sistah Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 11 ώρες πριν, KilliK είπε ^^^ "μην ριχνεις το φταιξιμο στους αλλους. εσυ εισαι αποκλειστικα υπευθυνος για την ηττα της ομαδας σου. το ranking συστημα λειτουργει τελεια. git gud and you ll climb to diamond in no time" Jeff Kaplan 2018 Ελα τωρα... Οσο σαπιο και να ειναι το ranking system, πρωτα θα κοιταξεις τα λαθη που κανεις εσυ και μετα θα ριξεις το φταιξιμο στους αλλους. Ετσι θα ανεβεις, οχι οταν διορθωθει το ranking system... Απλα ειναι πιο ευκολο να δουμε και να κρινουμε τις *** των αλλων, κατι που το κανουμε ολοι μας λιγο πολυ. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 ωπα τσιμπησε. δεν αντεξε τελικα. 6 ώρες πριν, YMIB είπε Diamond επίπεδο απέναντι σε Winston και Zarya. Δεν έχει σημασία ούτε το setup, ούτε το rank στη προκειμένη περίπτωση όταν ο άλλος μπαίνει να τρολάρει. Έπαιζε πρώτη φορά tracer σε competitive, κοίταξα αναλυτικά τι είχε παίξει από την 1η σεζόν. Δεν υπάρχουν αυτά λέμε. θυμαμαι εναν που επαιζε μαζι μας Tracer στο competitive. ειχε κανει μαζι της 20 λεπτα μονο. καθοταν μεσα στο ποιντ, πισω απο την δικια μας γραμμη και πυροβολαγε απο μακρια την αντιπαλη ομαδα στα τυφλα. του εξηγω οτι δεν παιζεται ετσι η Tracer, οτι πρεπει να βρει εναν στοχο και να προσπαθησει να τον σκοτωσει απο κοντα. φυσικα αιδαφορησε και συνεχισε να παιζει ετσι. γιαυτο και οπως ειπα σε αλλο ποστ, μαθε πρωτα τον ηρωα στο QP, να δεις πως παιζεται, πως δουλευει, και μετα δοκιμασε τον στο competitive για να μαθεις πως παιζεται ως μερος της ομαδας. μην ξεκινας να τον μαθαινεις στο competitive εξαρχης. ελεος δηλαδη. 15 λεπτά πριν, sistah είπε Ελα τωρα... Οσο σαπιο και να ειναι το ranking system, πρωτα θα κοιταξεις τα λαθη που κανεις εσυ και μετα θα ριξεις το φταιξιμο στους αλλους. Ετσι θα ανεβεις, οχι οταν διορθωθει το ranking system... Απλα ειναι πιο ευκολο να δουμε και να κρινουμε τις *** των αλλων, κατι που το κανουμε ολοι μας λιγο πολυ. σωστα, δεν διαφωνω. εγω την αυτογνωσια μου την κανω, ανιχνευω τα λαθη και ζηταω την γνωμη σε περιπτωσεις που δεν γνωριζω οπως ειχα κανει προσφατα με την Mercy. αλλα. οταν ριχνεις barrier για να προφυλαξεις την ομαδα σου απο το ult της dva, ομως κανεις δεν κανει μισο βημα πισω για να προφυλαχθει με τελικο αποτελεσμα ολη η ομαδα να γινεται wipe out και να επιβιωνεις μονο εσυ, ποιος φταιει τοτε; εγω; σε τετοιες περιπτωσεις εχεις το δικαιωμα να τους πεις αχρηστους, οποτε και θα φας και το chat ban. 60 days to go.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 Moderators Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) ευτυχως που υπαρχει και ο dinoflask mr Wheels, χαχα, μου θυμισε αυτο: Επεξ/σία 4 Μαρτίου 2018 από KilliK Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
basilis_k6 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 4 ώρες πριν, KilliK είπε ωπα τσιμπησε. δεν αντεξε τελικα. θυμαμαι εναν που επαιζε μαζι μας Tracer στο competitive. ειχε κανει μαζι της 20 λεπτα μονο. καθοταν μεσα στο ποιντ, πισω απο την δικια μας γραμμη και πυροβολαγε απο μακρια την αντιπαλη ομαδα στα τυφλα. του εξηγω οτι δεν παιζεται ετσι η Tracer, οτι πρεπει να βρει εναν στοχο και να προσπαθησει να τον σκοτωσει απο κοντα. φυσικα αιδαφορησε και συνεχισε να παιζει ετσι. γιαυτο και οπως ειπα σε αλλο ποστ, μαθε πρωτα τον ηρωα στο QP, να δεις πως παιζεται, πως δουλευει, και μετα δοκιμασε τον στο competitive για να μαθεις πως παιζεται ως μερος της ομαδας. μην ξεκινας να τον μαθαινεις στο competitive εξαρχης. ελεος δηλαδη. σωστα, δεν διαφωνω. εγω την αυτογνωσια μου την κανω, ανιχνευω τα λαθη και ζηταω την γνωμη σε περιπτωσεις που δεν γνωριζω οπως ειχα κανει προσφατα με την Mercy. αλλα. οταν ριχνεις barrier για να προφυλαξεις την ομαδα σου απο το ult της dva, ομως κανεις δεν κανει μισο βημα πισω για να προφυλαχθει με τελικο αποτελεσμα ολη η ομαδα να γινεται wipe out και να επιβιωνεις μονο εσυ, ποιος φταιει τοτε; εγω; σε τετοιες περιπτωσεις εχεις το δικαιωμα να τους πεις αχρηστους, οποτε και θα φας και το chat ban. 60 days to go.. δεν ριχνεις barrier για dva ult. οποιος προλαβει να κρυφτει προλαβε. το barrier ειναι για άλλες δουλειες. στο effective range του δεν σωνεσαι ουτως η αλλως απο το barrier. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) γουατ; το barrier μπλοκαρει το dva ult, ανεξαρτητως range αρκει να μην ειναι στο σημειο του impact. ακομη και το photon projector της symmetra σε προστατευει αν εισαι απο πισω του. πως νομιζεις επεζησα; τι rank εισαι; Επεξ/σία 4 Μαρτίου 2018 από KilliK Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
basilis_k6 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 29 λεπτά πριν, KilliK είπε γουατ; το barrier μπλοκαρει το dva ult, ανεξαρτητως range αρκει να μην ειναι στο σημειο του impact. ακομη και το photon projector της symmetra σε προστατευει αν εισαι απο πισω του. πως νομιζεις επεζησα; τι rank εισαι; αν εισαι μακρια σωνεσαι το ξερω αλλα θα χαλασεις το barrier για αυτον που ειναι μακρια και θα πεθαινε επειδη (ενω ειναι μακρια) δεν κρυφτηκε? ειναι ανουσιο. μετα στην ουλτι της zarya/genji/s76/lucio τι θα κανεις? diamond ειμαι και αν πετάξεις το barrier στην ουλτι της dva θα σε κάνουνε report σοβαρα σου μιλαω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aruil Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 Έχω την αμυδρή εντύπωση ότι μιλάτε για διαφορετικά barrier (μπορεί να κάνω και λάθος). 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
basilis_k6 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 1 λεπτό πριν, Aruil είπε Έχω την αμυδρή εντύπωση ότι μιλάτε για διαφορετικά barrier (μπορεί να κάνω και λάθος). lucio sound barrier δεν εννοει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 Moderators Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 Εγώ θα νόμιζα Winston barrier... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aruil Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 Ναι Winston ή Orisa κατάλαβα εγώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GaGaS_Thess Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 Στις 3/3/2018 στις 7:51 ΜΜ, KilliK είπε απενεργοποιησε το game mode των Windows. Μπορεις να μου πεις πως plz? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 Μόλις τώρα, GaGaS_Thess είπε Μπορεις να μου πεις πως plz? google is your friend. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sistah Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Rein shield καταλαβα εγω Aλλα τις Orisa πρεπει να εννοει.. Επεξ/σία 4 Μαρτίου 2018 από sistah Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 Moderators Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 Λοταρία θα το κάνουμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις