Προς το περιεχόμενο

Overwatch Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 9,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Βασικα με Mercy ετοιμασου να κυνηγας τον καθε rambo που θα πηγαινει να χωνεται στις αρχες μονος του :P

Στα tanks βεβαια μετραει ασχημα που γεμιζει για πλακα η ulti.

Στις τελευταιες 2 beta που επαιξα για πρωτη φορα, μονο mercy επαιρνα.

Mε Αtallos1 ως Winston ηταν dream team.

Αμα νιωθουν κανα 2 παιχται η Mercy με το dash της ειναι OP. Πηδας απο εδω και απο κει σαν το κατσικι και healαρεις.

Εpic στιγμες.

Προσωπικα ειμαι fan των fast pace και μικρών σε διαρκεια games.

Αλλα τσιμπημενη η τιμη. 45 μου ακουγονται πολλα, ακομα και το 40αρι της Standard edition που δεν υπαρχει στον χαρτη της Blizzard γιατι pushαρουν το Origins σαν τον διαολο. Blizzard ειναι θα μου πεις σιγα μην δεν πλερωνες τα μαλλιοκεφαλα σου.

Δημοσ.

Η τιμη του παιχνιδιου ειναι μια χαρα. Το παιχνιδι απο το επισημο site/store της εταιριας κοστολογειται στα 40ευρω η απλη εκδοση. Λογικη τιμη απο την στιγμη που δεν εχει campaign/single player σε σχεση με αλλα fps παιχνιδια που κοστιζουν 60ευρω day one. Βεβαια τα καλουδια που σου δινει η origins για 7ευρω παραπανω περιπου οντως την κανουν πιο ελκυστικη απο οτι την κανονικη,και γιαυτο και η τιμη του παιχνιδιου μοιαζει τσιμπημενη.

Δημοσ.

Την κανουν πιο ελκυστικη αν το παρεις απο Keystore ή απο τα shops στο skroutz.
Αλλιως ειναι 60 η Origins και 40 η Standard. Ειναι πολλοι εκεινοι που κανανε refund γιατι δεν ηξεραν οτι υπαρχει standard edition.
Anyways προσωπικη εκτιμηση ειναι και παντα θα υπαρχει αντιλογος για το ποσο πρεπει ή δεν πρεπει να κανει.
Για μενα ειναι overpriced, θα περιμενω να το δω στα 20-25 απο keystores ή sellers στο reddit. Αααααν γινει ποτε αυτο.

• Like 1
Δημοσ.

Οσοι παντως προλαβατε με τις παλιες τιμες απο κλειδαδικα πρεπει να κανετε μια απο τις καλυτερες αγορες των τελευταιων ετων αν κρινουμε απο το που εχει φτασει η τιμη του παιχνιδιου http://www.allkeyshop.com/blog/buy-overwatch-cd-key-compare-prices/

Δημοσ.

Οσοι παντως προλαβατε με τις παλιες τιμες απο κλειδαδικα πρεπει να κανετε μια απο τις καλυτερες αγορες των τελευταιων ετων αν κρινουμε απο το που εχει φτασει η τιμη του παιχνιδιου http://www.allkeyshop.com/blog/buy-overwatch-cd-key-compare-prices/

36€ Origins, πιστεύω πως ναι ήταν σωστή αγορά.

Δημοσ.

Lulz η κουτάτη έχει 3 ευρώ παραπάνω τώρα από τα gray market κλειδιά. Δεν υπάρχει λόγος να προτιμήσεις το κλειδί πιστεύω

Δημοσ.

Εγω το τσιμπησα 39 οταν ήδη είχε αρχίσει να ανεβαίνει και ψυλλιάστηκα το σκηνικό και με τη shield και τα χαρατσια του PP πήγε 41. Τωρα εννοείται αν το παιρνα πως θα πηγαινα για κουτάτο.

Δημοσ.

Και παλι θεωρω οτι το πηρες ψιλο ακριβα για digital στα 41ευρω οταν κουτατο εφτασε τα 47 αλλα ναι προλαβες καπως τα χειροτερα.

Δημοσ.

Και παλι θεωρω οτι το πηρες ψιλο ακριβα για digital στα 41ευρω οταν κουτατο εφτασε τα 47 αλλα ναι προλαβες καπως τα χειροτερα.

Ισχύει! Το θυμάμαι νομίζω είχε πάει 35 ή 36 κατώτερο αλλά μεχρι να σηκώσω το ένα πόδι είχε βρωμίσει το άλλο. :P

Δημοσ.

Αν μενεις επαρχια και πρεπει να πληρωσεις αντικαταβολες,μεταφορικα,κτλ παει πανω απο 50 οποτε κατω απο 40 για το digital καλα ειναι, εκτος αν θες τοσο πολυ το κουτι. Εγω το πηρα 38.80 τελικη απο g2a.com και θα το ειχα παρει 35.40 αλλα για καποιο λογο δεν με αφηνε να κανω την αγορα ενω ειχα 35.41 στο g2a balance, και την επομενη μερα ανεβηκε η τιμη του...

Δημοσ.

Αν μενεις επαρχια και πρεπει να πληρωσεις αντικαταβολες,μεταφορικα,κτλ παει πανω απο 50 οποτε κατω απο 40 για το digital καλα ειναι, εκτος αν θες τοσο πολυ το κουτι. Εγω το πηρα 38.80 τελικη απο g2a.com και θα το ειχα παρει 35.40 αλλα για καποιο λογο δεν με αφηνε να κανω την αγορα ενω ειχα 35.41 στο g2a balance, και την επομενη μερα ανεβηκε η τιμη του...

Το εχει και ο Γερμανος στα 49ευρω που φανταζομαι οτι θα βολευε περισσοτερο για επαρχια(μιας και εχει αρκετα καταστηματα) https://www.germanos.gr/product/overwatch-origins-pc/20330569/

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...