Προς το περιεχόμενο

Overwatch Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ξενικησα σολντιερ μιας και ημουν κολλ οφ ντουτι φανμποη και αρα μου ηταν το πιο ευκολο να παιξω (και για αυτο πεθαινα-και ακομα πεθαινω συχνα-προσπαθω να το διορθωσω) αυτη την σεζον παιζω απειρα ντιβα και απο εκει και περα μοιρα,ρεαπερ, γοριλα,τρασερ και εστω για τα βασικα μπορω να παρω και την μερση και ντρεπομαι να αναφερω την μπριγκ και τον μπαστιον...
στο ρανκ μου τουλαχιστον παρακαλας να βρεις ασπιδα απο το παρτυ οποτε εχω αρχισει αυτες τις 3-4 μερες να παιζω και λιγο ραηνχαρντ μπας και γινω λιγο μετριος τουλαχιστον

• Απαντ. 9,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

thx ναι δεν ηθελα να παρω και rein βασικα καθολου αλλα πραγματικα παιζεις rank και δεν θελει κανεις να παει τανκ....και πανε dps και ειναι και αχρηστοι απο πανω!

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Edel είπε

Πως τα πήγατε αυτή τη σεζόν?

Εγώ έπειτα από 2 σεζόν στα χαιμαστεριλίκια έπεσα diamond ξανά. Το elo hell ξαναζωντάνεψε.... 

3.2κ & 3050 γιατι τα placement ηταν γελοια.

τελειωσα σεζον με 68% winrate mccree ομως. δεν εχω ιδεα πως, ο τυπος ειναι τραγικος αλλα μαλλον τον παιζω καλα. βασικα καθε σεζον ειναι ο μονος που πιανει ευκολα το 50+

• Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, Edel είπε

Εγώ έπειτα από 2 σεζόν στα χαιμαστεριλίκια έπεσα diamond ξανά. Το elo hell ξαναζωντάνεψε.... 

0 games 😫

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, najinblue3 είπε

0 games 😫

Νομίζω πάντως ότι πρώτη φορά παιζω τοσα λίγα και εγω. Γύρω στα 240 επαιξα και αυτα λόγω decay. Αν δεν ειχε decay μπορεί να επαιζα κατω απο 150. Συνήθως παιζω 400.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Edel είπε

2

4

3

4

Θα μπορουσε ανετα να ειναι και κωδικος σε γριφο παιχνιδιου.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, basilis_k6 είπε

Νομίζω πάντως ότι πρώτη φορά παιζω τοσα λίγα και εγω. Γύρω στα 240 επαιξα και αυτα λόγω decay. Αν δεν ειχε decay μπορεί να επαιζα κατω απο 150. Συνήθως παιζω 400.

εμενα με κουρασε, ολο τα ιδια και τα ιδια μεχρι και στο τουρνουα τους

• Like 1
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, najinblue3 είπε

εμενα με κουρασε, ολο τα ιδια και τα ιδια μεχρι και στο τουρνουα τους

Εγω ειμαι φαν των fps και οσο πιο moba γινετε - ειδικα αν περιλαμβανει χαρακτηρες τυπου μοιρα μπριτζετ- με ενοχλεί και δεν θελω να παιξω. Ειναι η πρωτη σεζον που μετα απο 5 παιχνιδια σταματουσα και απλα χαζευα στο νετ. Κατι που δεν εκανα ποτε γιατι λογω δουλειας το νετ ειναι το τελευταιο που με ενδιαφέρει να σερφαρω. Οποτε ειδα χρονο επαιζα, επαιζα πολυ. 25 παιχνιδια σε ενα βραδυ για πλακα, τωρα στα 4 θελω να σταματησω. Δεν μπορεις να ευχαριστηθεις πλεον. Για μενα το παιχνιδι καταστράφηκε οταν εβαλα την μπριτζετ. Απλα δεν αξιζει να παιζεις. 

• Like 1
Δημοσ.

Χτες βράδυ έγινε το καλύτερο update που έχει γίνει ποτέ στο OW. το βάλανε τελευταία μέρα του κομπ για δοκιμή προφανώς. Μπήκα σε γκρουπ ως χίλερ, έπαιξε 6 games 2-2-2 με τους ίδιους και κάναμε 5-1. Η ώρα είχε πάει 3 και αν δε ξύπναγα 7 θα το τράβαγα. Παίζαμε ανθρώπινα games δίχως troll και throwers.....

Άργησες blizzard αλλά έκανες κίνηση ματ.

Δημοσ.

μια απο τα ιδια βασικα αλλα αλλα εβλεπα και τον αγωνα και το αφησα (το ειχα δοκιμασα και στο ptr ετσι και αλλιως) αλλα μετα που ξαναγυρισα παρολο που ζηταγα μικροφωνο απλα εμπαιναν chat αλλα δεν μιλαγε κανεις και ξενερωσα....

επισης θα ηθελα να επιλεγω ποιο healer να παρουν πχ συγκεκριμενα οχι απλα γενικα και αοριστα.....πχ μου εχει στα healers brigg που μονο healer δεν ειναι και παιζει και ο αλλος lucio και παμε απατοι!

φυσικα το οτι οι λογαρισμοι ειναι πριβε ειναι ***!

Δημοσ.

Συμφωνώ, το private είναι μάλλον λάθος. Γιατί, οκ, ο άλλος δηλώνει πως θα παίξει dps, άσε να έχουμε μια εικόνα βρε αδερφέ τι σόι ντιπιες είναι, τι στατιστικά έχει

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...