Προς το περιεχόμενο

Overwatch Topic v1

klainmaingr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 9,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Αναφορά σε κείμενο

Φανταζομαι οτι θες το DPS/Flex role που οπως ειναι λογικο fillaρει πολυ πιο γρηγορα απο τα αλλα. Και παλι, τα πραγματα δεν ειναι τοσο τραγικα.

το να χρειαζεσαι να ανανεωνεις την αναζητηση καθε φορα επειδη δεν προλαβαινεις να διαλεγεις την ομαδα με τον ρολο που θες, τρωει χρονο σε μια διαδικασια που ηδη καθυστερει να σε βαλει στο παιχνιδι. δεν το λες τραγικο αλλα δεν και οτι καλυτερο.

Αναφορά σε κείμενο

- Οι ρολοι δεν κανουν reset στο επομενο match εκτος και αν βγει ο Leader και σας ξαναβαλει να διαλεξετε επειδη εφυγε ο 6oς. Ολη νυχτα επαιζα και δεν εγινε ποτε καποιο ειδους reset.

δεν μιλησα για reset. ειπα οτι το matchmaking δεν σε κραταει στην ιδια ομαδα στο επομενο ματς. σε βαζει γρηγορα σε αλλη ομαδα με αλλους κανονες η χωρις κανονες, δηλαδη λειτουργει οπως λειτουργουσε παντα. αυτο που δεν δοκιμασα ειναι να πατησω stay in team οταν τελειωνε το ματς.

Αναφορά σε κείμενο

- Ο μονος λογος που δεν θα παιξεις qp θα ειναι γιατι ο Leader εβαλε στα settings το "Αny" που σημαινει οτι θα βαλει οτι θελει εκεινος αλλα πολλες φορες αναφερει στον τιτλο οτι ειναι qp και οντως βαζει qp.

διαβαζεις τι γραφω; 

στην ομαδα που μπηκα να παιξω, εγραφε ξεκαθαρα arcade στο game mode. Και παει και βαζει competitive. 

αλα και οταν εγω εστησα την δικια μου ομαδα και ειχα βαλει game mode arcade, οταν η ομαδα συμπληρωρηθηκε, πηγα και εβαλα QP να παιξουμε.

δεν κλειδωνει η ομαδα που στηνεις στο game mode που διαλεγεις. απλως πληροφορει την αναζητηση τι ειδους παιχνιδι εσυ θες να παιξεις.

Αναφορά σε κείμενο

- Οταν δημιουργεις εσυ ομαδα, εισαι ο πρωτος που διαλεγεις τον ρολο που θες και κλειδωνει σε σενα. Υπαρχει και επιλογη να θεσεις 2 ρολους με σειρα προτεραιοτητας οποτε αν βαλεις πρωτα το tank και ως δευτερο το DPS, θα fillαρεις ενα απο τα 2 roles.

λαθος. δεν κλειδωνεις τον ρολο που θελεις να παιξεις. κλειδωνεις την καθε θεση της ομαδας σου στον ρολο που θελεις. αυτοι οι ρολοι ειναι διαθεσιμοι σε ολους τους παικτες, οχι μονο σε εσενα.

εγω στηνω την ομαδα μου, επιλεγω dps αλλα στο hero select οταν ξεκιναει το ματς, ηταν διαθεσιμες ΟΛΕΣ οι κατηγοριες να διαλεξω. πως το εξηγεις αυτο; 

Αναφορά σε κείμενο

- Οταν φευγει ενας, απλα λες στον random οτι ειστε role locked και ζητας να fillαρει αυτο που λειπει. Οταν τελειωσει το match, κανεις leave as team και κανεις create a group για να βρειτε αντικαταστατη του leaver. Θα παραμεινουν οι συμπαικτες και απλα θα πρεπει να ξανα διαλεξουν ολοι τον ρολο που θελουν.

του το λεω; οποτε πρεπει παλι να βασιζομαι στο φιλοτιμο του καθε παικτη να παιξει εναν συγκεκριμενο ρολο, αφου δεν δεσμευεται απο τους κανονες της ομαδας μου. αρα δεν λυνει το προβλημα που υποτιθεται θα εκανε αυτο το συστημα. that's my friggin point. συν οτι αφου εχεις σε καθε παιχνιδι leaver, θα πρεπει να βγαινεις εξω για να ξαναστησεις την ομαδα σου, οποτε παλι χανεις περισσοτερο χρονο. not intuitive enough.

Αναφορά σε κείμενο

- Το bug που ανεφερες δεν το εχω συναντησει.

μπορει να μην ηταν bug, ισως να τα παιξε το matchmaking. η ουσια οτι χασαμε παλι χρονο για το τιποτα. 1.5 ωρα απο τις 3 σπαταληθηκε για αυτες τις βλακειες.

Αναφορά σε κείμενο

- Endorsement δεν μπορεις να δωσεις στους φιλους σου ειτε εισαι grp leader ειτε οχι -για ευνοητους λογους-.
 Τελος, το endorsement level δεν εχει καμια σχεση με το ποσο καλος ή κακος ειναι ο αλλος. Αφορα το behavior και μονο. Οσοι ηταν toxic τρωγανε kick, το οτι καποιος του εδωσε endorsement δεν λεει και πολλα.

το καταλαβαινω αυτο με τους φιλους. αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι πως ακριβως φαινεται ο toxic player? εγω σε ολα τα παιχνιδια, ειδα ολοι,αναμεσα τους και εγω με τον φιλο μου, να εχουμε endorsement level απο 1 και πανω. πως ξεχωριζεις τον toxic player για να τον διωξεις; πως; δηλαδη αν σε μια ομαδα ολοι εχουν 5 level και ο αλλος 4 τον διωχνεις; και 1 να εχεις, μπορει πολυ απλα να ξεκιναει τωρα να παιζει το παιχνιδι. ασε που απο την στιγμη που δεν υπαρχει αρνητικος ψηφος για να μειωνεται το level του, αναποφευκτα το level του θα ανεβαινει με την παροδο του χρονου αρκει να μην ειναι μονιμα toxic και δεν παρει ποτε endorsement. ποσο διαδεδομενο θαναι αυτο; εγω λεω οτι ποτε δεν θα δουμε παικτη με πολυ χαμηλο endorsement level, ολοι θα εχουν υψηλα ακομη και οι toxic players.

Αναφορά σε κείμενο

Πραγματικα ολα αυτα δεν τα εχω ζησει ουτε εγω ουτε οι φιλοι μου, in fact, οπως ειπα και σε αλλο post, τα games ειναι πολυ πιο απολαυστικα χωρις να σημαινει οτι ολα τα games ειναι καλα.
Σημερα πετυχα ατομα που καταληξαμε να παιζουμε ωρες μαζι, γελουσαμε και λεγαμε καμια χαζομαρα στο waiting time.
Οταν καποιοι φευγανε για υπνο, ξανα καναμε queue και οποιος εμπαινε ηταν ευχαριστη προσθηκη. 

μηπως επαιξες αποκλειστικα competitive και δεν συνάντησες αυτα τα προβληματα; επειδη δεν εφευγε κοσμος;

αυτα που περιεγραψα μπορει να τα επιβεβαιωσει και ο φιλος μου που ειμασταν μαζι και προσπαθουσαμε να παιξουμε μεσω του συστηματος. ειχαμε ταλαιπωρηθει τοσο πολυ που δεν ηταν consistent, που την επομνη μερα το αγνοησαμε τελειως.

εντωμεταξυ στον οδηγο εδω:

https://us.forums.blizzard.com/en/overwatch/t/guide-how-to-use-the-looking-for-group-system/127114

δεν αναφερει πουθενα οτι κλειδωνεις τον ευατο σου σε καποιον συγκεκριμενο ρολο, ειτε οταν κανεις αναζητησει, ειτε οταν στηνεις την δικια σου ομαδα.

μαλιστα αν εχεις διαλεξει πολλαπλους ρολους, χανεις τον πρωτο ρολο που εχεις επιλεξει, αν καποιος αλλος παικτης θελει να παιξει τον ρολο αυτο και το συστημα σε βαζει αυτοματα στον δευτερο ρολο επιλογης σου.

και τελος το κυριοτερο σημειο, το οποιο μαλλον εξηγει την συμπεριφορα του συστηματος που περιεγραψα:

Αναφορά σε κείμενο

Q. Does the Looking for Group function replace matchmaking team allies or being able to play the game as a solo queue player?
A. No this does not replace matchmaking if you enter queue as a partial group or as a solo queue player.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

το να χρειαζεσαι να ανανεωνεις την αναζητηση καθε φορα επειδη δεν προλαβαινεις να διαλεγεις την ομαδα με τον ρολο που θες, τρωει χρονο σε μια διαδικασια που ηδη καθυστερει να σε βαλει στο παιχνιδι. δεν το λες τραγικο αλλα δεν και οτι καλυτερο

Κανε δικο σου grp εαν σε πιεζει τοσο πολυ ο χρονος.

δεν μιλησα για reset. ειπα οτι το matchmaking δεν σε κραταει στην ιδια ομαδα στο επομενο ματς. σε βαζει γρηγορα σε αλλη ομαδα με αλλους κανονες η χωρις κανονες, δηλαδη λειτουργει οπως λειτουργουσε παντα. αυτο που δεν δοκιμασα ειναι να πατησω stay in team οταν τελειωνε το ματς.

Εαν στο επομενο match παραμεινεις στο ιδιο group, δεν αλλαζουν οι κανονες. Εκτος και αν εκανες leave grp και συνεχισες μονος σου. (απο πρασινο chat, πηγες σε μπλε).
Δεν χρειαζεται να πατησεις stay as team.

διαβαζεις τι γραφω; 

στην ομαδα που μπηκα να παιξω, εγραφε ξεκαθαρα arcade στο game mode. Και παει και βαζει competitive. 

αλα και οταν εγω εστησα την δικια μου ομαδα και ειχα βαλει game mode arcade, οταν η ομαδα συμπληρωρηθηκε, πηγα και εβαλα QP να παιξουμε.

δεν κλειδωνει η ομαδα που στηνεις στο game mode που διαλεγεις. απλως πληροφορει την αναζητηση τι ειδους παιχνιδι εσυ θες να παιξεις.

Mε ενα γρηγορο τεστ ειδα οτι οντως δεν κανει lock το mode με αποτελεσμα ο Leader να μπορει να βαλει οτι γουσταρει.
Θα πρεπει να διορθωθει αμεσα διοτι σιγουρα υπαρχουν ουκ ολιγα τρολλς..

λαθος. δεν κλειδωνεις τον ρολο που θελεις να παιξεις. κλειδωνεις την καθε θεση της ομαδας σου στον ρολο που θελεις. αυτοι οι ρολοι ειναι διαθεσιμοι σε ολους τους παικτες, οχι μονο σε εσενα.

εγω στηνω την ομαδα μου, επιλεγω dps αλλα στο hero select οταν ξεκιναει το ματς, ηταν διαθεσιμες ΟΛΕΣ οι κατηγοριες να διαλεξω. πως το εξηγεις αυτο; 

Δεν ειχες κανει enforce roles.

του το λεω; οποτε πρεπει παλι να βασιζομαι στο φιλοτιμο του καθε παικτη να παιξει εναν συγκεκριμενο ρολο, αφου δεν δεσμευεται απο τους κανονες της ομαδας μου. αρα δεν λυνει το προβλημα που υποτιθεται θα εκανε αυτο το συστημα. that's my friggin point. συν οτι αφου εχεις σε καθε παιχνιδι leaver, θα πρεπει να βγαινεις εξω για να ξαναστησεις την ομαδα σου, οποτε παλι χανεις περισσοτερο χρονο. not intuitive enough.

Στις περιπτωσεις που επεσα εγω, ειχα φιλοτιμα παιδια σε μεγαλο ποσοστο.
Ευτυχως δεν υπαρχουν πολλοι leavers εκτος και αν το game ειναι χαλια και σιγουρα ειναι πολυ καλυτερο απο το να εχεις 5 dps στo qp οπου ειτε χανεις χρονο παιζοντας το χαμενο game ειτε leavaρεις ασυστολα. Εγω προτιμω να κανω exit μετα το τελος του game και να περιμενω μοναχα εναν να fillαρει το κενο.

μηπως επαιξες αποκλειστικα competitive και δεν συνάντησες αυτα τα προβληματα; επειδη δεν εφευγε κοσμος;

Οχι, μονο qp εχω παιξει.

Οσον αφορα τα endorsements, προσωπικα δεν δινω δεκαρα για το τι level ειναι ο καθενας. Aν ειμαι leader και ειναι vocally/chat toxic, τον kickαρω και φυσικα δεν δινω endorsement.
Μια καραμελιτσα ειναι να γουσταρουμε ολοι και να χαιρομαστε.. Παντως φαινεται να δουλευει διοτι δεν εχω συναντησει σχεδον καθολου flame αλλα το κυριοτερο: μιλανε στο voice και υπαρχει συνεννοηση!

Επεξ/σία από sistah

• Moderators
35 λεπτά πριν, sistah είπε

Παντως φαινεται να δουλευει διοτι δεν εχω συναντησει σχεδον καθολου flame αλλα το κυριοτερο: μιλανε στο voice και υπαρχει συνεννοηση!

Σκέψου, μέχρι κι εγώ μιλάω in-game. :P

το lfg έφτιαξε 5 πράγματα και χάλασε άλλα 5. Καταχρην με τοσο κοσμο που έφυγε απο το ow πλέον, οταν οι μισοι τρομπάρουν στο lfg περιμένοντας να βρουνε group οι άλλοι δεν βρισκουν σωστο παιχνιδι στο solo. Μετά τις 1-2 το βράδυ απλα δεν παιζεις ow, δεν γινετε.

Στην αρχη ηταν όλοι καλοι  και μιλουσαν κτλ. τωρα ειναι οτι και το σολο, χυμα στο κύμα. Ποιος φταίει? η blizzard και το κρυφο προφιλ. Μετα απο την bridgit άλλη μια φανταστικη κίνηση απο τη bliz. Κρυφο προφιλ να μπορειτε να κάνετε throw ανενοχλητοι. Μπάινεις σε γκρούπ και έχει 3-4 άτομα με κρυφο προφιλ. Φοβερο γκρουπ... καλύτερα σολο με 5 dps. Οι @#$!% που έχω φάει στο lfg απο ζούδια που θέλουν να παιξουν dps δεν περιγράφονται. Και βέβαια το αγαπημένο μου..... Δεν βλέπεις το sr αν δεν ψάξεις στα προφιλ και ενω το group ήταν +/-250 βρέθηκα να έχω στην ομάδα μου moira main (κουλος δηλαδη) που έπαιζε rein με season high 2700... Κλάψε με μάνα κλάψε με...

Για τα endorce δεν το συζηταω καν, γελάνε και οι πετρες, κουμπακια για τσαμπα xp ειναι. Περιμένω να τα φτιάξουν αλλα δεν θα μου κάνει εντυπωση να τα κάνουν χειροτερα. Ειναι πολύ εγωιστες και κάνουν λάθη που δεν φτιάχνουν. Το κρυφο προφιλ σε lfg ειναι απλα η βλακεια του αιωνα. Ψάξε για γκρουπ αλλα δεν θα ξερεις τι ψαχνεις γιατι δεν βλέπεις τπτ.

• Like 1
  • Sad 1

Φτιάξτε γκρουπ. Γράψτε: Gold/Plats/Diamonds/Μasters (ότι είστε) try hards, ONLY PUBLIC PROFILES. Βάλτε τους ρόλους που θέλετε και περιμένετε. Απλά πράγματα. Καθένας με private που μπαίνει κικ όπως είναι μέχρι ν ανοίξει προφιλ. 16 μέρες στη νέα σεζόν δε την έχω πατήσει καμία φορά.  πάντα παίζω με όσους έχουν ανοικτό προφίλ και βλέπω τι παίζουν.

Ειλικρινά φέρνετε τη καταστροφή και γκρινιάζετε χωρίς να υπάρχει λόγος.

Και περί σόλο, μια χαρά βρίσκει σόλο στα 2 λεπτά. Καμία αναμονή λόγω γκρουπ.

H Blizzard έκανε πολλά βήματα εμπρός με αυτή τη κίνηση. Που βρίσκεται τα αρνητικά δε το ξέρω. Tα endorsemnts είμαι σίγουρος ότι θα τα βελτιώσουν γιατί καταλαβαίνουν ότι είναι λίγο χύμα.

Και επίσης η Μπριζιτ είναι μεγάλη κίνηση. Σκότωσε στη κυριολεξία το dive. Επιτέλους μπαλανσαρίστηκε η Τρέισερ και ο Γκέντζι. Σε αναμονή του νερφαρίσματος του χάνζο που θα γίνει το παιχνίδι ίσως θα είναι στη μεγαλύτερη του ισσοροπία από ποτέ.

• Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Αναφορά σε κείμενο

Κανε δικο σου grp εαν σε πιεζει τοσο πολυ ο χρονος.

εξηγησα ηδη οτι αυτο πηγα να κανω αλλα εχασα ακομη περισσοτερο χρονο.

Αναφορά σε κείμενο

Εαν στο επομενο match παραμεινεις στο ιδιο group, δεν αλλαζουν οι κανονες. Εκτος και αν εκανες leave grp και συνεχισες μονος σου. (απο πρασινο chat, πηγες σε μπλε).
Δεν χρειαζεται να πατησεις stay as team.

οχι δεν εκανα leave. νομιζω το προβλημα ειναι οτι αν φυγει καποιος απο το group, μειωνονται τα slots της οποτε χανονται και οι ρολοι που αντιστοιχουν σε αυτα. οπως ειπα και πριν αυτο συνεβη στην δικια μου ομαδα που εστησα. φυγανε 4 ατομα στο επομενο ματς, και οι 2 ρολοι που απομεινανε σε εμας ηταν flex ενω αρχικα η ομαδα ειχε τους ρολους 2 dps 2 flex 1 tank 1 heal

Αναφορά σε κείμενο

Mε ενα γρηγορο τεστ ειδα οτι οντως δεν κανει lock το mode με αποτελεσμα ο Leader να μπορει να βαλει οτι γουσταρει.
Θα πρεπει να διορθωθει αμεσα διοτι σιγουρα υπαρχουν ουκ ολιγα τρολλς..

told ya

Αναφορά σε κείμενο

Δεν ειχες κανει enforce roles.

το ειχα ενεργοποιημενο. το διπλοτσεκαρα γιατι το ιδιο μου ειπε και ο φιλος. αλλα απο οτι διαβαζω αυτη η επιλογη ειναι να μην μπορεις να αλλαξεις σε αλλο ρολο κατα την διαρκεια του ματς, και να παραμεινεις σε αυτον που ειχες αρχικα επιλεξει πριν ξεκινησει το ματς. στην περιπτωση μου, ολοι οι ρολοι ειναι διαθεσιμοι πριν ξεκινησει το ματς ενω ειχα επιλεξει μονο dps οταν εστηνα την ομαδα.

το ξαναλεω:

εχω την εντυπωση πως εχουμε παρανοησει τον τροπο που λειτουργει το συστημα. δεν κλειδωνει ρολους σε παικτες, αλλα ρολους στις 6 θεσεις της ομαδας. απο κει και υστερα ο καθε παικτης επιλεγει εναν απο τους διαθεσιμους ρολους που του προσφερει η καθε ομαδα. οι επιλογες στο create/find group απλως πληροφορουν το συστημα τι θελει να παιξει ο παικτης και του βγαζει την αναλογη λιστα στην αναζητηση. δεν κλειδωνει τον ρολο  εξαρχης σε αυτον. διαφορετικα γιατι να χρειαζεται να επιλεγει χειροκινητα την ομαδα και τον ρολο που θελει να παιξει στην αναζητηση; γιατι δεν ειναι αυτοματοποιημενη αυτη η διαδικασια; 

Επεξ/σία από KilliK

30 minutes ago, KilliK said:

εξηγησα ηδη οτι αυτο πηγα να κανω αλλα εχασα ακομη περισσοτερο χρονο.

οχι δεν εκανα leave. νομιζω το προβλημα ειναι οτι αν φυγει καποιος απο το group, μειωνονται τα slots της οποτε χανονται και οι ρολοι που αντιστοιχουν σε αυτα. οπως ειπα και πριν αυτο συνεβη στην δικια μου ομαδα που εστησα. φυγανε 4 ατομα στο επομενο ματς, και οι 2 ρολοι που απομεινανε σε εμας ηταν flex ενω αρχικα η ομαδα ειχε τους ρολους 2 dps 2 flex 1 tank 1 heal

told ya

το ειχα ενεργοποιημενο. το διπλοτσεκαρα γιατι το ιδιο μου ειπε και ο φιλος. αλλα απο οτι διαβαζω αυτη η επιλογη ειναι να μην μπορεις να αλλαξεις σε αλλο ρολο κατα την διαρκεια του ματς, και να παραμεινεις σε αυτον που ειχες αρχικα επιλεξει πριν ξεκινησει το ματς. στην περιπτωση μου, ολοι οι ρολοι ειναι διαθεσιμοι πριν ξεκινησει το ματς ενω ειχα επιλεξει μονο dps οταν εστηνα την ομαδα.

το ξαναλεω:

εχω την εντυπωση πως εχουμε παρανοησει τον τροπο που λειτουργει το συστημα. δεν κλειδωνει ρολους σε παικτες, αλλα ρολους στις 6 θεσεις της ομαδας. απο κει και υστερα ο καθε παικτης επιλεγει εναν απο τους διαθεσιμους ρολους που του προσφερει η καθε ομαδα. οι επιλογες στο create/find group απλως πληροφορουν το συστημα τι θελει να παιξει ο παικτης και του βγαζει την αναλογη λιστα στην αναζητηση. δεν κλειδωνει τον ρολο  εξαρχης σε αυτον. διαφορετικα γιατι να χρειαζεται να επιλεγει χειροκινητα την ομαδα και τον ρολο που θελει να παιξει στην αναζητηση; γιατι δεν ειναι αυτοματοποιημενη αυτη η διαδικασια; 

Kοιτα, αν φυγουν 4 ατομα και κατσεις χωρις να βγεις ωστε να βρεις νεους teammates, ειναι λιγο ανουσιο (να το πω κομψα).
Δεν ξερω τι scuffed overwatch.exe επαιξες αλλα σε ολα μα ολα τα games που εχω παιξει εδω και 10-12 μερες ηταν μονο με το find group και δεν ειχα ποτε προβλημα με τον ρολο που επελεξα ειτε ως guest ειτε ως leader, καθ'ολη την διαρκεια του match αλλα και των επομενων. Ως leader διαλεγω πρωτη το role και το κραταω μεχρι να αποφασισω οτι θελω να αλλαξω στο lobby.
Λυπαμαι που εχασες τοσο πολυ χρονο αλλα σου εγγυωμαι οτι αυτα που αναφερεις δεν συμβαινουν ή τελος παντων κατι δεν παει καλα στα settings σου ή εισαι απλα γκαντεμης και επεσες σε ολα τα bugs μαζεμενα.

• Like 1

but that's the point. καθε φορα που φευγει παικτης, σου χαλαει το setup της ομαδας σου. οποτε πρεπει αναγκαστικα να βγαινεις εξω, να ξαναστηνεις την ομαδα σου και να περιμενεις  να ξανασυμπληρωθει για να παιξεις το επομενο ματς. αυτο ειναι τεραστιο χασιμο χρονου.

δεν ηταν μονο σε εμενα αυτο το σκηνικο που γινοταν. και ο φιλος μου ειχε το ιδιο θεμα που παιζαμε μαζι. διαλεγε ρολο πχ tank, και στο hero select ηταν ολοι οι ηρωες διαθεσιμοι. και με ρωταγε συνεχεια το παιδι γιαιτι συνεβαινε αυτο και αν ρυθμισα σωστα τους ρολους. μιαμιση ωρα γιαυτο την εφαγα για να δω αν κανω καποιο λαθος εγω. ε δεν εκανα, πως να το κανουμε τωρα.

εγω προτεινω να δοκιμασεις απο την πλευρα σου το εξης. τα ιδια βηματα που εκανα εγω. βαλε game mode arcade, force, ασε default τα endosrments, κτλ, και για ρολους βαλε 2 dps 1 tank 1 healer 2 flex. επελεξε για δικο σου ρολο το dps. μην διαλεξεις κανενα ηρωα, περιμενε μεχρι να συμπληρωθει η ομαδα. τοτε πηγαινε να διαλεξεις ηρωα και δες ποιοι ειναι διαθεσιμοι.

3 ώρες πριν, Edel είπε

Φτιάξτε γκρουπ. Γράψτε: Gold/Plats/Diamonds/Μasters (ότι είστε) try hards, ONLY PUBLIC PROFILES. Βάλτε τους ρόλους που θέλετε και περιμένετε. Απλά πράγματα. Καθένας με private που μπαίνει κικ όπως είναι μέχρι ν ανοίξει προφιλ. 16 μέρες στη νέα σεζόν δε την έχω πατήσει καμία φορά.  πάντα παίζω με όσους έχουν ανοικτό προφίλ και βλέπω τι παίζουν.

Ειλικρινά φέρνετε τη καταστροφή και γκρινιάζετε χωρίς να υπάρχει λόγος.

Και περί σόλο, μια χαρά βρίσκει σόλο στα 2 λεπτά. Καμία αναμονή λόγω γκρουπ.

H Blizzard έκανε πολλά βήματα εμπρός με αυτή τη κίνηση. Που βρίσκεται τα αρνητικά δε το ξέρω. Tα endorsemnts είμαι σίγουρος ότι θα τα βελτιώσουν γιατί καταλαβαίνουν ότι είναι λίγο χύμα.

Και επίσης η Μπριζιτ είναι μεγάλη κίνηση. Σκότωσε στη κυριολεξία το dive. Επιτέλους μπαλανσαρίστηκε η Τρέισερ και ο Γκέντζι. Σε αναμονή του νερφαρίσματος του χάνζο που θα γίνει το παιχνίδι ίσως θα είναι στη μεγαλύτερη του ισσοροπία από ποτέ.

ωραια τα λες αμα παιζεις στι 6 το απογευμα. μετα τα μεσανυχτα που δυστυχως παιζω εγω δεν βρισκεις 5 ατομα με ανοιχτο προφιλ ουτε μετα απο 20 λεπτα αναμονης. Τελικα για να παιξεις μπαινεις λιγο πιο χυμα και καταληξεις σε ενα παιχνιδι σαν solo. με το ζορι 2 να μιλανε στο μικ. Για την βριτζιτ τι να λέμε τωρα, το μισο καστ ειναι αχρηστο μονο στη σκεψη οτι μπορει να παιζει απεναντι σου και αν τελικα ειναι αρκετα εξυπνοι να παιξουν μερσυ-μπριτζιτ η θα κάνεις το ίδιο ή θα σε πανε καρότσα γιατι δεν πεθαινει τιποτα ΠΟΤΕ. Εκτός αν πιστευεις οτι οι πλατινάδες που βρεθηκαν gm παιζοντας την έγιναν ξαφνικα στην 10η σεζον pro players και το χουν. Ειναι broken και μας έχει χαλασει το παιχνιδι αλλα οχι, πρωτα θα νερφάρουμε το χανζο (καλα κάνουν) που ουτε 3 μήνες δεν είναι viable, την σομπρα που δεν τολμησε να δει καν play time στο live και οι χαρακτηρες που θέλουν buff πλεον για να την αντιμετωπισουν να κάτσουν εκει να τρωνε ξυλο απο hold m1 pro players.

