εδώ έχει άτομα που ζητάνε key για closed beta. Καλά ρε φίλε, ξέρεις οτι έιναι closed beta, ξέρεις για το game, δηλαδή δεν είναι τελείως άσχετος, οτι δεν έχει keys δεν το έχεις πετύχει πουθενά; -- Γενικά το λέω για τις αγγελίες, δεν αναφέρομαι στο παιδί με την φίλη απο πάνω.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 It's Hearthstone every popular beta all over again. Fixed. 1
paularas Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 κάτι για 2k / flaged acc διαβάζω στο reddit και τα μάτια μου δακρύζουν... τι σκατά έχουν κάνει με αυτό το παιχνίδι και έγινε τόσος χαμός δεν μπορώ να καταλάβω. μπαίνω χθες και εκτός από τους βασικούς streamers με 30k viewers βλέπω dyrus, amaz , quin69 και πολλούς άλλους γνωστούς και λέω τι σκάτα γίνεται εκεί μέσα
Tmark Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Είπαμε, η Blizzard είναι μανούλα στο online Marketing.
paularas Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 (είδα στο hots πόσο "μανούλα" ήταν που φαίνεται να πηγαίνει για φούντο ολόκληρο ip)
Tmark Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Άλλο το developing κι άλλο το marketing. Στο να δημιουργεί hype για το οτιδήποτε(νέο game, patch, expansion κλπ) είναι πρώτη η Blizzard, καλώς ή κακώς.
Στεφανος123 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Θα συνεχισουν να γινονται flag accounts ή τελος?
Atallos1 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Οσο συνεχιζεται η beta θα κανουν κ αλλα , ειδικα τα Σ/Κ ( λογικα μετα την Blizzcon) Alhthough οσα streams και να εχω δει , υπηρχαν μεγαλα queues 1
jim777 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Πάντως δε καταλαβαίνω γιατί η blizzard με τόσο μεγάλους και διαχρονικούς τίτλους ασχολείται με κάτι τόσο casual που όσο καλό και να είναι πόσο σοβαρά να το δει κάποιος σαν game και πόσο καιρό πια να το παίζει? Ήδη υπάρχει το heartstone και εν μέρη το diablo για χαλαρή casual διασκέδαση. Το συγκεκριμένο δεν είναι καν stream friendly. Άσχετα αν τώρα λόγω hype έχει υψηλά νούμερα δεν είναι κάτι ευχάριστο να το παρακολουθείς να το παίζει άλλος.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 "Ok, βγάζουμε αρκετά λεφτά, δεν χρειάζεται να κάνουμε κάτι άλλο." - Δεν είπε ποτέ, καμιά εταιρεία. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις