sistah Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 Vote now on your phones https://www.strawpoll.me/15199701 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, basilis_k6 είπε lucio sound barrier δεν εννοει? οχι ρε, barrier απο Symmetra, Winston, Orisa, Rein, κτλ. του Lucio ξερω δεν κανει τιποτα, εκτος και αν εισαι αρκετα μακρια αλλα τοτε δεν υπαρχει και λογος να το ριξεις. oποτε τυχαινει σε εμενα και εχω lucio, boost speed κανω και οποιος προλαβει, προλαβε. 57 λεπτά πριν, sistah είπε Rein shield καταλαβα εγω Aλλα τις Orisa πρεπει να εννοει.. ναι, στην περιπτωση μου στην Ορισα αναφερομουν. 59 λεπτά πριν, GaGaS_Thess είπε Μπορεις να μου πεις πως plz? γενικα εχει αναφερθει οτι δημιουργει προβλημα στα γραφικα του OW αλλα και σε αλλα παιχνιδια. πηγαινε στα PC Settings των Windows 10. απενεργοποιησε τις 4 πρωτες ρυθμισεις που υπαρχουν στην αριστερη, πλαινη στηλη (bar,dvr,mode,trueplay) αν ο διακοπτης του Game Mode λειπει, τοτε ειναι ηδη απενεργοποιημενο απο τα Windows. εισαι ετοιμος. Επεξ/σία 4 Μαρτίου 2018 από KilliK Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
basilis_k6 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 κερδισε ο sistah πες shield μωρε και συ. btw η sombra ειναι λιγάκι οπ... αμα δεν εχεις χαμηλο πινκγ την έκατσες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) κερδισε γιατι ψηφισα και εγω. ΟP ειναι στα χαμηλα levels γιατι ειναι αχρηστοι οι αντιπαλοι της. στα ψηλοτερα, ιδωμεν. και το πρωτο νερφ της σουηδεζας: https://us.forums.blizzard.com/en/overwatch/t/pc-overwatch-ptr-patch-notes-february-28-2018/12620/39 ξεσκισε την, Jeff, την λατινα μου μονο μην πειραξεις. Επεξ/σία 4 Μαρτίου 2018 από KilliK Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
najinblue3 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 Sarah Kerrigan skin επος 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Το πιο επος ειναι οτι δινεται δωρεαν Επισης φαινεται και το προσωπο της περισσοτερο σε σχεση με αυτο της nova. Επεξ/σία 4 Μαρτίου 2018 από Fulgore Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
najinblue3 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Brigitte's skins 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Moderators Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Sombra εχει κανει και sex scene Στις 3/4/2018 στις 9:51 ΜΜ, najinblue3 είπε Sarah Kerrigan skin επος σημερα δεν ηταν να δωσουν το σκιν; δεν ηρθε τιποτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aruil Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Σήμερα murica time φαντάζομαι, άρα λογικά γύρω στις 8-9. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
W0zzAp Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Τωρα εβαλαν το skin της widow Πηρε παραταση το event? Επεξ/σία 6 Μαρτίου 2018 από W0zzAp Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Τελος το event. Λογικα το επομενο μεσα με τελη Απριλιου το uprising. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 τελη μαιου θα ειναι το Uprising. τοτε ειναι η επετειος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 7 ώρες πριν, KilliK είπε τελη μαιου θα ειναι το Uprising. τοτε ειναι η επετειος. Να σου θυμησω ποτε βγηκε το προηγουμενο https://playoverwatch.com/en-us/events/uprising/ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Moderators Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις