Προς το περιεχόμενο

Overwatch Topic v1

klainmaingr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 minutes ago, Ntenteras said:

Ρε παιδια θα τρελαθω με το γαμωπαίχνιδο. Μπαίνω σήμερα competive στο Numbani. Μπαίνουμε πολύ δυνατά και σκοτώνουμε 4 και πάνω που ήμασταν έτοιμοι να πάρουμε το πρώτο checkpoint βγαίνει ένας από την άλλη ομάδα. Ωραία λέω, εύκολη νίκη. Και αντί να βγάλει αυτό που λέει ότι πρέπει να μπει σε 2 λεπτά βγάζει ότι θα ακυρωθεί το παιχνίδι σε 10 δευτερόλεπτα! Έχω δεί να το ξαναβγάζει αυτό μόνο στην πολύ αρχή του παιχνιδιού. Τώρα όμως παίζαμε κάνα λεπτό ήδη και είχαμε ήδη νικήσει στην ουσία.

If a player becomes inactive (thus leading to be forced out of the game) or leaves within the first two minutes of the game, the entire match will be canceled.

Επεξ/σία από sistah
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

28 λεπτά πριν, sistah είπε

Δηλαδή όποτε δούμε ότι τον ήπιαμε και είμαστε στα 2 πρώτα λεπτά βάζουμε κάποιον από το group να φύγει για να γλυτώσουμε το loss οι υπόλοιποι. Λαμπρή σκέψη το 2λεπτο.

Κατά τα άλλα σε μένα τρώει το ένα crash μετά το άλλο και τρώω τα -50 χωρίς να φταίω.

Eιναι και τακτικη μερικων ακομα και στο top500, αμα θες να παιξεις βρωμικα και δεν αντεχεις το loss, κανε abuse το 2 min limit..
Τα περι crash δεν εχεις λογο να τα αναφερεις διοτι ειναι υπερανω καθε blizzard το αν το pc σου ή οι drivers σου ειναι buggy.
Γκρινιαξε οταν χανεις -50 απο το patch day που διαλυονται τα παντα και εχω χασει για server error SR ή οταν το duo μου τρωει dc/error και δεν χανει SR ενω εγω χανω...
Συμβαινουν και αυτα αλλα ευτυχως πολυ σπανια.

Σήμερα στο παιχνίδι ένας στην ομάδα μου λεγόταν throw-24-7. Είχε πάρει MEi και έκανες σαμποτάζ σε ολόκληρο το παιχνίδι. Δάκρυσα, έβρισα, κοιμήθηκα για μεσημέρι με διάγνωση καρκίνου.

• Sad 1

23 λεπτά πριν, Edel είπε

Σήμερα στο παιχνίδι ένας στην ομάδα μου λεγόταν throw-24-7. Είχε πάρει MEi και έκανες σαμποτάζ σε ολόκληρο το παιχνίδι. Δάκρυσα, έβρισα, κοιμήθηκα για μεσημέρι με διάγνωση καρκίνου.

Tα trolls με ΜΕΙ ειναι τα χειροτερα πραγματικα, ειδικα το wall οταν ξεκιναει το παιχνιδι, δεν υπαρχει τιποτα πιο καρκινιαρικο 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εξαιρετικος ο νεος χαρτης, μου θυμισε old school. πολλαπλα πισωπλαινα περασματα και πολυεπιπεδο. 

με τον Soldier δεν σταματαγα να αλλαζω σημεια και να τους πυροβολαω απο παντου. 

και ειχα την σκυλα την σουηδεζα να με κυνηγαει ασταματητα. αλλα πηδαγα απο τα παραθυρα στον δρομο, ανεβαινα τις πλαινες σκαλες και εβγαινα παλι στον ιδιο οροφο ενω εκεινη ακομη ετρεχε. αααχ, τετοια κολπα τα εκανα στο παλιο COD. 

Επεξ/σία από KilliK

Πολυ δυνατος ο νεος Hanzo παντως με τα storm arrows,κανουν δουλεια.

Επισης η Brigitte εχει προβλημα με το healing pack(E)που ειναι bug αρισμενο και αν δεν ειναι ακριβως μπροστα σου ο αλλος μπορει και να εξαφανιστει.

Και οσο για την brigitte εχει παρε μα παρα πολλες αδυναμιες .

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...