Προς το περιεχόμενο

Overwatch Topic v1

klainmaingr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, panagiotis54 είπε

παιξατε καθολου petra? μοιαζει τεραστιος χαρτης

Προσωπικα επαιξα μονο Lucioball(που το ειχα χασει τις προηγουμενες φορες)και 3v3 για να φυγουν τα arcade.

Το Competitive deathmatch παντως δεν ξερω αν μαρεσει και τοσο σαν ιδεα.Απο την αλλη τσαμπα ποντοι για χρυσο οπλο ειναι απλα για καποιο λογο δεν μου πολυ καθεται καλα και εχω περιεργεια να δω πως λειτουργει στην πραξη το ladder σε αυτο.

Πρεπει παντως η πιστα να ειναι μεγαλη λογω του random respawn(σημειο απο οπου ξεκινας δηλαδη καθε φορα).

Επεξ/σία από Fulgore
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ε ναι πλακιτσα εχει το λουσιομπολ στο 1ο παιχνιδι μας βιασαν 10-1 και αυτο το 1 στην τυχη μπηκε 1η φορα το παιζαμε και εμεις μετα ομως νιωσαμε και χασαμε με μικροτερες διαφορες! :P

Με το Competitive deathmatch  τι παιζει ακριβως κερδιζεις ποντους για gold και δεν χανεις SR οταν χανεις?

6 λεπτά πριν, panagiotis54 είπε

ε ναι πλακιτσα εχει το λουσιομπολ στο 1ο παιχνιδι μας βιασαν 10-1 και αυτο το 1 στην τυχη μπηκε 1η φορα το παιζαμε και εμεις μετα ομως νιωσαμε και χασαμε με μικροτερες διαφορες! :P

Με το Competitive deathmatch  τι παιζει ακριβως κερδιζεις ποντους για gold και δεν χανεις SR οταν χανεις?

Δεν ξερω ακριβως πως λειτουργει το συστημα σε αυτο,αλλα γενικα σε οτι competitive παιχνιδια υπαρχουν στο τελος καθε season παιρνεις καποιους ποντους με τους οποιους αγοραζεις χρυσο οπλο σε ενα χαρακτηρα αν μαζεψεις αρκετους.Αν πατησεις δεξι κλικ πανω θα σου αναφερει περισσοτερες λεπτομερειες.

51 λεπτά πριν, panagiotis54 είπε

Ναι το competitive deathmatch ειναι σαν ενα game comp και σου δινει ποντους για κανα χρυσο οπλο.Εγω συνυθως σε αυτα τα comp κατι το οποιο ειχε γινει και στο lucioball στο event του καλοκαιριου παιζω τουλαχιστον τα 10 πρωτα ισα ισα για τους ποντους.

Οσο για το Lucioball το προτιμω απο κατι αλλα arcade πιο συντομο ειτε κερδισεις ειτε χασεις και εχει την πλακιτσα του.Επισης πρεπει να μαθεις να βαρας την μπαλα ψηλα γιατι χαμηλα δεν μπαινει ποτε :P

Το competitive deathmatch πρέπει να είναι παπαριά στον υπολογισμό του sr. Έβλεπα έναν top 500 στο twitch, κέρδισε 9/10 παιχνίδια και τον έβγαλε diamond. Εμένα δηλαδή.θα με βγάλει bronze;

5 λεπτά πριν, Silverage είπε

Το competitive deathmatch πρέπει να είναι παπαριά στον υπολογισμό του sr. Έβλεπα έναν top 500 στο twitch, κέρδισε 9/10 παιχνίδια και τον έβγαλε diamond. Εμένα δηλαδή.θα με βγάλει bronze;

https://us.forums.blizzard.com/en/overwatch/t/whats-up-with-competitive-deathmatch-sr/109502

τα Mercy awards ποτε θα τα δωσουν, πρεπει να εχω δει πανω απο 4 ωρες τα απαιτουμενα twitch streams με linked τον blizz account.

αλλα δεν μου εχει ερθει τιποτα μεχρι τωρα. 

Εχεις τσεκαρει μεσα απο το hero gallery στο game αν ειναι unlocked τα sprays και τα icon?
Υπηρχε ενα delay κατα την διαρκεια του event αλλα απο οσο ειδα μετα, εκανε deliver κανονικα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

feeling proud for your protege 😪

Στις 23/5/2018 στις 6:58 ΜΜ, sistah είπε

Εχεις τσεκαρει μεσα απο το hero gallery στο game αν ειναι unlocked τα sprays και τα icon?
Υπηρχε ενα delay κατα την διαρκεια του event αλλα απο οσο ειδα μετα, εκανε deliver κανονικα.

οκ, μου τα δωσανε ολα, μια χαρα.

------

στον McCree, το recoil compensation τι εινια καλυτερα, να ειναι ενεργοποιημενο η οχι; στο νετ οι σχετικες αποψεις διιστανται. 

Επεξ/σία από KilliK

18 ώρες πριν, KilliK είπε

οκ, μου τα δωσανε ολα, μια χαρα.

------

στον McCree, το recoil compensation τι εινια καλυτερα, να ειναι ενεργοποιημενο η οχι; στο νετ οι σχετικες αποψεις διιστανται. 

εγω το εχω on. πιστευω ειναι καλύτερα γιαυτους που παιζουν λιγο καιρο η τωρα ξεκινάνε με αυτον. μονο οσοι συνηθησαν και τον παιζουν ηδη απο την αρχη το εχουν οφφ

20 ώρες πριν, KilliK είπε

Γιατι protege?Ιδιο ranked βλεπω ειστε και οι δυο.

Δεν εχω παιξει βεβαια πολλα παιχνιδια μαζι του λεω καθαρα τι βλεπω στα νουμερα.Αν ξερεις κατι περισσοτερο πασο.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...