Προς το περιεχόμενο

Overwatch Topic v1

klainmaingr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κιλλικακο, κανε μου τη χαρη και μην με βαζεις στις συζητησεις σου με τα παιδια. Σου εχω πει, βαρεθηκα το lil game σου.
Τhanks and Best Regards. :)

Επεξ/σία από sistah
  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 9,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, KilliK είπε

περυσι τον ειχα ενημερωσει για το χοντρο σκηνικο με τα loot boxes του Anniversary Event του OW και το damage control που εσπευσμενα εκανε η Blizzard στο forum της , για να το σχολιασει στο επομενο βιντεο του.

Εμ Killik ααυτο ακριβως ειναι το point μου. Ο χοντρος που σου εδειξα παραπανω τα ελεγε αυτα για τα microtransactions απο τις πρωτες μερες που βγηκε το παιχνιδι ειδες να αλλαξει τιποτα?Ισα ισα που το παιχνιδι συνεχισε τα δικα του και ο κοσμος συνεχισε φυσικα και να τα σκαει σε lootboxes αλλα και να πουλαει παρα πολυ.

Και τα αλλα που λες ναι αυτο ακριβως λεω οτι τα πραγματα γενικα στην βιομηχανια ειναι οπως ειναι εδω και παρα πολυ καιρο,δεν ηρθε το Overwatch ή το Hearthstone απο το πουθενα να κανουν οτι κανουν.

Και για το Doom που αναφερεις δεν σου ειπε κανεις τιποτα γιατι δεν αγορασε και κανεις το season pass.Αν τα εγραφες πχ για τα season pass του BF εκει θα επαιρνες αλλες απαντησεις.

Και τα παραπανω δεν στα ανεφερα για να σου ανοιξω τα ματια αλλα γιατι μου εγραψες πιο πισω κατι περι ευσυνειδητου καταναλωτη και σου αναφερω οτι γνωριζω τι γινεται γενικα στην βιομηχανια του gaming μιας και παρακολουθω πιο στενα τις εξελιξεις στα περισσοτερα νεα παιχνιδια ολων των εταιρειων(οποιος συμμετεχει και στα αλλα θεματα θα με βλεπει εκει πιο συχνα).

Δεν καθομαι να ασχοληθω μονο με το τι κανει η Blizzard στα παιχνιδια της γιατι την εχω μαθει εδω και καιρο τι ρολο βαραει η activision-blizzard(για να ειμαστε και πιο σωστοι).

και για τα γυρισουμε λιγο στα δικα μας γιατι στην τελικη οι περισσοτεροι γραμμενα τα εχουν τα lootbox επι πληρωμη(στο forum τουλαχιστον),

το ποντικι τελικα που ρωταγες κατι σελιδες πιο πισω το αγορασες να μας πεις εντυπωσεις και διαφορες που ειδες στο παιχνιδι ?Δεν εχεις γραψει τιποτα για αυτο.

Επεξ/σία από Fulgore

οχι, το αρχικο σου ποιντ ηταν οτι ευαισθητοποιηθηκα τελευταια στιγμη. τωρα μου λες οτι δεν αλλαζει τιποτα. αλλο ποιντ αυτο, αφου δεν μας βγηκε το πρωτο, παμε στο επομενο.

καταρχας, μετα τον σαματα με το Anniversary Event του OW, η Blizzard για να κατευνασει τα πνευματα  αυξησε τα odds υπερ των παικτων σε ολα της τα παιχνιδια. οποτε ειχαμε μια αλλαγη.

αλλη μια αλλαγη ηταν οταν η Bethesda πηγε να βγαλει επι πληρωμη mods μεσω της Valve. ξεσηκωθηκε ο κοσμος, υποχωρησε και τωρα προσπαθει να επανέλθει πλαγιως με την νεα της πλατφορμα.

αυτο δειχνει οτι ο καταναλωτης-παικτης εχει την δυναμη να επηρεασει την πολιτικη των εταιρειων. αρκει να το θελει φυσικα. οσο δεν θελει, αυτη η κατασταση θα διαιωνιζεται, εκτος και αν το κρατος τελικα παρέμβει καποια στιγμη απο μονο του. εγω απο οτι διαβασα το θεμα των microtransactions εχει απασχολησει τους φορεις  απο τοτε που πρωτοεμφανιστηκαν στην mobile πλατφορμα. επομενως οχι το OW δεν δημιουργησε το προβλημα αλλα ειναι μερος του. και γιαυτο κρινεται και η πολιτικη της Blizzard.

