VagXal Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Αυτο ακριβως εννοω..Για μακροζωια μιλαω και εγω..Τελσπαντων δεν με παιρνει να μιλησω αλλο γιατι δεν εχω σωστη γνωμη μονο και μονο απο video που βλεπω χωρις να το παιξω αλλα κακα τα ψεματα αν το παιχνιδι δεν εφερε το λογοτυπο της BLIZZARD δεν θα ειχε τοσο hype για το τιποτα και θα επεφτε γρηγορα οπως το battleborn.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ferongr Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 To progression system είναι τεχνητή μακροζωία και προσωπικά δεν παίζω παιχνίδια με τέτοια συστήματα. Τα τακτικά content patches είναι προτιμότερα. δεν εχω σωστη γνωμη μονο και μονο απο video που βλεπω χωρις να το παιξω δεν θα ειχε τοσο hype για το τιποτα Solid logic :^) Το Battleborn απέτυχε λόγω προβλημάτων όπως μέτριο optimization, τεράστιο grind για να ξεκλειδώσεις τους "fair and balanced" χαρακτήρες (η πληρώνεις το season pass) και items καθώς και τον πολύ μέτριο γραφικό σχεδιασμό (75% της οθόνης καλύπτεται από particle effects, sprites και UI κατά τη μάχη και γίνεται πολύ κουραστικό). 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sistah Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Btw successful αγορα απο us battlenet Eυρωπαικου account στα 35e η standard edition. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Μολις επεστρεψα(δευτερη φορα απο τα public).Πηγαινω πρωτη φορα μου δινουν μονο το παιχνιδι και δεν λενε τιποτα για το pre order δωρο. Λεω οκ θα ειναι μεσα στο κουτι.Γυρναω σπιτι δεν βλεπω τιποτα και ξαναγυρναω πισω μηπως το δινανε ξεχωριστα απο το παιχνιδι ή μηπως μου ειχαν δωσει λαθος κομματι παιχνιδιου.Μου λεει η υπαλληλος οτι δεν ειχαν φερει ακομα το pre order bonus και θα το εχουν λογικα αυτη την εβδομαδα οπου θα υπαρχει ειδοποιηση σε email. Αυτα περισσοτερο και για οσους μπορει να σκεφτονται να παρουν το παιχνιδι απο public μιας και βλεπω στην σελιδα τους οτι ακομα εχουν το δωρο μαζι. Κατα τα αλλα κλασσικη συσκευασια blizzard το κουτι και μπραβο που δεν εδωσαν καμια πιο αδεια συσκευασια οπως στην εκδοση για κονσολες. Στα περι battle tag οποιος θελει για παρεα/χαβαλε(δεν υπαρχει αλλωστε και το ranked και τωρα βγηκε το παιχνιδι)ή και για το 20% xp bonus(οπως το δει κανεις ) το δικο μου ειναι Fulgore#2340(τι πρωτοτυπο ). Αυτο το Σαββατο στο Πλαισιο του Athenes Mall(Νερατζιωτ.)εχει overwatch event για οποιον ενδιαφερεται btw με διαφορα δωρα κλασσικα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ferongr Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Διαβάζω στη σελίδα του Πλαισίου για το event και ψιλομούφα μου φαίνεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Διαβάζω στη σελίδα του Πλαισίου για το event και ψιλομούφα μου φαίνεται. Ενταξυ μωρε κλασσικα οπου πεφτει τσαμπε μαζευεται σαβουρα(κυριως απο μικρης ηλικιας πιτσιρικια)ή ακομα μερικοι πανε και με τις κοπελες τους για παραπανω πιθανοτητες να κερδισουν κατι Προσωπικα μονο στο event του Wow για το Cataclysm ειχα παει και πανω απο μιση ωρα δεν εκατσα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimyok Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Ωραιως , ενημερωμενοι στα public εκει γιατι εδω σε οποιαδηποτε ερωτηση ειδικα σε κοπελα υπαληλο σε κοιτανε σαν ουφα . Πχ που ειναι η online παραγγελια μου οεο ; .Btw το Uncharted 4 , 2 βδομαδες παραγγελια ακομα σε αναμονη το χουν μιλαμε για ταχυτητες δημοσιου. Σε event δεν εχω παει ποτε , αλλα θυμαμαι τις ουρες στα παλια launch events που ηταν περιεργο για επαρχια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Ωραιως , ενημερωμενοι στα public εκει γιατι εδω σε οποιαδηποτε ερωτηση ειδικα σε κοπελα υπαληλο σε κοιτανε σαν ουφα . Πχ που ειναι η online παραγγελια μου οεο ; .Btw το Uncharted 4 , 2 βδομαδες παραγγελια ακομα σε αναμονη το χουν μιλαμε για ταχυτητες δημοσιου. Αν θεωρεις το ''ενημερωμενοι'' το γεγονος οτι επρεπε να γυρισω εγω πισω να τους ρωτησω γιαυτο(δεν το ανοιξα επι τοπου το παιχνιδι να δω αν το ειχε μεσα και δεν εχω ξανακανει προ παραγγελια σε παιχνιδι που να εχει και δωρα)τοτε ναι οκ Εδω και το Gamestation σε πιο πισω φωτο εδινε τελικα Metal Plate του overwatch και οχι κονκαρδες οπως ελεγε στο site. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Μολις επεστρεψα(δευτερη φορα απο τα public).Πηγαινω πρωτη φορα μου δινουν μονο το παιχνιδι και δεν λενε τιποτα για το pre order δωρο. Λεω οκ θα ειναι μεσα στο κουτι.Γυρναω σπιτι δεν βλεπω τιποτα και ξαναγυρναω πισω μηπως το δινανε ξεχωριστα απο το παιχνιδι ή μηπως μου ειχαν δωσει λαθος κομματι παιχνιδιου.Μου λεει η υπαλληλος οτι δεν ειχαν φερει ακομα το pre order bonus και θα το εχουν λογικα αυτη την εβδομαδα οπου θα υπαρχει ειδοποιηση σε email. Αυτα περισσοτερο και για οσους μπορει να σκεφτονται να παρουν το παιχνιδι απο public μιας και βλεπω στην σελιδα τους οτι ακομα εχουν το δωρο μαζι. Κατα τα αλλα κλασσικη συσκευασια blizzard το κουτι και μπραβο που δεν εδωσαν καμια πιο αδεια συσκευασια οπως στην εκδοση για κονσολες. Στα περι battle tag οποιος θελει για παρεα/χαβαλε(δεν υπαρχει αλλωστε και το ranked και τωρα βγηκε το παιχνιδι)ή και για το 20% xp bonus(οπως το δει κανεις ) το δικο μου ειναι Fulgore#2340(τι πρωτοτυπο ). Αυτο το Σαββατο στο Πλαισιο του Athenes Mall(Νερατζιωτ.)εχει overwatch event για οποιον ενδιαφερεται btw με διαφορα δωρα κλασσικα. ελα, μολις το ανοιξα και εγω το κουτι και δεν ειχε το νομισμα μεσα. καταλαβα. μπλεξαμε. παει το δωρο. μια ερωτηση, το preorder bonus δωρο που δινει το Public, ειναι το ιδιο με αυτο που δινει και το Πλαισιο, το metal badge; http://www.plaisio.gr/games/pc/pc-paixnidia-games/Blizzard-Overwatch.htm Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 ελα, μολις το ανοιξα και εγω και δεν ειχε το νομισμα μεσα. καταλαβα. μπλεξαμε. μια ερωτηση, αυτο που δινει το Public, ειναι το ιδιο με αυτο που δινει και το Πλαισιο; http://www.plaisio.gr/games/pc/pc-paixnidia-games/Blizzard-Overwatch.htm Οχι το Πλαισιο δινει μια καρφιτσα με το σημα(νομιζα στην αρχη οτι ηταν κατι σαν key chain)ενω το Public ειναι το μονο που δινει νομισμα. Λογικα αυτο εδω πρεπει να ειναι απλα ελπιζω οχι σε αυτο το κουτακι. Βασικα επειδη και εγω δεν τους πολυεμπιστευομαι κραταω καλου κακου την αποδειξη αγορας και το sms παραλαβης μην μου πουνε τιποτα κουλα μετα οτι ηταν μονο για οσους εκαναν προπαραγγελια(δηλαδη οσοι το πηρανε σημερα και μετα να φανε ακυρο) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimyok Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Αν θεωρεις το ''ενημερωμενοι'' το γεγονος οτι επρεπε να γυρισω εγω πισω να τους ρωτησω γιαυτο(δεν το ανοιξα επι τοπου το παιχνιδι να δω αν το ειχε μεσα και δεν εχω ξανακανει προ παραγγελια σε παιχνιδι που να εχει και δωρα)τοτε ναι οκ Εδω και το Gamestation σε πιο πισω φωτο εδινε τελικα Metal Plate του overwatch και οχι κονκαρδες οπως ελεγε στο site. Ρε συ για να παραλαβω το Warcraft 3 μου τυπωσαν 3 χαρτια σε 2 διαφορετικους οροφους και μετα στο ταμειο με τα παραστατικα μπροστα της μου λεει η ουφο ταμιας εχει λαθος η παραγγελια σας 30 ευρο κοστιζει απο 5 . Ναι τοσο ασχετη , συγκριτικα γρηγορα καθαρισες Το κουτι του Overwatch δεν εχει μεσα το extra δηλαδη αλλα ουτε και δισκακι μονο το χαρτι με το cdkey ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Βασικα επειδη και εγω δεν τους πολυεμπιστευομαι κραταω καλου κακου την αποδειξη αγορας και το sms παραλαβης μην μου πουνε τιποτα κουλα μετα οτι ηταν μονο για οσους εκαναν προπαραγγελια(δηλαδη οσοι το πηρανε σημερα και μετα να φανε ακυρο) θα τους παρω τηλφωνο αυριο πρωι, αλλα δεν βλεπω να βρισκω ακρη, το θεωρω ηδη χαμενο το δωρο. γενικα δεν ιενα να αγοραζεις retails πλεον, ποσο μαλλον απο ελλαδα. ποσα GB ειναι το game? να το βαλω απο το dvd η να το κατεβασω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kalodrei Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 και ta seven δεν δωσαν το σημα ,αλλα τις κονκαρτες και το metal plate.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paularas Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Του public δεν έχουν έρθει τα δώρα ούτε οι c/e. γι αυτό μην φρικάρετε. θα πάρετε τις origin και λογικα θα σας πάρουν τηλ μέσα στην εβδομάδα να πάρετε τα δωράκια σας. απλά να τους πείτε να γράψουν το νούμερο σας γιατι πολλές φορές το ξεχνάνε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atallos1 Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 θα τους παρω τηλφωνο αυριο πρωι, αλλα δεν βλεπω να βρισκω ακρη, το θεωρω ηδη χαμενο το δωρο. γενικα δεν ιενα να αγοραζεις retails πλεον, ποσο μαλλον απο ελλαδα. ποσα GB ειναι το game? να το βαλω απο το dvd η να το κατεβασω; 6,5 νομιζω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις