Fulgore Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Οι υπολοιπες αλλαγες της Sombra ειναι ευπροσδεκτες επειδη την κανουν πιο δυνατη και με λιγα λογια θα βλεπει παραπανω play στα παιχνιδια. Το hack ομως το εκαναν broken ακριβως γιατι κανει τελειως αχρηστους ορισμενους χαρακτηρες σε ενα παιχνιδι που βασιζεται παρα πολυ στα abilities τους. Αρα σιγουρα μια χαρα δεν το λες αυτο το πραγμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
najinblue3 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 ε τοτε να μην εκαναν καμια αλλαγη, να βλεπαμε τα ιδια συνεχεια στο owl... μια χαρα ειναι η αλλαγη, και το hack μου αρεσει, δεν ειναι και το ευκολοτερο να παιξεις sombra σε σχεση με αλλους ειναι πολυ δυσκολοτερη και δεν εχεις παιξει ακομα οπως εγραψες, παιξε και μετα το συζηταμε 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 6 λεπτά πριν, najinblue3 είπε ε τοτε να μην εκαναν καμια αλλαγη, να βλεπαμε τα ιδια συνεχεια στο owl... Το meta ετσι ειναι στα online competitive παιχνιδια τετοιου τυπου.Αν ειχαν περασει οι αλλαγες ξερεις τι θα εβλεπες συνεχεια στο owl?Sombra ακριβως οπως επαιζαν παλια συνεχεια mercy. Οσο για τις αλλαγες ισχυε ι αυτο που λες οτι ακομα δεν εχω παιξει αλλα τα βλεπω απο τους γνωστους streamers που παιζουν. Και ο μονος λογος που τους αναφερω ειναι γιατι την συγκρινουν(οπως λες και εσυ σωστα ειναι και Elo που παιζοταν πιο ανετα απο τα χαμηλοτερα που δεν εκανε τιποτα) με την προηγουμενη και οταν ακουω συνεχεια να λενε για broken αλλα και βλεπω τα hack να φευγουν αβερτα,ε τοτε κατι δεν παει καλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
najinblue3 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 καλα οι streamers δεν ειναι αντιπροσευτικο ποσοστο να καταλαβεις ποσο broken η οχι ειναι ενας ηρωας, αυτοι παιζουν στο 1% του πληθυσμου, το θεμα ειναι πως τα χαμηλοτερα tiers θα επηρεαστουν που δεν το νομιζω οτι θα επηρεααστουν επειδη δεν βγαζουν πολλους ηρωες και το μυαλο τους ειναι μονο στα cosmetics, ο μονος τροπος να αλλαξει λιγο το παιχνιδι ειναι να buff/nerf, τουλαχιστον η σομπρα που ηταν αρκετα low pick imho, τωρα θα μπορει να κανει plays, οτι μπορει να κουβαλησει παιχνιδια μονη της ειναι πολυ νωρις να το δουμε, αλλα δε νομιζω να ειναι τοσο δυνατη εγω θελω να δω κ αλλες αλλαγες, doomfist, torb θελουν ενα γερο buff και να εξαφανισουν το σιχαμα τον junk Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 1 ώρα πριν, najinblue3 είπε καλα οι streamers δεν ειναι αντιπροσευτικο ποσοστο να καταλαβεις ποσο broken η οχι ειναι ενας ηρωας, αυτοι παιζουν στο 1% του πληθυσμου, το θεμα ειναι πως τα χαμηλοτερα tiers θα επηρεαστουν που δεν το νομιζω οτι θα επηρεααστουν Δεν ειναι αντιπροσωπευτικοι αλλα σιγουρα γνωριζουν καλυτερα τις δυναμεις,αδυναμιες της απο το να καθομαστε να ακουμε τα δικα μας low tier ranks που το μονο που ακους(οπως με τον συμφορουμιτη πιο πισω με την widow)ειναι κραξιμο. Οσο για το δευτερο που γραφεις δεν ειναι κατι που ισχυει μονο στο Overwatch αλλα σε ολα τα παιχνιδια της εταιρειες. Τελος οσον αφορα το low pick που αναφερεις δεν εχεις αδικο αλλα απο την αλλη δεν γινεται να μιλαμε για low pick χαρακτηρες και να μην αναφερουμε την symmetra πχ που αυτη και αν δεν την παιζει πλεον σχεδον κανεις. Αλλα οταν καθεσαι και μου ασχολεισαι επι μηνες με τα nerfs σε ενα χαρακτηρα μονο( mercy) αυτα συμβαινουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sistah Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 4 hours ago, Edel said: με 0-3 στο main, το κλείσα αμέσως, δε ξεκινήσαμε καλά. Μπήκα μετά σε ένα smurf που έχω για δοκιμές μόνο, ήταν gold, έπαιξα φουλ Ζάρυα (δεν παίζω ποτέ τανκ, θέλω να μάθω αυτή τη σεζόν) έκανα 8-2 έπαιξα και λίγα games και έφτασα 2800 εκεί Πολύ μ' άρεσε η Zarya, μπορεί να κάνει πολύ dmg με λίγη προσοχή στο που και πότε θα δώσεις το barrier Το αυτο, περαν του οτι η ulti της ειναι game changing, εαν ο healer δωσει προσοχη στη zarya οταν ειναι fully charged, τα λιωνει ολα στο περασμα της. Με Mercy dmg boost παει τρενο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Edel Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 12 λεπτά πριν, sistah είπε Το αυτο, περαν του οτι η ulti της ειναι game changing, εαν ο healer δωσει προσοχη στη zarya οταν ειναι fully charged, τα λιωνει ολα στο περασμα της. Με Mercy dmg boost παει τρενο. Παίζει να ναι και το τανκ που κάνει το μεγαλύτερο damage! Αλλά έλα πες μου τώρα γιατί στη λίγκα δε τη διαλέγει κανείς? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 5 λεπτά πριν, Edel είπε Παίζει να ναι και το τανκ που κάνει το μεγαλύτερο damage! Αλλά έλα πες μου τώρα γιατί στη λίγκα δε τη διαλέγει κανείς? γιατι ειναι αργη και δεν χωραει στο dive meta. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
najinblue3 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 10 λεπτά πριν, Edel είπε Παίζει να ναι και το τανκ που κάνει το μεγαλύτερο damage! Αλλά έλα πες μου τώρα γιατί στη λίγκα δε τη διαλέγει κανείς? γτ υπαρχουν καλυτερα τανκς για το μετα, και γενικα πολυ καλυτερα dva winston που ειναι το συνηθισμενο ειναι μακραν καλυτεροι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, Edel είπε @Fulgore Πάει να γίνει νέος καρκίνος. Θα το φάει το νερφ της, δε θα τη βγάλει καθαρή όλη τη σεζόν μπα, δεν βλεπω να γινεται, τουλαχιστον οχι αμεσως. ακομη εχει την ρετσινια του troll pick. εδω εχτες μονος μου σκοτωνα αβερτα, χακαρα οτι εβρισκα μπροστα μου, εμποδιζα να παρουν την σημαια, εριχνα EMP και αχρηστευα τα παντα στο flag point, και η ομαδα μου σε καθε παιχνιδι φωναζε να την αλλαξω. ακομη και οταν πηρα 60% team kill καρτα, παλι φωναζανε οτι δεν κανω kills. παραμενει high ceilling skilled ηρωας ο οποιος βασιζεται σε μια καλη ομαδα για να αποδωσει τα μεγιστα. και υποψιν οτι οι Sombra mains που ξερουν να την παιζουν ειναι συγκριτικα λιγοι. αυτοι που δεν την ειχαν παιξει ποτε, νομιζανε οτι μετα τα buffs απλα θα την παιρνανε και θα ηταν ασταματητοι. αμ δε. χρειαζεται πολυ skill για να την παιξεις σωστα. περιμενω απο τους Κορεατες να αρχισουν να τις δινουν περισσοτερες ευκαιριες τωρα και σιγα-σιγα να αποδειξει τις πραγματικες της δυνατοτητες. το hack ειναι game changing, Genji,Tracer,Pharah,Lucio τους εχει για κολατσιο τωρα αρκει βεβαια η ομαδα της να νιωθει. 