kalodrei Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 μηνυμα απο seven οτι το εστειλαν αυριο λογικα θα το εχω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikosggg3 Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 το παιχνιδι ειναι μονο 6+ GB ? λιγο δεν ειναι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paularas Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Λογικα το ειχες και απλα εγινε last patch update. Εαν ειναι κωδικοι ολα αυτα βλεπω σε λιγο καιρο να βρωμαει το net με τους κωδικους σε τιμη 1€. Μεγα φαουλ ΙΜΟ για εμενα που απλα δεν ειναι acc binded Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Remiel Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Απο το G2A τπτ ακομα . Edit:Στην προσπαθεια μου να ενημερωθω απο το site εχει αυτο Overwatch Update – Stay Tuned! Dear Gamers! We understand that you are waiting for Overwatch Origins Edition preorder code because you want to download the game before its launch. We are doing our best to prepare the codes and start the process of shipment. We will keep you informed about the sending status on this page. Please stay tuned! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Μου ρθε και μενα ειδοποιηση(αλλα με πηρε ο υπνος )για παραλλαβη απο public γυρω στις 3 το μεσημερι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dark knight Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Εμένα στο Public Χανίων καμία ειδοποίηση ακόμα, λογικά επαρχία θα το έχουμε αύριο... Αν και με τόσο κόσμο που έπαιζε στη Open Beta μας βλέπω κάπως έτσι το βράδυ: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saxos55 Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 E τώρα πιστεύω θα έχουν μάθει από τα λάθη τους Θα δίνει Error 38 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geovolara Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Παίδες μου ήρθε ειδοποίηση για το κατάστημα του Βόλου (public )κάντε add να παίξουμε κανένα match SkiLLakoS#2654 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 https://www.skroutz.gr/s/7848125/Overwatch-PC.html?from=account_favorites Απιστευτο αλλα μολις τωρα ειδα οτι ορισμενα καταστηματα οπως gamestation και gameexplorers(το δευτερο μαλιστα 10ευρω πανω παρακαλω)ανεβασαν τις τιμες στο παιχνιδι μεσα σε λιγες ωρες. Καλα τι στο διαολο ποσο hype και παραγγελιες εχει το ρημαδοπαιχνιδο ακομα και στην Ελλαδα και ανεβηκαν οι τιμες?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paularas Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Ειναι 8 ελλαδος. 2 ανοιγουν οι servers και ειναι στους 4k viewes επειδη παιζει vods και ειναι πανω απο το hots ηδη. Απλα οποιος μπορεσει ας ανεβασει photos απο το βραδυ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Και εγω αυριο θα παραλαβω(ψιλο βαριεμαι να παω σημερα ασε που δεν θελω να το παρω σερι)και ελπιζω να ειναι καλυτερα τα πραγματα στους servers,ειδικα τους δικους μας της Ευρωπης που ανεκαθεν εχουν τα πιο πολλα θεματα τις πρωτες μερες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Belisarius Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Για να καταλάβετε το hype φίλος πήγε στα Public της Αγίας Παρασκευής για blizzard gift cards και του είπαν ότι όλες έφυγαν σήμερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sistah Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Θελω να healαρω με Μercyyy! Καιρο εχω να νιωσω λαχταρα για ενα game. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Θελω να healαρω με Μercyyy! Καιρο εχω να νιωσω λαχταρα για ενα game. Βασικα με Mercy ετοιμασου να κυνηγας τον καθε rambo που θα πηγαινει να χωνεται στις αρχες μονος του Στα tanks βεβαια μετραει ασχημα που γεμιζει για πλακα η ulti. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gildo Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Θελω να healαρω με Μercyyy! Καιρο εχω να νιωσω λαχταρα για ενα game. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις