Προς το περιεχόμενο

Overwatch Topic v1

klainmaingr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

28 λεπτά πριν, najinblue3 είπε

μαλλον ηθελαν να το διωξουν, ο αλλος που αναφερθηκε στους followers του xqc με "retarted" σε live stream δεν τον καναν τπτ παντως

Ποιο φυντάνι ?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, Edel είπε

Ποιο φυντάνι ?

Jake, εγω οπως ειπα δε προκεται να ξαναδω αυτο το τσιρκο που λεγεται owl, παρακολουθω πολλα χρονια competitive σε πολλα παιχνιδια απο το sc, αλλα τετοιο πραμα δεν εχω ματαδει, εδω ο καθενας παιρνει ενα μικροφωνο και κραζει ανοιχτα στο twitch, που να ηταν το ow σε επιπεδα αλλων μεγαλυτερων pro events τι θα γινοτανε

reddit αν διαβασεις εδω θα καταλαβεις ποσο σκουπιδι ειναι το owl και η συμπεριφορα της μαμας 

Επεξ/σία από najinblue3

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

για παραδειγματισμο το κανανε προς τους αλλους, και επειδη ηταν το πιο ατακτο παιδι διαλεξανε αυτον. βρηκανε την αφορμη και τον τιμωρησανε.

Επεξ/σία από KilliK

42 λεπτά πριν, KilliK είπε

για παραδειγματισμο το κανανε προς τους αλλους, και επειδη ηταν το πιο ατακτο παιδι διαλεξανε αυτον. βρηκανε την αφορμη και τον τιμωρησανε.

ναι ετσι, βρηκαν το θυμα που δεν εχει δειξει και οτι καλυτερο μεχρι στιγμης και εχει φαει ηδη ενα ban οποτε σου λεει κλαιν

τεσπα, εχουν κλεψει ενα μεγαλο αριθμο απο τους κινεζους της riot και ακομα τα κανουνε σκατα

παιδες ενα θα σας πω! παιξτε χαλαρα και βαλτε και λιγο δουλεμα στο παιχνιδι! αλλη φαση!!! ξεκινησα το σεζον με 2750 και κανω οτι ναναι με οποιον χαρακτηρα μου ερθει και πλεον το απολαμβανω    :)

ασε που βλεπω και αλλους παιχτες που δεν επαιζα με αλλη ματια πλεον!

competitive χαλαρουιτα = the best game

10 ώρες πριν, Agon είπε

παιδες ενα θα σας πω! παιξτε χαλαρα και βαλτε και λιγο δουλεμα στο παιχνιδι! αλλη φαση!!! ξεκινησα το σεζον με 2750 και κανω οτι ναναι με οποιον χαρακτηρα μου ερθει και πλεον το απολαμβανω    :)

ασε που βλεπω και αλλους παιχτες που δεν επαιζα με αλλη ματια πλεον!

competitive χαλαρουιτα = the best game

Αυτό κάνω αυτή τη σεζόν, έχω ένα λογαριασμό στο 27+ και παίζω τα πάντα εκτός από σαπορτ. Τανκ, τορμπιορν, τζανκρατ, χαρακτήρες που ούτε καν είχα τολμήσει να ακουμπήσω. Και διασκεδάζω, καθώς βλέπω ότι τη παλεύω μόνο και μόνο από τη γνώση του παιχνιδιού που έχω. Βέβαια στο main δε ξεκολλάω από MoiromercyZen, δεν έχω εμπιστοσύνη στον εαυτό μου να πάιξω κάτι άλλο.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...