Προς το περιεχόμενο

Overwatch Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
39 λεπτά πριν, KilliK είπε

το finding group μονο για το qp mode ειναι, οχι για το comp?

Για όλα τα mode, ακόμα και arcade. 

• Like 2
Δημοσ.

Μια συμβουλή. Όταν φτιάχνετε group ποτέ μην αφήνετε άτομα να μπαίνουν με private profile. Κατά τ άλλα όλα τέλεια. Μπορώ να περιμένω μέχρι και 15-20 λεπτά να φτιαχτεί ένα αρμόδιο γκρουπ ώστε να χαρώ το comp παρά να βάλω ραντομάδες με πριβέ προφίλ που θέλουν να παίξουν dps

Δημοσ.

παντα καποιος βλαμμενος θα μπαινει αλλα οκ μπορεις να τον κικαρεις σιγα το πραγμα...αλλα τα πραηβετ προφαηλς ειναι λιγο πιο δυσκολο ολα τα αλλα γινονται

• Like 1
Δημοσ.

Το λεω γιατι τα 15-20 λεπτα να ξεκαθαρισεις το team μου ακουγονται τραγικα πολλα. Αν ειναι να παιζουμε 1 game ανα 45λεπτα ζητω που καηκαμε..

Δημοσ.

για μενα πρωτα πας 2-3 παιχνιδια qp....βλεπεις πως ταιριαζετε ποιος μιλαει ποιος δεν μιλαει και αν δεις πως ταιριαζετε πας και ρανκτ...αν δεν ταιριαζετε διωχνεις τους αχρηστους αφου παρεις το εντορσμεντ και παιρνεις νεους για νεα εντορσμεντ και ρανκτ....οπως και να εχει φυσιολογικοι ανθρωποι κατα βαση δεν εχουν θεμα τα εχουν ανοιξει ηδη απο πραηβετ σε παμπλικ

Δημοσ.

τελειως αποτυχημενο το συστημα LFG/endorsements

καταρχας oταν ψαχνεις ομαδες για εναν συγκεκριμενο ρολο να παιξεις, οταν βγαινει η λιστα με τις διαθεσιμες ομαδες, μεχρι να επιλεξεις καποια η θεση εχει ηδη συμπληρωθει.

οποτε πολλες φορες επρεπε να κανω refresh την λιστα μεχρι να προλαβω να μπω στην ομαδα για τον ρολο που ηθελα.

εστω οτι παιζεις τον πρωτο σου παιχνιδι με τον ρολο που θες. αν δεν βγεις καθολου και περιμενεις να ξεκινησει το επομενο παιχνιδι, ο ρολος που εχεις επιλεξει δεν ισχυει. το matchmaking

θα σε βαλει σε μια τυχαια ομαδα, οπου δεν ισχυει κανα απο τα αρχικα φιλτρα που ειχες θεσει οταν εψαχνες για ομαδα. οποτε πρεπει να βγαινεις εξω οταν τελειωνεις το πρωτο σου παιχνιδι, να ξανασεταρεις απο την αρχη τα φιλτρα και να ψαξεις να βρεις μια νεα ομαδα.

επισης, το τι ειδους game mode θες να παιξεις δεν ειναι κλειδωμενο στις ομαδες οταν στηνονται, αλλα μπορει να αλλαξει πριν ξεκινησει το παιχνιδι απο τον παικτη που εστησε την ομαδα.

πχ εγω εχτες ηθελα να παιξω arcade . εδω μεγαλο μειον που στα φιλτρα αναζητησης δεν μπορεις να ορισεις καποιο απο τα υπαρχοντα arcade games. 

κανω αναζητηση για arcade, και μου βγαζει μια λιστα απο σχετικες ομαδες. διαλεξα μια ομαδα, και το παιχνιδι που εβαλε να παιξουμε ηταν  team competitive αντι για arcade. ευτυχως μολις ξεκιναει φευγει ενας παικτης, διοτι προφανως δεν ηθελε ουτε αυτος να παιξει competitive και ληγει αμεσως το ματς.

αυτα ειναι τραγελαφικα πραματα. 

το να στηνεις δικια σου ομαδα ειναι ακομη χειροτερο. καταρχας, το συστημα δεν κλειδωνει τους ρολους που εσυ θελεις να παιξεις σε εσενα που στηνεις την ομαδα, αλλα στις εξι θεσεις της ομαδας. αυτο τι σημαινει; οτι  εγω εβαζα να παιξω πχ dps αλλα οταν ξεκιναγε το παιχνιδι, μπορουσε την dps θεση να ειχε προλαβει να την παρει αλλος παικτης, οποτε εγω αναγκαστικα θα επρεπε να παιξω αλλον ρολο. 

και εστω οτι στηνεις την ομαδα σου, παιζεις το πρωτο παιχνιδι στον ρολο που θες. ε αν εχεις στο ιδιο παιχνιδι leaver η ξεκινησει το επομενο παιχνιδι χωρις τους ιδιους παικτες, αυτοματως οι ρολοι που εχεις σεταρει καταργουνται. πχ στο πρωτο παιχνιδι ειχα βαλει 2 dps 2 tank 2 healers. καλυψαμε τις θεσεις και ξεκιναει το ματσς. μετα απο λιγο φευγουν δυο παικτες και οι καινουργιοι παικτες που μπηκαν επειδη κανανε backfilling ηταν εκτος group, οποτε παιζανε οτι θελανε αφου δεν ισχυαν οι κανονες της ομαδας γιαυτους. και παιζαμε τελικα 4 dps και 2 tanks.

η το αλλο που μαλλον πρεπει να ηταν bug. περιμεναμε εγω και ο φιλος μου κανα 5λεπτο να συμπληρωθει η ομαδα με 1dps 1 tank 1 healer και 3 flex. μολις ξεκιναει το ματς, η ομαδα των εξι που ειμασταν εξαφανιστηκε και αντικαταστηθηκε με μια καινουργια  ομαδα απο τρεις δυαδες. η μια ομαδα ηταν εγω και ο φιλος μου με flex ρολους και οι αλλες δυο δυαδες ηταν με καινουργιους, ασχετους παικτες που δεν ειχαν καν ρολους, παιζανε οτι θελανε.

απο τις 3 ωρςε που πληρωσαμε για ονλινε παιχνιδι, την μιαμιση ωρα την φαγαμε στο να στηνουμε και να ψαχνουμε ομαδες στους ρολους που θελαμε. σοβαρολογω.

οσο αφορα το endorsments, ειναι απλα ανεκδοτο. 

καταρχας αν εισαι group leader δεν μπορεις  να δωσεις endorsments στους φιλους σου. παρολο που μπορεις να τους ψηφισεις για mvp καρτα.

το θεμα ειναι ομως οτι αν δωσεις endorsement παιρνεις experience. οποτε ειχα φτασει στο σημειο να παιρνω endorsments παρολο που τα εχωνα στην ομαδα μου στο chat. 

το τελικο συμπερασμα ειναι οτι το παιχνιδι δεν βελτιωθηκε καθολου, τουλαχιστον οσο αφορα την δικια μου εμπειρια. χασιμο ασκοπου χρονου για να καταληξεις να παιζεις σε ομαδες χωρις ρολους, η να ειναι σωστα στημενη αλλα οι παικτες να παραμενουν τελειως αχρηστοι παρολο που ειχαν και μεγαλο endorsement level.

οποτε μια τρυπα στο νερο αυτο το συστημα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Eτσι οπως τα λες ειναι σαν να παιζεις αλλο game διοτι σχεδον τιποτα απο αυτα που ανεφερες δεν εχουν συμβει σε εμενα.

- Φανταζομαι οτι θες το DPS/Flex role που οπως ειναι λογικο fillaρει πολυ πιο γρηγορα απο τα αλλα. Και παλι, τα πραγματα δεν ειναι τοσο τραγικα.
- Οι ρολοι δεν κανουν reset στο επομενο match εκτος και αν βγει ο Leader και σας ξαναβαλει να διαλεξετε επειδη εφυγε ο 6oς. Ολη νυχτα επαιζα και δεν εγινε ποτε καποιο ειδους reset.
- Ο μονος λογος που δεν θα παιξεις qp θα ειναι γιατι ο Leader εβαλε στα settings το "Αny" που σημαινει οτι θα βαλει οτι θελει εκεινος αλλα πολλες φορες αναφερει στον τιτλο οτι ειναι qp και οντως βαζει qp.
- Οταν δημιουργεις εσυ ομαδα, εισαι ο πρωτος που διαλεγεις τον ρολο που θες και κλειδωνει σε σενα. Υπαρχει και επιλογη να θεσεις 2 ρολους με σειρα προτεραιοτητας οποτε αν βαλεις πρωτα το tank και ως δευτερο το DPS, θα fillαρεις ενα απο τα 2 roles.
- Οταν φευγει ενας, απλα λες στον random οτι ειστε role locked και ζητας να fillαρει αυτο που λειπει. Οταν τελειωσει το match, κανεις leave as team και κανεις create a group για να βρειτε αντικαταστατη του leaver. Θα παραμεινουν οι συμπαικτες και απλα θα πρεπει να ξανα διαλεξουν ολοι τον ρολο που θελουν.
- Το bug που ανεφερες δεν το εχω συναντησει.
- Endorsement δεν μπορεις να δωσεις στους φιλους σου ειτε εισαι grp leader ειτε οχι -για ευνοητους λογους-.
Τελος, το endorsement level δεν εχει καμια σχεση με το ποσο καλος ή κακος ειναι ο αλλος. Αφορα το behavior και μονο. Οσοι ηταν toxic τρωγανε kick, το οτι καποιος του εδωσε endorsement δεν λεει και πολλα.

Πραγματικα ολα αυτα δεν τα εχω ζησει ουτε εγω ουτε οι φιλοι μου, in fact, οπως ειπα και σε αλλο post, τα games ειναι πολυ πιο απολαυστικα χωρις να σημαινει οτι ολα τα games ειναι καλα.
Σημερα πετυχα ατομα που καταληξαμε να παιζουμε ωρες μαζι, γελουσαμε και λεγαμε καμια χαζομαρα στο waiting time.
Οταν καποιοι φευγανε για υπνο, ξανα καναμε queue και οποιος εμπαινε ηταν ευχαριστη προσθηκη. 

Επεξ/σία από sistah
  • Like 2
Δημοσ.

Για τα endorsments συμφωνω οτι τα βρισκω στην παρουσα φαση τελειως ανουσια στο παιχνιδι.

Βασικα δεν εχω καταλαβει για ποιο λογο σου δινουν και exp.Ο καθενας οτι να ναι δινει,οπου να ναι.

Για τα υπολοιπα με τα group δεν μπορω να εκφερω αποψη μιας και δεν εχω παιξει ακομα με καποιο τυχαιο group.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...