5 ώρες πριν, najinblue3 είπε μια χαρα ειναι η σομπρα, ειδικα η pharah εχει τρελο θεμα μαζι της, αν την κανεις focus δε θα πεταξει ποτε ρε τι γελιο εχτες. ειχα πεσει σε Pharmercy. μολις χακαρω την Pharah, πεφτει αμεσως στο εδαφος μπροστα μας, την ακολουθει απο πισω και η Mercy και τις φαγαμε και τις δυο μαζι. νομιζω πολλοι παικτες δεν εχω καταλαβει ακομη ποσο δυνατο εχει γινει το hack της. 5 ώρες πριν, Fulgore είπε Οι υπολοιπες αλλαγες της Sombra ειναι ευπροσδεκτες επειδη την κανουν πιο δυνατη και με λιγα λογια θα βλεπει παραπανω play στα παιχνιδια. Το hack ομως το εκαναν broken ακριβως γιατι κανει τελειως αχρηστους ορισμενους χαρακτηρες σε ενα παιχνιδι που βασιζεται παρα πολυ στα abilities τους. Αρα σιγουρα μια χαρα δεν το λες αυτο το πραγμα. το hack της γιατι ειναι broken? το buff επηρρεαζει μονο 5 παικτες. για τους υπολοιπους 22 δεν εχει καμια διαφορα, παραμενει οπως ηταν πριν. η μεωση casting time χρειαζοταν γιατι προηγουμενως ηταν σχεδον αδυνατο να χακαρει οτιδηποτε, αφου το παραμικρο damage/LOS/barrier το διεκοπτε. 6 ώρες πριν, Fulgore είπε Δεν ξερω αλλα με αυτα που βλεπω με τις αλλαγες στην πραξη της Sombra δεν νομιζω οτι αυτο το meta θα μου αρεσει. Ηταν που ηταν χαζο να βγαλει η blizzard σε παιχνιδι που βασιζεται γυρω απο τα abilities των παικτων ενα που τα ακυρωνει(για πρωτου προσωπου παιχνιδι μιλαμε),το να κανει hack και passive ειναι τελειως χαζο. Τι ακριβως κανεις hack ρε Sombra στον hanzo και δεν μπορει να ανεβει τον τοιχο?Τα ποδια του?Αν ειναι ετσι να μην μπορει να κουνηθει κιολας..... Το Ptr για ποιο λογο υπαρχει στο παιχνιδι αν ειναι οι αλλαγες και περνανε ουτως ή αλλως? το crowd control ειναι απο τα βασικα mechanics του παιχνιδιου. το να λες γιατι προσθεσανε το hack, ειναι σαν να λες γιατι βαλανε το sleep dart, το flashbang, το hook, κοκ. προφανως θελουν να περιορισουν το dive meta και buffarane τον ηρωα με το καλυτερο toolkit γιαυτη τη δουλεια. ο Hanzo μπορουσε να ξεφυγει ευκολα ακομη και οταν ηταν χακαρισμενος, η Widow ομως οχι. τωρα υπαρχει ενα consistency στους δυο snipers. επισης το hack μπορει να διακοπτει ευκολα αν ο στοχος δεν κοιμαται ορθιος, εχει μικρο range και 8s cooldown. δεν ειναι κατι που το χρησιμοποιεις ετσι απλα. ας μαθει ο αντιπαλος να αντιμετωπιζει σωστα ενα εξτρα πονοκεφαλο, παρα να γκρινιαζει για nerfs. Επεξ/σία 2 Μαρτίου 2018 από KilliK Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
basilis_k6 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 3 ώρες πριν, Fulgore είπε Το meta ετσι ειναι στα online competitive παιχνιδια τετοιου τυπου.Αν ειχαν περασει οι αλλαγες ξερεις τι θα εβλεπες συνεχεια στο owl?Sombra ακριβως οπως επαιζαν παλια συνεχεια mercy. Οσο για τις αλλαγες ισχυε ι αυτο που λες οτι ακομα δεν εχω παιξει αλλα τα βλεπω απο τους γνωστους streamers που παιζουν. Και ο μονος λογος που τους αναφερω ειναι γιατι την συγκρινουν(οπως λες και εσυ σωστα ειναι και Elo που παιζοταν πιο ανετα απο τα χαμηλοτερα που δεν εκανε τιποτα) με την προηγουμενη και οταν ακουω συνεχεια να λενε για broken αλλα και βλεπω τα hack να φευγουν αβερτα,ε τοτε κατι δεν παει καλα. Μαλλον λιγότερο θα την δεις στην owl. Τώρα είναι μια κακή έκδοση της tracer για τους προ. Δεν ξερω τι θα σκαρφιστουν αλλά δύσκολο το βλέπω να παίζει κανένας σομπρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
W0zzAp Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 6 ώρες πριν, Agon είπε πως ξεκινησατε κυριοι ? 7-3 και 2710 στο ενα acc. και σημερα θα μπω στο αλλο για υψηλοτερα γουστα 6-3-1 με εβγαλε 2548. Καλα τα πηγα αφου συνηθως με βγαζει 2300 με 2400.Κυριως με mercy και rein και σε 2 games moira και zarya Σε ενα απτα game απεσπασα τα "γαλλικα" των συμπαικτων μου οταν διαλεξα sym,αλλα οσο μου την ελεγαν τοσο δεν αλλαζα παικτη και στο τελος κερδισαμε κιολας 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, basilis_k6 είπε Μαλλον λιγότερο θα την δεις στην owl. Τώρα είναι μια κακή έκδοση της tracer για τους προ. Δεν ξερω τι θα σκαρφιστουν αλλά δύσκολο το βλέπω να παίζει κανένας σομπρα. δεν εχει τον ρολο της Tracer. ειναι counter της. τωρα αν οι pro επιμεινουν στην ιδια στρατηγικη και δεν τολμησουν πειραματισμους με τις νεες αλλαγες , το μονο που θα καταφερουν στο τελος ειναι να υποχρεωσουν την Blizzard να νερφαρει την Tracer. δεν την συμφερει να εχει το ιδιο meta στο e-sports για παντα. Επεξ/σία 2 Μαρτίου 2018 από KilliK Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
basilis_k6 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 57 λεπτά πριν, KilliK είπε δεν εχει τον ρολο της Tracer. ειναι counter της. τωρα αν οι pro επιμεινουν στην ιδια στρατηγικη και δεν τολμησουν πειραματισμους με τις νεες αλλαγες , το μονο που θα καταφερουν στο τελος ειναι να υποχρεωσουν την Blizzard να νερφαρει την Tracer. δεν την συμφερει να εχει το ιδιο meta στο e-sports για παντα. δεν ειναι θέμα τόλμης. Το pro play ειναι πολύ διαφορετικό απο το δικό μας. Πάρε παράδειγμα τα choke points. δεν υπάρχουν καν στην owl. είδες κανεναν να στέκετε στην hanamura η στη volskaya η στην eichenwield στο choke? οχι ουτε θα δεις. Η sombra εχει μόνο μια δουλεια στο pro play. να κάνει emp να ανοιξει τη μάχη. τωρα δεν παιρνει γρηγορα emp, αρα δεν τραβάει. H αλλη της δουλεια ειναι να χακάρει κάποιο τανκ. αυτο ειναι τραγικα δυσκολο και αντι να την χακάρει θα καταληξει νεκρη. Γιατι απλα οι προ γυρνανε Insta και σε θερίζουν, εχουν αντανακλαστικα προ ομάδας, οχι goldaδων.Τέλος μένει να χακάρει τη μοιρα στο quad tank. αυτο ειναι το μόνο που βλέπω να γίνετε. Αν θα πετύχει δεν ξερω αλλα θα το δοκιμάσουν πιστευω. Σε όλα τα άλλα ειναι μια κακη tracer. Για εμας ειναι μια χαρα, ίσως πολύ μια χαρα. Για αυτους ειναι λιγοτερο χρησιμη απο πριν. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) αυτο που περιγραφεις συμβαινει γιατι πολυ απλα το CC στην παρουσα φαση του δεν μπορει να αντιμετωπισει το hypermobile gameplay. ολη η defense κατηγορια ειναι αχρηστη, επειδη δεν προσφερει denial of space οπως ειχε σχεδιαστει να κανει. γιαυτο και δεν υπαρχουν choke points στην pro κατηγορια. κατι τετοιο η Blizzard δεν το χε προβλεψει οτι θα συμβει μετα το nerf του tri-tank meta και ειναι φανερο με τις τελευταιες εξελιξεις οτι θελει να αλλαξει αυτη η κατασταση. οσο αφορα την Sombra, πλεον ο σκοπος της δεν