Προς το περιεχόμενο

Overwatch Topic v1

klainmaingr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ρε συ για να παραλαβω το Warcraft 3 μου τυπωσαν 3 χαρτια σε 2 διαφορετικους οροφους  και μετα στο ταμειο με τα παραστατικα μπροστα της μου λεει η ουφο ταμιας  εχει λαθος η παραγγελια σας 30 ευρο κοστιζει απο 5 . Ναι τοσο ασχετη ,  συγκριτικα γρηγορα καθαρισες :D  Το κουτι του Overwatch δεν εχει μεσα το extra δηλαδη αλλα ουτε και δισκακι μονο το χαρτι με το cdkey ;

Το κουτι εχει μεσα τους κωδικους που ειπε και ο Pavlaras πιο πισω καθως και ενα Dvd(αγνωστο αν εχει ολο το παιχνιδι μεσα και τι Update χρειαζεται)και απο κατω  τον κωδικο για το battle net.Κλασσικα πραγματα blizzard δηλαδη. Δεν βρηκα ενα Unboxing που να δειχνει το Dvd που ειναι μεσα(σε αλλον πχ που βρηκα του εδιναν δωρο ενα note pad με το logo της blizzard πανω για σημειωσεις.

και ta seven δεν δωσαν το σημα ,αλλα τις κονκαρτες και το metal plate....

Τους ρωτησες για αυτο???Γιατι αν ηταν ετσι ας το επαιρνες πχ απο το Game explorers που το ελεγε και στο site και ηταν και 10ευρω φθηνοτερο....Ψιλο μαλακια αυτο. Εγω αν ηξερα οτι εδινε metal plate το gamestation απο εκει θα το ειχα παρει αλλα τεσπα μικρη σημασια ολα αυτα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Παντως αν ειναι κατι που δεν εχω παραπονο απο την Blizzard ειναι οτι κατεβασεις με μεγαλη ταχυτητα. Να χαρουμε λιγο και εμεις στην Ελλαδα που λεει ο λογος. Παντως κατι που ειδα χτες σε ενα streamer ειναι οτι πετυχε Queue οταν εφαγε ενα disconnect.

Οσο για τον χωρο και εμενα καπου στα 6.5-6.8gb εγραψε βεβαια μεχρι τελος του χρονου βλεπω απο τα updates(αλα counter)να φτανει κοντα στα 20.

Για τα tags επειδη εχουν ψιλο χαθει στις τελευταιες σελιδες,θα ελεγα καλυτερα λιγη υπομονη αυτες τις μερες και μετα να μαζευτουν ολα μαζι σε ενα post για διευκολυνση.

Παλια αυτα τα guest pass ηταν για να παιξει καποιος δωρεαν μεχρι τα 20lvl αλλα τωρα αυτο γινεται ουτως ή αλλως χωρις αυτα. Δεν καταλαβαινω για ποιο λογο τα βαζουν μεσα..

Τα καστρα επεσαν 

Test OW Strum potato quality

https://www.twitch.tv/atallos

Βασικα μονο τον Ghost θυμαμαι που παλια ανεβαζε twitch streaming τωρα εχουμε και δευτερο :P

Ακόμα πάντως νομίζω θέλει λίγο βελτίωση το ποσό γρήγορα βρίσκει παιχνίδι και επισης ενα crossplatform θα ήταν πάρα πολύ καλο

Υπήρχε κάποιος άλλος που δεν παρέλαβε ποτέ από Public σε επαρχία; Το πρωί μου είπαν θα έρθει μεσημέρι, το μεσημέρι είπαν απόγευμα και το απόγευμα είπαν Τετάρτη ή Πέμπτη... 

Επισκέπτης

Εγώ απο Gamestation, έφαγε άκυρο το Instant και τους έκανα παραγγελία (ίδια λεφτά βγήκε anyway) και μέσα σε 20 λεπτά με ειδοποίησαν να παραλάβω. Δίπλα ήταν, το πήρα. Τώρα σκουπίζω πάτωμα με τα μούτρα. 

Mikolz#2500

Με την αύξηση των τιμών που βλέπω σε digital και retail έχω αρχίσει να σκέφτομαι να πάρω την απλή edition από το store της blizzard και επειδή είδα κάποιον να το αναφέρει σε προηγούμενη σελίδα μπορώ να το αγοράσω από usa region χωρίς κάποιο πρόβλημα ώστε να κερδίσω από την ισοτιμία; Και μια δεύτερη ερώτηση  επειδή έχω να κάνω digital αγορά πολλούς μήνες δέχονται όλες τις prepaid πιστωτικές λόγω capital controls η υπάρχει πιθανότητα να μην μπορώ να αγοράσω 

Noμιζω σε USD το πηρε η Sistah και της βγηκε 35ευρω 

Τωρα για τις καρτες , μπορει σημερα να μην περασει και αυριο να περασει . Μονο αν δοκιμασεις θα εισαι σιγουρος αλλα δεν νομιζω οτι θα εχεις θεμα

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...