λαθος, υπερασπίστηκαν το season pass, οτι αξιζει τα λεφτα του και δεν ειναι κλεψια εκ μερους της Bethesda. ακομη και ο Angry Joe εκανε τα στραβα ματια στο review του, ενω εκραζε αλλα παιχνιδια με την ιδια πολιτικη. το ειχε σχολιασει και τοτε για τα double standards του. μετα βεβαια αποδειχθηκε οτι το season pass ηταν χασιμο χρηματων.

εφοσων γνωριζεις, τι ακριβως συζηταμε εδω τοτε; διοτι μεχρι τωρα το μονο που ακουω απο σενα, οχι μονο τωρα αλλα γενικα απο παλια, ειναι να το βουλώνουμε και να μην παιζουμε τα παιχνιδια αυτα. και σου εχω εξηγησει πολλακις γιατι ειναι λαθος αυτη η σταση.

το ποντικι θα το παραγγειλω μεσα στο Σ/Κ. τωρα που εγινε δυνατη η Sombra, ειναι η καταλληλη στιγμη να το παρω.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, KilliK είπε

εφοσων γνωριζεις, τι ακριβως συζηταμε εδω τοτε; διοτι μεχρι τωρα το μονο που ακουω απο σενα, οχι μονο τωρα αλλα γενικα απο παλια, ειναι να το βουλώνουμε και να μην παιζουμε τα παιχνιδια αυτα

Δεν ημουν εγω αυτος που ανεφερε τωρα τελευταια τα περι lootboxes και τζογου αρα δεν το ξεκινησα εγω ολο αυτο.

Αλλα τελος παντων παμε παρακατω στα του παιχνιδιου αυτου καθαυτου και της νεας season μιας και οπως βλεπεις ουτως ή αλλως τετοια θεματα δεν πολυ αρεσουν και στους υπολοιπους που συμμετεχουν στο θεμα.

Επεξ/σία από Fulgore

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

μα δεν ειπα οτι ησουν εσυ, ο Jim Sterling δεν ηταν που το ξεκινησε;

δεν με απασχολει τι ενδιαφερει τους υπολοιπους. σχολιασα κατι που εχει σχεση με το παιχνιδι στο τοπικ του παιχνιδιου. απο κει και περα, οποιος θελει απανταει στο σχολιο μου, οποιος δεν θελει το προσπερναει. απλα πραματα.

Επεξ/σία από KilliK

21 ώρες πριν, KilliK είπε

φορολογείς τα κέρδη της εταιρείας απο τον τζόγο, δηλαδή τα loot boxes.

Και πως φορολογείς αυτά που κερδίζει ο κόσμος (γιατί και αυτά φορολογούνται σε πολλές χώρες) ? Η κόσμος δεν κερδίζει η χάνει, ο κόσμος αγοράζει 4 randomised ηλεκτρονικά αγαθά. Το χρυσό σκιν δεν είναι πιο ακριβό σκιν απ το γκρι, κάνουν και τα 2 μηδέν ευρώ (το περισσότερο που μπορείς να πεις είναι ότι κάνουν 0,5 ευρώ το καθένα). 

Ακόμα περιμένω την ανακοίνωση της ΕΕ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

μετα το τελευταιο Patch οταν κανω Login Και ειμαι σε full screen η οθόνη τρεμοπαίζει και μου πεταει μαυρες λωριδες μεσα στο παιχνιδι με αποτελεσμα να ειναι unplayable . Το εχει κανεις ; Σε Window Mode ειμαι μια χαρα 

Edit : έβαλα το Vsync στο On και διορθωθηκε . 

Επεξ/σία από GaGaS_Thess

δεν νομιζω να ειναι προβλημα gpu . Σε κανενα αλλο παιχνιδι δεν μου το κανει . Καθως επισης και δεν μου το εκανε πριν το τελευταιο Patch ουτε στο Overwatch . 

Σε windows mode ειμαι αψογα . Με το Vsync ON παλι ειμαι αψογα σε full screen . Κατι με το Patch ψιλιαζομαι απο οσο εψαξα το εχουν και αλλοι

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

^^^

"μην ριχνεις το φταιξιμο στους αλλους. εσυ εισαι αποκλειστικα υπευθυνος για την ηττα της ομαδας σου. το ranking συστημα λειτουργει τελεια.

git gud and you ll climb to diamond in no time"

Jeff Kaplan 2018

23 ώρες πριν, GjokerR είπε

Και πως φορολογείς αυτά που κερδίζει ο κόσμος (γιατί και αυτά φορολογούνται σε πολλές χώρες) ? Η κόσμος δεν κερδίζει η χάνει, ο κόσμος αγοράζει 4 randomised ηλεκτρονικά αγαθά. Το χρυσό σκιν δεν είναι πιο ακριβό σκιν απ το γκρι, κάνουν και τα 2 μηδέν ευρώ (το περισσότερο που μπορείς να πεις είναι ότι κάνουν 0,5 ευρώ το καθένα). 

Ακόμα περιμένω την ανακοίνωση της ΕΕ

εκει κολαει το θεμα και δεν εχει προχωρησει ολο αυτον το καιρο. πως φορολογεις κατι που η αξια του ειναι καθαρα συναισθηματικη;  δεν ειναι χρηματικο κερδος, αρα δεν παιζουν για κερδος, αρα δεν ειναι τζογος. αυτο ειναι και το βασικο επιχειρημα των εταιρειων που θελουν να αποφυγουν την νομοθετηση των microtranscation.

υποψιν το προβλημα εχει απασχολησει τους φορεις απο οταν προτοβγηκαν τα microtransactions στην κινητη πλατφορμα. δεν αρχισε τωρα. αλλα απορριπτουν οτι ειναι τζογος οι επιτροπες τζογου που το εχουν κοιταξει.  οχι γιατι δεν ειναι πραγματικο προβλημα, αλλα γιατι δεν κατανοουν την ψυχολογια των loot boxes. case in point, εσυ και ο Fulgore.  με ρωτας πως μπορει να εχει αξια ενα σκιν , ενω βλεπεις οτι ο κοσμος πληρωνει να παιξει πρακτικα κατι που ειναι λοταρια για να κερδισει αυτο που θελει. το bikini skin για την Widow εχει αξια αρκετη για καποιον να αδειασει το πορτοφολι του. αυτη τη σημασια ομως δεν την καταλαβαινετε εσεις που εισαστε παικτες παιχνιδιων, θα το καταλαβει ο υφυπουργος αθλητισμου;

απλως τωρα που εχει γιγαντωθει το φαινομενο , τα κερδη ειναι απιστευτα και οι εταιρειες εχουν κυριολεκτικα ξεφυγει,  οι φωνες για την σοβαροτητα του προβληματος αυξανονται συνεχεια. αλλα ακομη και να αποφασιστει να ελεγχουν τα microtransactions με νομο, θα αργησει πολυ μεχρι να ολοκληρωθει κατι τετιο. ειμαστε ακομη στην αρχη. 

Επεξ/σία από KilliK

Ειναι πολλα τα λεφτα Αρη https://www.enternity.gr/Article/Games/News/Activision-Blizzard-$4-δισ.-κέρδη-από-microtransactions-το-2017/46439.html

3 ώρες πριν, YMIB είπε

Μπήκα μετά από καιρό comp. Η κατάσταση η ίδια. Τύπος να παίζει για πρώτη φορά στη ζωή του Defending Tracer. Με τις υγείες μας. 

Αν δεν γινεις πιο συγκεκριμενος δεν μπορουμε να πουμε κατι παραπανω.

Το οτι επαιζε πρωτη φορα πχ σε tracer σε αμυνα απο που προκυπτει?

Για τι rank μιλαμε?

Ποια ηταν η συνθεση των 2 ομαδων ?

2 ώρες πριν, Fulgore είπε

Ειναι πολλα τα λεφτα Αρη https://www.enternity.gr/Article/Games/News/Activision-Blizzard-$4-δισ.-κέρδη-από-microtransactions-το-2017/46439.html

Αν δεν γινεις πιο συγκεκριμενος δεν μπορουμε να πουμε κατι παραπανω.

Το οτι επαιζε πρωτη φορα πχ σε tracer σε αμυνα απο που προκυπτει?

Για τι rank μιλαμε?

Ποια ηταν η συνθεση των 2 ομαδων ?

Diamond επίπεδο απέναντι σε Winston και Zarya. Δεν έχει σημασία ούτε το setup, ούτε το rank στη προκειμένη περίπτωση όταν ο άλλος μπαίνει να τρολάρει. Έπαιζε πρώτη φορά tracer σε competitive, κοίταξα αναλυτικά τι είχε παίξει από την 1η σεζόν. Δεν υπάρχουν αυτά λέμε.  

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...