KilliK Δημοσ. 12 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2018 jesus christ αυτο δηλαδη θεωρειται ρατσιστικο; wtf? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
najinblue3 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2018 μαλλον ηθελαν να το διωξουν, ο αλλος που αναφερθηκε στους followers του xqc με "retarted" σε live stream δεν τον καναν τπτ παντως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Edel Δημοσ. 12 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2018 28 λεπτά πριν, najinblue3 είπε μαλλον ηθελαν να το διωξουν, ο αλλος που αναφερθηκε στους followers του xqc με "retarted" σε live stream δεν τον καναν τπτ παντως Ποιο φυντάνι ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
najinblue3 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, Edel είπε Ποιο φυντάνι ? Jake, εγω οπως ειπα δε προκεται να ξαναδω αυτο το τσιρκο που λεγεται owl, παρακολουθω πολλα χρονια competitive σε πολλα παιχνιδια απο το sc, αλλα τετοιο πραμα δεν εχω ματαδει, εδω ο καθενας παιρνει ενα μικροφωνο και κραζει ανοιχτα στο twitch, που να ηταν το ow σε επιπεδα αλλων μεγαλυτερων pro events τι θα γινοτανε reddit αν διαβασεις εδω θα καταλαβεις ποσο σκουπιδι ειναι το owl και η συμπεριφορα της μαμας Επεξ/σία 12 Μαρτίου 2018 από najinblue3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 12 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) για παραδειγματισμο το κανανε προς τους αλλους, και επειδη ηταν το πιο ατακτο παιδι διαλεξανε αυτον. βρηκανε την αφορμη και τον τιμωρησανε. Επεξ/σία 12 Μαρτίου 2018 από KilliK Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
najinblue3 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2018 42 λεπτά πριν, KilliK είπε για παραδειγματισμο το κανανε προς τους αλλους, και επειδη ηταν το πιο ατακτο παιδι διαλεξανε αυτον. βρηκανε την αφορμη και τον τιμωρησανε. ναι ετσι, βρηκαν το θυμα που δεν εχει δειξει και οτι καλυτερο μεχρι στιγμης και εχει φαει ηδη ενα ban οποτε σου λεει κλαιν τεσπα, εχουν κλεψει ενα μεγαλο αριθμο απο τους κινεζους της riot και ακομα τα κανουνε σκατα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silverage Δημοσ. 13 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2018 Χαχα καλό 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 13 Μαρτίου 2018 Moderators Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2018 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Agon Δημοσ. 13 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2018 παιδες ενα θα σας πω! παιξτε χαλαρα και βαλτε και λιγο δουλεμα στο παιχνιδι! αλλη φαση!!! ξεκινησα το σεζον με 2750 και κανω οτι ναναι με οποιον χαρακτηρα μου ερθει και πλεον το απολαμβανω ασε που βλεπω και αλλους παιχτες που δεν επαιζα με αλλη ματια πλεον! competitive χαλαρουιτα = the best game Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
najinblue3 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 τέλεια 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 meh, no real muscles, no deal. αν και στο προσωπο ειναι ιδια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
najinblue3 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 lmao κλαιω @ghost σου κλεβω τα ποστ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 εκτοξευτηκε το winrate και το WA της Sombra μου. i wonder why. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Edel Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 10 ώρες πριν, Agon είπε παιδες ενα θα σας πω! παιξτε χαλαρα και βαλτε και λιγο δουλεμα στο παιχνιδι! αλλη φαση!!! ξεκινησα το σεζον με 2750 και κανω οτι ναναι με οποιον χαρακτηρα μου ερθει και πλεον το απολαμβανω ασε που βλεπω και αλλους παιχτες που δεν επαιζα με αλλη ματια πλεον! competitive χαλαρουιτα = the best game Αυτό κάνω αυτή τη σεζόν, έχω ένα λογαριασμό στο 27+ και παίζω τα πάντα εκτός από σαπορτ. Τανκ, τορμπιορν, τζανκρατ, χαρακτήρες που ούτε καν είχα τολμήσει να ακουμπήσω. Και διασκεδάζω, καθώς βλέπω ότι τη παλεύω μόνο και μόνο από τη γνώση του παιχνιδιού που έχω. Βέβαια στο main δε ξεκολλάω από MoiromercyZen, δεν έχω εμπιστοσύνη στον εαυτό μου να πάιξω κάτι άλλο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 6 ώρες πριν, KilliK είπε εκτοξευτηκε το winrate και το WA της Sombra μου. i wonder why. Επειδη αλλαξες ποντικι να υποθεσω κιολας?Kappa 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις