Προς το περιεχόμενο

Overwatch Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

glad to hear. ειναι που δεν θα μασαγανε οι pro. τα bugs της να φτιαξουν και θαναι μια χαρα.

ειδα και RP1 εχτες. αξιζει. full στις ποπ αναφορες και κυριως ενα love letter στα videogames.

επισης ο Spielberg πρεπει ναχε hard on με την Tracer, δεν περιμενα να την δειξει σε τοσα πολλα κοντινα πλανα. :D

Δημοσ.

παιδες σορρυ που σπαμαρω ειναι 1-2 που δε γουσταρουν τα animation/memes στο τοπικ, αλλα εχω λιωσει, οτ υπος ειναι Θεος κλαιω πραγματικα

• Like 3
Δημοσ.
26 λεπτά πριν, najinblue3 είπε

παιδες σορρυ που σπαμαρω ειναι 1-2 που δε γουσταρουν τα animation/memes στο τοπικ, αλλα εχω λιωσει, οτ υπος ειναι Θεος κλαιω πραγματικα

Δεν ειπε κανεις οτι δεν γουσταρει τα animation/memes.

Το σπαμαρισμα ειναι που δεν βοηθαει καπου, μιας και υποτιθεται εδω(και στα περισσοτερα αλλα παρομοια θεματα παιχνιδιων) ειναι θεμα προς κουβεντα κυριως γυρω απο το gameplay(ηρωες,μηχανισμοι,buffs,nerfs,νεες πιστες,ηρωες,τουρνουα)και οχι για τα animations.

Ναι στις τελευταιες σελιδες(και γενικα τον τελευταιο καιρο)υπαρχει μια δυσαρεσκεια/ξενερα γυρω απο το παιχνιδι αλλα ας κρατηθει το θεμα περισσοτερο γυρω απο τα του gameplay,χωρις να σημαινει να μην ανεβαινουν που και που και τιποτα animations.

Δημοσ.
Στις 4/6/2018 στις 12:09 ΠΜ, KilliK είπε

δουλευει κανονικα το earhshatter του Rein ενω ειναι παγιδευμενος στο gravity surge?

Μια φορά που μου έτυχε χθες, δούλεψε κανονικά. 

• Like 1
Δημοσ.

ναι, το τσεκαρα και στο wiki, δουλευει κανονικα. ηθελα επιβεβαιωση γιατι εχω να παιξω πολυ καιρο Ρειν και δεν ημουν σιγουρος.

κατι αλλο, στον McCree αυτο το accu crit που στο κορακα το δειχνει; το αναφερουν στο φορουμ αλλα δεν το βλεπω πουθενα στα in-game stats του.

Δημοσ.

δεν μπορω να καταλαβω τις ρυθμισεις που εχουν οι προ στα dps. δεν εφαρμοζουν τον κανονα του 360ο/cm

πχ στο 3600 edpi που βαζω, το ποντικι δινει 180o/45cm. oποτε πρεπει να το σηκωσω δυο φορες αν θελω να στριψω προς τα πισω. πως μπορουν και παιζουν αυτοι;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ξεχνα το τι κανουν οι pros.
Το μονο που μπορει να σε απασχολει ειναι να εισαι μεσα στο average competitive range cm/360 που ειναι 24-40cm.
Στο reddit thread που ειχα ποσταρει, θα βρεις το ιδανικο ingame sens που σου ταιριαζει με βαση το mouse και το μεγεθος του mousepad σου.

Επεξ/σία από sistah
  • Like 1
Δημοσ.

Περαν της Sombra και του hanzo μια χαρα μου αρεσουν τα υπολοιπα αν και της mei το βρισκω καπως out of place σε σχεση με τα υπολοιπα.

• Like 1
Δημοσ.

Πραγματικα της Mei με το που την ειδα με το μπλουζακι summer games λεω καποιο λαθος κανανε τα παιδια και δωσανε λαθος release.. :lol:

Blackwatch, ιστοριες, κακο, μπαμ μπουμ PvE fights και τσουπ....σκαει η αλλη με τις πιτζαμουλες και το wild μαλλι. Οτι ναναι.

• Like 1
Δημοσ.

Μεγάλη παιχτούρα ο DreamKazper

Αλλά τι διάολο, κάθε βδομάδα και περιστατικό για κάποιο παίχτη βγαίνει :P 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

νεο κομικ:

https://playoverwatch.com/en-us/blog/21658546?blzcmp=app

-

καλα, συγνωμη, στο League τωρα οι ιδιες 10 ομαδες ολη τη χρονια  θα παιζουν, και στο τελος μερικες απο αυτες θα πανε στην τελικη φαση στην Blizzcon?

και καθε χρονο θαναι αυτες οι 10 ιδιες ομαδες; με το ιδιο μετα και τους ιδιους 5 βασικους heroes?

χα

χαχα

ΧΑΧΑΧΑΧΑ

evil-dead-gif-15.gif

4 ώρες πριν, najinblue3 είπε

πολυ χαλια τα σκινς, προσπερναμε με συνοπτικες 

OWL Player Suspended After Being Accused Of Sexually Preying On Teen

που το προβλημα; οσο πιο φρεσκο το κρεας, τοσο πιο νοστιμο ειναι. B)

Επεξ/σία από KilliK
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...