Προς το περιεχόμενο

Overwatch Topic v1

klainmaingr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ας ειναι και πατατες στα loot boxes. μιλαμε για καθαρο τζογο, ο οποιος δεν ελεγχεται και δεν φορολογειται. η Blizzard στην περιπτωση της εχει αποδειξει οτι

δεν θελει να υπαρχει διαφανεια στις συναλλαγες της με τους πελατες της. και αυτο εμενα ως καταναλωτη που πληρωνει με ενοχλει πολυ.

παραπονα για τα boosts υπηρχαν απο οταν το παιχνιδι ηταν σε beta δοκιμη, αλλα ηταν οι κλειδωμενοι ηρωες σε ενα προιον που κοστιζε μεχρι $80 (deluxe edition) και το PR φιασκο της EA, που προκαλεσε δικαιολογημενα την μεγαλη κατακραυγη στο τελος. και οι δυο περιπτωσεις ειναι διαφορετικες οψεις του ιδιου νομισματος. συν αλλα σοβαρα παραπτωματα οπως το πανηγυρι τζογου και παραπλανητικης διαφημισης που εχει στηθει με τα loot boxes του CSGO, απο διασημους streamers ενω η Valve δεν εκανε απολυτως τιποτα μεχρι που το θεμα βγηκε στον τυπο.

απλως η Blizzard και η Valve μενουν στο απυροβολητο γιατι ηταν εξυπνες να χτισουν μια πιο προσωπικη και φιλικη σχεση με το κοινο τους. αλλα αυτο καποια στιγμη πρεπει να αλλαξει, πρεπει να ξυπνησει ο κοσμος και να υποχρεωσει ειτε εμεσα, ειτε αμεσα, την καθε εταιρεια να σταματησει αυτη την κοροιδια εις βαρος του.

υγ. δεν πληρωσα τα loot boxes αλλα το ιδιο θα ενιωθα και αν τα πληρωνα. γιατι θελω να παραμενω ενας συνειδητοποημενος καταναλωτης.

3 ώρες πριν, basilis_k6 είπε

έλα ρε κλαψιάρη αυτο δεν ήθελες? τι ειναι useless μας λες?

πλακα κανω, λιγο που την επαιξα δειχνει πιο δυνατη. ολα τα buffs ηταν απαραιτητα και τωρα νιωθω οτι εχω περισσοτερο impact στο παιχνιδι απο πριν, χωρις ομως να εχω γινει ανικητος.

οπως ειπε και ενας, πλεον η Sombra ειναι more powered, not over powered.

τωρα κατα ποσο ειναι αρκετη για να αλλαξει λιγο το μετα, αυτο θα δειξει στην πορεια. αυτο που φοβαμαι ειναι μην πεσει κανα αγριο νερφ και γινει στο τελος χειροτερη απο οτι πριν.

ηδη στο φορουμ υπαρχει μεγαλη κλαψα και απαιτησεις για νερφς. :mellow:

Επεξ/σία από KilliK
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

1 ώρα πριν, KilliK είπε

ας ειναι και πατατες στα loot boxes. μιλαμε για καθαρο τζογο, ο οποιος δεν ελεγχεται και δεν φορολογειται. η Blizzard στην περιπτωση της εχει αποδειξει οτι

δεν θελει να υπαρχει διαφανεια στις συναλλαγες της με τους πελατες της. και αυτο εμενα ως καταναλωτη που πληρωνει με ενοχλει πολυ.

παραπονα για τα boosts υπηρχαν απο οταν το παιχνιδι ηταν σε beta δοκιμη, αλλα ηταν οι κλειδωμενοι ηρωες σε ενα προιον κοστιζε μεχρι $80 (deluxe edition) και το PR φιασκο της EA,

που προκαλεσε δικαιολογημενα την μεγαλη στο τελος. και οι δυο περιπτωσεις ειναι οψεις του ιδιου νομισματος. συν αλλα σοβαρα παρ οπως ο loot boxes του CSGO.

απλως η Blizzard και η Valve μενουν στο απυροβολητο γιατι ηταν εξυπνες να χτισουν μια πιο προσωπικη και φιλικη σχεση με το κοινο τους.

αλλα αυτο καποια στιγμη πρεπει να αλλαξει, πρεπει να ξυπνησει ο κοσμος και να υποχρεωσει ειτε εμεσα, ειτε αμεσα, την καθε εταιρεια να σταματησει αυτη την κοροιδια εις βαρος του.

υγ. δεν πληρωσα τα loot boxes αλλα το ιδιο θα ενιωθα και αν τα πληρωνα. γιατι θελω να παραμενω ενας συνειδητοποημενος καταναλωτης.

πλακα κανω, λιγο που την επαιξα δειχνει πιο δυνατη. ολα τα buffs ηταν απαραιτητα και τωρα νιωθω οτι εχω περισσοτερο impact στο παιχνιδι απο πριν, χωρις ομως να εχω γινει ανικητος.

οπως ειπε και ενας, πλεον η Sombra ειναι more powered, not over powered.

τωρα κατα ποσο ειναι αρκετη για να αλλαξει λιγο το μετα, αυτο θα δειξει στην πορεια. αυτο που φοβαμαι ειναι μην πεσει κανα αγριο νερφ και γινει στο τελος χειροτερη απο οτι πριν.

ηδη στο φορουμ υπαρχει μεγαλη κλαψα και απαιτησεις για νερφς. :mellow:

το ttk της μειωθηκε πολύ. νομιζω το παρακάνανε με το χακ στο 0.65. 0.7 θα το έκανα εγω, μικρη διαφορά αλλα μάλλον αισθητη.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

0.7 γινεται οταν βγαινεις απο stealth. οποτε ειναι λογικο που το κανανε 0.65, αλλιως θα πηγαινε στο 0.75.

o ρολος της δεν εχει αλλαξει, δεν εχει γινει o αυτονομος super killer και ουτε προκειται να αντικαταστησει τα υπολοιπα dps οπως φοβοταν η κοινοτητα.

το gameplay της εξακολουθει να περιστρεφεται γυρω απο safe zones και stealthy attacks. η αποφαση για το που θα βαλει translocator και σε ποιον θα επιτεθει παραμενει το βασικο skill ενος Sombra main. απλως τωρα  το αποτελεσμα αυτης της αποφασης θα πιο συνεπες.

επαιξα και εναντιων tracer/genji. το hack επιτελους προλαβαινει την tracer, ενω πλεον κοβει τα ποδια του genji. ακομη και οταν με σκοτωνανε, οι συμπαικτες μου προλαβαινανε να τους αποτελειωσουν. φυσικα οπως και πριν, μενει στην ομαδα να εκμεταλλευτει τις ευκαιριες που τους παρεχει η λατινα. 

το μονο παραπονο μου ειναι οτι πρεπει να φτιαξουν και το εφε του hacking. δεν φαινεται καθαρα το κοκκινο χρωμα του πανω στο κοκκινο στοχο. ακομη και εγω δεν μπορω να καταλαβω αν πετυχε το χακ και αναγκαζομαι μερικες φορες να κοιταξω το cooldown του. ας βαλουν ενα hack skull πανω απο το κεφαλι του χακαρισμενου στοχου για να ειναι πιο διακριτο στην ομαδα.

Επεξ/σία από KilliK
  • Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

πολυ καλη η φαση με την sombra, μπορει να αλλαξει ολο το meta, ο lucio θα εχει τρελο θεμα, οποτε μαλλον θα δουμε περισσοτερα tanks, μπορει και 4 αλλα ειναι πολυ νωρις 

πολυ μου αρεσε αυτη η αλλαγη 

Επεξ/σία από najinblue3

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

γιαυτο και χακαρεις πλεον την αυρα/wall ride του Lucio, θελουν να χτυπησουν το dive meta.

για να δουμε αν θα καταφερει η λατινα να το αλλαξει.

Επεξ/σία από KilliK

εγω σας λέω οτι το dive δεν θα αλλάξει. δεν θα ειναι τοσο dominant ισως αλλα να φύγει ξεχάστε το. με την dva όπως ειναι τώρα δεν αλλάζει τίποτα.

18 λεπτά πριν, basilis_k6 είπε

εγω σας λέω οτι το dive δεν θα αλλάξει. δεν θα ειναι τοσο dominant ισως αλλα να φύγει ξεχάστε το. με την dva όπως ειναι τώρα δεν αλλάζει τίποτα.

Νομιζω θα αλλαξει, η sombra και το kit της δινουν παρα πολλα πλεον, pharah genji lucio θα εχουν τρομερο θεμα με μια καλη sombra απεναντι

και ολα τα supports θα εχουν θεμα εκτος μαλλον απο moira, εγω το βλεπω για 4-1-1 αλλα ο καιρος θα δειξει

στο reddit παντως βλεπω να ναι πολυ ευχαριστημενοι οπως ειμαι κ εγω, τετοιες αλλαγες πρεπει να ερχονται γρηγοροτερα 

• Like 1

μην ξεχναμε οτι και ο επομενος ηρωας υποτιθεται θα ειναι dive breaker με βαση τις φημες.

δεν συμφερει την Blizzard να κυριαρχει το dive meta για τοσο καιρο. πρεπει να υπαρχει ποικιλια, αλλιως ο κοσμος θα βαρεθει.

15 ώρες πριν, KilliK είπε

παραπονα για τα boosts υπηρχαν απο οταν το παιχνιδι ηταν σε beta δοκιμη, αλλα ηταν οι κλειδωμενοι ηρωες σε ενα προιον που κοστιζε μεχρι $80 (deluxe edition) και το PR φιασκο της EA, που προκαλεσε δικαιολογημενα την μεγαλη κατακραυγη στο τελος. και οι δυο περιπτωσεις ειναι διαφορετικες οψεις του ιδιου νομισματος. συν αλλα σοβαρα παραπτωματα οπως το πανηγυρι τζογου και παραπλανητικης διαφημισης που εχει στηθει με τα loot boxes του CSGO, απο διασημους streamers ενω η Valve δεν εκανε απολυτως τιποτα μεχρι που το θεμα βγηκε στον τυπο.

απλως η Blizzard και η Valve μενουν στο απυροβολητο γιατι ηταν εξυπνες να χτισουν μια πιο προσωπικη και φιλικη σχεση με το κοινο τους. αλλα αυτο καποια στιγμη πρεπει να αλλαξει, πρεπει να ξυπνησει ο κοσμος και να υποχρεωσει ειτε εμεσα, ειτε αμεσα, την καθε εταιρεια να σταματησει αυτη την κοροιδια εις βαρος του.

Μια χαρα ειναι τα lootboxes του overwatch στην παρουσα φαση. Ναι δεν ειναι τελεια η κατασταση αλλα με βαση τα rewards που δινουν σιγα τα αυγα.

Τωρα για τα αλλα που γραφεις κλασσικα μεγαλοποιεις περισσοτερο απο οσο πρεπει τα πραγματα.

Σου ειπα κατι ρεαλιστικο ειναι να πει καποιος να αυξηθουν τα coins/currency απο τα looboxes ή να μπορεις να κανεις DE πραγματα που δεν θες. Ολα τα αλλα ειναι να ειχαμε να λεγαμε.

Στην τελικη αν δεν σε κραταει το ιδιο το παιχνιδι για να συνεχισεις να το παιζεις για ποιο λογο να σε νοιαζει τι γινεται με τα lootboxes?Και αν σε κραταει το game και συνεχιζεις και παιζεις σιγουρα θα εχεις αρκετα coins/currency για να αγορασεις(ακομα και αν δεν σου πεσουν)τα skins για τους λιγους χαρακτηρες που θες.

Ουτως ή αλλως οι περισσοτεροι 2-3 αντε 4 χαρακτηρες παιζουν ολους κιολους(λογικο γιατι δεν μπορεις να τους κανεις master ολους)αρα σιγα τα αυγα.

Τωρα για τον casual που θελει ολα τα skin για συλλογη και παιζει οτι να ναι απο χαρακτηρες,να με συγχωρεις αλλα κλειν.

Θελεις να σου ανεβασω και Ελληνικο παραδειγμα απο gramers στα youtube videos?Αγορασε 50lootboxes στο blizzardworld οταν βγηκε και δεν του εκατσε ουτε ενα νεο legendary(ανοιγει κουτια μεχρι το 13:23) και φυσικα εριξε κραξιμο και ειπε σε αυτους που τον βλεπουν να μην αγορασουν ποτε κουτια.

Στο τελευταιο event αυτου του μηνα ομως αγορασε αλλα 20 κουτια.H blizzard φταιει για αυτο ή ο αλλος που ειναι στον κοσμο του?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...