ειναι να χακαρει μονο τα τανκς, αλλα τoν κορμο του dive που ειναι οι Genji/Tracer/Lucio. ο μονος λογος που θα αποτυχει να αλλαξει το meta ειναι οπως ειπα και πιο πανω, το περιορισμενο της stealth. αν ειναι να περιφερεται χωρις stealth στο battleground για να χακαρει, οπως σωστα λες θα την θεριζουν ασαπ. και αν αποτυχει η Sombra και τα αλλα CC heroes, πολυ απλα η Blizzard θα αναγκαστει να νερφαρει το meta αν θελει να διατηρησει την επιτυχια του OWL. ετσι δεν παει sistah? 23 ώρες πριν, GjokerR είπε Και πως ακριβώς φορολογείς το σκιν της σομπρα ? φορολογεις τα κερδη της εταιρειας απο τον τζογο, δηλαδη τα loot boxes. 23 ώρες πριν, Fulgore είπε Τετοια microtransactions υπαρχουν εδω και παρα πολυ καιρο σε αλλα ειδη παιχνιδιων κυριως στο Mobile gaming κομματι. Τωρα εσυ περιμενες να γινει το σκηνικο με το BF2 για να ευαισθητοποιηθεις? Επισης οταν οι εταιρειες βγαζουν για pre order season pass χωρις ο υποψηφιος αγοραστης να γνωριζει το πληρες περιεχομενο τους,αυτο δεν ειναι κατακριτεο? Η αναφερεσαι μονο στο Overwatch επειδη κυριως αυτο παιζεις και ξερεις?Οταν εμπαιναν micro transactions σε single player παιχνιδι(dead space 3)για ποιο λογο δεν ειχες γραψει τιποτα? Τωρα ξυπνησες και ειπες να κανεις το δικο σου rant γυρω απο τα microtransactions και τα loot boxes? Και για να μην ξεφυγουμε απο το θεμα του Overwatch κοιτα εδω τι σου εχω ? 7 Ιουνιου του 2016(δηλαδη μετα απο 2 εβδομαδες) video για τα lootboxes του overwatch,αλλα τοτε ησουν πολυ απασχολημενος απολαμβανοντας και παιζοντας το νεο παιχνιδι για να σε ενδιαφερουν μαλλον αυτα. Στον συγκεκριμενο θα βρεις παρα πολλα video γενικα για τα microtransactions περαν του overwatch μιας και δινει αρκετη βαση σε αυτα. αρχισαμε τις ad hominem πλανες βλεπω. για παμε. ξεχασες που ερχοσουν πριν κανα εναμιση χρονο στο forum του Hearthstone οταν καποιοι απο εμας γκρινιαζαμε για τα loot boxes και τα odds τους, και επαιζες την ιδια κασετα να παρατησουμε το παιχνιδι; τωρα μου λες οτι εγω ευαισθητοποιηθηκα για τα loot boxes μετα το φιασκο με το BF2? δεν εχεις καλη μνημη, mate. προφανως και σχολιαζω τα loot boxes του OW γιατι αυτο το παιχνιδι παιζω κυριως τωρα. ετυχε και σταθηκε η αφορμη να μιλησω για το προβλημα γενικοτερα. so? οσο αφορα το pre order season pass, ναι ειναι κομπινα και ειναι κατακριτεο. το χα σχολιασει κιολας το προβλημα στο τοπικ του Doom 4. και πολλοι ετρεξαν να υπερασπιστουν την Bethesda. μετα ομως που αποδειχθηκε το pass μια απατη, δεν μιλαγε κανεις. δεν καταλαβαινω, πας να κανεις κηρυγμα σε εμενα για το ποτε αρχισα να ασκω κριτικη στα microtranscations, λες και εχει την οποιαδηποτε σχεση με το θεμα που συζηταμε; εγω μπορει να ευαισθητοποιηθηκα και εχτες το βραδυ επειδη ειδα ενα ονειρο. αλλαζει κατι; ναι, εσενα περιμενα να μου συστησεις τον Jim Sterling. περυσι τον ειχα ενημερωσει για το χοντρο σκηνικο με τα loot boxes του Anniversary Event του OW και το damage control που εσπευσμενα εκανε η Blizzard στο forum της , για να το σχολιασει στο επομενο βιντεο του. αχ βρε Fulgore, so close but so far. Επεξ/σία 2 Μαρτίου 2018 από KilliK Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις