Προς το περιεχόμενο

Overwatch Topic v1

klainmaingr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, najinblue3 είπε

O junkrat ειναι αστειος και δε ξερω γτ δεν τον νερφαρανε, πραγματικα spam bot, απ τις μεγαλυτερες ανοησιες να το πω που υπαρχει ακομα αυτο το σιχαμα

το μονο που χρειαζεται ο junkrat ειναι να επαναφερουν το self-damage απο ult/nades.

αυτο που κανουν ειναι να δινουν συνεχομενα buffs σε εναν κακο ηρωα για να τον δυναμωσουν, μεχρι που καποια στιγμη ξεφευγει και γινεται σπασμενος/ΟP.

αυτο το προβλημα εχει αναγνωριστει απο τους devs του Hearthstone, γιαυτο εχουμε τα κωμικατραγικα με σπασμενα decks οπως του Shaman Jade, κτλ.

αλλα σε αντιθεση με τους HS devs, οι ΟW devs δεν συμμαζεύουν  λιγο την κατασταση. φυσικα το ιδιο σκηνικο γινεται και με τα συνεχομενα νερφς.

5 ώρες πριν, basilis_k6 είπε

οταν βλέπεις junk να παιζεται στην owl απο παιχτες που μπορούν να κάνουν 5 στα 5 headshot με widow...κατι δεν παει καθόλου καλα.

ε ας πουν στον Jeff να τον νερφαρουν, αφου ενοχλει τους προ. ουτως η αλλως το παιχνιδι γιαυτους εχει φτιαχτει. 

Επεξ/σία από KilliK
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 9,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Εγω ανησυχω που η συζητηση γινεται μεταξυ ανθρωπων που ειτε παιζουν χαλαρα κανα qp πραγμα που σημαινει οτι απεχουν απο την πραγματικοτητα του comp ειτε παιζουν μια φορα στο τοσο (τους λεγομενους sitback gamers) και εκεινων που οντως παιζουν και ανεβαινουν.

Και για του λογου το αληθες ειπωθηκε παραπανω απο τον LosPoulos93 το εξης: 

Το Ladder  ειναι ενας τελειως διαφορετικος κοσμος κι σε καθε του level εχει κι μια αλλη πραγματικοτητα.

• Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εσενα σκεφτηκα οταν το εγραφα, οτι τουλαχιστον εσυ απεχεις απο τις συζητησεις συνειδητα εφοσον δεν παιζεις πλεον αλλα προσθετεις fanart stuff :P
Εdit: Ενα shout-out στον Ghost διοτι χωρις τα αμετρητα spectating (τοτε πριν καιρο) που εκανα δεν θα ηξερα που μου πανε τα 4 με την D.Va! :D

Επεξ/σία από sistah
  • Like 1
  • Thanks 1

• Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

^_^

Αν ξαναπαίξω ποτέ, θα πρέπει εγώ να κάνω spectate εσένα. ;)

Edit:

Κι επειδή έχω λίγο καιρό να βάλω:

29541730_905636696285293_623383455350079

Επεξ/σία από GhostRiderLSOV
  • Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, sistah είπε

Εγω ανησυχω που η συζητηση γινεται μεταξυ ανθρωπων που ειτε παιζουν χαλαρα κανα qp πραγμα που σημαινει οτι απεχουν απο την πραγματικοτητα του comp ειτε παιζουν μια φορα στο τοσο (τους λεγομενους sitback gamers) και εκεινων που οντως παιζουν και ανεβαινουν.

Και για του λογου το αληθες ειπωθηκε παραπανω απο τον LosPoulos93 το εξης: 

ε ναι, δεν ειμαστε ολοι σε επιπεδο προ οπως εσυ για να εχουμε μια εμπεριστατωμενη συζητηση πανω στο παιχνιδι. κανονικα δεν θα επρεπε καν να μπαινουμε σε αυτο το τοπικ.

οχι τιποτα αλλο, αλλα για να μην σε κανουμε να ανησυχεις, ειναι κριμα.

Επεξ/σία από KilliK
  • Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οχι, δεν θελω να πω αυτο.
Καλο ειναι να λεγονται τα προβληματα κτλ αλλα οταν απεχει καποιος απο το comp, σιγουρα χανει μεγαλο κομματι του τι γινεται actually στο game, σε οποιο επιπεδο και να βρισκεται ο καθενας.
Το να διαβαζουμε reddit και να βλεπουμε video των pros, ειναι ενα part. Το να βλεπουμε στην πραξη ποσο επηρεαζουν ολες αυτες τις αλλαγες στο ladder του καθενος, ειναι αλλο.
Γι'αυτο και quotaρα το σχολιο του συμφορουμιτη. Το λεω γιατι εχω βρεθει στην ιδια θεση στο παρελθον, σε αλλο game.

Επεξ/σία από sistah
  • Thanks 1

οι αλλαγες αυτες δεν επηρεαζουν μονο το ladder. η Sombra αυτη τη στιγμη ειναι unplayable εντος και εκτος ladder. οποτε η δικια μου διασκεδαση εληξε. εξαιτιας των προ. εξαιτιας του 1% που παιζει.

και εμενα αυτο με ενοχλει και το κατακρινω. γιατι το εχω πληρωσει αυτο το παιχνιδι, οπως και οι υπολοιποι.

το one-trick δεν απαγορευεται. και το παιχνιδι δεν το πληρωσαμε μονο για να παιζουμε comp. οχι, δεν κανει μια χαρα ακομη η Sombra. το LOS της ειναι τελειως σπασμενο, οπως ηταν του Hog μετα το rework. γιαυτο και πατωσε στα winrate/pickrate της μετα τα νερφς. επειδη οι τυποι φροντιζουν μονο το 1% επειδη τους φερνουν χρημα. αυτο ειναι ξεφτιλα.

• Sad 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

^ΠΑΝΑΓΙΘΡΑ ΜΟΥ!

30αρια accu απο 15 που ειχα μe Sombra, χτυπαει πλεον ο ποντικας. και δεν εχω κατασταλαξει ακομη με τι dpi/sens να παιζω.

Επεξ/σία από KilliK

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...