Προς το περιεχόμενο

Overwatch Topic v1

klainmaingr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 9,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

2 λεπτά πριν, basilis_k6 είπε

παρε brig, βρες εναν να παιζει ζαρυα και εναν ρειν και θα πας diamond σε 4-5 μέρες. Αν θέλετε μπορούμε να παιξουμε πεμπτη απο τις 9 το βράδυ μέχρι οσο παει.

Δυστηχως το ranked οπως εχω πει και πιο παλια δεν εχει καποιο σοβαρο κινητρο(reward) να θες να ανεβεις στο ladder,γιαυτο και εδω και πολυ καιρο δεν παιζω πολυ ranked αλλα τα αλλα mode.

Γιαυτο δεν με βλεπεις να παραπονιεμαι απο προσωπικη εμπειρια για το αν ανεβαινω ευκολα ή δυσκολα στο ranked ή για το αν οι συμπαικτες μου ειναι αχρηστοι στο ranked και εγω ο χρησιμος ή για τα leaves πλεον και παει λεγοντας.Και τα πιο πισω για τα ranks τα ανεφερα απο πλευρας του τι βλεπω γενικα σε ολο το παιχνιδι.

Με το ranked ηθελα να ασχοληθω κυριως τον πρωτο καιρο/χρονο που βγηκε το παιχνιδι στην αγορα.

Ειδα τα προβληματα που ειχε γενικα στο στησιμο του το παιχνιδι και τι αλλαγες εχουν γινει απο day one μεχρι και σημερα(ελαχιστες)και γιαυτο παιζω συνηθως ranked τις τελευταιες 2 εβδομαδες πριν τελειωσει η καθε season απλα για οτι ποντους μαζεψω για οπλα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

7 minutes ago, Fulgore said:

Δεν ειπα οτι δεν ειναι δυνατη σαν support,ειπα οτι δεν ειναι τοσο op οσο την περιγραφουν ολοι λες και κανει σε κανε match 30k healing.

Αυτο που ειπα ειναι οτι προσφερει κατι οπως και η moira που δεν το πολυ ειχαν τα προηγουμενα support στο παιχνιδι και μονο οσοι παιζουν κυριως support το εκτιμανε.

Να εχεις περισσοτερες δυνατοτητες/πραγματα να κανεις στο παιχνιδι απο το να εισαι ενα healbot πισω απο ενα χαρακτηρα(mercy και zen).Ουτε βεβαια το στυλακι του Lucio το λες και πολυ interactive να τρεχεις σαν τον τρελο/μανιακο και να κανεις wall ride ή να προσπαθεις να ριξεις καποιον στον γκρεμο.

Με moira και brigitte νιωθεις ρε παιδι μου πιο ζωντανος οταν παιζεις support.

Με αυτη τη λογικη ξεκινησα να χαιρομαι και εγω, να υπαρχει ενα cc στα support κτλ αλλα δεν παιζεται ετσι εν τελη, λογω του brawling potential που εχει με τα τοσο χαμηλα CD σε stun και survivability. Kαι γι'αυτο τον λογο ειναι op, ειτε εισαι support main ειτε οχι.

10 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Δυστηχως το ranked οπως εχω πει και πιο παλια δεν εχει καποιο σοβαρο κινητρο(reward) να θες να ανεβεις στο ladder,γιαυτο και εδω και πολυ καιρο δεν παιζω πολυ ranked αλλα τα αλλα mode.

Γιαυτο δεν με βλεπεις να παραπονιεμαι απο προσωπικη εμπειρια για το αν ανεβαινω ευκολα ή δυσκολα στο ranked ή για το αν οι συμπαικτες μου ειναι αχρηστοι στο ranked και εγω ο χρησιμος ή για τα leaves πλεον και παει λεγοντας.Και τα πιο πισω για τα ranks τα ανεφερα απο πλευρας του τι βλεπω γενικα σε ολο το παιχνιδι.

Με το ranked ηθελα να ασχοληθω κυριως τον πρωτο καιρο/χρονο που βγηκε το παιχνιδι στην αγορα.

Ειδα τα προβληματα που ειχε γενικα στο στησιμο του το παιχνιδι και τι αλλαγες εχουν γινει απο day one μεχρι και σημερα(ελαχιστες)και γιαυτο παιζω συνηθως ranked τις τελευταιες 2 εβδομαδες πριν τελειωσει η καθε season απλα για οτι ποντους μαζεψω για οπλα.

αφου δεν σε πολύενδιαφέρει το σρ σου τοτε γιατι δεν αντιμετωπιζεις το comp σαν qp με λίγο καλύτερη ποιοτητα και να παιζεις μονο αυτο. Εγω τα υπόλοιπα mode πλην του ffa για ζεσταμα δεν τα ακουμπαω ποτε.

• Like 1
  • Thanks 1

55 minutes ago, basilis_k6 said:

Για τον χανζο να σου πω οτι ειναι Op και οτι κακώς έγινε πολύ πιο ευκολος απο πριν και απλα σπαμμάρει βελακια, λεω λαθος? Παιζω σχεδον κοιμισμένος χανζο και παιρνω κιλς, ουτε με junk δεν γινονται αυτα. 

https://clips.twitch.tv/SparklingEndearingKathyAliens
:lol:

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
30 λεπτά πριν, basilis_k6 είπε

αφου δεν σε πολύενδιαφέρει το σρ σου τοτε γιατι δεν αντιμετωπιζεις το comp σαν qp με λίγο καλύτερη ποιοτητα και να παιζεις μονο αυτο. Εγω τα υπόλοιπα mode πλην του ffa για ζεσταμα δεν τα ακουμπαω ποτε.

Γιατι δυστηχως δεν εχω καποιο πραγματικο κινητρο απο πλευρας reward για να παιζω competitive.Δεν κοροιδευω βεβαια οποιους παιζουν περισσοτερο αυτο,καλα κανουν.

Απλα δεν μου αρκει εμενα σαν κινητρο το''θα παιζεις καλυτερα παιχνιδια''οταν πετυχαινεις πλεον περισσοτερο εκει το flame και τους τσακωμους(επειδη ειναι μεγαλυτεροι σε διαρκεια αγωνες,η γνωστη πιεση του ranking)ή το γνωστο θεμα με leavers.Τα χρυσα οπλα θα τα παρεις ουτως ή αλλως,ειτε παιζεις πολυ,ειτε λιγο,ειτε εισαι bronze,ειτε εισαι grandmaster.

Βεβαια γιαυτο δεν με βλεπεις να γραφω πουθενα το γνωστο''παιζω σε αυτα τα ranks αλλα κατα βαθος το ξερω οτι ειμαι για Master και πανω γιατι...ετσι''.

Τελος εχω(μικρο το κακο βεβαια σε αυτο) και το θεμα οτι ειμαι εδω και αρκετο καιρο με μια προχειρη απλη οθονη(1080p 60hz)και περιμενω τις νεες καρτες για να κανω μεταβαση σε 144hz.Μου κακοφαινεται παρα πολυ σε σχεση με πιο παλια,αλλα φαγανε delay τα νεα monitor(ξανα).

Επεξ/σία από Fulgore

1 λεπτό πριν, Fulgore είπε

Γιατι δυστηχως δεν εχω καποιο πραγματικο κινητρο απο πλευρας reward για να παιζω competitive.Δεν κοροιδευω βεβαια οποιους παιζουν περισσοτερο αυτο,καλα κανουν.

Απλα δεν μου αρκει εμενα σαν κινητρο το''θα παιζεις καλυτερα παιχνιδια''οταν πετυχαινεις πλεον περισσοτερο εκει το flame και τους τσακωμους(μεγαλυτεροι σε διαρκεια αγωνες,η γνωστη πιεση του ranking).Βεβαια γιαυτο δεν με βλεπεις να γραφω πουθενα το γνωστο''παιζω σε αυτα τα ranks αλλα κατα βαθος το ξερω οτι ειμαι για Master και πανω γιατι...ετσι''.

Τελος εχω(μικρο το κακο βεβαια σε αυτο) και το θεμα οτι ειμαι εδω και αρκετο καιρο με μια προχειρη απλη οθονη(1080p 60hz)και περιμενω τις νεες καρτες για να κανω μεταβαση σε 144hz.Μου κακοφαινεται παρα πολυ σε σχεση με πιο παλια,αλλα φαγανε delay τα νεα monitor(ξανα).

εχει θέματα το comp αλλα ρε φιλε το qp ειναι αστείο. σκορποχωρι, δεν ειναι καν ow αυτο.

• Like 1
  • Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, basilis_k6 είπε

εχει θέματα το comp αλλα ρε φιλε το qp ειναι αστείο. σκορποχωρι, δεν ειναι καν ow αυτο.

Μα δεν ειπα πουθενα οτι το quick play ειναι καλυτερο απο πλευρας ποιοτητας,ουτε επεβαλα σε κανενα να παιζει περισσοτερο τα αλλα modes απο το competitive.Εμενα προς το παρον με βολευει περισσοτερο,δεν καταλαβαινω που ειναι το προβλημα.

Εχει 2 καλα προς το παρον που το προτιμαω.Αν αργοτερα το γυρισω σε competitive θα δειξει.

1)Ειναι πιο γρηγορο.

2)Λιγοτερο flame επειδη δεν υπαρχει η πιεση του rank.

Για το 2 βαλε και το ενδεχομενο να θελεις να παιξεις και τιποτα το διαφορετικο απο αυτα που παιζεις συνηθως.

1 ώρα πριν, KilliK είπε

scaletowidth

Εσυ ειναι που θα σταματαγες το competitive και θα επαιζες μονο arcade γιαυτο και σε πετυχα χτες να παιζεις παλι competitive? :lol:

Επεξ/σία από Fulgore

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
29 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Εσυ ειναι που θα σταματαγες το competitive και θα επαιζες μονο arcade γιαυτο και σε πετυχα χτες να παιζεις παλι competitive? :lol:

δεν παιζω ρε συ για μενα. παιζω με τον Fearbit, το παιδι που παιζουμε μαζι TDM. το κανω επειδη ειμαστε κολλητοι. αλλιως δεν θα ασχολούμουν. 

Επεξ/σία από KilliK

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
34 λεπτά πριν, KilliK είπε

δεν παιζω ρε συ για μενα. παιζω με τον Fearbit, το παιδι που παιζουμε μαζι TDM. το κανω επειδη ειμαστε κολλητοι. αλλιως δεν θα ασχολούμουν. 

Δεν ειπα οτι κακως παιζεις,σου ειπα οτι ειχες πει οτι δεν θα ξαναπαιξεις γενικα competitive ποτε(για κανενα λογο),και σε ειδα χτες και μου εκανε εντυπωση.

Εγω και πιο παλια δεν ημουν ποτε ενθερμος ή κολλημενος με το ranked και αλλαξα τωρα γνωμη.

Προσωπικα πιο πολυ χαιρομαι που συνεχιζω να παιζω το παιχνιδι ακομα απο beta και κουτσα στραβα ακομα το ευχαριστιεμαι,μιας πολλοι την εκαναν προς pubg/fortnite εδω και καιρο. Τωρα το αν παιζω  τωρα quick play/arcade και απο Σεπτεμβριο και μετα το γυρισω σε competitive,αυτο δεν το ξερω.

Επεξ/σία από Fulgore

2 ώρες πριν, basilis_k6 είπε

Ναι ενώ στο competitive δεν βλέπεις ποτέ να ινσταλοκαρουν 5 dps.

Το ranked είναι άθλιο, άλλωστε όσο κακά ή καλά να τα πας στα 10 games θα σε βάλει στο ίδιο rank που ήσουν και την προηγούμενη σεζον. 

Το παιχνίδι είναι για τα πιτσιρίκια ηλικίας 15 ετών, αυτό είναι το target group τους όσο και να βαράνε τον κώλο τους κάτω στην blizzard και να θέλουν να προωθήσουν το overwatch league.

• Like 1

1 ώρα πριν, Vasivouzoukos είπε

Το παιχνίδι είναι για τα πιτσιρίκια ηλικίας 15 ετών, αυτό είναι το target group τους 

Σε ολα τα γνωστα online παιχνιδια(Call of duty,Lol,Dota,Heroes of the storm,Hearthstone,Overwatch,Pes,Pubg,Fortnite,Minecraft)  ολο αυτο διαβαζω μια ζωη.Ειναι υποτιθεται η υποτιμητικη ατακα που πετανε εδω στην Ελλαδα .Οτι το target group ειναι 15χρονα.Το ειπαμε μια,το ειπαμε δυο φτανει πια,οχι αλλο καρβουνο....

24 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Σε ολα τα γνωστα online παιχνιδια(Call of duty,Lol,Dota,Heroes of the storm,Hearthstone,Overwatch,Pes,Pubg,Fortnite,Minecraft)  ολο αυτο διαβαζω μια ζωη.Ειναι υποτιθεται η υποτιμητικη ατακα που πετανε εδω στην Ελλαδα .Οτι το target group ειναι 15χρονα.Το ειπαμε μια,το ειπαμε δυο φτανει πια,οχι αλλο καρβουνο....

Αφού θες να σε αντιμετώπιζουν εσένα ως 15χρονο με γεια σου με χαρά σου. Ας νιώθεις και τιμητικά. 

Εγώ όμως διαφέρω και όταν δεν μου αρέσει κάτι το λέω.

34 λεπτά πριν, Vasivouzoukos είπε

Αφού θες να σε αντιμετώπιζουν εσένα ως 15χρονο με γεια σου με χαρά σου. Ας νιώθεις και τιμητικά. 

Εγώ όμως διαφέρω και όταν δεν μου αρέσει κάτι το λέω.

Διαβασες τι ειπα παραπανω?Με βαση αυτη την νοοτροπια οποιο γνωστο παιχνιδι και να παιξεις ειναι για 15χρονα.Αρα δεν θα παιξω τιποτα απο αυτα επειδη το λεει ο καθε ακυρος στο internet?

Πηγαινετε εσεις οι μεγαλοι να δειτε και σχολιασετε την ''ποιοτητα'' του Game of love και αφηστε εμας τους υπολοιπους να παιζουμε με τα 15χρονα ,ελεος που θα γινουν και υποδειξεις στο τι θα παιζουμε....

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...