Προς το περιεχόμενο

Overwatch Topic v1

klainmaingr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

οτι ειναι αμπαλη να το διαχειριστει κανει μπαμ, και το ξεραμε με την ιστορια της εταιρειας. Εγω εχω κουρασει να το λεω, αλλα βαριεμαι απιστευτα να παρακολουθω το league, χανονται τα plays, γινεται ενας αχταρμας και τα γνωστα mirror games. Δε λεω σωστες οι αλλαγες για να ειναι πιο ευκολο να παρακολουθεις το παιχνιδι, αλλα και παλι ζοριζομαι ιδιαιτερα να παρακολουθω

επισης, τελικος και με φερανε τον dj khlaled 20 λεπτα να γκαριζει hands up και this is right.

Εκει που ειπα να κατσω να το δω το εκλεισα στο 2ο λεπτο xD

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, KilliK είπε

ναι τωρα διαβαζω για τον DJ Khlaled, ηταν μεγαλο φιασκο. 😂

τα μεμες δες 😄fortnite 

Επεξ/σία από najinblue3
  • Like 1

Γιατι κανεις δεν εκανε παραπονο που δεν εχουμε κανενα Ελληνα σε καποια απο τις ομαδες? :P

Καμια ομαδα δεν θελει τα μπουμπουκια μας που λιωνουν στα Internet cafe? :D :D

Προσωπικα απο τουρνουα ξεκινησα αυτο τον μηνα και εβλεπα του Heroes of the storm παρολο που εχω σταματησει εδω και χρονια να παιζω το παιχνιδι και ειναι το μονο που ευχαριστιεμαι απο Blizzard.Και ας υπαρχει μικρη ποικιλια στους ηρωες που παιρνουν,και ας μην ειναι το παιχνιδι τοσο ανταγωνιστικο οσο τα αλλα moba.

Εχει τις ομαδες γνωστες ομαδες σε Ευρωπη και Αμερικη(Method,Dignitas,Fnatic,Team Liquid,Tempo storm)εχει λιγοτερο σπαμαρισμα απο κοσμο επειδη δεν ειναι τοσο δημοφιλες(αρα λιγοτερο σχετικα τρολαρισμα στο chat απο κοσμο)και φυσικα βολευει αρκετα για να το παρακολουθεις σε Full screen το παιχνιδι λογω του gameplay του.

Α και μια μικρη ψευτο ποικιλια σε χαρτες που δεν εχουν τα γνωστα moba.

Απο Overwatch μονο τους Dallas ειδα στην αρχη(που ειχαν μαζεμενα defeats) γιατι ειχαν γνωστους streamer,αλλα δεν μαρεσε καθολου ο τροπος που το παρουσιαζαν σαν spectate,κατι αναμενομενο για 1ου προσωπου παιχνιδι βεβαια.

νομίζω πως συμφωνώ , η Blizzard είναι τόσο "κλειστή" και αδιάλακτη στο τρόπο που διαχειρίζεται το OW league κάτι το οποίο θα της γυρίσει μπούμερανγκ στα μούτρα. Συνήθως ανάποδα ξεκινας , χαλαρώνεις τα πράγματα μέχρι να αποκτήσεις κοινό και οπαδούς, να γίνει γνωστό το game και το league και μετά αρχίζεις και "μαζευεις" ακρες με το κατάλληλο moderation και feedback που λαμβάνεις.Η blizzard φαίνεται πως μπήκε στο χώρο των e-sports με το στυλ του ξερόλα.

Προσωπικά νομίζω πως η Αctivision  κρύβεται πίσω απο τον e-sports χαρακτήρα της blizzard τα τελευταία χρόνια  και ίσως αυτός να είναι ένας λόγος που μεγάλα ονόματα όπως ο Metzen σηκωθήκανε και φύγανε, γιατί πιθανότατα αυτό που κάνανε πλέον δεν τους εξέφραζε. Άλλο να φτιάχνεις κόσμους στους οποίους θέλει να ζεί ο καθένας και άλλο να αρμέγεις franchises και να διοργανώνεις τουρνουά. Σίγουρα η πίτα είναι τεράστια και η blizzard/activision κοιτάει να τοποθετηθεί όσο πιο στρατηγικά γίνεται μπορστά στο μέλλον των e-sports. Γιατί κύριοι μαζί με τα e-sports έρχεται και το μεγάλο κομμάτι του betting και εκεί ίσως να είναι η κότα με τα πλατινένια αυγά.

• Like 1

Στις 2/8/2018 στις 9:23 ΠΜ, shadowlike είπε

νομίζω πως συμφωνώ , η Blizzard είναι τόσο "κλειστή" και αδιάλακτη στο τρόπο που διαχειρίζεται το OW league κάτι το οποίο θα της γυρίσει μπούμερανγκ στα μούτρα. Συνήθως ανάποδα ξεκινας , χαλαρώνεις τα πράγματα μέχρι να αποκτήσεις κοινό και οπαδούς, να γίνει γνωστό το game και το league και μετά αρχίζεις και "μαζευεις" ακρες με το κατάλληλο moderation και feedback που λαμβάνεις.Η blizzard φαίνεται πως μπήκε στο χώρο των e-sports με το στυλ του ξερόλα.

Προσωπικά νομίζω πως η Αctivision  κρύβεται πίσω απο τον e-sports χαρακτήρα της blizzard τα τελευταία χρόνια  και ίσως αυτός να είναι ένας λόγος που μεγάλα ονόματα όπως ο Metzen σηκωθήκανε και φύγανε, γιατί πιθανότατα αυτό που κάνανε πλέον δεν τους εξέφραζε. Άλλο να φτιάχνεις κόσμους στους οποίους θέλει να ζεί ο καθένας και άλλο να αρμέγεις franchises και να διοργανώνεις τουρνουά. Σίγουρα η πίτα είναι τεράστια και η blizzard/activision κοιτάει να τοποθετηθεί όσο πιο στρατηγικά γίνεται μπορστά στο μέλλον των e-sports. Γιατί κύριοι μαζί με τα e-sports έρχεται και το μεγάλο κομμάτι του betting και εκεί ίσως να είναι η κότα με τα πλατινένια αυγά.

η Activision κρυβεται πισω απο τα παντα τελικα. Οτι η εταιρεια ειναι αμπαλη, δε λεει κατι απο μονο του, οτι δε βγαζει patches(nerfs,buffs) καθε 2 βδομαδες, οτι δε βγαζει ηρωες, οτι ειχε χαρακτηρες τοσο broken που απο silver πηγαινες diamond με 1-tricks, η Activision φταιει. Σε ολα της τα παιχνιδια, εκτος το 1ο SC και το wings of liberty, πουθενα δε τα καταφερε στο competitive. 

παντως ειχα διαβασει οτι μετα την εξαγορα της Blizzard, η Αctivision εδιωξε πολυ κοσμο απο το τμημα τεχνικης υποστηριξης της, με αποτελεσμα να φτασουμε στο σημερα οπου game breaking bugs να διορθωνονται μετα απο μηνες.

14 λεπτά πριν, KilliK είπε

παντως ειχα διαβασει οτι μετα την εξαγορα της Blizzard, η Αctivision εδιωξε πολυ κοσμο απο το τμημα τεχνικης υποστηριξης της, με αποτελεσμα να φτασουμε στο σημερα οπου game breaking bugs να διορθωνονται μετα απο μηνες.

εγω διαβαζω τα αναποδα, ηδη στην Acti προσπαθουν να υποστηριξουν το league παραπανω αρχικα, και θελουν να το μεγαλωσουν και να βαλουν και αλλες χωρες οπως λεγαμε πιο πισω 

σιγουρα ομως οταν σε εξαγοραζει ενας κολοσσος σταματας να ενδιαφερεσαι για το κοινο σου και ενδιαφερεσαι για το profit στεγνα, οχι οτι δεν το εκανε και παλιοτερα αλλα τωρα το εχει παραχεσει με τα micros

• Like 1

Αυτες τις μερες κυκλοφορει το expansion του Hearthstone,σε 5μερες ειναι το event του Overwatch και σε 10 μερες το expansion του Wow.

Καταλαβα θα γινει παλι ο κακος χαμος στο Battle net και τα disconnects....

51 λεπτά πριν, basilis_k6 είπε

πολύ ωραιο σκιν. σε αντίθεση με της ζάρυα που δεν έχει βγει ακόμη και δεν το έχω δει αλλα στάνταρ θα ειναι χάλια μαυρα 😂

της ζαρυα ειναι ολα απαισια, εκτος απο το arctic, και ειναι το αγαπημενο μου τανκ που εχω τις περισσοτερες ωρες μαζι με την D.VA. Νομιζω ειναι η πιο αδικημενη απο τα σκινς. Το gothic απαισιο, το olympic και αυτο δε μου αρεσει ντιπ

5 λεπτά πριν, najinblue3 είπε

της ζαρυα ειναι ολα απαισια, εκτος απο το arctic, και ειναι το αγαπημενο μου τανκ που εχω τις περισσοτερες ωρες μαζι με την D.VA. Νομιζω ειναι η πιο αδικημενη απο τα σκινς. Το gothic απαισιο, το olympic και αυτο δε μου αρεσει ντιπ

Το 80s της zarya είναι μυθικό. Από τα καλύτερα του παιχνιδιού κατ εμέ! 

• Like 2

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...