panagiotis54 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2018 σωστο και αυτο....ναι high gold Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Edel Δημοσ. 8 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2018 Ε τότε γι' αυτό τα λες αυτά περί Reaper και Hanzo Η tracer και ο genji είναι poster figures του OW. Τα καλύτερα DPS, δε θα πεθάνουν ποτέ. Ναι η μπαγκέτα ίσως ασκεί μια πίεση και τα περιορίζει αλλά πίστεψε με high diamond/low masters που παίζω είναι φονικές μηχανές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silverage Δημοσ. 8 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Κανένας δεν παίζει genji tracer πλέον και αν κάνουν πως τους διαλέγουν μπαίρνεις Brigitte και τους σκίζεις. Επεξ/σία 8 Ιουνίου 2018 από Silverage Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 8 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2018 Ενας λογος παραπανω που βλεπουμε αρκετες widow αλλα και Doomfist ειναι η brigitte πραγμα που το βρισκω προσωπικα καλο,γιατι ο Genji ειναι μακραν ο πιο σπαστικος χαρακτηρας του παιχνιδιου για μενα. 19 ώρες πριν, KilliK είπε πεσμενο βλεπω τον Jeff. θα ναι απο τον κοσμο που χανει το παιχνιδι τους λογω PUBGS/Fortnite.. και hero queue ενω ηταν τοσο αντιθετος με αυτο; λιγο αργα αλλαξε γνωμη.. Κλασσικη blizzard ειναι που θα πει αυτο οτι παντα αργει στις μεγαλες αλλαγες σε σχεση με αλλους. Εδω μου κανει 2ρη φορα rework σε ενα χαρακτηρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 9 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2018 Double XP in Overwatch This Weekend https://playoverwatch.com/en-us/news/21846407 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 9 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2018 χοχοχο καμενο πισι χοχοχο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 Πρωτα στεναχωρια για την Mercy μου, τωρα πενθος για την Symmetra....ρε την κατεστρεψαν ρε 😢 πετσοκοψαν τα turrets, κατεστρεψαν το teleporter....Και αν συνεχίσω να την επιλεγω βλεπω το κραξιμο να πεφτει βροχη στο chat, πφφφ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silverage Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 10 ώρες πριν, *nenya* είπε Πρωτα στεναχωρια για την Mercy μου, τωρα πενθος για την Symmetra....ρε την κατεστρεψαν ρε 😢 πετσοκοψαν τα turrets, κατεστρεψαν το teleporter....Και αν συνεχίσω να την επιλεγω βλεπω το κραξιμο να πεφτει βροχη στο chat, πφφφ. Την κατέστρεψαν; what? Δεν μπορεί να καταστραφεί περισσότερο αφού δεν την επιλέγει κυριολεκτικά κανένας. Έχω μήνες να δω symmetra στα παιχνίδια μου. Η τελευταία φορά που την είδα ήταν όταν την διάλεξα εγώ στο quickplay μια φορά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 1 hour ago, Silverage said: Την κατέστρεψαν; what? Δεν μπορεί να καταστραφεί περισσότερο αφού δεν την επιλέγει κυριολεκτικά κανένας. Έχω μήνες να δω symmetra στα παιχνίδια μου. Η τελευταία φορά που την είδα ήταν όταν την διάλεξα εγώ στο quickplay μια φορά. Αλήθεια, τόσο σπάνιο θέαμα ήταν;! Τί να πω, εμένα μου άρεσε η Symmetra απ'το πρώτο λεπτό, we clicked και μου άρεσε και σε attack γιατί εκεί ειδικά δεν την περίμεναν οι αντίπαλοι, ξαφνιάζονταν και πέθαιναν αρκετές φορές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 Αν ψαξεις το pick rate της θα δεις οτι ειναι απο τους τελευταιους χαρακτρες γενικα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panagiotis54 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 σλαπ σιτυ?! λολ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sistah Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 Αμα το IRL ειναι τεταρτο χωρις να streamaρει ο Sodapoppin και το GTAV πεμπτο, μου φαινεται λογικο. Επισης πολλοι OW players εχουν κανει ενα temporary transition στο Realm Royale μιας και βγηκε πριν 10 μερες. Παντως σιγουρα δεν εχει πεθανει το OW yet. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 το OW δεν εχει πεθανει, το OWL ομως σιγουρα εχει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
StigmaX Δημοσ. 21 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2018 12 ώρες πριν, KilliK είπε το OW δεν εχει πεθανει, το OWL ομως σιγουρα εχει. Σάββατο Κυριακή χτυπάει 100κ κόσμο πάντως το owl. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις