Προς το περιεχόμενο

Overwatch Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, KilliK είπε

skins, αδερφε, skins. τα αυτονοητα θα εξηγουμε τωρα;

Ποια skins,τα αρχικα οταν κυκλοφορησει τα οποια θα κοστιζουν κλασσικα οπως τα αλλα μολις 1000 coins?

Και που για να δουμε μερικα ακομα αυτου θα πρεπει να περασουν ποσοι μηνες και ποσα events?Ειδα και της Moira τα skins που βγηκαν ή της brigitte....Ολοι 200 και 300ευρω εδιναν για να τους κατσουν στα loot boxes...not.

• Απαντ. 9,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

τα λεφτα τα βγαζουν απο τις φαλαινες. αυτοι που θα τα ακουμπησουν αμεσως γιατι τα εχουν, και δεν θα κατσουν να παιζουν μια βδομαδα για να μαζεψουν τα coins.

πως νομιζεις βγαλανε μισο εκατομμυριο δολαρια στα πρωτα δεκα λεπτα οταν κυκολοφορησανε το bikini skin της Widowmaker? απο τα coins?

δεν αποτελειται μονο απο τζαμπατζηδες το αγοραστικο κοινο αυτων των παιχνιδιων, παντα θα υπαρχουν ατομα που θα πληρωνουν για να παρουν αυτο που θελουν επειδη εχουν την δυνατοτηρα. και σε αυτους βασιζεται η ολη οικονομια των μικροσυναλλαγων, η οποια εχει πλεον φτασει να ειναι το κοινο επιχειρηματικο μοντελο των καινουργιων παιχνιδιων.

Επεξ/σία από KilliK
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 λεπτά πριν, KilliK είπε

πως νομιζεις βγαλανε μισο εκατομμυριο δολαρια στα πρωτα δεκα λεπτα οταν κυκολοφορησανε το bikini skin της Widowmaker? απο τα coins?

link?

Δεν θυμαμαι παντως να ειπα οτι δεν υπαρχει κοσμος που δεν δινει χρηματα για lootboxes. Με το σχολιο περι ''παιδιων'' ειναι που διαφωνησα.

Επεξ/σία από Fulgore
Δημοσ.

σε tweet τοχα διαβασει απο καποιο gaming site. αλλα μην πας μακρια, υπαρχει πιο προσφατη ειδηση:

https://www.techspot.com/news/73230-over-half-activision-blizzard-716-billion-yearly-revenue.html

γιαυτο ολοι βιαζονται ολοι να μετατρεψουν τα επομενα παιχνιδια σε μονιμα microtranscations cows..

ε πεστους παιδοβουβαλα, μην κοlλας στο παιδια. η ουσια ειναι οτι η Blizzard βγαζει ηρωες που απευθυνονται σε ολο το δημογραφικο του αγοραστικου κοινου της. θα εχεις τον χαριτωμενο, τον σεξυ, τον σκληροτραχηλο, τον μαυρο, τον ασπρο, τον κοκκινομαλη ηρωα κοκ. να εχει ποικιλια για ολα τα γουστα για να παιζουν ολους τους ηρωες, να μην βαριουνται και εντελει να ριχνουν και κανα ψιλο για lootbox.

στην περιπτωση του Hammond, ο Edel ειχε την σωστη ιδεα για το τρωκτικο, αλλα δυστυχως η Blizzard επελεξε αλλη κατευθυνση.

Δημοσ.

Απο την στιγμη που το Overwatch ουτως ή αλλως δεν εχει καθαρο story/single player/campaign,εν μερη οτι θελουν μπορουν να βγαλουν απο πλευρας χαρακτηρων.

Δημοσ.

ναι αλλα αυτοι λεγανε στην αρχη οτι τετοιου ειδους ηρωας δεν κολλαγε στο συμπαν του OW. παλι κωλοτουμπα κανανε. οχι οτι προσωπικα εχω προβλημα, ας βγαλουν οτι θελουν. εγω τον ελληνα καγκουρα ηρωα περιμενω. :P

Δημοσ.

δεν ειναι τόσο γελόιος. τουλάχιστον δεν ειναι απο άποψη gameplay. εχω καταλάβει πλέον οτι το ow ειναι τιγκα casual οποτε δεν με χαλάει, η brig ήταν πολύ χειροτερη οπως και ο doom. 

αν το σκεφτείτε μονο τα γραφικα τον κανουν αστειο. ουσιαστικα απλως περπαταει (γινετε μπαλα βεβαια), πυροβολάει, πετάει μια aoe με εκρηκτικα και η μόνη παράδοξη κίνηση ειναι το hook. Ειναι λίγο χαζο ναι αλλα δεν ειναι ουτε ευκολο ουτε για να το κάνεις συνεχως. 

• Like 1
Δημοσ.

λίγο την βοήθεια σας. Έχω αγορασμένο το παιχνίδι, έκανα αναβάθμιση το pc, κατέβασα το battle.net και όταν πάω στο παιχνίδι για να το κατεβάσω μου γράφει buy now. τι στο καλό συμβαίνει.

Δημοσ.
50 λεπτά πριν, vassilis018 είπε

λίγο την βοήθεια σας. Έχω αγορασμένο το παιχνίδι, έκανα αναβάθμιση το pc, κατέβασα το battle.net και όταν πάω στο παιχνίδι για να το κατεβάσω μου γράφει buy now. τι στο καλό συμβαίνει.

Eβαλες το κλειδι στο battle.net?

1 ώρα πριν, basilis_k6 είπε

δεν ειναι τόσο γελόιος. τουλάχιστον δεν ειναι απο άποψη gameplay. εχω καταλάβει πλέον οτι το ow ειναι τιγκα casual οποτε δεν με χαλάει, η brig ήταν πολύ χειροτερη οπως και ο doom. 

αν το σκεφτείτε μονο τα γραφικα τον κανουν αστειο. ουσιαστικα απλως περπαταει (γινετε μπαλα βεβαια), πυροβολάει, πετάει μια aoe με εκρηκτικα και η μόνη παράδοξη κίνηση ειναι το hook. Ειναι λίγο χαζο ναι αλλα δεν ειναι ουτε ευκολο ουτε για να το κάνεις συνεχως. 

Για το lore συζηταμε..

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, KilliK είπε

Eβαλες το κλειδι στο battle.net?

μα υποτίθεται ότι είναι αγορασμένο στο account μου. κανονικά έπρεπε με το login να αρχίζει να το κατεβάζει. θα δοκιμάσω και αυτή την λύση.

Ευχαριστώ

Δημοσ.

μπες στο account σου στον browser και δες αν υπαρχει το παιχνιδι στην συλλογη σου. επισης δες αν υπαρχει προβλημα το region, αλλα νομιζω δεν ειναι region locked οταν το αγοραζεις.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν ειναι region locked, εγω απο το us store το ειχα παρει.

Αν δεν ειναι ουτε στην συλλογη στον browser, ανοιξε live chat και θα βγει η ακρη.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

κανα καλο youtube/twitch stream υπαρχει να δω την Sombra στο PTR? ο Fitzy το χει ριξει στον ποντικα απο προχτες.. :rolleyes:

Επεξ/σία από KilliK
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...