Fulgore Δημοσ. 9 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2018 1 ώρα πριν, Edel είπε Τι πατς περιμένουμε? Των support? για το event κυριως+οτι αλλαγες μπουν με αυτο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PunishedSnake Δημοσ. 9 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2018 Πήγα να μπώ μετά απο τοσο καιρό και τσουπ Σε κανα μήνα πάλι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panagiotis54 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2018 βασικα περιμενεις και σου βγαζει ερρορ και παλι απο την αρχη...βλεποω το εχουν πολλοι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 9 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2018 Welcome to online gaming. Καθε μα καθε φορα που σκαει καποιο event ή expansion σε γνωστο παιχνιδι,παντα τις πρωτες μερες υπαρχει ουρα γιατι επιστρεφει μαζεμενος κοσμος. Εδω και χρονια συμβαινει αυτο το πραγμα στο Pc. Και στο Wow δοκιμαστε 14 του μηνα που ειναι το launch να μπειτε σε server με κοσμο και θα σας βγαζει τα ιδια. Σε αντε το πολυ μεχρι και αυριο να υπαρχει queue στο παιχνιδι,μετα θα φτιαξουν τα πραγματα. Ειδικα μιας και κυκλοφορησε το Monster Hunter σημερα και εχει αυτη την στιγμη 210.000 κοσμο στο steam(κοινως θα τραβηξει κοσμο και απο το OW,δεν προκειται ολοι να λιωνουν ολο το μηνα). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silverage Δημοσ. 9 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2018 Το πιο χάλια event απο την κυκλοφορία του παιχνιδιού. Μεγάλη απογοήτευση. Φαίνεται ακολουθούν την τακτική του WoW με τα ίδια event εδώ και 15 χρόνια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
najinblue3 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2018 αλλαζει κατι απο το περσινο summer games? δεν μου ειχε αρεσει καθολου και δεν επαιξα καθολου lucio-ball η πως λεγεται, εντελως αδιαφορο συνεχιζουν να βγαζουν τα καλυτερα σκινς στην DVA, μετα τη γατουλα παρε και αυτο. Ελεος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 10 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2018 αθλια τα σκινς, τα περισσοτερα ειναι recolors. τεμπελοσκυλα devs. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
najinblue3 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2018 Μόλις τώρα, KilliK είπε αθλια τα σκινς, τα περισσοτερα ειναι recolors. τεμπελοσκυλα devs. οι devs που κολανε? Exoyn ειδικους animators-artists που τα κανουν αυτα, οτι ειναι αθλια συμφωνω εκτος της DVA Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 10 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) developer δεν σημαινει απαραιτητα ο προγραμματιστης, αλλα οποιος ειναι υπευθυνος για την αναπτυξη ενος παιχνιδιου. βαλτε να δειτε τωρα XQC, ο τυπος ειναι ο ορισμος της τοξικοτητας/tilting. 😂 Επεξ/σία 10 Αυγούστου 2018 από KilliK Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 10 Αυγούστου 2018 Moderators Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2018 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
najinblue3 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2018 1 ώρα πριν, KilliK είπε developer δεν σημαινει απαραιτητα ο προγραμματιστης, αλλα οποιος ειναι υπευθυνος για την αναπτυξη ενος παιχνιδιου. δε ξερω που τα λενε αυτα, αλλα στη δουλεια μου αν εισαι developer ξερεις να γραφεις κωδικα. Αυτοι που ειναι υπευθυνοι για την αναπτυξη γενικα εχουν και τιτλους αναλογα τι κανουνε. Πως να πω καποιον developer οταν ειναι καλλιτεχνης και φτιαχνει μοντελα για χαρακτηρες. Τεσπα off topic 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 10 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2018 😂 https://en.wikipedia.org/wiki/Video_game_developer Αναφορά σε κείμενο A game developer can range from one person who undertakes all tasks[3] to a large business with employee responsibilities split between individual disciplines, such as programming, design, art, testing, etc. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
najinblue3 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) wow To λεει το wiki, οποτε το δεχομαι xD 10 χρονια ειμαι προγραμματιστης, να ανοιξω wiki δε το σκεφτηκα, σορρυ ! Και θα το ξαναπω, ο ορος dev κολαει με ενα τιτλο απο πισω. Σαν σκετο dev, λεμε τους προγραμματιστες, τουλαχιστον εδω που ειμαι Επεξ/σία 10 Αυγούστου 2018 από najinblue3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 10 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2018 Προσωπικα τα περισσοτερα νεα skins μου αρεσουν.Δεν μου αρεσει του Road και ισως του Zen που αν και συμπαθητικο,δεν ταιριαζει σε support/healer. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 10 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) 49 λεπτά πριν, najinblue3 είπε wow To λεει το wiki, οποτε το δεχομαι xD 10 χρονια ειμαι προγραμματιστης, να ανοιξω wiki δε το σκεφτηκα, σορρυ ! Και θα το ξαναπω, ο ορος dev κολαει με ενα τιτλο απο πισω. Σαν σκετο dev, λεμε τους προγραμματιστες, τουλαχιστον εδω που ειμαι οπως το πες, εκει που εισαι εσυ. εδω που ειμαστε εμεις oμως, το χρησιμοποιουμε με την ευρυτερη εννοια. Επεξ/σία 10 Αυγούστου 2018 από KilliK Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις