sistah Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 10 loot, 2 χρυσα και κανενα απο το event.......
panagiotis54 Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) ολη την ωρα παιζω με εντελως ασχετους τυπαδες που χανουν/ψοφανε ακομα και στο νορμαλ...πως γινεται αυτο??!! αν πεθανουν στο τελος εντομεταξυ που πρεπει να ανεβουν ολοι στο ελικοπτερο εχει πλακα....χανουμε για παρτυ τους τι καλυτερο ειχει το προηγουμενο σε σχεση με αυτο? Επεξ/σία 12 Απριλίου 2018 από panagiotis54 1
Silverage Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 3 ώρες πριν, panagiotis54 είπε ολη την ωρα παιζω με εντελως ασχετους τυπαδες που χανουν/ψοφανε ακομα και στο νορμαλ...πως γινεται αυτο??!! αν πεθανουν στο τελος εντομεταξυ που πρεπει να ανεβουν ολοι στο ελικοπτερο εχει πλακα....χανουμε για παρτυ τους τι καλυτερο ειχει το προηγουμενο σε σχεση με αυτο? Επειδή έτυχες σε άχρηστους σημαίνει ότι είναι χειρότερο;
panagiotis54 Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 4 λεπτά πριν, Silverage είπε Επειδή έτυχες σε άχρηστους σημαίνει ότι είναι χειρότερο; 1η προταση ηταν παρατηρηση....η 2η ειναι ερωτηση στην παρατηρηση του KilliK δεν συνδεονται αμεσα το 1ο με το 2ο!
ADHD Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 Στις 4/9/2018 στις 6:37 ΜΜ, KilliK είπε δεν το εχω τρεξει ακομη γιατι δυο μερες τωρα κατεβαζω το Office για να ανοιξω το excel. παντως εχω κατασταλαξει για dps στο 3/1000. αλλα ο Seagull λεει πρεπει να εχεις dpi πανω απο 1200 αλλιως θα εχεις pixel skip. χμμ.. Δεν ισχυει αυτο, ο τυπος ειναι ασχετος.
KilliK Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Αναφορά σε κείμενο τι καλυτερο ειχει το προηγουμενο σε σχεση με αυτο? στο προηγουμενο χρειαζοταν μια ομαδικη συνεργασια και στρατηγικη για να το βγαλεις. το φετινο ειναι απλως action shooter. σαν scripted story ειναι σαφως καλυτερο ομως. Επεξ/σία 12 Απριλίου 2018 από KilliK
sistah Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 What?? Aυτο και αν θελει coordination, στο legendary δεν βγαινει αν δεν ακολουθησεις στρατηγικη και σωστο positioning.
KilliK Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, ADHD είπε Δεν ισχυει αυτο, ο τυπος ειναι ασχετος. τι να σου πω, ετσι διαβασα. τεσπα, στα 3/1000 ειμαι ικανοποιημενος και νομιζω οτι αυτο θα κρατησω τελικα. 3 λεπτά πριν, sistah είπε What?? Aυτο και αν θελει coordination, στο legendary δεν βγαινει αν δεν ακολουθησεις στρατηγικη και σωστο positioning. προφανως στο legendary κανενα event δεν βγαινει χωρις συννενοηση. εδω ομως ειστε μια απλη ομαδα, χωρις συνοδεια payload, objectives σε συγκεκριμενα σημεια και γεωγραφικα περιορισμενο χαρτη. οι απαιτησεις στο προηγουμενο ηταν πιο υψηλες. Επεξ/σία 12 Απριλίου 2018 από KilliK
sistah Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 Kαι βεβαια βγαινει αν κανεις τα παραπανω και μπεις με δικους σου.
KilliK Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 3 λεπτά πριν, sistah είπε Kαι βεβαια βγαινει αν κανεις τα παραπανω και μπεις με δικους σου. ? Στις 4/9/2018 στις 5:02 ΜΜ, sistah είπε Αν αναλογιστεις οτι για μια θεση στο OWL πρεπει να πληρωσουν $20M και του χρονου θα παει ισως και 60, καταλαβαινεις οτι η Νεα Φιλαδελφεια Excelsior και οι Cyka Blyat P0wn δεν θα μπορεσουν να περασουν. Ασε που σε αλλα major leagues το ιδιο γινεται, καθε χρονο οι ιδιες top ομαδες καταληγουν να παιζουν. Οπως και η Barcelona, καθε χρονο περναει.... αποκλειστηκε... μαλλον πρεπει να παρουν Κορεατες παικτες και αυτοι.
ADHD Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 7 ώρες πριν, KilliK είπε τι να σου πω, ετσι διαβασα. τεσπα, στα 3/1000 ειμαι ικανοποιημενος και νομιζω οτι αυτο θα κρατησω τελικα. Ναι οι modern sensors δεν εχουν θεμα με native dpi ουτε υπάρχει "pixel" skip σε 3d fps games αυτο ειναι μια χαζομαρα που κυκλοφορει συχνα συνηθως απο reddit. Απλα να ξερεις οτι τουλαχιστον στους 336x variant sensors ~>1800dpi υπαρχει smoothing οποτε θα πήγαινα μέχρι 1600 το πολύ, δεν υπάρχει και κανενας λογος να πας παραπάνω ετσι και αλλιως.. 1
KilliK Δημοσ. 15 Απριλίου 2018 Δημοσ. 15 Απριλίου 2018 επεισα και τον φιλο μου να παρει mousepad οπως το δικο μου και εχει κατενθουσιαστει με την διαφορα στο σημαδι. αυτος ειχε το Logitech g900 αλλα επαιζε σε ενα μικρο mousepad. το μονο προβλημα ειναι οτι εχει αρχισει και γεμιζει τριχες απο τον γατο και δεν ξερω πως να το καθαρισω..
Προτεινόμενες αναρτήσεις