Προς το περιεχόμενο

Overwatch Topic v1

klainmaingr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 9,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Ε τότε γι' αυτό τα λες αυτά περί Reaper και Hanzo :P

Η tracer και ο genji είναι poster figures του OW. Τα καλύτερα DPS, δε θα πεθάνουν ποτέ. Ναι η μπαγκέτα ίσως ασκεί μια πίεση και τα περιορίζει αλλά πίστεψε με high diamond/low masters που παίζω είναι φονικές μηχανές. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κανένας δεν παίζει genji tracer πλέον και αν κάνουν πως τους διαλέγουν μπαίρνεις Brigitte και τους σκίζεις.

Επεξ/σία από Silverage

Ενας λογος παραπανω που βλεπουμε αρκετες widow αλλα και Doomfist ειναι η brigitte πραγμα που το βρισκω προσωπικα καλο,γιατι ο Genji ειναι μακραν ο πιο σπαστικος χαρακτηρας του παιχνιδιου για μενα.

19 ώρες πριν, KilliK είπε

πεσμενο βλεπω τον Jeff. θα ναι απο τον κοσμο που χανει το παιχνιδι τους λογω PUBGS/Fortnite..

και hero queue ενω ηταν τοσο αντιθετος με αυτο; λιγο αργα αλλαξε γνωμη..

Κλασσικη blizzard ειναι που θα πει αυτο οτι παντα αργει στις μεγαλες αλλαγες σε σχεση με αλλους.

Εδω μου κανει 2ρη φορα rework σε ενα χαρακτηρα :lol:

Πρωτα στεναχωρια για την Mercy μου, τωρα πενθος για την Symmetra....ρε την κατεστρεψαν ρε 😢 πετσοκοψαν τα turrets, κατεστρεψαν το teleporter....Και αν συνεχίσω να την επιλεγω βλεπω το κραξιμο να πεφτει βροχη στο chat, πφφφ.

10 ώρες πριν, *nenya* είπε

Πρωτα στεναχωρια για την Mercy μου, τωρα πενθος για την Symmetra....ρε την κατεστρεψαν ρε 😢 πετσοκοψαν τα turrets, κατεστρεψαν το teleporter....Και αν συνεχίσω να την επιλεγω βλεπω το κραξιμο να πεφτει βροχη στο chat, πφφφ.

Την κατέστρεψαν; what?

Δεν μπορεί να καταστραφεί περισσότερο αφού δεν την επιλέγει κυριολεκτικά  κανένας. Έχω μήνες να δω symmetra στα παιχνίδια μου. Η τελευταία φορά που την είδα ήταν όταν την διάλεξα εγώ στο quickplay μια φορά. 

1 hour ago, Silverage said:

Την κατέστρεψαν; what?

Δεν μπορεί να καταστραφεί περισσότερο αφού δεν την επιλέγει κυριολεκτικά  κανένας. Έχω μήνες να δω symmetra στα παιχνίδια μου. Η τελευταία φορά που την είδα ήταν όταν την διάλεξα εγώ στο quickplay μια φορά. 

Αλήθεια, τόσο σπάνιο θέαμα ήταν;! Τί να πω, εμένα μου άρεσε η Symmetra απ'το πρώτο λεπτό, we clicked :P και μου άρεσε και σε attack γιατί εκεί ειδικά δεν την περίμεναν οι αντίπαλοι, ξαφνιάζονταν και πέθαιναν αρκετές φορές. 

Αμα το IRL ειναι τεταρτο χωρις να streamaρει ο Sodapoppin και το GTAV πεμπτο, μου φαινεται λογικο.
Επισης πολλοι OW players εχουν κανει ενα temporary transition στο Realm Royale μιας και βγηκε πριν 10 μερες.
Παντως σιγουρα δεν εχει πεθανει το OW yet.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...