• Like 1

Για κάθε Μπριζίτ υπάρχει ένας ρίπερ, ένας τζανκρατ και μια φάρα. Χαρακτήρες επιπέδου δυσκολίας 1. Μια χαρά καουντάρετε. Το παιχνίδι έχει γίνει πολύ πέτρα ψαλίδι χαρτί, όπως έπρεπε να είναι από την αρχή.

Και πλάτινουμ να γίνανε τζιεμ με μόνο με μπριζιτ μοιάζει σενάριο επιστημονικής φαντασίας. 

Φαν Φακτ. Εγώ gm στη σεζόν 9 έφτασα με τη Μέρσυ. Από dps και tank λίγα πράγματα κατέχω. Σάββατο πρωί ξεκινάω σε ένα σμερφ που έχω για δοκιμές, 2780 ήταν, να παίζω σολοκιου μόνο ρίπερ. Σάββατο προς Κυριακή ξημερώματα τον πήγα 3300. Δεν έχω ξανακανει τέτοιο φαρμάρισμα όσο παίζω ow. Έγινα και dps  :P

1 ώρα πριν, Edel είπε

Για κάθε Μπριζίτ υπάρχει ένας ρίπερ, ένας τζανκρατ και μια φάρα. Χαρακτήρες επιπέδου δυσκολίας 1. Μια χαρά καουντάρετε. Το παιχνίδι έχει γίνει πολύ πέτρα ψαλίδι χαρτί, όπως έπρεπε να είναι από την αρχή.

Και πλάτινουμ να γίνανε τζιεμ με μόνο με μπριζιτ μοιάζει σενάριο επιστημονικής φαντασίας. 

Φαν Φακτ. Εγώ gm στη σεζόν 9 έφτασα με τη Μέρσυ. Από dps και tank λίγα πράγματα κατέχω. Σάββατο πρωί ξεκινάω σε ένα σμερφ που έχω για δοκιμές, 2780 ήταν, να παίζω σολοκιου μόνο ρίπερ. Σάββατο προς Κυριακή ξημερώματα τον πήγα 3300. Δεν έχω ξανακανει τέτοιο φαρμάρισμα όσο παίζω ow. Έγινα και dps  :P

ρε συ edel δεν γινετε να μου λες παιζω 3300 και να προτεινεις ριπερ και τζανκ. καλα για τη φαρα δεν το συζηταω, στο 3300 η απέναντι widow σε κατεβάζει πριν καν τελειώσεις το boost στον αέρα. Δεν εχεις δει στριμ που γελάνε με τις bridget που πήγανε τ500 απο πλατ? χαμός είχε γίνει οταν ακομα μπορουσαμε να δουμε προφιλ.

ενα που βρηκα στα μπαμ. κυκλοφορυν άπειρα

Δεν ειναι κατι καινουργιο το παραπανω και δεν καταλαβαινω που κολλαει παλι με την Brigitte αυτο.

Και με Moira,και με Mercy εχω πετυχει αναλογα σκηνικα.

Ε αφου ειναι τοσο γελειο να ανεβει καποιος goldας με brigitte(οπως και με αλλους ηρωες που διαβαζαμε αναλογα πιο παλια)γιατι δεν παιρνουν τοτε ολοι να πανε top 500?

Μηπως(λεμε τωρα....)λεω μηπως ισχυει οτι λεει και ο τιτλος του video που ανεβασες?Οτι δηλαδη το παραπανω το μονο που δειχνει ειναι οτι καποιος αγορασε boost στο account του,παρα οτι η brigitte ειναι broken?

• Thanks 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...