Προς το περιεχόμενο

Overwatch Topic v1

klainmaingr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Παιδιά τι λέει απο απαιτήσεις το παιχνίδι; θα το σηκώσει fullHD 60FPS το λαπτοπ μου;

το λαπτοπάκι μου έχει :

CPU : i7 6700HQ

GPU : GTX 960m 2GB GDDR5

RAM : DDR4 16GB

SSD : Samsung M.2 950 pro 256GB

Θα το σηκώσει full λέτε?

Δεν νομιζω να εχεις προβλημα αν και δεν ξερω απο συστηματα laptop.Παντως το παιχνιδι εχει πολυ καλο optimization και λογικα θα σου παιζει σε 1080p τουλαχιστον high settings υποθετω σε 60ρι. Αν σε προβληματιζει και παλι η αποδοση,το μονο που μπορεις να κανεις ειναι να το δοκιμασεις απο λογαριασμο ενος φιλου.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 9,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Και μετα λενε εμενα fanboy που εχω μονο τις απλες εκδοσεις :P Παντως απογοητευση να βλεπεις τοσες collectors edition και μονο του overwatch κυριως να εχει φιγουρα μεσα ....

Σωστος.

Και στον Κωτσοβολο το εμφανιζει στο skroutz σαν Διαθεσιμο.

Του diablo ειχε το κεφαλι + soulstone/ usb stick με τα παλια diablo. Του starcraft ειχε φωτιζομενο dogtag/ usb του raynor με τα παιχνιδια μεσα. Του wow vanila τον χαρτη σε παπυρο και ολα ειχαν mousepads μεσα. Κατα τα αλλα ουτε εναν hero ΑΛΛΑ ουτε ενα steelbook.

In other news, plaisio ειναι στις αποθηκες τους κιολας. Απλα εδωσαν εντολη ολοι να τα παρουν αυριο. Αυτο ειπαν πριν λιγο στον υπευθυνο του καταστηματος που πηγα τωρα να ρωτησω

εχω και την εναλακτική να το πάρω στο PS4  :ph34r:

Για δες το παρακατω video που ειναι ιδιο με το δικο σου πως τρεχει το παιχνιδι.Στο τελος του video δειχνει και τις ρυθμισεις 

Μάλιστα με medium πιάνει 60FPS σε 1080P....

playable μου φενεται...

Το οτι παιζει σε medium δεν σημαινει οτι το παιχνιδι θα σου δειχνει αρκετα πιο ασχημα απο το να παιζεις σε epic(very high)για παραδειγμα 

• Like 1

Το οτι παιζει σε medium δεν σημαινει οτι το παιχνιδι θα σου δειχνει αρκετα πιο ασχημα απο το να παιζεις σε epic(very high)για παραδειγμα 

αυτο ήθελα να γραψω αλλα με προλαβες.

Κλάιν μάιν διαφορές.

Σιγουρα οχι στον βαθμό "α,αμα δεν το παιζει ούλτρα,δεν αξίζει".

Στο Gamestation

Για να δουμε αν θα σου δωσουν τις κονκαρδες μιας και πλεον τα περισσοτερα μαγαζια εχουν βγαλει τα pre order bonus παρολο που το παιχνιδι εξακολουθουν να το εμφανιζουν με τιμη κυκλοφοριας την αυριανη 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...