Προς το περιεχόμενο

Overwatch Topic v1

klainmaingr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

επεσε κατω απο το 2% pickrate η Sombra στους grandmasters και στο 53% winrate απο 56%. 

συχγαρητηρια Jeff και Geoff.

REPLACING PING AND RTT WITH LATENCY

Επεξ/σία από KilliK
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

4 ώρες πριν, sistah είπε

Επιτελους Diamond μετα απο 100 χρονια και 4 προσπαθειες στο smurf με D.Va!
Εκλεισε ομορφα με ενα quintuple.

με ποιο προγραμμα κανεις edit τα βιντεακια απο τα highlights?

5 hours ago, KilliK said:

με ποιο προγραμμα κανεις edit τα βιντεακια απο τα highlights?

Δεν εκανα καποιο edit στην προκειμενη περιπτωση. Παρ´ολα αυτα χρησιμοποιω paid εφαρμογη, το Filmora αλλα υπαρχουν αρκετες καλες free επιλογες.

Παιδιά μην ανησυχείτε, όπως είδαμε με τον Roadhog όταν αποδυναμώνουν έναν χαρακτήρα σε σημείο αχρηστείας καταλαβαίνουν γρήγορα το λάθος και το διορθώνουν πολύ σύντομα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, sistah είπε

Δεν εκανα καποιο edit στην προκειμενη περιπτωση. Παρ´ολα αυτα χρησιμοποιω paid εφαρμογη, το Filmora αλλα υπαρχουν αρκετες καλες free επιλογες.

α οκ. απλως ψαχνω καποιο app για να κανω trim τα highlights. θα τσεκαρω το filmora.

5 ώρες πριν, Edel είπε

Killik

ΚΑΛΑ ΤΗΣ ΚΑΝΑΝΕ :P

Έτσι όπως χαλάσανε το Μερσάκι μας το όμορφο και πονέσαμε πολύ, ΠΟΝΕΣΤΕ ΚΑΙ ΣΕΙΣ.

η Mercy ομως ηταν top pick σχεδον εναμιση χρονο. εμεις ομως χαρηκαμε την Sombra για δυο βδομαδες μονο.

it's not fair. :(

Επεξ/σία από KilliK

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ναι, εχω σταματησει ηδη. μονο τα loot και τα placements θα κανω απο δω και περα. εγω πληρωσα ενα παιχνιδι για να παιζω και να διασκεδαζω, και οχι να ειμαι το σκυλακι για τα 500 ατομα που παιζουν στο OWL.

το ποντικι θα το παρω φυσικα. δοκιμασα εχτες σε εναν φιλο μου το logitech g900 που μολις ειχε αγορασει. καλο στην αποκριση αλλα πολυ μικρο. επισης ασχημο, ακολουθει την metal αισθητικη του Hollywood. θελω κατι σε πιο μεγαλο και λιγο πιο στιβαρο.

Επεξ/σία από KilliK

2 ώρες πριν, KilliK είπε

ναι, εχω σταματησει ηδη. μονο τα loot και τα placements θα κανω απο δω και περα. εγω πληρωσα ενα παιχνιδι για να παιζω και να διασκεδαζω, και οχι να ειμαι το σκυλακι για τα 500 ατομα που παιζουν στο OWL.

το ποντικη θα το παρω φυσικα. δοκιμασα εχτες σε εναν φιλο μου το logitech g900 που μολις ειχε αγορασει. καλο στην αποκριση αλλα πολυ μικρο. επισης ασχημο, ακολουθει την metal αισθητικη του Hollywood. θελω κατι σε πιο μεγαλο και λιγο πιο στιβαρο.

g502 αν και λιγο διαστημικο, αν θες razer που αντικειμενικα ειναι μαπε, εγω εχω το mamba που δε το αλλαζω με τιποτα εκτος αν μας αφησει και στο Mac Os τον πινει ανελεητα :P

• Like 1

Καιρό είχα να καρκινιαστώ έτσι με το OW,χτες θυμήθηκα μαύρες εποχές. Το βράδυ ξεκινάω κομπετιτβ. Κερδίζω τα 2 πρώτα, στο τρίτο ενώ πάμε για νίκη τρώει ενα ντισκονεκτ η γαμωγουιντ πάνε 50sr. Λέω θα τα πάρω πίσω, χάνω το επόμενο, νιώθω ήδη το τιλτάρισμα να με κυριεύει, δε σταματάω. Συνεχίζω να χάνω και πέφτω, πέφτω και δε μπορώ να σταματήσω. Σε μιαμιση ώρα -200sr. Τέτοια φρίκη είχα να νιώσω πάνω από ενάμιση μήνα.  Αν απλά κοιμόμουν μετά το ντισκονεκτ τίποτα δε θα χε συμβεί. Αυτό το "θα τα πάρω πίσω" μας τρώει σε αυτό το κωλοπαίχνιδο :( :(

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...