najinblue3 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) μα ειναι τζογος το συγκεκριμενο γτ το loot ειναι random numer στο φιναλε, το λοιπον? κανεις δε σε αναγκαζει να τα αγορασεις, αμα γουσταρεις το παιχνιδι τοσο πολυ αγορασε, εγω συνηθως τα σκαω σε οτι γουσταρω και ξοδευω παρα πολλες ωρες, warframe στο pc εχω σκασει ενα αρκετα μεγαλο ποσο, εχω στο στεαμ 800 ωρες, στο POE εχω σκασει και εκει λεφτα γτ το αξιζει και θελω να υποστηριζω τους devs αλλα και στα 2 δεν ειναι random numbers αλλα συγκεκριμενα skins Tα lootboxes που οπως εγραψα ειναι random number generator ειναι το ιδιο πραμα, απλα εσυ περιμενεις τα καλυτερα και σου καθονται αηδιες, μπορει και dupes Oταν ενα παιχνιδι ειναι σε συνεχομενο developing οπως το overwatch, οι devs θελουν να βγαζουν κ αλλο χρημα, και τα κουτια ειναι γι αυτους ο καλυτερος και πιο ευκολος τροπος Επεξ/σία 1 Μαρτίου 2018 από najinblue3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GjokerR Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 14 λεπτά πριν, najinblue3 είπε μα ειναι τζογος το συγκεκριμενο γτ το loot ειναι random numer στο φιναλε, το λοιπον? κανεις δε σε αναγκαζει να τα αγορασεις, αμα γουσταρεις το παιχνιδι τοσο πολυ αγορασε, εγω συνηθως τα σκαω σε οτι γουσταρω και ξοδευω παρα πολλες ωρες, warframe στο pc εχω σκασει ενα αρκετα μεγαλο ποσο, εχω στο στεαμ 800 ωρες, στο POE εχω σκασει και εκει λεφτα γτ το αξιζει και θελω να υποστηριζω τους devs αλλα και στα 2 δεν ειναι random numbers αλλα συγκεκριμενα skins Tα lootboxes που οπως εγραψα ειναι random number generator ειναι το ιδιο πραμα, απλα εσυ περιμενεις τα καλυτερα και σου καθονται αηδιες, μπορει και dupes Oταν ενα παιχνιδι ειναι σε συνεχομενο developing οπως το overwatch, οι devs θελουν να βγαζουν κ αλλο χρημα, και τα κουτια ειναι γι αυτους ο καλυτερος και πιο ευκολος τροπος Άμα είναι τζόγος νομικά ελέγχεται πολύ συγκεκριμένα και σε κάποιες χώρες (και πολιτείες χωρών) διώκεται ποινικά ως κακούργημα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 11 ώρες πριν, najinblue3 είπε στο ow δινει μονο σκινς δηλαδη κλαιν, Αυτο κανονικα ειναι θεμα για αλλη κουβεντα(που το τονιζει και ο πιο πισω youtuber σε αλλο video ποσο τελικα σημασια εχουν για τον κοσμο τα skins για να λεμε''ειναι απλα skins''). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Agon Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 πως ξεκινησατε κυριοι ? 7-3 και 2710 στο ενα acc. και σημερα θα μπω στο αλλο για υψηλοτερα γουστα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 8 λεπτά πριν, Agon είπε πως ξεκινησατε κυριοι ? 7-3 και 2710 στο ενα acc. και σημερα θα μπω στο αλλο για υψηλοτερα γουστα Δεν ξεκινησαμε γιατι ειμαστε(ειμαι)χωρις καρτα και με Intel hd graphics το overwatch απλα δεν.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Agon Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 παρε μια βρε αγορι μου. τοσα λεφτα τι τα κρατας. μην κανεις sli στισ 1080 .... Και με μια φτανει! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 12 λεπτά πριν, Agon είπε παρε μια βρε αγορι μου. τοσα λεφτα τι τα κρατας. μην κανεις sli στισ 1080 .... Και με μια φτανει! Περιμενουμε να ερθει.Επισης τιμες σε καρτες γραφικων εχεις δει ποσο εχουν παει απο περιεργεια? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Agon Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 χαχαχα ναι ρε συ, σε πειραζω! εδω εγω σκεφτομαι να πουλησω την 1060 6g που εχω.... διπλα λεφτα απο οτι την πηρα κανει!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Edel Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 1 ώρα πριν, Agon είπε πως ξεκινησατε κυριοι ? 7-3 και 2710 στο ενα acc. και σημερα θα μπω στο αλλο για υψηλοτερα γουστα με 0-3 στο main, το κλείσα αμέσως, δε ξεκινήσαμε καλά. Μπήκα μετά σε ένα smurf που έχω για δοκιμές μόνο, ήταν gold, έπαιξα φουλ Ζάρυα (δεν παίζω ποτέ τανκ, θέλω να μάθω αυτή τη σεζόν) έκανα 8-2 έπαιξα και λίγα games και έφτασα 2800 εκεί Πολύ μ' άρεσε η Zarya, μπορεί να κάνει πολύ dmg με λίγη προσοχή στο που και πότε θα δώσεις το barrier Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Agon Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 και γω 2 παιχνιδακια με ζαρυα τα πηρα! βασικα 10 παιχνιδια επαιξα junkrat ,moira,tracer ,zarya...δυστυχως soldier δεν με αφησαν τα τρολ και οι βλακες... στο δευτερο λογαριασμο πιστευω θα χτυπησω πανω απο 3100-3200 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Δεν ξερω αλλα με αυτα που βλεπω με τις αλλαγες στην πραξη της Sombra δεν νομιζω οτι αυτο το meta θα μου αρεσει. Ηταν που ηταν χαζο να βγαλει η blizzard σε παιχνιδι που βασιζεται γυρω απο τα abilities των παικτων ενα που τα ακυρωνει(για πρωτου προσωπου παιχνιδι μιλαμε),το να κανει hack και passive ειναι τελειως χαζο. Τι ακριβως κανεις hack ρε Sombra στον hanzo και δεν μπορει να ανεβει τον τοιχο?Τα ποδια του?Αν ειναι ετσι να μην μπορει να κουνηθει κιολας..... Το Ptr για ποιο λογο υπαρχει στο παιχνιδι αν ειναι οι αλλαγες και περνανε ουτως ή αλλως? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Agon Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 εμενα μαρεσει που υπαρχει και αυτο. ασε που αν αξιζει θα φανει γρηγορα... 10 παιχνιδια χθες 1 σομπρα ειδα και αυτη για 2 λεπτα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Edel Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 @Fulgore Πάει να γίνει νέος καρκίνος. Θα το φάει το νερφ της, δε θα τη βγάλει καθαρή όλη τη σεζόν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Moderators Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Εδώ ο McCree δεν μπορεί να κάνει τούμπα όταν είναι hacked, του βάζει τρικλοποδιά το μηχανικό του χέρι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
najinblue3 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 μια χαρα ειναι η σομπρα, ειδικα η pharah εχει τρελο θεμα μαζι της, αν την κανεις focus δε θα πεταξει ποτε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις