Προς το περιεχόμενο

Overwatch Topic v1

klainmaingr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Λογικα το ειχες και απλα εγινε last patch update. Εαν ειναι κωδικοι ολα αυτα βλεπω σε λιγο καιρο να βρωμαει το net με τους κωδικους σε τιμη 1€. Μεγα φαουλ ΙΜΟ για εμενα που απλα δεν ειναι acc binded

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Απο το G2A τπτ ακομα .

Edit:Στην προσπαθεια μου να ενημερωθω απο το site εχει αυτο 

Overwatch Update – Stay Tuned!
Dear Gamers!

We understand that you are waiting for Overwatch Origins Edition preorder code because you want to download the game before its launch.

We are doing our best to prepare the codes and start the process of shipment. We will keep you informed about the sending status on this page.

Please stay tuned!

Εμένα στο Public Χανίων καμία ειδοποίηση ακόμα, λογικά επαρχία θα το έχουμε αύριο... Αν και με τόσο κόσμο που έπαιζε στη Open Beta μας βλέπω κάπως έτσι το βράδυ: 

error3.jpg

https://www.skroutz.gr/s/7848125/Overwatch-PC.html?from=account_favorites

Απιστευτο αλλα μολις τωρα ειδα οτι ορισμενα καταστηματα οπως gamestation και gameexplorers(το δευτερο μαλιστα 10ευρω πανω παρακαλω)ανεβασαν τις τιμες στο παιχνιδι μεσα σε λιγες ωρες. Καλα τι στο διαολο ποσο hype και παραγγελιες εχει το ρημαδοπαιχνιδο ακομα και στην Ελλαδα και ανεβηκαν οι τιμες??

Ειναι 8 ελλαδος. 2 ανοιγουν οι servers και ειναι στους 4k viewes επειδη παιζει vods και ειναι πανω απο το hots ηδη. Απλα οποιος μπορεσει ας ανεβασει photos απο το βραδυ

Και εγω αυριο θα παραλαβω(ψιλο βαριεμαι να παω σημερα ασε που δεν θελω να το παρω σερι)και ελπιζω να ειναι καλυτερα τα πραγματα στους servers,ειδικα τους δικους μας της Ευρωπης που ανεκαθεν εχουν τα πιο πολλα θεματα τις πρωτες μερες.

kfwtXXL.gif 

Θελω να healαρω με Μercyyy! Καιρο εχω να νιωσω λαχταρα για ενα game.

Βασικα με Mercy ετοιμασου να κυνηγας τον καθε rambo που θα πηγαινει να χωνεται στις αρχες μονος του :P

Στα tanks βεβαια μετραει ασχημα που γεμιζει για πλακα η ulti.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...