KilliK Δημοσ. 26 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 21 λεπτά πριν, Fulgore είπε Δεν μπορω να συμφωνησω με το παραπανω συγκεκριμενα,για τον πολυ απλο λογο οτι αλλο gameplay(και κοινο)στα παραπανω παιχνιδια,και αλλο κοινο στο OW. Επισης επειδη το βλεπω και αναφερεται συχνα αυτο,δεν χρειαζεται ενα παιχνιδι να φτασει τον κοσμο/κοινο των κορυφαιων esports παιχνιδιων για να θεωρηθει καλο. Στα fighting παιχνιδια πχ αλλο κοινο εχει το Street Fighter,αλλο το Tekken,αλλο το marvel vs capcom,αλλο το Injustice/mortal kombat. το ιδιο κοινο μοιραζονται. και εχω την εντυπωση οτι εχει φυγει πολυς κοσμος απο OW και πηγε στα battle royal παιχνιδια. κατι που φαινεται στο οτι μαζικη εισροη παικτων εχουμε πλεον στα events τoυ. που ηταν ολοι αυτοι τις αλλες μερες; βλεπανε OWL μονο; Επεξ/σία 26 Μαρτίου 2018 από KilliK 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 26 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Λογω gameplay ειναι τελειως διαφορετικες κατηγοριες παιχνιδιων και αρα απευθυνονται σε τελειως διαφορετικο κοινο. Απλα στο pc ειναι λιγο πολυ γνωστο οτι ο π ερισσοτερος κοσμος πεφτει με τα μουτρα στα δημοφιλη παιχνιδια που μαζευουν παρα πολυ κοσμο και μιας και το Pubg εκανε τα παιχνιδια αυτα τοσο δημοφιλη ,το fortnite απλα παταει σε αυτο και συνεχιζει την πορεια του προηγουμενου. Επισης το Fortnite ειναι δωρεαν ενω στο overwatch πρεπει να πληρωσεις για να αγορασεις το παιχνιδι.Κοινως βλεπουν ολοι ολους να παιζουν Fortnite και παιζουν και αυτοι και στο OW γυρνανε μονο για 1 μηνα οταν βγει νεος ηρωας/πιστα,κατι σαν τα expansion σε warcraft/hearthstone. Ειναι λιγο πολυ γνωστο πως λειτουργει το online community ουτως ή αλλως στα δημοφιλη παιχνιδια. 19 λεπτά πριν, najinblue3 είπε εγω περναω παρα πολυ καλα αν και παιζω πολυ casual, πραγμα που δεν το εκανα ποτε με το ow, γτ μετα απο παιχνιδι θα ειχα νευρα οπως πιστευω και οι περισσοτεροι εδω μεσα Μα αφου εσυ ειχες γραψει οτι πιο παλια περναγες ωραια με το OW και τους τελευταιους μηνες ειναι μονο που εχεις ξενερωσει,τωρα αλλαζει τελειως το πραγμα αν εξ αρχης δεν περναγες καλα παιζοντας OW. 7 λεπτά πριν, KilliK είπε το ιδιο κοινο μοιραζονται. και εχω την εντυπωση οτι εχει φυγει πολυς κοσμος απο OW και πηγε στα battle royal παιχνιδια. κατι που φαινεται στο οτι μαζικη εισροη παικτων εχουμε πλεον στα events τoυ. που ηταν ολοι αυτοι τις αλλες μερες; βλεπανε OWL μονο; Δεν μοιραζονται το ιδιο κοινο εκτος αν εννοεις ολο το κοινο που του αρεσουν γενικα τα fighting παιχνιδια. Αλλο αριθμο συμμετοχων εχει το SF/Tekken(και φυσικα και κοσμο απο πισω/θεατες)και αλλο το Mortal Kombat. Οσο για το OW προφανως και εχει φυγει πολυς κοσμος,οπως εφυγε τωρα τελευταια και με το pubg δεν ειναι κατι καινουργιο αυτο.Ετσι λειτουργει η online community στο pc.Κυνηγαει οτι ειναι πιο δημοφιλες και εχει περισσοτερο κοσμο,μεχρι να βγει αλλο δημοφιλες παιχνιδι και να πανε ολοι σε αυτο. Αυτο που λεγανε στην Ελλαδα οσοι συχναζαν πιο παλια σε Internet cafe''παιζω το χ παιχνιδι λογω της παρεας''. Δειτε πχ κοσμο που εχουν τα fighting/1st person(τυπου BF),mmo rpg και παει λεγοντας στις αρχες οταν πρωτοβγαινουν και δειτε τι κοσμο εχουν μετα απο 1-2χρονια. Επεξ/σία 26 Μαρτίου 2018 από Fulgore Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 26 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2018 ναι, αλλα αυτοι που παιζανε MK, πηγανε και παιζουν SF/Tekken μολις βγηκαν επειδη και τα δυο παιχνιδια ειναι BEU. αυτο λεμε μοιραζονται το ιδιο κοινο, διοτι προφανως 60μ παικτες που παιζουν αυτα τα δυο παιχνιδια δεν εμφανιστηκαν απο το πουθενα. απο καποια αλλα παιχνιδια φυγανε και πηγανε σε αυτα, και ενα απο αυτα ειναι το OW. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 26 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2018 3 λεπτά πριν, KilliK είπε αυτο λεμε μοιραζονται το ιδιο κοινο, διοτι προφανως 60μ παικτες που παιζουν αυτα τα δυο παιχνιδια δεν εμφανιστηκαν απο το πουθενα. απο καποια αλλα παιχνιδια φυγανε και πηγανε σε αυτα, και ενα απο αυτα ειναι το OW. Δεν χρειαζεται να το πουμε αυτο,ειναι κατι το αυτονοητο.Απλα δεν εφυγε κοσμος μονο απο το OW,αυτο θελω να πω. Ειναι κοσμος που εφυγε και απο αλλα παιχνιδια και πηγε στο Fortnite ακομα και αν δεν εχουν σχεση με αυτο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 26 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) ναι, σιγουρα φυγανε και απο αλλα παιχνιδια, οχι μονο απο το OW. μην σου πω βλεπω και εμενα να πηγαινω εκει στο τελος μετα το σκηνικο με την Sombra, αρκετα καναμε τον μκα για την Blizzard. btw, επειδη ρωταγες συνεχεια, αγορασα σημερα το παρακατω setup: ελπιζω να μην το μετανιωσω... Επεξ/σία 26 Μαρτίου 2018 από KilliK 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 26 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2018 3 λεπτά πριν, KilliK είπε btw, επειδη ρωταγες συνεχεια, αγορασα σημερα το παρακατω setup: Ρωταγα συνεχεια 1)επειδη ειχες ρωτησει εξ αρχης για αγορα ποντικιου στο forum και ευτυχως που τελικα πηγες σε κατι οικονομικοτερο(ειχες πει για μεχρι 150ευρω για ποντικι-mousepad :D) 2)Γιατι ειχες τραγικο ποντικι εξ αρχης και ειναι κριμα αφου παιζεις που παιζεις τετοια παιχνιδια να μην εχεις ενα ποιοτικο ποντικι. Καλοδουλευτα. Εγω το Fortnite παντως θα το προσπερασω καθαρα και μονο λογω του gameplay του(battle royale που δεν μαρεσει)και θα παραμεινω στο OW,απλα εχω μειωσει και εγω αρκετα τον χρονο που παιζω.Ισως αν ημουν στο σχολειο/φοιτητης και επαιζαν αρκετοι γνωστοι/φιλοι να του εδινα μια ευκαιρια(οπως τοτε με lol,dota 1)αλλα περασαν αυτες οι εποχες για μενα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
najinblue3 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) fulgore δεν ειναι αλλο κοινο, παρα πολλοι που στριμαραν η επαιζαν επαγγελματικα fps το γυρισαν, το οτι το παιχνιδι πλεον μπορεις να το παιξεις απο οποιαδηποτε πλατφορμα μεχρι και κινητο με φιλους ειναι τρομερο, δε το συζητω καν οτι ειναι f2p παλι δε μου λεει κατι, μολις χθες ανακοινωθηκε οτι εχει βγαλει περισσοτερα απο pubg, σου δινουν παρα πολλα τζαμπε αντικειμενα και skins, αλλα ο κοσμος αγοραζει γτ βλεπει οτι το αξιζει η εταιρεια, με τοση δουλεια που ριχνει και την πολυ καλη επικοινωνια που κραταει Αλλα το ξαναλεω, ας μην μιλαμε εδω για αλλο παιχνιδι, καποιοι μπορει να μην θελουν, οσο για μενα, ναι περνουσα πολυ καλα αλλα βαρεθηκα πλεον, και προχθες ενας φιλος μου το πηρε pc και ειπαμε να κανουμε 2 3 qm, και τι καλα τυχαμε με 2 ελληνες και μην πω τι μας κατεβαζαν απο ιερα, επειδη μπηκαμε να διασκεδασουμε Killik To qck το πηρες το απλο? Εγω το εχω 3 διαφορετικα, diablo monk wizard + sc Επεξ/σία 26 Μαρτίου 2018 από najinblue3 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 26 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) οχι, το heavy με 6mm παχος πηρα. διαβασα οτι ειναι πιο διαδεδομενο στους Pro , δινει μεγαλυτερη ευαισθησια απο το απλο και ειναι πιο σταθερο στα fast movements. απλως φοβαμαι μηπως εχω θεμα με τον καρπο, διαβασα σε καποια ποστς οτι κουραζει πιο πολυ σε σχεση με το απλο λογω του υψους. ο μονος πονοκεφαλος τωρα ειναι οτι πρεπει να ξαναστησω το πισι διαφορετικα, για να αδειασει ο χωρος στο γραφειο.. Επεξ/σία 26 Μαρτίου 2018 από KilliK 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 26 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2018 1 ώρα πριν, najinblue3 είπε fulgore δεν ειναι αλλο κοινο, παρα πολλοι που στριμαραν η επαιζαν επαγγελματικα fps το γυρισαν, To point μου αγαπητε ειναι οτι σε ολα τα online παιχνιδια μετα απο ενα διαστημα θα χασεις κοσμο,μεχρι να παρουσιαστει κατι αλλο δημοφιλες. Προφανως και σαν streamer θα πας στα δημοφιλεστερα παιχνιδια της αγορας για..οικονομικους λογους δεν ειναι κατι νεο αυτο. Call of duty ww2 παιχνιδι που βγηκε πριν λιγους μηνες.Δες κατοχοι και δες ποσοι ειναι in game. https://steamdb.info/app/476600/graphs/ Αν καποιος θελει να αφησει το OW γιατι κουραστηκε/βαρεθηκε ή δεν ξερω και εγω τι αλλο δικαιωμα του.Αλλα οχι οτι το OW εχασε κοσμο λογω του Fortnite που εγινε δημοφιλες τον τελευταιο καιρο. Το OW ειχε χασει κοσμο απο τον πρωτο χρονο που κυκλοφορησε πριν καν γινει τοσο γνωστο ακομα και το pubg. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
najinblue3 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2018 To cod ειναι κονσολο-παιχνιδο εδω και πολλα χρονια, δε ξερω γτ ποσταρεις απο steam, εντελως ασχετο, δες κοσμο στο ps4 και μετα ξανα-ποσταρε, μαλλον θα εκπλαγεις με το νουμερο Το μεγαλυτερο μεριδιο το εχασε απο το fortnite, οπως και τα περισσοτερα παιχνιδια, μη λεμε τα ιδια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 26 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2018 33 λεπτά πριν, najinblue3 είπε To cod ειναι κονσολο-παιχνιδο εδω και πολλα χρονια, δε ξερω γτ ποσταρεις απο steam, εντελως ασχετο, δες κοσμο στο ps4 Να σου θυμισω οτι ειμαστε στην ενοτητα του Pc γιαυτο Μακαρι η Blizzard να εδινε επισημα νουμερα να εβαζα link απο αυτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
basilis_k6 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) εχω βαρεθει να βλεπω αυτο που γράφει ο fulgore. παιχτες κατω του μαστερ να παραπονιουνται για το dive και ειδικα την tracer. Ούτε dive βλεπουν , ουτε καμια σοβαρή tracer. Θα έπρεπε να χαιρεται οποιος παιζει απέναντι σε tracer στο Plat και οχι σε άλλο dps. Η πιθανοτητα να κολλησει pulse bomb η να κάνει one clip ειναι πολύ μικρη. Ετοιμαστείτε τωρα για σωστο καρκινο με όλα αυτα που η κοινοτητα -κακώς- ζήτησε. Θα φάμε τωρα τιγκα ασπίδες, αθάνατους reaper με 325 αρμορ και μια μει που θα φοβάσαι να την κοτάξεις. ερχεται η bridget στο ladder και όλα τα ρανκ κατω απο μαστερ θα υποφέρουν άσχημα. Το full hold θα παει συννεφο. Να δείς που θα μπαφάρουν και τον df και θα τρώμε 5 cc ανα 10sec και μετά instakill. o junk και η μοιρα που υπηρετούν τους low skill abusers ακόμη ειναι op. Κάτσε εσυ να μάθεις tracer που θέλει 500 ωρες practice αντι να παιξεις junk που σε 10 ωρες εχεις γινει προ. Επεξ/σία 26 Μαρτίου 2018 από basilis_k6 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 26 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2018 ακριβως οπως τα ειπες θα γινουν, οπως εγινε και με την Sombra που δεν θα μασαγε καμια pro Tracer. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
najinblue3 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2018 O junkrat ειναι αστειος και δε ξερω γτ δεν τον νερφαρανε, πραγματικα spam bot, απ τις μεγαλυτερες ανοησιες να το πω που υπαρχει ακομα αυτο το σιχαμα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
basilis_k6 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2018 21 λεπτά πριν, najinblue3 είπε O junkrat ειναι αστειος και δε ξερω γτ δεν τον νερφαρανε, πραγματικα spam bot, απ τις μεγαλυτερες ανοησιες να το πω που υπαρχει ακομα αυτο το σιχαμα οταν βλέπεις junk να παιζεται στην owl απο παιχτες που μπορούν να κάνουν 5 στα 5 headshot με widow...κατι δεν παει καθόλου καλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις