Προς το περιεχόμενο

Overwatch Topic v1

klainmaingr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ποιο tdm? Και στο competitve να δεις πάρτυ που κάνω με Moira όταν έχω Μπαγκέτα στην ομάδα. 

Zarya, Rein, Μπαγκέτα, Μoira, Mercy, Pharah.  Απλά ανίκητος συνδυασμός. Οι 4 πρώτοι βαράνε στο έδαφος χωρίς να πέφτουν και ο καρκινοσυνδυασμός δίνει δικό του πόνο από ψηλά. 

Εναλλακτικός συνδυασμός  αντί για Mercy Pharah είναι Zen Hanzo, αρκεί να πέσεις σε καλό Hanzo.

Tracer Genji πλέον δεν αποτελούν τόσο πρόβλημα. Τουλάχιστον diamond mid που παίζω. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 9,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

35 λεπτά πριν, KilliK είπε

δεν ξερω τι γινεται στο diamond. στο gold που παιζω στην δικια μου ομαδα συνεχεια ana,lucio,zen παιρνουν.

αμα φυγουν απο το gold με ανα λουσιο ζεν να με πάρουν τηλέφωνο. Και στο diamond τα βλέπεις αυτα, οι αλλοι παιζουν μπριγκετα και μοιρα και παμε εμεις με λουσιο....

• Sad 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

τους το λεω. δεν ακουνε. και αφου χασουμε, με βριζουν οτι ειμαι 1000lvl and still gold.

αλλα δεν φταινε ουτε αυτοι. το power creep στο παιχνιδι ειναι εκτος ελεγχου εδω και πολυ καιρο.

Επεξ/σία από KilliK

Εγώ είμαι τόσο προκατειλημμένος με Anna που αν τη δω στην ομάδα μου το θεωρώ throw. 

Ο lucio μια χαρά στέκεται μαζί με μπριγκιτα η μόιρα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

το καταλαβαινεις απο το toolkit τους. στη παρουσα φαση oi Βrigitte/Mercy/Moira εχουν τα πιο δυνατα abilities αρα και το μεγαλυτερο impact στο παιχνιδι.

οποτε αν βλεπεις εχεις στην ομαδα σου ana και lucio, και ο αντιπαλος εχει mercy/moira, ειναι αυτοματη ηττα. επειδη ειναι πιο αδυναμοι ηρωες συγκριτικα με τους αλλους δυο. 

αυτο εξηγουσα και σε ενα παιδι εχτες που πηρε Ανα και χασαμε. λεω δεν ειχαμε καλο heal. μου απανταει οτι χηλαρε συνεχεια. και του εξηγω οτι δεν φταιει αυτος ως παικτης, επαιξε πραγματι καλα την Ανα. αλλα οτι ο ηρωας Ανα δεν ειναι πολυ δυνατος αυτη τη στιγμη για το competitive. οταν εχεις απεναντι σου Brigitte και Μoira και εσυ παιζεις Αna με Zen αυτοματως θα χασεις. οπως ηταν πριν με την σπασμενη Mercy, που αν δεν ειχες και εσυ Mercy θα εχανες αμεσως.

Αναφορά σε κείμενο

QFT
με την Mercy μονο δεν ειναι καλο combo, γιατι το συνολικο DPS της ομαδας ειναι αρκετα χαμηλοτερο. καλυτερα combo με καπoιο υβριδικο heal.
Επεξ/σία από KilliK
  • Sad 1

τοσο χαλια ειναι οσο με τη μερσι? 

@panagiotis54 αυτα ειναι αερολογιες, μη τα πιστευεις

εκτος απο κατι τρολ picks που κανουν οντως μπαμ, και μπαινουν να κανουν throw, δε γινεται να ξερεις τιποτα

ο lucio ειναι απο τα πιο δυνατα picks, μην πω το δυνατοτερο, το κακο του ειναι οτι θελει skill σε αντιθεση με moira/mercy

παιζοντας αρκετα moira πιστευω πως δεν χρειαζεται τοσο skill οσο game awerness sense οπως θες πες το...mechanical skill δηλ δεν χρειαζεται κατι τρομερο...ετσι πιστευω τουλαχιστον...αλλα ενταξει μπορει να ειμαι εγω γαματος δεν ξερεις! :D :lol:

55 λεπτά πριν, Edel είπε

Εγώ είμαι τόσο προκατειλημμένος με Anna που αν τη δω στην ομάδα μου το θεωρώ throw. 

ana κάνω report στεγνα. αν και συνηθως αλλάζουν σε 2 λεπτά, βαριουνται να πεθαινουν. λουσιο κάποιες φορες μπορει να και να αξιζει αλλα μονο με καλή ομάδα. Η μοιρα δεν θέλει σκιλ καθόλου, μην τρελλαθούμε κιολας. Η μερσυ ειναι λίγο πιο δυσκολη. Αν βρειτε παιχτη με κάτω απο 50% winrate με μοιρα και πανω απο 20-30 παιχνιδια πειτε μου. ακομα δεν εχω δει κανεναν. 

• Like 1

6 λεπτά πριν, sistah είπε

Αχ, πειτε μου οτι και ο Winston δεν θελει skill..

τι σχεση εχει ενα engage tank(το δυσκολοτερο να μαθεις imho) με ενα healer? 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...