Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Moderators Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Με ποιους θα παίξω τελικά; (Ξέρω ότι όσοι έπαιξαν μαζί μου δεν θέλουν να ξαναπαίξουν... * ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xvipes Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 (επεξεργασμένο) Γράψτε τα ονόματά σας ingame(xvipes#2976 εγώ ) μπας και βρεθούμε σε κάνα match. Επίσης cdkeys.com ακόμα δεν έστειλε κάτι Edit:για battletag Επεξ/σία 23 Μαΐου 2016 από Xvipes Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Moderators Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Θέλει και τα νούμερα στο πλάι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ferongr Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Yus! 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GnG Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 cdkeys.com έδωσε τον κωδικό. Πρέπει να μπείς στην παραγγελία να το δεις. συγκεκριμένα 2 κωδικούς έδωσε (game + skin). edit: ήρθε και στο mail. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xvipes Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Τι σου ήρθε στο email, γιατί όταν logarw βλέπω το παραπάνω. cdkeys.com έδωσε τον κωδικό. Πρέπει να μπείς στην παραγγελία να το δεις. συγκεκριμένα 2 κωδικούς έδωσε (game + skin). edit: ήρθε και στο mail. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GnG Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 cdkeyscom.jpg Τι σου ήρθε στο email, γιατί όταν logarw βλέπω το παραπάνω. Στο σημείο που μου δείχνεις έχει σκαναρισμένους τους 2 κωδικούς και στο email το παρακάτω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xvipes Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Στο σημείο που μου δείχνεις έχει σκαναρισμένους τους 2 κωδικούς και στο email το παρακάτω overwatch.jpg Κτλβα, αναμονή δλδ. Ένα τελευταίο αν δε βαριέσαι, πότε έκανες την παραγγελία?Για να δω αν το πάνε βάσει προτεραιότητας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GnG Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Κτλβα, αναμονή δλδ. Ένα τελευταίο αν δε βαριέσαι, πότε έκανες την παραγγελία?Για να δω αν το πάνε βάσει προτεραιότητας. 1η μέρα της open beta. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kalodrei Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 άντε να δούμε πότε θα το φέρουν τα seven... όσους σας έρχονται κάντε κάνα ποστ να δούμε ποια μαγαζιά φέρνουν γρήγορα τα preorder για να το έχουμε υπόψιν στο μέλλον. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SPANK Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Μόλις πήρα mail απο το πλαίσιο Η παραγγελία σου (Κωδ. @67@68@-05@494@61@) συσκευάζεται και σύντομα θα μεταφερθεί στο κατάστημα! , μπορεί να ειναι και απόψε στο κατάστημα αλλα δεν ξέρω αν θα την δίνουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xvipes Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Και εμένα μόλις μου ήρθε από το cdkeys.com . Αν ξέρεις κάποιος το dlc code που το βάζουμε γιατί στο battle.net δε μου το δέχεται. Μήπως αύριο το δεχτεί? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ferongr Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Η κουτάτη έκδοση είχε 5 κωδικούς μέσα (Game, Noire skin, card pack στο Hearthstone, Jaina για το HotS και WoW guest pass) και όσους έβαλα στη σελίδα https://eu.battle.net/account/management/claim-code.html τους πήρε όλους. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ADHD Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 instant gaming ακομα σε εμενα ηρθε σε κανενα? συνήθως τα στελνει νωρις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Και εγώ στο περίμενε είμαι, συνήθως το τιμάει το ονομά του και είναι instant o Pseira λεει το έχει απο τις 12 (προηγούμενη σελίδα) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις