KilliK Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) "but she is fun and interactive" ωπα, λαθος παιχνιδι. Επεξ/σία 2 Μαΐου 2018 από KilliK Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
suffocater Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 Eγω εχει 2 βδομάδες που ξαναζεστάθηκα. Χθες απολαυσα πολύ game με sombra(πρώτη φορα ever),επειδή ο τύπος δούλευε το vc,και εδινε calls,οπότε την πέφταμε σε οποιον ήταν hacked.Eπίσης,ενιωθε σε ποιον έπρεπε να κάνει το hack. Ενιωθε και το υπολοιπο team το focus μετα τα calls,οπότε αξιοποιήθηκαν στο έπακρο οι δυνατότητες της. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panagiotis54 Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) ειναι fun και interactive αν εισαι εσυ αυτη....μολις παιξεις εναντιον της ειναι τοσο fun οσο ο καρκινος! Το ωραιο ειναι πως πολλοι ειναι ολα καλα σιγα το op, απλα στο ranked...δεν υπαρχει παιχνιδι χωρις 1 μεσα...σε καθε ομαδα φυσικα! Επεξ/σία 2 Μαΐου 2018 από panagiotis54 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Edel Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 Εδώ, δυναμικά συνεχίζουμε. Ο Ρίπερ ή με τα μπαφς που πήρε έγινε πολύ δυνατός ή εγώ έχω γίνει καταπληκτικός dps reaper και κουβαλάω παιχνίδια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
suffocater Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 16 λεπτά πριν, Edel είπε Εδώ, δυναμικά συνεχίζουμε. Ο Ρίπερ ή με τα μπαφς που πήρε έγινε πολύ δυνατός ή εγώ έχω γίνει καταπληκτικός dps reaper και κουβαλάω παιχνίδια. πηρε μπαφς ο ριπερ? Πω,πρεπει να αρχισω να παρακολουθω τα changelogs ^^ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Edel Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 Ω ναι, με το Wraith Form τρέχει σα το Κεντέρη πλεόν, έχει γίνει καταπληκτικός flanker. όπως έπρεπε να είναι εξαρχής. Γενικά, αν η ομάδα έχει Shield Tank, καλούς healers να τα κρατάνε από πίσω ώστε να απασχολούν τους αντιπάλους κερδίζοντας λίγο χώρο, teleport με Reaper, flank με ένα kill επιστροφή γρήγορα στην ομάδα με το νέο Wraith, και έχεις κερδίσει το φάιτ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 Τελειωσε το event γιαυτο η νεκρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silverage Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 Έχω καιρό τώρα που έχω θέμα με το overwatch. Ενώ παλιά ήταν κομπλέ 180-200 fps σε medium τώρα ακόμα και σε low κάνει σκαμπανεβάσματα. Νομίζω απο τότε που έκανα εκείνο το update για το spectre άρχισε. Έχει παρατηρήσει κανένας άλλος κάτι τέτοιο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
basilis_k6 Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 9 ώρες πριν, KilliK είπε πολυ νεκρα. περασε η μοδα του ε; οχι απλα το καταστρέφουνε. δεν εχω ορεξη να παιξω πλεον. εκανα χθες place και 3-4 games. 3100sr και απλα κοπανιόμαστε δεξια αριστερα απο αυτη τη @#$%% που φτιάξανε και το λένε ήρωα. Δεν παιζω πασιένζτα καλύτερα... 2 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 25 λεπτά πριν, Silverage είπε Έχω καιρό τώρα που έχω θέμα με το overwatch. Ενώ παλιά ήταν κομπλέ 180-200 fps σε medium τώρα ακόμα και σε low κάνει σκαμπανεβάσματα. Νομίζω απο τότε που έκανα εκείνο το update για το spectre άρχισε. Έχει παρατηρήσει κανένας άλλος κάτι τέτοιο; Σκαμπανεβασματα ειχα και πριν το εν λογω patch και γενικα αν δεις και σε streams που εχουν στοχο τα 240hz ολο τους ανεβοκατεβαινει παρολο που εχουν πολυ πιο δυνατα συστηματα. Ακομα δηλαδη και σε τυπαδες με i7 7700-8700 και 1080ti παλι τα frames δεν μενουν ποτε σταθερα σε ολη την διαρκεια του παιχνιδιου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
suffocater Δημοσ. 3 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2018 17 ώρες πριν, basilis_k6 είπε οχι απλα το καταστρέφουνε. δεν εχω ορεξη να παιξω πλεον. εκανα χθες place και 3-4 games. 3100sr και απλα κοπανιόμαστε δεξια αριστερα απο αυτη τη @#$%% που φτιάξανε και το λένε ήρωα. Δεν παιζω πασιένζτα καλύτερα... Aκριβώς τα ίδια. Υπερβολικά op. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 3 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2018 μια χαρα ειναι. ranged dps και την σκοτωσατε σε 5s. ΝΟΤ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 3 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2018 Ειχε δικιο παντως ο Jeff οτι ειναι meta changer η συγκεκριμενη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panagiotis54 Δημοσ. 3 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2018 Ενας pro λεει 1-2 για την κοπελια https://medium.com/@hjbaker96/mickie-explains-how-he-stays-so-positive-why-brigitte-is-insanely-op-and-gives-a-heartfelt-message-e6505f4d337a Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 3 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2018 49 λεπτά πριν, panagiotis54 είπε Ενας pro λεει 1-2 για την κοπελια https://medium.com/@hjbaker96/mickie-explains-how-he-stays-so-positive-why-brigitte-is-insanely-op-and-gives-a-heartfelt-message-e6505f4d337a Κλαιγεται γιατι ειναι hard counter στο diving και one-shot-kills την Tracer. ΩΧ.. 1 ώρα πριν, Fulgore είπε Ειχε δικιο παντως ο Jeff οτι ειναι meta changer η συγκεκριμενη αν δεν κανω λαθος ακομη diving meta παιζουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις