KilliK Δημοσ. 30 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Γιατι καηκε ο υπολογιστης. Και θελω να δω plays απο το PTR, να παρω μια ιδεα τι impact εχουν αυτες οι αλλαγες. Ο Fitzy παντως λεει οτι την κανανε χειροτερη με τα νεα νερφς. καταλαβα, z-tier θα καταντησει στο τελος. Επεξ/σία 30 Ιουνίου 2018 από KilliK Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 1 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) ειδα εχτες μια αναλυση που εκανε ο Fitzy για τα νεα buffs της Sombra. λοιπον, εχουμε και λεμε: σου δινουν απειρο stealth αλλα εχεις 0.5s καθυστερηση να βγεις/μπεις σε stealth το ελαχιστο 1 point damage σπαει το stealth οταν βγαινει απο stealth, η φωνη της ακουγεται στα 15μ. για συγκριση το hook του Roadhog φτανει στα 20μ πλεον οι αντιπαλοι βλεπουν την σιλουετα σου και ακουνε τα βηματα σου στα 4μ απο τα 2μ που ηταν πλεον δεν κανεις stalling ενω εισαι σε stealth πλεον τρεχεις 50% γρηγοροτερα απο 75% που ηταν τα turret/sentries σε πυροβολανε αν πας πολυ κοντα τους ενω εισαι σε stealth αψογα. αν νομιζει ο κυριος Goodman οτι με το tradeoff που κανουν για το infinity stealth, η Sombra θα γινει πιο viable ειναι βαθυτατα νυχτωμενος. Επεξ/σία 1 Ιουλίου 2018 από KilliK Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panagiotis54 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2018 κατσε να το δουμε πρωτα πως λειτουργει.....(ετσι ελεγαν και για την brigg ορισμενοι) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 1 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2018 22 ώρες πριν, KilliK είπε Γιατι καηκε ο υπολογιστης. Χοντρη η ζημια?Τι θα κανεις τωρα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 1 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Candy Crush competitive απο δω και περα. Επεξ/σία 1 Ιουλίου 2018 από KilliK Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 1 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) ω θεε μου, το 15m radius αφορα το translocator το ιδιο, οχι το stealth out announcement της Sombra που αυτο ηταν ηδη πολυ ηχηρο. συμφωνα με αυτους που την παιξανε στο PTR, το translocator βγαζει ενα οξυ ηχο οσο ειναι ενεργο, το οποιο εχει ευρος 15μ και διαπερναει ακομη και τους τοιχους. επομενως ο αντιπαλος μπορει πλεον πολυ ευκολα να βρει που ειναι το translocator και ειτε να το καταστρεψει, ειτε να σου στησει ενεδρα. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ειναι ηλιθιοι, θεε μου, ειναι απλα ηλιθιοι. αν πριν την ειχανε καταστρεψει, τωρα την αποτελειωσανε τελειως, την στειλανε κατευθειαν στα ταρταρα. το μονο που μενει τωρα ειναι να βγαζει το translocator και μια μεγαλη μεξικανικη σημαια πανω σε στυλο, σε περιπτωση που οι αντιπαλοι εχουν tunnel vision και τους ξεφυγει. la cucaracha δωσανε δυο buffs με συνοδεια 10 nerfs la cucaracha la cucaracha Geoff φυγε απο τo support team la cucaracha Επεξ/σία 1 Ιουλίου 2018 από KilliK Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 Moderators Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 Nεο buff για την Sombra στο PTR: https://blizztrack.com/patch_notes/overwatch_ptr/latest Αναφορά σε κείμενο Sombra's gun now has unlimited ammo 20% increase to spread 10% decrease to damage Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silverage Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 Ε; Τί buff; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Unlimited ammo στο smg clip. Οποτε δεν χρειαζεσαι πλεον reload. Τεραστιο value αυτο το buff, εξου και το διπλο nerf για να το εξισορροπήσει. Επεξ/σία 2 Ιουλίου 2018 από KilliK Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
basilis_k6 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 1 ώρα πριν, KilliK είπε Unlimited ammo στο smg clip. Οποτε δεν χρειαζεσαι πλεον reload. Τεραστιο value αυτο το buff, εξου και το διπλο nerf για να το εξισορροπήσει. που ειναι αυτο το μπαφ? εκτος του οτι ειναι γελοιο δεν το βρισκω πουθενα! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 3 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2018 more Sombra changes. τουλαχιστον ακουνε το feedback: https://us.forums.blizzard.com/en/overwatch/t/i-like-the-sombra-changes/149339/44 We have another round of Sombra changes coming to the PTR soon as well. This is what is coming: Reverting the detection radius from 4 to 2. You no longer need to look at the translocator to destroy it, you can now just hit the interact button and it will be destroyed. If you’re standing on a Symmetra teleporter hitting interact will only teleport you to Symmetra’s other teleporter, rather than destroying your translocator. Dramatically lowered the enemy sound cue for the translocator location. You need to be nearly standing right on it now to hear it. EMP now works on Wrecking Ball Minefield, disabling the mines for 10s You can now interrupt reload by hacking. We’re still evaluating the changes overall, but shes unlikely to regain the ability to contest objectives or have +75% move speed while invisible. The goal of these changes is to make her stronger overall, even if it means being slightly weaker in some areas. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Edel Δημοσ. 4 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2018 Παιχταράδες μου πως ξεκίνησε η νέα σεζόν με το looking for group? Το χω πει και το ξαναλέω, ακριβώς αυτό που χρειαζόταν το overwatch για να βγει ξανά στον αφρό. Τα games όλα είναι στη κόψη του ξυραφιού, απολαυστικά όσο δε πάει. Στο main που έχω παίξει 30 games, όλα με looking for group έχω 19-10-1. Μπήκα στο smurf με τον κλασσικό τρόπο, ραντομάδες, και θυμήθηκα γιατί δε πρόκειται να ξαναμπω έτσι. 4 dps, Anna heal, Rein εγώ. Κλάμμα. Στον αγύριστο το comp με matchmaking με trolls και throwers 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
najinblue3 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2018 27 λεπτά πριν, Edel είπε Παιχταράδες μου πως ξεκίνησε η νέα σεζόν με το looking for group? Το χω πει και το ξαναλέω, ακριβώς αυτό που χρειαζόταν το overwatch για να βγει ξανά στον αφρό. Τα games όλα είναι στη κόψη του ξυραφιού, απολαυστικά όσο δε πάει. Στο main που έχω παίξει 30 games, όλα με looking for group έχω 19-10-1. Μπήκα στο smurf με τον κλασσικό τρόπο, ραντομάδες, και θυμήθηκα γιατί δε πρόκειται να ξαναμπω έτσι. 4 dps, Anna heal, Rein εγώ. Κλάμμα. Στον αγύριστο το comp με matchmaking με trolls και throwers πως δουλευει ακριβως αυτο, μπορεις να εξηγησεις? μπορεις να πας lfg στο solo queue? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Edel Δημοσ. 4 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2018 17 λεπτά πριν, najinblue3 είπε πως δουλευει ακριβως αυτο, μπορεις να εξηγησεις? μπορεις να πας lfg στο solo queue? Eννοείται. Μα αυτός είναι ο σκοπός. Αν είσαι σόλο να βρεις teammates με προκαθορισμενο ρόλο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις